Vattumannens 2009


KÄRLEK ÄR ÅRETS ÄVENTYR
Årets puls:
2/5
Nyckelord: Du är dig själv i alla väder
Din utveckling: I år känns friheten extra viktig och din ledstjärna uranus spränger bojor och bryter mönster i dina fotspår. Det finns inte många måsten, hellre lever du för dagen och ändrar dina planer när du får lust. Din självständiga attityd retar dom som sitter fast i ekorrehjulet och konflikter kan uppstå när du inte vill anpassa dig. Men du gör som du vill och undviker konsekvent några kompromisser.
Kärriär och Pengar: Att vara sparsam är inte din starka sida i år. Slantarna flyger när du har roligt men när räkningarna kommer får du svettas. Vintern ser dock bättre ut, nu kan pengar komma från arv, vinst eller gåva. Dina insatser i arbetslivet är inte alltid mycket att skryta med, men din positiva och ärliga karaktär väger upp!
Relationer: För dig är kärleken ett äventyr och inte vilket som helst utan livets höjdpunkt. Bara när du älskar känner du dig riktigt levande och detta kan äntligen vara dags för dig att uppleva. Rent intiutivt gör du dig beredd genom att sopa undan spåren från ditt förflutna. Ditt egna tecken känns som den mest intressanta motspelaren för dig nu, både i kärlek och vänskap...
Kärlektipset: Upptäck vad andra vattumän har att ge!
Återt mantra: Riv gränserna! Tillåt dig själv att göra allt det du bara drömt om förut...


Källa: Nr 23 år 2008 av Tidningen Amelia


Jungfruns 2009



PLANERA FÖR FRAMTIDEN
Årets puls:
4/5
Nyckelord: Du satsar på det varaktiga
Din utveckling: Årets hållning är försiktig och klok. Saturnus får bestämma tonen för det mesta och du ägnar dig åt långsiktiga och noggranna planer för framtiden. Det är nu nya hörnstenar i din  karriär eller ekonomin byggs upp, men även i statsingar på kärlek och familjeliv. Du hyllar det genuina och traditionella och förväntar dig goda resultat av dina ansträngningar.
Kärriär och Pengar: pengar finns det vanligtvis gott om iår. Du är flitig på gränsen till arbetsnarkomani och det märks snart i plånboken. Hälsan är inte alltid helt på topp, när energin tryter prioriterar du hellre jobbet än att vila. Tankar på att starta eget kan förekomma, men det är troligen som anställd dina instatser lönar sig bäst.
Relationer: Känslorna lyser starka om än en smula melodramatiska. Gräl och uppbrott kan förekomma i ett stadigt förhållande, men återföreningar blir desto ljuvare. Relationerna till vänner och bekanta flyter mindre smidigt och du är något av en ensam varg i perioder. Men samtidigt som det sociala livet går på sparlåga dejatr du som är singel fokuserat. Dina förusatser att hitta den rätte kan infrias redan under sommaren.
Kärlekstipset: Ta pulsen på den heta skorpionen.
Årets mantra: Utmana dig själv! Det här året du har chansen att visa vad du går för.



Källa: Nr 23 år 2008 av Tidningen Amelia


Årets ...

  • Mat tips - Skivad gurka med ketchup
  • Psyko bitch - Helena Delteus
  • " Han använder vita jeans! " - Julia Persson
  • Tomte - Lina Falinger
  • Suger på singstar - Landa&Bonden
  • Äger på singstar - Carro&Virre
  • Förlust - Ms Pruple och Sjöhästen
  • Vitlöksandedräkt - Anton Svensson
  • Göra bort sig - Michael Alestedt
  • Film - Sunes Jul
  • Hit film - Sex&the city
  • " Jag har omtenta idag! " - Martina Persson
  • Megaidiot - A.k.a Pubishår
  • Kommentar (av helena) -  " men ***** BUHU!!! "
  • Leende flicka vid busshållsplatsen - Jenny Erlinghult
  • Trognaste läsare - Bonden
  • Kompanjoner - Carro&Virre
  • Blogg - USYOUME
  • Hårfärgning - Virre
  • Nyfunna kompis - Sandra Ankarstrand
  • Rastafari - Beatrice Laurent
  • Mobb offer (ketchup&senap) - Nathalie Zelander
  • Körlektions kåta jävel - Sophie Lindhe
  • Thai hora - Helena
  • Lucia - Jenny Erlinghult
  • Bad hair day (dålig sligning) - Emelie Damgaard
  • Spontana människa - Jessica Löfström
  • Webdesigner - Sophie Waerner










kika in vettja!

Min och Veronicas underbara vän Sophie (Zäta, Soffe, Soffan, Soffipropp, kärt barn har många namn) har skaffat en blogg. Hon hade en förut men om jag får säga det själv var hon inte särskilt kreativ med och skriva i den, bättre lycka den här gången pluttan!!

www.SophieLindhe.blogg.se


Sophie&Carro när vi firades Lisas B-day!! <3















sista dagen

om 13 timmar och 40 minuter är det år 2009!! Om 13 timmar och 40 minuter smattrar det glada färger i luften. Om 13 timmar och 40 minuter skålar folk i champange. Om 13 timmar och 40 minuter tolv-slags-kysser folk varandra. Om 13 timmar och 40 minuter sägs löften som ska hållas år 2009. Om 13 timmar och 40 minuter är alla på topp. Om 13 timmar och 40 minuter ser folk nya mål och nya möjligheter

om 15 timmar och 40 minuter däckar alla. Om 23 timmar och 40 minuter vaknar folk med en hemsk huvudvärk och en äcklig smak i munnen och de inte komma ihåg vad som hände igår och ännu värre, vem fan är fämlingen som ligger bredvid dig i sängen? de kan inte heller komma ihåg sitt nyårs löfte. Hur ska de nu kunna veta sitt mål för år 2009?

Nu är det bara 13 timmar och 31 minuter kvar! Snart är det år 2009, fan vad kul!! Mitt nyår ska firas på bästa möjliga sätt, nämligen med min bästa kompis Veronica!!

Drick inte för mycket nu alla som läser detta, ni vill ju trots allt komma ihåg er början på 2009..














busigt

Idag var jag och sophie jättebusiga på jobbet! Mamma hade nämligen glömt matlådorna nere i bilen som stod i parkeringshuset. Då bad hon oss att gå ner och hämta dom. Vi ba okej. Så fick vi bilnycklarna och påväg ner säger sophie, kan vi inte åka runt lite? Jag svarar, nej men sophie tänk om det händer nått. Sophie säger nej men snälla virre kom igen nu va inte så trååååkig! Okej då! säger jag. Men då backar sophie ur lite och säger men virre vi kan ju inte åka ute i trafiken, Nej det har du rätt i säger jag. Så ja, vi åkte några varv i parkeringshuset, hiihi. vi svor att vi inte skulle säga till mamma förns jag fick mitt körkort, men vi ville verkligen höra hennes reaktion haha, och vi berättade det därför påväg till mormor och morfar (ja vi va där idag igen) och hon bara suckade hahahha. och skrattade lite. Men nu ska ni får höra det roligaste, vi berättade det för mormor och hon tyckte att vi var jätteroliga, hon tjöööööt av skratt när vi berättade det medans morfar bara satt och skakade på huvudet! haha, jaaa så kan det gå! ♥














presentkort?

är du intresserad över att få ett gratis present kort för 300, 500 eller 700 kr? Eller vill du kanske ha gratis biobiljetter?
det fixar du lätt såhär. klicka på länken här nedan och bli medlem i gratis bio. Samla poäng och vinna olika priser!
Jag har enkelt vunnit 2 biobiljetter redan!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=6160

lycka till!




