mot träningen folk!













höj och pumpa!













Måndag

Idag var det en tråkig dag i skolan. Inget roligt hände, utan det var en helt vanlig m¨ndag med vanliga lektioner där dagen bärjade med Relgion A, sedan fortsatte den med Småföretagande A, Matte B, Naturkunskap B och nu är jag hemma!

Ska precis byta om för att åka och vara tränare från 19-21 då min tränare är på träningsläger i USA. Men det ska bli kul!


helena och sophie sitter i biblioteket och "pluggar" idag.... själv satt jag och skrev flitigt på religion uppsats!














Mr Larsson

Imorse när jag stod och väntade på bussen svänger underbara Larsson in på busshållsplatsen och plockar upp mig. Vilket härlig surprise så här tidigt på morgonen så jag hoppade glatt in i bilen pch vi åkte vidare för att hämta Sophie och Timmy. EN liten dubbel dejt så där på vägen till skolan. Mysigt!
















gaaaaaaaaaaah!


snodde den från denise, men guuud vad jag dör, inte helt fel en måndag sådär!








måndag 27


jeans gina
tee h&m
kofta gina
halsband hella&carro
klocka jetset

today har jag varit as seg. jag vet inte varför. jag kommer väl i säng för sent hela tiden. nu sitter jag och poppar fet musik. har precis städat upp lite i rummet och nu snart ska jag väl käka nått innan det är dags för träning! det blir att träna utan pjuck idag också. jag vill verkligen att mina skavsår ska läka! vill inte ha dom nå mera.. det är så himmla jobbigt! imorn har vi engelska nationella kl 8.00! fy fan säger jag bara. jag måste ta 07.22 tåget imorn,. men som micke har lovat blir det en "hell of a ride" imorn på morgonen. vi pratar cirkus, elefanter osv. upp till bevis! ♥











ny vecka

Nu är det en ny vecka gott folk. Massa roligt händer. Skiva både tisdag och onsdag. valborg på torsdag och matcher i helgen. ser rikitgt najs ut. har inte så mycket plugg heller. idag hade vi match. den gick suverän. det var verkligen skit kul att spela. vi mötte aspudden och vann med 2-0. vi borde däremot typ vunnit med mycke flera mål. men det räcker ju med 2 för tre poäng lixom.. nu sitter jag här och ska snart sova tänkte jag. börjar 10.40 imorn så har liiiite sovmorgon ändå, skööönt!













.












jag blev kääär!


finns det nått sötare än den här lilla grabaten? fyfan vad jag blev kär. guuuuuuud! ♥










almost begins



tack alla som gjorde kvällen grymt lyckad! fick inte så mycket bilder dock. det honns inte med när man står och dansar heeeela kvällen hahaha, puss♥











älskar låten

Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar
passerar på ett litet kick
Så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är
riktigt kär
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär







AYO

Jag har faktiskt skrivit nästan en halv A4:a på uppsatsen! Duktigt va? När man väl kommer igång rullar det bara på men det är så svårt att sättsa sig vid datan och börja skriva!!

Träningen idag gick jättebra! Kändes väldigt bra och vi tre tränade ihop oss för färsta gången på jätte länge. Martina gör så så gott hon kan med sin skada, men det är definitivt på bättringsvägen, utan tvekan vilket är positivt!

Om ca 45 minuter ska jag på träning igen, då bodypump med mamma, varje söndag klockan fem! Kan knappt gå dagen efter men det är skönt!


Sen senare ikväll ska jag övningsköra... får se hur det går
Nu ska jag nog vila lite tills jag måste byta om, är helt slut!










sista dagen på helgen

Nu är det söndag vilket betyder att helgen snart är slut så jag vill att alla ska njuta av den här dagen så gott det går. Vi hoppas på att solen kommer fram så man kan ligga ute och sola! eller hur?

Jag kom hem efter 03.00 någon gång från Hallons fest i fredags, somnade direkt och sen vaknade jag av klockan 9.45. Jag skulle upp och gymma med Sandra och Johan. Efter att jag fått i mig kaffe var jag fit for fight och mötte upp Sandra och Johan klockan elva för att vi sen skulle ta sällskap till gymmet. Vi hade en trevlig skvaller stun där uppe. Efter att vi tränat klart skulle vi testa olika pilates övningar som fanns på plansch där inne och som visade väldigt tydligt hur man skulle göra. Första övning gick åt skogen, bollen rullade och studsade iväg i all världens fart... men efter ett tag måste jag medge att vi faktiskt fick in snitsen.. men tror jag håller mig till vanliga gym maskiner ett tag framöver ändå.