30 dec

Hallå alla glada och morgonpigga! ja ni ser rätt klockan är runt 8 på morgonen och jag sitter redan förberedd på jobbet. Det vart inge ansiktsmask och hår igår för våran del. Det blev för sent.. Men idag ska vi dock fixa det, i promise Carro! by the way, vågar jag låta Carro klippa min lugg? Det återstår att se. Igår var jag en väldigt stygg flicka tyckte Caroline eftersom jag sög på att uppdatera. Det ursäktar jag mig för. Men hurrni, imorgon är det nyårsafton! Jag och Carro kommer va skit heta. Vi har värsta planen you know. Och vi har hela dagen schema lagd. Vad vi ska göra får ni veta sen *blink*  Nu ligger Carro och sover den slöfocken, och Helena ligger definitivt och sover.. sömntutan! Men jag saknar att få hoppa på henne i sängen på morgonen och picka henne i ansiktet så hon blir arg och slår mig! Kom hem nu Helena


nu måste jag arbeta lite, det är ju trots allt därför jag är här eller hur?












vi saknar dig redan


  • det är så tomt
  • vi ringer varandra 20 gånger om dagen för att det inte finns den tredje att prata med så vi två får alla dina samtal från varandra
  • man får inget sms från Bernadotte / Melonpaj
  • man glömmer bort sig ibland och ringer till dig

vi vet att du bara har varit borta i två dagar men det känns... aldrig funderat på att komma hem lite tidigare?


fansen ökar och ökar för varje dag

CARRO säger:

skriver lite i bloggen  

jocke,- säger:

kul

CARRO säger:

du älskar våran blogg, eller hur? Erkänn!

jocke,- säger:

aa

jocke,- säger:

helt underbar!

jocke,- säger:

läser den varje dag asså

jocke,- säger:

sitter som klistrad!

CARRO säger:

jag visste väl det!



caroline och veronica har varit i stan

Idag var vi inne på Apollo och preliminär bokade vår resa till i sommar. Helena har blivit Thai hora så hon kunde inte komma med, Sophie har rymt till någonting på K, tror det var Karlskrona och Emelie har spytt hela natten sådom kunde inte heller följa med. Det blev bara jag och veronica kvar och vi lyckades faktiskt väldigt bra, så preliminär bokningen är klar. Rhodos två veckor here we come!!

Efter att vi hade bokat gick vi runt och kikade lie i olika boutiqer, Titta vad jag hittade!


En smink låda från Colour institute, ögonskugga, Blush, sol puder, kajal, läppglans, nagellack, mm.

Kostade 199 kr på Åhlens (ord pris 299)


jag och veronica ska ha ansiktsmask ikväll, min är den blåa (cream&honey) och virres är den gula (aprikos&mandelolja) Om veronica bara kan komma hem från hennes mormor så ska vi ordna detta, plus vårat hår!
Kostar 20kr/st på Åhlens, skönhet har alltså ett pris!!













två dagar kvar på året

om bara två dagar slutar året 2008, och det kommer aldrig mer att komma tillbaka. Har ni gjort allt ni ville göra? Har era mål uppfyllts och har ni gjort något som ni aldrig kunde drömma om att ni skulle kunna göra?

Mitt år har varit det bästa hittils. Det har hänt jätte mycket och jag har gjort saker som alltid kommer ge mig ett leende på läpparna varje gång jag tänker på det. Helt otroligt år har det varit och jag längtar till 2009, inte för att jag vill att 2008 ska ta slut för som sagt så var det ett toppen år för mig, utan jag längtar till 2009 för det ska bli roligt och se om jag lyckas med mitt mål: Att göra 2009 till mitt bästa år.
Jag vill alltså att 2009 ska slå 2008 så jävla hårt! Jag kommer få slita mycket, det vet jag, för jag slet som ett djur under 2008 men jag är beredd att göra det igen för att uppnå samma mål som jag gjorde det här året.

Just nu ligger 2008 högst upp min favorit lista över år, kommer 2009 att slå ner deet nästa år?


















hard work work

jobb och jobb. nu sitter jag här igen och skriver in massa siffror på datan. idag jobbar jag fram till lunch, sedan åker jag carro och emelie in till apollo och ev beställer våran resa, wiihuuu! gud så jag längtar.. tänk er vi fem två veckor nere i grekland i sommar gud va vi kommer ha kul tjejer! jaja, nu lockar te och kaffe maskinen. See you ♥















tumba centrum

jaa, ni läste rätt. Jag och Veronica har tröttnat på att trängas i stan, skärholmen och alla andra stora shopping ställen som finns så när vi nu bara skulle ha lite småsaker som finns överallt blev det Tumba Centrum. Veronica mötte mig efter träningen så gick vi dit tillsammans.

 
hårspänne från Lindex, 19.50             Imorgon ska jag slinga håret


 
köpte lösnaglar till nyår,                      Strumpbyxor till nyår, ska använda dom svarta 79.90

















det kallas inte vänskap, det kallas systrar

idag var vi tillbaka i träningshallen, vi tre. Caroline Julia och Martina. Har saknat att tränat vi tre, jag menar hur kan det bli tråkigt? Skrattar mer än vad vi är allvarliga men vi anser inte att det ör några problem, man ska ju ha kul annars funkar det inte. Och vårat lag funkar.

Varför vi tränar nu är pga uppladdningen till Ängelholm i slutet av januari, men vad det gäller berättar jag inte förrän det är överstökat, usch! livrädd. Men sensei kom ner lite under dagen och kollade om det gick bra och han lugnade oss lite´. Ska bli roligt men mamma mia vad en hemmahelg lockar mer!

Träningen var mellan 10.00-14.00. Återigen i hallen på tisdag.

















boogie and smooties





Igår kväll efter våran lilla åktur bestämmde vi oss för att titta på film, det blev stockholm boogie! vi poppade popcorn och gjorde smooties! Smarrigt.. Nu ska jag bege mig till tumba för att möta upp carro! Vi ska in på H&M och leta lösnaglar!
Smell you later ♥












julafton
















veronica övningskör

idag fick jag äran att sitta i baksätet när veronica övningskör, jag fick bita mig i läppen flera gånger för att inte börja asgarva. Jag har valt ut några favoriter som ni andra kan gotta i er.
VARNING! RISK FÖR ATT LÄPPEN BÖRJAR BLÖDA! (om ni biter i den alltså)

Bitning nr 1
Bettan: Men virre du måste titta i döda vinkeln
Virre: Jag har ingen lust!
Bettan: INGEN LUST!! det är väl klart att du har lust, du MÅSTE titta i döda vinkeln!

Bitning nr 2
Bettan sitter och förklarar att det är viktigt att inte köra snabbt när det är halt ute, alltså viktiga saker när man kör bil
Virre: men kan du hålla käften!!

Bitning nr 3
Bettan: Veronica det är halt här? ser du att det är blankt på vägen så då måste du bromsa ner lite
Virre: Men det är inte lika roligt då...
Bettan: ROLIGT!? du måste sakte ner!!


Trots att jag satt och skaka av skrattanfall som inte fick komma ut så var jag väldigt lugn i baksätet, Virre kör jättebra, mammas lilla flicka! <3














hårvaxning, adjö, handla mat

Hej våra kära läsare! Nu är vi äntligen en samlad unite. Idag var vi och sade farväl till helena pena mitt bena. Nu är hon påväg till Arlanda. Vi hjälpte henne att vaxa hennes ben och hon skrek inte så mycket som vi trodde hon skulle göra! Imponerande.. Sedan när vi hade tagit farväl och lagt massa lappar i hennes resväska så begav vi oss till coop för carro skulle köpa mat. Sedan åkte vi hem till carro och åt upp lite mackor med te. Och nu sitter vi här.
Ikväll blir det mat hemma hos mig och sedan slappning i soffan med en porrfilm. eller va säger du carro? Det ska bli skönt. Är väldigt sliten.

På måndag bär det av in till apollo i stan med tjejerna. Jag längtar! kan det inte bli sommar nu?

Veronica sitter och frågar dumma frågor om saker jag inte vet någonting om
"hur har dom hållt på?"
"men gud ser hon alltid ut sådär?"
"är det här cp-klassen eller?"
"vadå klass nv06 2025?"


JAG VET INTE!!

förutom att veronica är fett jobbig (mohahaha) så sitter jag är och lyssnar på GoGo Dolls - Give a little bit. Fett bra låt alltså, alla som sett MQ reklamen vet vilken jag pratar om.
Om en timma ungefär bär det av till Veronica för mat... vi har beställt pasta+kyckling sallad. Gott va?
Veronica har inte mått så bra idag, måste ha varit något hon åt igår så hon ville ha en fräsh mat

Nu säger veronica att jag är onödig, ursäkta mig damen?

hahaha vet ni!? det är en kille i våran skolkatalog som visar pungen!!!! hahahahaha!!












PS: be alla en bön för att det ska regna i Thailand i två veckor framöver, okej?



haft en bra jul?

nu är caroline tillbaka från fjällen. Känns skönt att vara hemma, visst är sälen mysigt  och så och även fast det är en stor hemma känsla så slår det inte hemma känslan i det riktiga hemmet!

Min jul har vart bra, snöig vilket gör den mer verklig. Fick många bra julklappar som jag är nöjd med, tyvärr har det inte tagits så många bilder för caroline glömemr sin kamera så voi tog lite bilder med mammas kamera men den är kvar i sälen...

  • Platt tång
  • Massage (användes den 25e, grymt skönt)
  • Biljetter till musikalen Cats
  • Björn Gustavsson - Ett livsverk
  • Vänner box säsong 1
  • Ett armband i silver
  • En party-top
  • Pengar
  • Hårinpackning

Detta var mina julklappar, tror att jag har fått med allt faktiskt ... men jag märker väl om jag glömt något

Nej nu ska jag återgå till mitt te (always) och mina nudlar, nattmat er ni. Men tyvärr märker jag nu att jag har kokat dom får kort tid så vissa spagetti strån är lite hårda... jag är inte bitter!!














im sorry

ursäkta mig att vi har ett sådant värdefullt liv! vi har nästan inte haft tid att uppdatera denna blogg på några dagar (förlåt bonden har du haft tåkigt nu?) Men julen har varit mysig och nu är jag proppmätt fast vi har ändå mat kvar i kylen som måste ätas upp. såhär ser schemat ut för i helgen:

Fredag: Hem till natta med klassen
Lördag: säga farväl till helena och vaxa hennes ben. shoppa med carro och planera nyårsafton.
Söndag: maybe bio? eller shoppa lite kanske.

Inatt kommer Carro hem från sälen. Imorn åker helena till Thailand! Den ena kommer och den andra går... haha
Imorn lovar jag att ladda upp lite roliga bilder som har tagits under dessa dagar! ♥

// Veronica, so long fuckers!

danföredopparedagen


Nu är fyra ljus tända och imogon är det jul! Äntligen. Julklapparna ligger under granen och väntar. Julskinkan började vi äta på lite smått ikväll. Den va skit god! Idag träffade jag Sandra och hennes hund, sedan åkte jag och helena runt i tälje och gjorde lite gärningar. Carro hoppas du har det bra där uppe, ring mig och rille försöker tvinga dig att lyssna på carola! eller några trallande deoderanter... ♥












julbak

Idag har vi julbakat och lagat julmat. Jag rullade köttbullarna! Nu är det bara skinkan kvar.. den gör vi imorn. Hihi, jag har gjort lite julkort också som jag tänkte droppa till en och en annan snäll människa. Så watch out!















inslagning och julgranen

















hejdå

Imorgon bitti, tidigt beger jag mig till Sälen för att fira julafton med min kära familj. Kommer hem igen den 26e sent på kvällen men har ni tur så skriver jag ett inlägg då. Annars ses vi igen den 27e men ni har ju Veronica som fortfarande underhåller er så er går det ingen nöd på.

God Jul på er allihopa och kom ihåg att gå upp minst 2 kilo under julen, annars har ni inte firat julafton på svenskt vis!












Förlåååt

Först vill jag bara säga att jag har vart utelåst i typ 3 timmar. Då gick jag hem till världens bästa carro och fick mat och trygghet, värme, julgodis och te.. Och sunes jul, fyfan vad vi skrattade!

FÖRLÅT alla älskade läsare för att jag har vart dålig på att uppdatera. Men det har vart full fart i helgen för mig.. Tunering, Felåkning till Hallunda, fest, julshopping, nyårsshopping, planering osv. Men det har vart kul! Ikväll ska vi julbaka och sätta upp julklanen och pynta den. Lyssna på julmusik och baka lussebullar. Men vet ni jag har ont i halsen. Så tyck extra synd om mig ikväll. Det kommer kanske upp lite julbilder senare...











planering av sommar 2009

vart vill vi åka?
- Till något varmt och roligt ställe

Vad vill vi ha?
- all inclusive, ej familjevänligt (vill slippa alla barn...) ska finnas drag på stället

Pris?
- inte för dyrt!!

Vilka länder?
- Öppna för allt

Hur länge?
- Två veckor skulle vara jävligt skönt!!

När vill vi åka?
- Början av augusti


Diskussionerna under kvällen. Vi var alla överens om allting så några probem att hitta ett ställe som alla vill åka till blir nemas problemas. Pengarna däremot kan bli lite jobbigt. Men på måndag ringer duktiga Sophie till resebyrån och ska ställa lite frågor till dom som jobbar där så  vi får svar på det vi inte kunde svara på själva. Efter det, i mellandagarna, bär det av för alla fem att åka in till resebyrån och eventuellt boka men främst fråga lite till och få tips och dylikt.

Ska bli stört kul! Men det är ju tyvärr ca. 8 månader kvar.





















en godnatt saga

det var en gång tre bästa kompisar som var i stan. Sen ringde den ena bästisen de tre tjejernas kompis och frågade vad som händer ikväll. Svaret var att det hände lite saker i Segeltorp så de tre bästa vännerna bestämmer sig för att åka dit. Bästa vännen som pratar i telefonen med tjejernas vän ber om en vägbeskrivning. Den bästa vännen som lyssnar blir under dessa 30 sek helt jävla döv och hör inte vad människan säger. Den bästa vännen berättar ju såklart inte detta för varken vännen i telefonen eller hennes två bästa kompisar som står bredvid henne utan den bästa vännen säger hejdå till vännen i telefonen för att sedan säga vad som gäller till de två bästa kompisarna.
De tre bästa vännerna hoppar sedan på tunnelbanan på vägbeskrivarns beskrivning tolkad av den döva bästa vännen.



Går på tunnelbanan i T-Centralen mot Norsborg, allt är tipp topp och de tre bästa vännerna är redo för party



"....... sen byter ni vid liljeholmen ....."
"okej, nu vet jag hur vi åker"
= händelsen som orskade kaoset.



Inte så många stationer emellan, borde vara enkelt att hålla reda på tänker vännen som var i telefonen, men ack så fel han hade....



"Nämen hoppsan, hamnade vi i Hallunda. Det ligger ju i Botkyrka, Segeltorp ligger väl innan det? Vi borde gå av tjejer, jag tror att vi har hamnat lite fel"

Den bästa vännen yttrar sig och öronen börjar ryka på de andra två bästa kompisarna



Så här länge och långt har de setat på Tunnelbanan



"ÄR DU HELT JÄVLA DUM I HUVET!!? VI HAR HAMNAT I FUCKING JÄVLA HALLUNDA NÄR VI SKULLE TILL SEGELTORP!! LYSSNADE DU INTE PÅ VÄGBESKRIVNINGEN!!?"

"nej, alltså, jag pratade med Sophie när han förklarade vägen.. sen bad jag han berätta om men då glömde jag bort att lyssna..."

Den ena bästa vännen fick ringa upp vännen igen för att höra vägbeskrivningen den här gången. Vännen suckar lite lätt och förklarar en gång till, väldigt noga och varsamt så hörseln inte ploppar bort från den bästa vännens öra igen.
Efter en noga lyssning samt en noga titt på kartan tar de tre bästa vännerna modet till sig och försöker att ta sig fram till Segeltorp en gång till, och ser man på, den här gången lyckades dom faktiskt.