Festen igår var lyckad, väldigt lyckad! Men veronica har bilderna så hon får blogga om det senare idag.
Jag kom hem runt två halv tre ungefär och la mig direkt. Klockan väckte mig 10.30 så det var bara att kliva upp, om ungeför 20 minuter ska jag iväg till träningen.

Efter träningen MÅSTE jag verkligen plugga religion, jag vet att jag har sagt det förut också men nu MÅSTE jag verkligen. Träningen slutar 14.00 sen börjar nästa träning vid 17.00 så det betyder att jag ha ca 3 timmar på mig att komma någon vart med uppsatsen, jag MÅSTE börja skriva på den!!

Nu ska jag byta om för att bege mig till träningen!
















en dag i stan


idag åkte jag och denise in till söder och satte oss på ett café och bara snackade massa skit. så jävla skönt att bara komma ut lite och sitta i den sköna vårsolen! och det bästa av allt jag gick i en kofta! när vi sitter på tåget upptäcker jag att jag och dessan har samma brillor, eller likadana! mohaha, fett coola vi är. påvägen hem mötter jag chimmie, där sitter hon som en liten ängel och har cola, godis och tuggummi till mig! mucho gracias! to night är det almost begins, på schemat och snart är det avfärd hem till jennypenny som vi ska fixa iordning oss hos! trallade förbi apoteket idag också, så nu är jag utrustad till max! kvällen igår var skit kul, och precis som carro beskrev det! kom hem vid fyra snåret efter att lucas bjöd på kebabhouse. Va skit hungrig. ♥











hurra hurra hurra hurra

Idag blir en till pojke stor! Philip Lundell fyller 18 år idag och vi tycker att han förtjänar en grattis kommentar!!!
- Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år. Ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti hundrade år!



Skrållan in da house

Idag är vi hundvakt till mormor och morfars hund, älskar den hunden!! så mysig. Den heter Skrållan och är en mellan pudel....  med energi som ingen annan!
















Hallon 18 år

Igår firades Hallon, hade fyllde stor! 18 år! Carro, Helena, Virre, Bonden och Carlberg rörde sig mot s-tälje runt tjugo i nio för att festa gärnet med den nyblivna artonåringen. Festen var rolig och lyckad med ett lite catfight som alla kommenterade som töntigt, omoget, och bara allmänt onödigt och alla blev fett arga över brudarna som bråkade. Jag och Helena stod vid sidan och asgarva... älskar bråk! haha Ena bruden drog den andra i håret och då levererade den andra tjejen en spark i magen på henne, haha jag och helena fick oss ett gott skratt.
Höjdpunkten under kvällen var när Hallon fick sin födelsedagspresent av sina grabbar. EN BIL! Jag svär på att jag såg en tår rinna ner från Hallons kind när raketen flög i luften, champangen sprutade och bilen rullade förbi alla som stod ute på tomten och väntade med spänning på presenten. HOPPAS DU HADE EN BRA DAG VICTOR KARLSSON!

















blunda..













uppdate

sorry people för den otroligt dåliga uppdateringen denna vecka. men jag har inte haft tid eller ork bara. i tisdags och onsdags var jag och helena på gillinge hela dagen. vi lunchade på donken båda dagarna och om man äter där två dagar i rad så ser man till slut ut såhär...














nytt i garderoben


det sista jag hade kvar på mitt presentkort på gina rök i tisdags. detta var mina fynd och allt dessutom på rean! förutom den vita t-shirten. båda tunikorna för 49kr, kjolen för 99kr och t-shirten för 149kr. detta ska användas i helgen maybe! ♥











imorgon är en sorglig dag

Idag är det sista dagen som Jessica är hemma, imorgon klockan sex bär det av till Arlanda. Usch vad jobbigt! Har inte tänkt på det så mycket än men imorgon blir det en jobbig dag. Kommer sakna dig syster!!!



nu är det skola sen direkt efter det träning, sen ska Hallon firas så nästa inlägg kommer nog imorgon!
















ny design

jag har omdesignat Sophies blogg ikväll. Tyckte att det var roligare än att plugga religon, och jag blev mycket nöjd med den och det blev även Sophie! hihi så jag måste väl medje att jag lyckades mucho väl!

eller... vad tycker ni?

