Snipp snapp slut så var sagan slut.















mandarin

i fredags hade sjödalsgymnasiet skolavsluting, eller ja, julavsluting kanske man säger på vintern. Hur som helst så är det stört skönt med lov nu och man känner riktigt värd det.
Vi tjejerna i klassen var ute och åt middag på kvällen. Matilda, fixarnas fixare hade bokat bord på Mandarin. Där åt vi Kinesiskt, monogoliskt och japansk buffe! Våra magar sprack, haha men riktigt trevligt var det.
Älskar er tjejer!


Helena, Lisa, Carro, Matilda, Anne & Johanna


Anne, Johanna, Veronica, Anna-Maria, Moa, Sophie, Helena, Lisa & Matilda















titta jag caroline hittade (!)

kikade in på en tjej vid namn Amanda som har kommenaterat på ett av våra inlägg. Och hon hade en as läskig bild. Fötternas mardröm, helt klart.
Titta, det här är ju inte mänskligt att ha på sig!! man bord eju bryta vristerna och tårna!
jag säger som virre ... AJ?


AMANDA hittar ni på: http://decemberbrunett.blogg.se/ 















Jag tar emot stipendiat

ja, ni som har undrat vad det är jag skriver om och är nervös för så ska jag tala om det nu. Jag har nämligen valts ut bland massa kandidater till årets idrotts prestation i Salems kommun. Och priset var, förutom blommor och äran, 6000 kr! Helt sjuk!
Dom ringde från Kommunen för ungefär en månad sen när jag var i skolan och jag blev helt stum efter telefonsamtalet. Jag ringde min pappa och var helt i chock, jag visste inte ens att jag var nominerad och pappa skrek i telefonen när han fick reda på att jag vunnit och när jag ringde mamma började hon nästan gråta.
Det var bl.a. min underbara tränare som hade anmält mig samt en som  heter Lena. Tack så mycket!!


Nomineringen till varför jag vann läses upp


Jag tar emot checken


Talet


Efter uppvisningen var det foto-dax och samla ihop allt.
















Caroline är nervös. Satt på tåget på vägen hem och kände hur pirret började krypa fram, eftersom att jag var på väg hem var jag närmare kvällen!! ska bli roligt men ännu roligare när den är över!!
















soon

Hello everybody! Snart är det juuulafton! Jag älskar när det börjar närma sig och man känner pirret i magen och det är kallt ute och varmt inne. Man sitter framför tvn med tända ljus och med stjärnorna som lyser i fönstrena. Imorgon kommer det bästa av allt! Julhandlingen, wiihuuu. Det är nog det mysigaste. Att gå i stan när det är mörk och alla ljus lyser upp gatorna och det är folk som står och sjunger julsånger osv. Imorn får vi jullov också, jiiiihuuu! Det ska bli såååå skööönt. Idag har jag faktiskt inget planerat. Inge plugg. Jag ska bara slappa framför TVn. Jag avslutar med den här fiiiina bilden♥ AJ?














2008 blir 2009

snart är år 2008 slut, känns lite sorgligt för det har hänt mycket iår som tex skapade jag och virre denna blogg år 2008, och bara den händelsen säger ju hur värdefullt året är!
 


Vi lovar att dansa in er försiktigt till 2009, inget att oroa sig över. Vår blogg kommer att finnas kvar som stöd i er vardag... bra va?



 


belöning?

Imorgon är det torsdag, torsdagen den 18 december för att vara exakt. Och torsdagen den 18 december är en speciell dag i Carolines liv. Eller okej kanske inte för hela livet ut men för år 2008 är det en ganska bra dag. Känns skönt att dagen kommer, har velat att den ska komma lite över en månad nu, äntligen är den här.

Återigen Tack till er som nominerade mig och till er som bestämde sig för att välja mig.















3+1=4

Jessica är hemma!! hon är hemma! JAA hon är hemma!

jag satt vid mitt skrivbord och lyssnade på musik, sen ser jag en glad liten filur som springer upp för trappan och ler ett vitt och brett leende, Detta var Jessica Löfström! Min syster, hon är hemma! hemma är hon! JAA hon är hemma!













mickepickepööö

Idag mina kära vänner vill jag berätta årets roligste sak! (delar första plats med anton). Jo jag, micke och jacob går på bussen som ska ta oss till skolan. Agnes sitter längsfram med en blond tjej bredvid sig. Jag säger: Hej Agnes! sedan sätter jag och jacob oss på andra sidan gången och micke sätter sig bakom agnes och den blonda tjejen. Han slår Agnes i huvudet och säger: Hej Agnes! Sedan drar han den blonda flickan i håret och säger: Hej Natta! Natta tittar bak på micke med en mördar blick som heter duga och tittar framåt igen. Micke frågar agnes och mig; är natta lite sur idag eller? Jag och agnes: Va? hur ska vi veta det? det där är inte Natta! Nu är micke väldigt röd i ansiktet och han skrattar lite ironiskt men haha, det är väl visst natta, nu börjar han bli lite nervös på rösten också.. Nej mitt folk det var inte Natta. Det var en spritt främmande människa som micke drog i håret och som tittade på honom surt. Jag kan ju bara säga att han roade hela bussen och mest mig! Jag satt nämligen och stor tjöt hela vägen fram till skolan! Haha jag säger då det, stackars flicka!








kaviar















dagens


skjortklänning - H&M
skärp - H&M
Ring - ginatricot











du får inte


sen morgon, tidigt slut

sovmorgon till elva. mobilen ringer nio. fan! svarar. från kommunen. måste låta pigg. "om du stör? nejnej absolut inte". lyssnar och pratar i ungefär 15 minuter. går inte att somna om. lika bra att gå upp. gör iordning mig. går till bussen. väntar på bussen. 6 minuter försenad. skit också. hinner jag till tåget? bussen kommer, plockar upp mig. smyger fram i 50 km/h. helvette. hinner jag med tåget? anländer till tumba station. springer till tåget. hinner precis. går på tåget. en skolklass. f*tta. fjortis skrik. målbrotts skrik. Ipoden har inget batteri. måste sitta och lyssna. kommer fram till huddinge. går av. kommer till skolan. matte. jobbar inget. sen multimedia. lärare sjuk? ja! får åka hem! halv ett!

Där började min dag bli lite bättre. Fick åka hem halv ett!! Gick med Sophie till gallerix och en bokhandel för att köpa lite småsaker. Sen tog vi 12.57 tåget hem. Om det kändes bra? JA!

jag har faktikst vart duktig sen när jag kom hem. har plockat lite i mitt rum, skrivt en insändare och nu ska jag förtsätta plocka undan lite saker.













fixa, fixade, fixat

Veronica när ska vi ha nästa bloggmöte? Det är lite saker som måste fixas och donas
















idag är det imorgon

Jag sitter här med mitt kaffe och lyssnar på musik. Börjar inte förrän hav tolv idag så jag ska inte gå till bussen förrän om 30 minuter ungefär. Hoppas alla ni mår bra! Det är grått ute, men torrt och så länge det inte regnar eller blötsnöar på carros huvued när hon går till skolan gr hon till skolan med ett leende på läpparna!

Idag i skolan har jag matte, sen lunch, och sen har vi multmedia och då ska jag och Sophie fortsätta med vårt eleganta och snygga (tack vare ögongodis) intro till filmen TopGun!


Imorgon; onsdagen den 17 December 2008 är en väldigt stor dag i mitt liv. Min storasyster kommer hem efter fem veckor i Spanien och sen ytterligare en vecka i Alperna för en utbildning. Så Min syster har jag alltså inte sett på sex veckor!!
Men hon kommer hem imorgon.

Imorgon är det idag så om den här dagen går fort kommer hon hem idag!


















HAPPYYYY!




Här är resultatet av min hårfärgning, Jag och carro har båda förändringar att visa upp! hihih, jag blev asnöjd! ♥

tack

till S och V för att ni ändrade för min skull, jag uppskattar det verkligen!! <3
















mitt rum är klart!

pappa har slitit jätte mycket med mitt rum, jag och mamma har pekat och pappa har spikat.
eftersom att jag och veronica är sådana seriösa bloggare så har jag självklart före och efter bilder, blondinbella släng dig i väggen!