Sophie och Carro


På multimedian förra veckan tävlade vi om vem som kunde bita hårdas Jag bet sophie och sophie med mig. Ju hårdare jag bet desto hårdare bet sophie. Det slutade med att vi bara satt och skrek och Villner skriker "men tjejer nu får ni fan ge er!!" hahaha, jag säger då det. Men målet uppnåddes iaf. Bitmärken!

Detta är precis efter att vi bitit varandra och sophie kunde inte sluta skratta, hahaha!
På våran engelska lektion i onsdags hade vår lärare betygsamtal och var utanför klassrummet å jag och sophie passade på att måla naglarna, eller om jag ska vara helt ärlig så tvingad ejag sophie att måla mina. Jag fick blommor och sophie som hade fixat sina egna naglar på företagsekonomin innan körde på blåa med vit design. Coolt va!?

Ja, två vanliga tonåringar som kämpar för att få bra betyg....

torsdag kväll...






Jag vill inte

haha tre inlägg på bara några minuter, jag vill verkligen inte plugga!! Vill inte! Vill inte! Vill inte! men borde.......


Idag var Helena tillbaka i skolan... mucho trevligt var det! Två dagar utan henne.. men alla ni som tappade andan där ett tag kan pusta ut, vi är back on track. Ingen lugn stund här inte!





Nu ropar jessica är det är mat... måste rusa!!









Mysig bild

Den här bilden är tagen med Veras kamera från förra helgen när vi firade helenas 18-års dag! Eftersom att det var 5 minuter kvar tills klockan blev 00.00 vilket betydde att datumet skulle bli 19/4 och Helenas födelsedag fick vi vänta ute innan vi gick in och dansa gärnet, haha flumm vakter! Men trevliga var dem, dem sa ju faktiskt grattis!


hejdå

ikväll ska vi ha mysmiddag här hemma med bara familjen. Vi ska säga hejdå till min storasyter som ska flytta till Turkiet på lördag för att jobba som aktivitetsledare där i sex månader. Under hela sommarsesongen med andra ord. Hon kommer att få det grymt kul där nere och fatta vad brun hon kommer bli!! Men vi kommer sakna dig här hemma i Sverige, nogpt kolosalt!

Jag försöker hitta fakta till min religion uppsats men jag har verkligen inegn inspiration till att skriva! Så tråkigt och jag vet inte vart jag eller hur jag ska börja! Jobbigt, när man väl har kommit igång så flyter skrivandet på men det är den första halva A4:an som är jobbigast att få gjord.... har försökt vara duktig sen i måndags, inte ett benda ord har skrivits ner... tror inte jag lyckas ikväll heller, men kanske imorgon? Nej, inte det heller för då är det träning och sen ska Hallon firas... På lördag dag! då jävar!! haha eller?

Veronica är hos mrX så ni får nog inte så mycket skrivande från henne idag heller....














multimedia

Igår hade jag ingen blogglust, jag ber alla som ursäkt för det men så är det ibland. Hoppas ni länkade er till hellas blogg och läste om virres dag och fick ett gott (hån) skratt.

Just nu sitter jag på min multimedia lektion som jag har varje torsdag 14.30-17.00. Länge jag vet men det är en väldigt chill lektion och just nu håller jag på och jobbar med en hemsida om canada-köket vilket är hyfsat kul. Sitter här med mitt chaite och nyyskalad apelsin, som jag köpte i skolan cafeteria, och väntar på hjälp. Det är 4 personer framför mig så vi hoppas på att det går fort.

Nu ska jag prata lite med sophie så länge! hihi











dagens

dagens inlägg låter jag helena stå för... www.helenadelteus.blogg.se










Godmorgon tisdag

Nu sitter jag här med min kaffekopp och frukost mackor med leverpastej.  Förut hatade jhag frukosten, fick inte i mig någonting nästan men nu älskar jag frukost! Ibland när jag ska gå och lägga mig kan inte somna för jag längtar till frukosten dagen efter (okej, nu ljög jag) Men jag älskar frukost iaf!!

Idag efter skolan ska jag klippa mig, VILL INTE! Jag har haft min frisör sen jag var liten och hon är underbar men jag gillar inte att klippa mig för det känns alltid som att håret har blivit jätte kort och det vill vi inte! Och ibland har man ju gått från firsören och kännt sig lite missnöjd med håret vilket gör det hela ännu mycke mera värre!
Får se om jag överever idag...

Nu ska jag återgå till mitt kaffe... !!














it feels good

Om ungefär 40 minuter bär det av till träning.
 Har grym träningsvärk i mina ben från body pumpen
 igår så den första
halvtimman kommer bli jobbig men sen hoppas vi på att det släpper lite!

Meningen var ju att jag skulle ha varit duktig och pluggat den här eftermddagen, men jag fastnade framför Notting Hill och sen helt plötsligt blev klockan sju och snart dax för träning vilket bara gör det jobbigt att böja med att plugga nu då jag inte hinner så mycket.

När jag kom hem från skolan idag så hade Jessica lyckats få Jimmy att titta på Sex&TheCity the movie! Duktigt av henne va? Jimmy låg typ halvdöd i soffan... tror han va ruttråkad men va fan, han satt och titta iaf! Jag är stolt över dig syster! det är fan inte lätt att få pojkar att titta på den filmen!! haha















18år och 1 dag idag!













schooool


sedan vare bara att masa sig till skolan där bea skulle visa sitt aerobicspass. vi tog tomas nycklar och gick in i salen och tränade innan alla kom! Sedan var det matte och engelska och sedan hemfärd! en riktigt skön måndag faktiskt ändå. måste bara påpeka att idag hade bea världens finaste örhängen och matchande armband till också, pluspoäng gumman! men som jag sa inte lika fin underdel eller hur vare? hahaha

Här är min *fiiiina* tåg polare PM (possetiva micke). Jag var jättesugen på cola idag efter skolan. men jag hade bara en femma. så vi vandrade bort mot kvarnbersplan och gick in i kiosken där colan kostar 6kr. micke va helt säker på att tanten skulle gå med på att jag skulle få min cola ändå. för jag hittade en extra 5o öring i fickan. och så fattades det ju bara 50 öre lixom.. micke hade lagt upp värsta planen. (jag vet att ni inte vill höra men jag måste ju berätta den) Medans jag går in skulle micke stå utanför och klä av sig till bara kallingar och komma in smom en svettig brun och muskulös byggarbetare (vilket jag inte förstår hur han skulle lyckas med när man bara gymmar 8ggr/år micke?) men kom han in som en räddande byggarbetare? neeeeej! där stog jag alldeles ensam med gråten i halsen och bönade och bad om att få en cola för 5.50 istället för 6 kr! men kärringen säger; neeej tyvär jag kan inte sälja den. WHAT! det handlar om 50 öre!? dumma! då frågade jag micke om han kunde kissa cola till mig, och det sa han att han inte kunde (vad hände med PM?????)










måndag morgon...


..vaknade jag av mobilen klockan sju. det var hålla i handen på schemat. jag skulle med martina och hålla henne sällskap när hon gjorde akupunktur..

kolla va duktig hon var, det var väl inte så farligt hjärtat? däremot gjorde min hand väldigt ont! haha ♥











vecka 17

första dagen på vecka 17 och den bärjade med ett studiebesök på en moske på söder. Alla tjejer var tvungna att skydda huvet och kläderna med deras sjynken på sig vilket kändes måttligt roligt. Speciellt då skynkerna lukatde svett!!! Besöket i sig var väl helt okej... eller nej.... nu ljög jag... hela klassen häll faktiskt på att somna men killen som guidade oss kom med roliga kommenaterar ibland men utöver det var det inget speciellt...

väl tillbaka på skolan var det lunck tajm och sen matematik. På matten satt jag och funderade på att strunta i min sista lektion som var naturkunskap då jag inte kände någon större lust att gå på den. På väg till mitt skåp ser man på tvn vid expiditionen att det står "Lektioner med CAT, vänligen läs anslagstavlan" Jag går in till exp och frågar vad som gäller... HÅLTIMME! helt underbart!
Egentligen skulle man skriva en labbrapport men det vet både du och jag att jag inte kommer göra så varför låtsas?

ska snart vara duktig och anatingen plugga matte eller relegion... får se vad som tilltalar mest om ett tag när det är dags.
Nu så länge blir det te som gäller!












nya tag

uppfräschad design och därmed går pistolskottet för nya tag i bloggen. Vi lovar att bli duktiga på att blogga mer och ni kommer att njuta huvet av er när ni läser om våra intressanta liv!


