Före:                                   Efter:
 
 
 
 
 
(det fattas lite saker i en ram och sladdarna på skrivbordet ska ordnas men annars är det klart)

ser och känns som ett helt nytt rum!
 














min helg.

Ja, om jag ska sammanfatta min helg nu så har den varit riktigt mysigt. Det började i fredags med sandra ankarstrand och idol. sedan på lördag morgonen var det julmarknad med natta och bea. Sedan var det träning och hem till syrrans tjejmiddag! Idag var det lucia tåg på fotbollen! alla skrattade tills de grät! det blev lussebullar och julmust. Sedan efter träningen gick vi till pizzan och käkade. Vi satt och skrattade väldigt länge. Sedan var det bara syskonparen kvar.














japanskt julbord




Super god mat
Super trevligt sällskap
Super kul
Vad mer kan man begära?



















Förmiddag

igår var en hemsk dag, kunde inte prata, äta dricka, hosta, nysa, svälja, andas utan att det gjorde ont. Fick lite lite feber framåt kvällen men när idol satte igång och jag var invirad av täcke och med te uppdukat så började det bli bättre, ju mer te jag drack desto bättre blev halsen. Alltså inte en helt värdelös huskur.

Det är skönt att det börjar bli bättre för halsluss (eller virus) är det värsta som finns, usch!

Ikväll ska jag ut och äta med min andra familj, karaten. Ibland umgås jag mer med dom än vad jag gör med min egna familj, alltid är jag i dojon under våren när det är uppladdning. Funderar på att jag julia och martina ska flytta in där, vad säger ni tjejer?

Mamma ropar från köket att det är lunch, och jag som inte ens är hungrig....














IDOL

Igår kväll knölade jag mig iväg till sandra ankarstrand. Med glass i min väska och blött hår stod jag och väntade i rönninge. Sedan kom hon som en liten ängel med sin vita jacka. hihih. Kvällen var rolig. Mycket skratt och skoj. paaaniiii och saaanniii och mycket allah och annat. Vi åt glass och stjärnchips elr vad man nu ska kalla det. Sedan var vi stilpoliser åt christoffer också. Men han valde faktiskt tvärt emot vad vi sa hela tiden! Inte konstigt att killar klär sig skumt ibland eller hur? hahaha. Kevin vann Idol. Jag har faktiskt inga kommentarer för det. Han var en värdig vinnare. Alice skulle också ha varit en värdig vinnare. Nu ska jag kila iväg till bussen. Ska in på julmarknad så det kanske kommer upp lite fina bilder senare. Alla skriver en stackars carro kommentar i bloggen idag. hon är sjuk!












There You'll Be


if i were a boy

If I were a boy, I think I could understand. How it feels to love a girl. I swear I'd be a better man. I'd listen to her. Cause I know how it hurts. When you lose the one you wanted. Cause he's taken you for granted.And everything you had got destroyed.It's a little too late for you to come back. Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that. If you thought I would wait for you. You got it wrong. But you're just a boy. And you don't understand. How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man. You don't listen to her. You don't care how it hurts. Until you lose the one you wanted. Because you've taken her for granted. And everything you had got destroyed. But you're just a boy.




//Veronica, so long fuckers! ♥


mer sjuk

förlåt att jag inte blogga något igår men jag kom hem från skolan vid sju för vi hade jobbat över med psykologin, sen efter det tittade jag på sunes jul (virre jag har fått den nu) och så har jag blivit sjuk. Jag var ju hemma från skolan i måndags för att vila för jag hade ont i halsen redan då, men sen de andra dagarna var jag tvungen att gå till skolan och igår så blev halsen värre.
Vad bombsäker på att jag hade fått halsfluss och det tog lite mer än en halvtimma för mig att äta upp middagen för det gjorde så ont att svälja. Har ingen feber eller något annat utan det är bara halsen som gör ont.

Kom pecis hem från vårdcentralen där jag gjorde ett halsprov, så obehagligt. Men halsprovet visade ingen halsfluss utan det är ett virus jag har som inte går att bota med pencielin utan det är bara vila som gäller. Vilket jag tycker är helt värdelöst nu när vi har mycket att göra med psykologin så ska jag vara hemma och vila för att inte bli sjuk! Visserligen kan jag knappt prata men jag är ju ändå inte sjuk.

Menmen nu knarkar jag Moccoangin som jag fick av farmor och farfar för att det bedövar tydligen halsen så kanske jag får i mig lite mat, har inte ätit något än och jag vaknade klockan sju. Och jag har inte ngn större aptit heller.

Dagens bantingstips: Få halsfluss (eller ett ynka jävla virus)















pics















Hard workwork

hello everybody! im on my very important work now! slutade skolan för ungeför en timme sedan. Gud så mysigt de va när jag kom fram till jobbet. Dem hade hängt upp en stor fin julstjärna i köket och massa små i alla läkares rum. Det var så mysigt. Så nu sitter jag här på rummet med en ljusstake och har endast den tänd! hihihi. Nu ska jag gå och ta mig en kopp med te och sedan ska jag sätta fart med att vika brev! lateeeeeeeeeer♥

// Veronica, so long fuckers

skööönaste bilden ever!


Min kusin bjuder mig på öl!














världens bästa jobb!

I går var jag på jobbintervju. På TGI friday, fyfan vilket toppen ställe (förutom alla äckelgubbar i baren som enbart sitter där för att ragga på stackars små oskyldiga flickor) det var igång överallt, i baren stod det en tjej och blandade drinkar, servitriser sprang in och ut från köket och där vid baren stod jag och väntade. Till slut kom personalansvarige och vi hälsade och allt känndes perfekt! Det gick som på rälls när vi pratade och hon ville anställa mig direkt. Då kom hugget i ryggen. Man vart tvungen att jobba två dagar i veckan som alltså skulle ha blivit fredag och lördag kvällar för mig 17.00-00.00. Då bet jag mig i läppen och skrek inombords! Jag visste att jag inte skulle orka det. Även om jobbet skulle vara askul skulle jag inte kunna hinna med annat som jag vill göra. Jag hade tagit jobbet om det bara var en dag i veckan man skulle jobba. Men tänk er, det jobbet! Fyfan vilket kap vilken guldgrotta! Åh jag vill ha det jag vill ha det jag vill ha det! Men ändå inte...


tänk er mig springa ut med efterrätter här! ÅÅÅÅÅH













drama

jag har precis kommit hem från skolan, eller okej kom hem för en halvtimme sen och sitter nu klistrad och ser på Laguna Beach. Jag älskar verkligen det och det kan jag tacka helena för eftersom det var hon som fick mig att se på The Hills och därigenom Laguna Beach
Jag önskar mig antingen första säsongen av The Hills eller första säsongen av Laguna Beach i julklapp. Vilken tycker ni jag ska önska mig?















grattis, lycka till, stackars mig

Grattis Sophie Waerner som fyller 16 år idag!

Lycka till idag Veronica! Mamma är så stolt över dig! hihi, det kommer gå jätte bra, LOVAR!

Ska snart åka till Gittan och klippa mig. Har inte klippt håret sen mitten av juli så slitet är bara förnamnet! Jag gillar inte att klippa mig för jag vill inte klippa av ngt hår så det blir kortare. Detta leder till att det går runt 6 månader mellan varje klippning vilket gör att jag måste klippa mycket eftersom att det är slitet, vilket gör att min skräck om att "Klippa av mycket hår" blir sann och allt slutar med att min kärlek för klippning minskar ännu mer!
Men min frisör Gittan gillar jag iaf så det är det enda positiva med att klippa håret om jag absolut måste hitta ngt.

men carolines tisdag har varit bra förutom att imorgon blir det att plugga matte och ikväll måste jag plugga företagsekonomi. Prov på onsdag och torsdag...















viktig dag för framtiden




Today is a big day people. Men jag säger nt vad än! Det får ni reda på ikväll(kanske)! I morse gick ja upp kl 6 för att vi skulle sjunga för Sophie. Hon log och sov och ljusen var tända på brickan när vi tysta trippade in där hon låg i sängen. ja må hon leva ja må hon leva. hihi, hon vart glad. Nu äntligen fick hon sin mobil som hon har suktat efter i mammas garderob. Hon fick tidningen Solo också. Grattis syrran! ♥













grattis i förskott



älskade syster! alla skriver en kommentar tillägnad sophie imorn den 9e december för då fyller hon äntligen 16 år! Ungjäveln har redan rotat i mammas garderob så hon vet redan att hon ska få en rosa mobil. hahaha fyfan hennes kommentar; Men mamma du får väl gömma den lite svårare! Jaja grattis på dig syster ♥









JULMYS












true or false?