13.00

Det gick jättebra på gymmet idag, är helt slut i kroppen men det känns bra! var skönt att köra gärnet. Jag och Sandra skvallrade gärnet som vanligt så nu är vi uppdaterade på vem som är veckans jobba jävel, falska person osv.

Nu ska jag ut och övningsköra med mamma... måste komma igång med övningskörningen på riktigt nu då jag fyller arton i september och körkortet ska tas så snabbt som möjligt... vill inte läsa teori bara! usch vad tråkigt!!!

seee ya!











Imorgon

Den 19/4-91 var en mycket speciell dag. Då föddes nämligen en liten liten flicka som fick namnet Helena. Imorgon är det den 19/4-09 och till er som är snabb på huvudräkning så förstår ni nog att det betyder att hon fyller 18ÅR! Helt insane!!

Ikväll ska hon firas!!!


God morgon

Idag är det lördag vilket är grymt skönt! Vaknade precis av klockan och ska om ca en timma bege till gymmet med Sandra för att träna.

Mitt påsklov var bra men helt ointressant så vi går vidare och pratar om min vecka 16 istället. Träningarna kom igång igen vilket är underbart(!!) Det mindre underbara är att proven, inlämningsdeadline osv också kom igång igen och jag hade inte gjort något av detta under lovet (vilket jag ångrade väldigt mycket under veckan...) så det blev lite hektiskt emellanåt, men nu är det iag över!


jag och sandra 2007 i strömstad (69 st fångade vi!)











3 dgr H, höj och njuuut!












Torsdag 16

Idag är det bara tre dagar kvar till Hella blir stooor! Gud vad skönt! hihihi. Idag hade vi svenska uppsats mellan klockan 9-14. jag blev nöjd med min uppsats och den var väldigt rörande. hoppas att jag kan charma till mig ett högt betyg. men vi får se. sedan åkte jag och solade. ja ni hörde rätt jag solade. jag har inte solat solarium på ett halvår säkert. men jag tyckte att nu är det dags. efter det åkte jag hem för att plugga på teorin. jag vill ha mitt körkort nu nu nu nu. ska bli så skööönt när jag står och håller det i handen asså! imorgon rappar kimpalimpa på huset så vi ska dit några och stötta honom till vinst! ska bli kul. sedan utgång kanske vem vet? nu kommer bonden förbi snart, ska sälja lite biljetter till honom. ♥


love this foto.












Skolan

Nu till allas fröjd så har jag tid och blogga! Bra va? Egentligen har jag inte tid... sitter på multimedian och ska göra en hemsida och under tiden måste jag leta info till aktiekunskapen. När jag kommer hem idag är det råplugg som gäller för att sen pipa till träningen. Så till er som inte kan läsa mellan raderna hinner jag inte blogga mer idag...

Hela veckan är stressig/har varit stressig därför kommer det finnas få inlägg från mig den här veckan.. men jag kommer tillbaka!

- Anton hälsar














jag pluggar


minnena av dig













JAG ÄR HYYYPER!

Fråga Micke och Bea hur jävla hyper jag har varit idag. (läääääään) eller ska jag säga PM och LB som står för possetiva-micke och lantis-bea. idag har jag och helena sett de första vårknopparna! guuuud vad lycklig man blir av våren det är inte klokt! nu har jag precis smällt i mig en tallrik makaroner och korv. träning ikväll. och nu smuttar jag på min julmust (hahaha läs rödvin så låter det fan fett med vuxet) langar upp en fet bild till er alla. och hurrni föresten VAD I HELVETTE HÅLLER CARRI HUS? är det ingen som blir orolig? lever hon? hon har ju för fan inte skrivit nått här på år och dar. ska vi låta henne hålla på såhär va va va va va? vill vi att världen ska se ut såhär. tänk på de stackars barnen i afrika carro, dom HAR ingen blogg att skriva i. vad säger du nu då? hurrni alla skäller på carro nu!