Fick ett meddelande på facebook idag som vissa tycker stämmer, andra inte. Jag är inte relegiös eller något annat extremt men jag tycker att meningen är klockren iaf, vad tycker du?

Without GOD, our week would be: Mournday, Tearsday, Wasteday, Thirstday, Fightday, Shatterday & Sinday















tack.tack.tack


igår på lunchrasten på träningen hjälpte Martina mig med matten. Hon är jätte duktig på matte och ännu bättre på att
förklara. Kändes lite töntigt att sitta och plugga matte på rasten när man ska vila men det behövdes verkligen för nu förstår jag vad mitt prov kommer handla om, haha,

Tack hjärtat, you rock!!




























sjuk

dumma måndag, dumma hals, dumma träning, dumma infektion, dumma dumma dumma!

Förra veckan hade jag ont i halsen hela veckan, inte mycket men hade lite ont hela tiden. I helgen tränade jag, med hals ont. Inte så smart men när sensei Lionel från Sydafrika kommer för att träna oss så går man dit, han har världens bästa träning!
Iallafall, igår kväll precis innan jag skulle somna så smällde det till, i halsen. Det gjorde jätte ont! Kunde inte ens prata. Det kände som förra året när jag hade Streptokocker, fast utan den höga febern, har ingen feber alls men halsen är helt svullen och gör ont.
I morse när klockan ringde kl.06.30 fick jag inte gå till skolan för mamma. Tur i och med att det är samlevnads dag då jag inte missar ngr lektioner men otur för jag ville gå på samlevnads dagen. Helena sa att den skulle handla om sex och samlevnad och hon brukar ha rätt (men säg inte till henne att jag har sagt det)

menmen, jag dricker nu mängder med te för imorgon MÅSTE jag till skolan, dels för att det är aktiekunskap och jag har redan bränt upp mina chanser till att vara borta från dom säger helena, och så är det matte som jag måste gå på pga prov på torsdag och sen mulimedian vill jag gå på för jag och Sophie gör ett intro av TopGun!











godmorgon världen!

Godmorgon mitt herrskap! Idag blir det tidigare avgång till skolan än vanligt. Måste vara lite överamitiös och åka till skolan 8 istället för halv 10. Haha im carzy! nej men jag måste hinna klart med en del saker denna vecka så jag gör vad som måste göras. Inatt ser det ut att ha snöat lite, jippie, men det går nog bort lika snabbt! Vi får hoppas att det inte gör det och att det kommer en meter snö i år! (you wish) jaja people. Nu måste jag snart bege mig till bussen där kusin väntar på mig. (i vanliga fall brukar det vara carro på måndagar)
 












lugna lungan

jag förstår att det finns folk som är oroliga där ute men jag kan försäkra er om att veronica lever. Hon har inte dött. Andra halvan av bloggen förstår bara inte allvaret i en blogg, man måste underhlla läsarna för att ha kvar dom. Och underhålla betyder alltså skriva, hon skriver nog ett inlägg snart ska ni se.
Ha Tålamod













grattis andra advent

nio timmars träning i helgen är avklarad, ont i hela kroppen, men helge har vart rolig! Jobbig för huvud och muskler men ändå rolig, Igår efter lunch fick våran massör eller vad man ska kalla han knäcka hela ryggen på mig. Han är inte massör egentligen men han kan allt om träning, strechting, massage och knäckning av ryggar så när någon har ont någonstans är det Per-Åke som räddar oss. Han gör sina magiska trix och vips så är ryggen rörlig igen.

Imorgon är det samlevnadsdag för sjödals gymnasiet eleverna, i ska mötas vid huddinge gymnasium (hej veronica!!)  aula för föreläsning och sen efter det ska det ses på  film och diskuteras. Rolig eller tråkig dag vet jag inte, information om det kommer imorgon.

Nu är det Top Gun dax, Tom Cruise i sina bästa år. Det vattnas i munnen på mig!!













de sörger

Om ni någon gång har en kompis/släkting/respektive som sitter och leker med era mobiler, och inte vilken lek som helst, nejnej utan gör olika sexställningar med mobilerna, där favoriten är doggystyle så ska ni inte bli oroliga. Det är bara Veronica Waerner som är i farten!

Hon sitter mitt emot mig i mitt kök och lekar med sin mobil "pimp" och min mobil "pinky" att de ha sex. "pimp" har tröst sex med "pinky" och de sörger tillsammans att "ms Purple" har blivit snodd. "Pimp" sörjer för att ha förlorat ett kk och "pinky" sörjer för att hon har förlorat sin h*rkompis.












familjesamtal

Alla familjer har deras lilla egna tid då man bara ägnar sig åt varandra ibland. I våran familj är det oftast när mamma gör flätor på mig och sophie samtidigt som vi sitter och tittar på tv. Ibland kan de vara att vi springer runt i hela huset och skriker för att vi har siktat in oss på en speciell person som vi ska kittla sönder. Men idag va den stunden vid matbordet. Min kära moder hade något allvarligt som hon ville ta upp. Sophie har varit sjuk hela veckan och hemma från skolan. Mamma har varit hemma med henne (bääbis säger jag bara) och matat henne för att hon inte har kunnat äta. (okej det är faktiskt synd om henne hon svimmade men det är en annan historia) När sophie låg i soffan så kollade hon i skolkatalogen. Sophie säger: Åh jag längtar till skolan mamma! Mamma säger: Ja men det är ju klart att du gör, du vill ju dit och träffa alla killar eller hur? Sophie säger: Meeeh, vem har sagt att det är killarna jag vill träffa? Mamma blir lite tyst och sätter sig fundersamt i soffan. Sedan idag vid matbordet tar hon upp den här konversationen och säger, eeeh sophie jag tycker om dig precis som du är men jag undrar bara vad du menade med det där du sa igår om att det inte var killarna du ville träffa? jag brister ut i gapskratt! Sophie tittar på mamma med en bitchig blick och säger: Men mamma, jag är ju inte lebb om du tror det!? Mamma: Huuh, okej nej jag undrade bara! Sophie: Jag menade ju att jag inte främst saknade alla killar utan alla mina tjejkompisar och att umgås!
(jag sitter fortfarande och gapflabbar) Jaha haha, jag har gått och tänkt på det sedan du sa sådär säger mamma sen. Sedan hela kvällen har jag mobbat Sophie! hihihi jag är så OND!














fiiiika

Idag var det en kort dag i skolan, sköööönt! Efter skolan åkte jag till tumba och mötte martiniii på café stinsen. Vi hade en mysigt stund bland alla fina kuddar! Haha nu låter jag värsta konstig men de är så fint i den där lilla soffan som vi brukar burra upp oss i. iaf vi pratade om allt mellan himmel och jord och de va väldigt trevligt! ♥
















äntligen fredag!

hello every body! snart ska jag dra mig ner till bussen och åka till en ny dag i skolan! vi har historia prov idag wish me good luck! jag hoppas att det går bra. i morse hann jag med asmycket. Jag hann till och med att städa rummet. Det behövdes kan jag säga.















och så var det morgon igen!

ska snart ner och dricka kaffe så jag vaknar till. Nu på morgonen har vi bad på idrotten, ska inte bli så där jätte roligt direkt men det är bara att stå ut. Hellre bada än att ha biptest eller något plågsamt. Ska snart också packa mina badkläder och allt som jag ska ha med mig. Kommer bli värsta väskan.... flyttlast!