jag och kling är rock n' roll, hella är Cool och möller diggar Pojkband











just lay your head on me


jag kommer att finnas så att du kan luta huvudet mot min axel nathalie. den tål tårar och den tål mascara-kladd. det kommer jag alltid att finnas till för. det vet du. och glöm inte vad jag sa. hoppet är det sista som får lämna människan, glöm inte det! jag finns till för dig, och jag vet hur det känns, precis hur det känns♥











Höj och njuuuuuut


jag älskar den här låten! den kan jag spela om och om och om och om.... igen!



detta är klart den sköööönaste låten som existerar på denna jord!



så grymt fin mååååste finnas på låtlistan!



en varm sommarkväll på en grön sommar äng med nära och kära!



det finns för mycket minnen till låten....



fina minnen och kännslig!!!!!!!!!!!!











smakprov av tisdagen


idag hade jag på mig mitt fina halsband som jag fick i 18års present av underbara hella och carro! sedan en orange tröja och mina chinos. när jag vaknade i morse så tänkte jag döda mig själv. jag vaknade klockan sex! klockan sex! jag höll på att börja gråta. och inte nog med det, när jag drar upp gardinerna så är det molnigt, molnigt! vart är den här världen påväg? nu väntar teoriplugget på mig den skriker: verooooonica! btw Helena fyller 18 på söndag jippie!










påsklov!

jag och caroline har haft påsklov från bloggandet. vi ber om ursäkt för dåååååålig uppdatering! men nästa vecka börjar vi om på nya fräscha tag! visst cajjo? ♥












love


gina tricot 399 :-












mitt 2009

Under 2009 har Jungfrun möjlighet att hitta den perfekta partnern. Förmörkelsena som äger rum i hus 1 och 7, antyder en extra stor betoning på de personliga relationerna. Under 2009 kommer Jungfrun att vilja hitta den perfekta partnern eller förbättra sin nuvarande relation.

Redan i början av 2009 är Jungfrun djupt förälskad i någon, som är så annorlunda de personer som jungfrun vanligtvis umgås med. Jungfrun kommer att utveckla en dynamisk relation, som kan bli rätt så oförutsägbar. Jungfrun kommer inte att kunna undvika den här relationen - trots att den är så annorlunda. Det här förhållandet kommer att göra dig mycket lycklig. Du kommer att njuta av att överskrida alla gränser.

Till och med mars månad uppmanas du till försiktighet. Du bör låta bli att ta några ekonomiska risker. Från och med den 28 oktober och fram till den 28 december kan kommunikationsproblem dyka upp, varför Jungfrun bör vara extra försiktig både hemma och på jobbet. Det är viktigt att du undviker alla missförstånd.

Under 2009 kommer Jungfrun att ha jättemycket att göra. Du som är jungfru kan dessutom resa väldigt mycket och du kan också flytta. Du kommer under 2009 att expandera ditt sociala umgänge och förbättra din sociala och kommunikativa kompetens. Vissa jungfrur kan skriva mycket för att sedan publicera det som de har skrivit och eventuellt få en plats i offentligheten.

År 2009 är utmaningarnas år för Jungfrun, ett år då du lever fullt ut och ett år under vilket dina ansträngningar bär frukt. Livet rusar i hög fart under 2009. Jungfrur kommer även att lära sig att de kan förlora mycket om de är alltför försiktiga, för skeptiska eller för rädda när de ställs inför behovet av att fatta ett beslut.

Är du Jungfru, kommer du under 2009 att hitta nya sätt att uttrycka dig på, något som leder till att dina närmaste kommer att beundra dig ännu mer än de gör nu.

Källa: Twice.se














199 kr, DinSko















usyoume and the city

Idag gick jag ut och gick en morgon promenad vid nio med Sandra, super härligt. På vägen hem runt kvart över tio skulle jag busa och ringa och väcka veronica, men hon hade varit uppe sen klockan sex och satt nu på jobbet så den planen sprack ganska rejält. Efter att vi pratat ett tag bestämde vi att vi skulle mötas och åka in till stan vid tolv då veronica slutade... vi shoppade stört mycker till veronica (vilket var anledningen till att vi åkte in, jag är nämligen väldigt pank) sen böt jag ett par skor som var sönder så nu har jag ett helt par. bra va?