Sen när jag kommer hem ska jag fortsätta plugga matte och städa ut alla möbler ur mitt rum. Jag har städat ut allt ur skrivbordet som ska slängas och tagit bort alla saker på väggar och hyllor, men nu ska möblerna ut ur rummet och sen ska pappa måla i helgen, ROLIGT!!! Längtar tills jag får se resultatet. Och ni kära läsare kan vara lugna, jag har tagit före foton och sen ska jag även ta efter foton så ni få se resultatet! hihi

Kaffe dags!














pornalyzer

okej, eftersom att ett test sa att jag skulle bli luder när jag blir stor så tänkte jag kolla vad jag ska kalla mig. Ja det här blev då resultatet. hahaha fyfan vilken skön sida kolla in den och gör om era namn också http://www.sinner.se/pornalizer/













NO WAY

Det är alldeles vitt i rummet förutom nederdelen på hennes vita sjukhusklänning. Hon ligger på sjukhussängen med benen rätt upp i luften och stöder dem mot två svarta dynor. Apparaterna runt om henne piper och blinkar alla möjliga siffror. Hennes man står vid sidan av och ser allmänt skräckslagen ut. Det står en doktor vid hennes ansikte som visar hur hon ska andas och det finns tre systrar på plats som justerar alla sladdar och lustgasen som hon andas in. Hon spänner händerna och tar ett stadigt grepp i lakanen (ja detta va bara början mina kära läsare). Sedan förflyttar sig doktorn till hennes käraste ägodel och sitter en decimeter med huvudet ifrån öppningen. Han pressar in tre fingrar och hon kvider och vänder på sig i sängen och skriker så att heliga guds moder hör när hon står i duschen och har fått schampoo i öronen. Hon skriker NEJ NEJ NEJ DET GÖR JU ONT AJ AJ AJ AJ!  syster lutar sig över hennes huvud och säger med en lugn och mild röst, du är så duktig kämpa på!  (lätt för dig att säga kärringjävel säger till och med jag som nu sitter med fingrarna i munnen och korsar mina ben och kniper ihop så gott det går där nere) Hennes man tittar förskräckt på doktorn som fortfarande håller på att knugga med sina fingrar upp i hennes härlighet. Äntligen tar han ut dem och hans förut tre vita fingrar är nu tre röda fingrar. Nu börjar hon skrika och åma sig ännumera i sängen och jag tänker herregud döda fanskapet så hon slipper lida så jävla mycket för det ser verkligen ut som om någon jävel har suttit ett svärd i magen på henne. Hon stönar och skirker, ja och det är ju förstås inte vanliga förlossningsskrik hon skriker eller vanliga förlossninga åmningar (visst nu är inte jag någon förlossningsexpert men hallå) Slutligen säger doktorn nu måste du andas och hon säger men det går ju inte jag försöker. Hon gråter och till slut får hon fram några enstaka ord: NU, nu kommer det, nu kommer det! BLUUUUUFSCHIIIIIBLAAAAAAAAAAAAAAAAAFFFFFF säger det och hennes tjocka mage sjunker ihop och blir helt platt ( okej inte helt platt ändå lite lite fett kvar som hon förmodligen inte kommer träna bort lika snabbt som alla hollywoodstjärnor gör) och pappan klipsar av navelsträngen och syster lägger den skrikande, blodiga, gulkladdiga ungen på moderns mage. Pappan gråter, mamman gråter. Alla hurrar och är jätteglada!



Nu till min åsikt i detta. Tack kära underhållningsprogram, nu är jag LIVRÄDD för att föda barn! TACK säger jag bara. FYFAN. Jag vänder mig med en besvärad min till min mamma som sitter och tittar på TVn som om ingenting har hänt och frågar, snälla säg inte att det var sådär att föda barn? Mamma svara: vadå? jooo... Sedan säger jag efter en stund: Mamma, du kommer inte få några barnbarn! :|

KORS I TAKETTTT!!!!!!!!!!!!












torsdag

idag har caroline haft en bra dag, den har inte vart seg eller något annat tråkigt utan den har faktiskt flytit på utan problem! bra va?

men nu ska vi inte prata om min dag utan vi ska faktiskt prata om Antons dag, haha vet ni vad puckot gjorde idag? Anton går i min klass till er som inte visste det.

Det var i matsalen på lunchen, Anton hade ätit en god (NEJ) lunch och i den lunchen var det vitlök. Anton hade ätit jätte mycket vitlök och på vägen ut från matsalen ser han sin kompis bakifrån. Anton går med bestämda steg fram till sin kompis, tar tag i honom och andas honom jättenära rakt i ansiktet så personen verkligen känner hans härliga vitlöks andedräkt. När Anton har andads klart och har knappt inga luft kvar i lungorna (förutom 1000ml för det lärde jag mig på naturkunskapen idag att man alltid har) så ser han att den personen inte alls är hans kompis, han känner inte ens personen!
HAHAHA, han har nu alltså blåst vitläksandedräkt i någon främlings ansikte och om du frågar mig är det bara allmänt skabbigt och brist på hyfs, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, skärp dig anton

För att Anton skulle rädda situation säger han till personen som Anton har i fast grepp i axlarna: Oj! Vad pinsamt det blev!

Det händer alltid något roligt på Sjödalsgymnasiet...



















matte+matte = tråkigt

denna formel borde alla ni lära er. Utan denna matematiska formel så kommer ni bli otroligt mobbade i framtiden, just nu finns det ingen normal tonåring som pluggar en mattekurs ÖVER matteA som tycker att det är roligt... bara så ni vet! LÄR ER DETTA MYCKET VIKTIGT!

Ni som inte kan läsa mellan raderna så håller jag på att plugga matte, inte det minsta roligt. Jag sjunger till musiken på datan istället. haha herregud vad det låter

Men jag knäcker på "total eclipse of the heart" för att inte tala om "my heart will go on" haha eller hur bonden!!?










värt att veta mina kära läsare detta är jag och mina vänners framtid enligt våra namn:

Ja själv blev man ju Luder!??







Ja tjejer vad fan säger ni? hahahaha, är detta våran framtid?














i found a pair of gloves

Idag hittade jag äntligen ett par fina handskar, har letat som en tok efter de rätta men jag har tyckt att alla är för dyra. Sen insåg jag att det är dyrt att köpa äkta läder. Så då tog jag mina svarta handskar för 200 riksdaler från wedins.
Nu är jag happy!













halleluja moment


 



Finaste och mest sorgsna ögonblicket i OC är när Ryan bär bort Marissa från bilen som sprängs i bitar. Hur han lägger ner henne försiktigt på asfalten och stödjer upp hennes huvud med hjälp av sina armar. Hon blöder från huvudet och man ser hur Ryan försöker hålla henne till liv. Kärleken som finns inom honom när han ser henne djupt in i ögonen och hon tar sina sista andetag i hans famn är obeskrlivig. Kameran sommas ut och man ser hur Ryan böjer sig ned, lyfter upp hennes huvud mot sig sitt ansikte och kramar henne hårt.
Få ögon var torra när denna scen visades i tv-rutan. Men det som gjorde att scenen blev så sorgsen var låten i bakgrunden; Halleluja. Låten är jätte fin men jag måste säga att den är finare under namnet Decembernatt med Peter Jöback. Har verkligen fastnat för låten och för alla er OC fans som drömmer tillbaka till 2004-2006 då serien var som bäst och som fortfarande får rysningar av att tänka tillbaka på Misha Bartons sista avsnitt och andetag som Marissa Coper måste ladda ner låten!



"Nu brinner ljus i mörka rum, nu blundar tvivlet för en stund
och om sanningen ska fram så får den ljuga
Nu blundar dom som jagar tröst och dom som redan släckt sin törst
och från andetagen flyr ett Halleluja"


















13 orsaker varför det är grymt att vara singel! (skriven av en underbar flicka, emma bergman)

1. Du är sexig som fan! så det är bara att njuta på och ta emor allas blickar. och det bästa är att du kan flirta tillbaka utan att få skuldkänslor.
2. Du kan hångla upp/ha sex med vem du vill! Tänk hur kul hon i Sex And The City har det!
3. Du behöver bara tänka på dig själ! Ingen annan du måste tillfredställa! Dina egna behov går före.
4. Du behöver inte köpa julklappar, födelsedagspresenter osv till honom. Dessa pengar kan du istället lägga på dig själv!
5. Varför bara flirta med en när du kan flirta med flera samtidigt? inga förpliktelser åt nått håll, du kan för en gångs skull följa dina egna impulser!
6. Du kan spendera extra mycket tid med dina vänner! De får dig att må bättre och du har roligare med dem (hoppas jag haha). "killar kommer och går men vänner består" !!!!!!
7. Du kan göra vad du vill, när du vill!
8. Du kan göra precis allt han inte gillade att du gjorde! tänk vad kul!
9. Fokusera på dig och dina mål. Passa på att sätta upp personliga mål som du nu kan ha tid att uppnå! Fokusera extra mycket på skolan eller bli bättre på fotboll? Vad du än vill är möjligt nu. All tid du skulle spenderat på honom kan du spendera på att uppnå dina mål.
10. Du behöver inte raka benen, pussyn eller annat för att du vill vara fräsh inför honom. Nu kan du skita i det! om du gör det är det isånna fall för din egen skull, och det är ju det som räknas eller hur?
11. Du kan komma hem vid 5 på morgonen utan att behöva förklara för honom vad du gjort eller vem du varit med.
12. Fester är roigare som singel!
13. Nu när du vet hur det känns att bli så här sårad, då kan du gå in starkare än någonsin i allt du gör. Du slipper vara orolig att bli sårad. Du har ju redan varit med om det värsta. Eller hur? ur något dåligt kommer alltid något gott. Den här gången din styrka!















skaffa körkort i gång!

nu vet jag vad jag ska bli när jag blir stor! Jag ska bli preseident över sverige och när jag väl har blivit det ska jag inskaffa en ny lag, inget mesigt som en norm utan en riktig förbannad jävla lag! Lagen ska vara att man måste ha ett körtkort i att gå klackskor. De i kassan på ex: Wedins eller DinSko kan bara godkänna ditt köp av höga skor/stövlar/pumps/you name it om du har ett giltigt körkort där du har gått i gåskola, tagit ett teori prov och visat din gång för en domare som bestämmer om du är tillräckligt duktig för att gå i klackskor eller inte.

Folk får fängelse om man kör bil utan körkort och människor som inte kan gå i klackskor borde få fängelse dom med. Visserligen vet vi alla att olovlig körning betyder en fara för samhället. Men det är en fara för samhället att gå bakom en flicka/tjej/kvinna/tant som inte kan gå i sina skor!! Jag blir bara frusrerad över att se sånt vilket betyder att mitt hjärta pumpar hårdare, jag blir överspänd och risken för blodpropp ökar, är inte det lika med dödsrisk så vet jag fan inte vad mer som skulle kunna vara det!!

Nu undrar ni nog varför jag skriver detta arga inlägg, jo det ska ni få höra mina läsare. Två dagar i rad har en tjej setat på min buss, gått av på min busshållsplats, har skitsnygga skor på sig som hon förstör min sin soppiga gång i dom! jag skämtar inte! Det är det värsta jag sett, alla döda kvinnor vänder sig i graven när hon startar sin gångstil; DU KAN INTE GÅ I DINA SKOR, FATTA!!

Så jag vill be er främlingar om en tjänst (igen) allt för att ni ska minska min risk til blodpropp och för att slippa behöva få ett inlägg tillägnat er i bloggen, för jag lovar det här är min snälla sida, jag kan skriva elakare saker! Ska ni flickor ha höga skor på er så ha dom inte nära mig om ni inte kan gå i dom! Okej? Och till dig din blonda lilla fjant som har åkt min buss, ta gumpaskor nästa gång!

tack på förhand!














chips, plugg & Desperate Houswifes

Hello people! idag så var jag jätte busig och hoppade över min sista lektion. hihih, visst är jag cool Helena? Men ursäkta mig jag orkade verkligen inte gå dit och lyssna på allt mellan trapetzius och Gluteus Maximus. Hur kul låter inte det? Jaja, när jag kom hem satt Sophie och mami och kollade på Ice Age, asså fyfan vad den filmen är rolig! haha. Sedan var det bara att bege sig ner till datorn och börja med Företagsek. Då ringde jag min Revisor Caroline Löfström och klagade på denna jävla uppgift! Så då bjöd jag in mig själv i hennes lya och så hjälpte hon mig, en väldigt snäll flicka det där!
Sedan kom jag hem och åkte och köpte chips, det var jag fan värd! Sedan sitter jag nu här och väntar på Desperate Housewifes.. fun fun fun!


Jag fick rosor av mormor igår, hon är en underbar och omtänksam människa and i love her and my grandfather so much!










i helgen har jag...


...tröstat helena för hon slog i huvet i snedtaket



...lyssnat på ljuvlig musik *host*


...tagit bilder med mina sötnosar


...lyckads tagit en fin bild på hela kvällen!


...lekt fotograf


...sjungit duett


...sett på balett-dansösen veronica


...lyckats blivit normal på en bild med kvinnan i mitt liv


vunnit i sång över landa och lundell


...tävlat med helena... jag vann detta med!!


...bildat ett sång-lag med jenny och laine


......


... beundrat mina fina kompisar


..retat folk för deras mindre fina sångröster



















Julkalender?

Hej alla glada! Jag är inte så glad. Vet ni varför? För jag har ingen julkalender. Inte ens en chocklad julkalender. Men vet ni vad jag kom på då. Då ska jag fan göra mig en egen. Jag ska banne mig göra det! Då blir säkert Micke glad för han påstod att jag inte hade någon moral i kroppen för att jag inte hade någon. Och när vi ändå pratar om Micke skulle jag vilja tillänga detta inlägg till honom. Han har nämligen bytt utseende och sedan har han köpt en likadan jacka som du-vet-vem i min klass. Den är väldigt fin må jag säga inget fel i det, nej nej. Jag tycker bara att det är så gulligt av dig att du vill vara som den personen! Nu skulle jag kunna vara så elak att jag skulle kunna lägga upp väldigt roliga bilder på micke, eftersom han har mobbat mig hela långa vägen hem idag. Men eftersom jag ändå är liiiiiite snällare än honom tänker jag inte det för om jag gjorde det skulle det innebära ett hål i jorden för honom i resten av hans gulliga lilla liv!



det här är då mikael a.k.a mikaela som är 120cm låååååång eller kooooort menar jaaaag!











mer stöd!

Postat av: Lina falinger

vilken ära att MITT namn är med , wohoo!
nej men bloggen är fan as bra! 
puss

2008-12-01 @ 15:24:48

Vi vill ha mer stöd av er läsare, annars går det liksom inte!

  • En bil fungerar inte utan bensin
  • utan fotsyntesen skulle vi inte kunna andas
  • fiskar måste ha vatten för att kunna simma (människor med för den delen)
  • brev+låda bildar ett ord, det blir en helt annan betydelse om dom är ifrån varandra
  • en låt utan en text blir väldigt snabbt ganska tråkig
  • man måste sova för att bli pigg
  • en känd person är inte känd utan sina fans

förstår ni nu varför! BERÖM BERÖM BERÖM, ge oss beröm













 


nejnejnej, vill inte!



kom hem för en halvtimma sen, har bunkrat upp med kaffe (som det bara finns en klunk kvar så kasnke blir en kopp till) har vart inne på facebook och svarat och tittat och letat efter nytt skvaller. Nu är det bara det tråkiga kvar. Öppna bäckerna, ta mina anteckningar och börja plugga in. Aktiekunskaps prov imorgon, nejnejnejnej! vill inte vill inte vill inte! Jag skulle ha pluggat igår men ack så dåligt det gick. Ja det brukar ju inte gå så bra om man inte öppnar bäckerna....