Efter stan och åkte vi hem till mig och målade naglarna ute i den fina solen med en kopp te i handen och musik ur stereon!
















.


Hold on. if you feel like letting g. Hold on. it gets better than you know. Your days. you say they're way too long. And your nights. you can't sleep at all. Hold on. And you're not sure what you're waiting for. But you don't want to no more. Don't stop looking you're one step closer. Don't stop searching it's not over. Hold on♥










bilderna "breee"











5e april

Idag blir det en lugn dag för mig, jag ska inte träna något då jag måste vila pga en överansträgning som kan komma att bli värre och sluta med att jag inte kan gå (martina........)
Känns konstigt att inte åka iväg och träna men på ett sätt är det bra också.
Det jag har gjort är en överansträning på vaden så ibland när jag går eller tränar kan det bara smälla till och det gör sjukt ont och muskeln känns som en torr kvist som man bara kan bryta av. Det läskiga är också det är precis på helsenan... går den av bryter jag ihop!

Menmen, som sagt, det känns inre konstant hela tiden utan bara när jag anstränger mig så får se om det känns bättre imorgon.


stockholm

Solen sken, fåglarna kvittrade, jag och Martina skrattade, flummade, pratade och hade det urmysigt inne i stan tillsammans. Vi shoppade lite (bilder kommer upp lovar, ska bara ladda kameran först..) och åt oss proppmätta på en kina resturang.
Man kan kort och gott säga att min lördags förmiddag inte kunde ha blivit bättre.












last night

Får börja med att be om ursäk för den dåliga uppdateringen och ja, jag ska skärpa mig veronica!

Igår firades Danne för sin artonåriga födelsedag. V tjejer; Carro, Veronica Helena, Emelie och Jenny samlades hos Veronica vid sju tiden för att börja göra oss iordning. Efter många lager mascara, ögobskugga, klädbyten och hårproblem var alla klara och klev ut ur dammet av parfym och hårspray för att röra sig mot festen.. Som vanligt var det segt till en början men mycket trevligt, roliga männiksor, gamla och nya ansikten så kvällen flöt på ett snabbt tempo. Vid halv ett blev det lite problem så folk blev tvugna att gå... lite mindre trevligt men timmarna vi hade haft där hade vart roliga iaf.

Veronica kommer komma med ett urval med bilder sen senare under dagen, och de resterande kommer åka upp på facebook.











yo homies



igår va vi på sound of proof (stavning) kolla på lite rapp. sedan efter drog vi till GP och käkade glass. eftersom helena kunde dö för en milkshake. asså de ungen kan äta 10 på rad.. haha. men det var en trevlig kväll iaf. nu ska jag på match, vi spelar mot norsborg kl 11. jag är taggad, har nya skor så jag ska inviga dom. den första matchen jag spelar med dom haha. hoppas att jag inte får skav sår. jag har badat med dom på så vi får se hur det går. ♥











shuuuuuu



idag har jag haft huvidvärk hela dagen i skolan. jag och raquel fixade klar vårat arbete och larvade oss framför kameran när vu var klara (nästan). jag åkte hem lite tidigare idag för att ja hade ont i huvudet. så nu sitter jag här och är rastlös. det är fint väder ute och jag sitter med en kopp te. funderar på att gå till handlarn för att köpa nått gott! eller bara gå ut ett tag och få lite frisk luft! jag är sällskapssjuk idag, när kommer syster hem♥










Hallelulia!

Vi räddade hennes hår! Det blev sjukt bra!! När vi började sa vi "det kan ju inte bli värre..." men att det skulle bi så bra som det blev hade vi inte tänkt oss!


Vi är back in business!














one more time

Kom precis hem från gymmet med syster. Har duschat och sitter nu och väntar
spänt på Martina... dax för att färga
 hennes hår. Smsade henne nyss men fick inget svar... Hmm?

Får se hur håret blir, tror faktiskt att det kommer bli bra med färgen vi lägger i nu. Håll tummarna!












april april


jeans gina
sjal ny åhlens
klocka jet set
t-shirt h&m

vi skulle kunna ha en salong här hemma. så att alla vi känner kan komma och klippa sitt hår. eller fila naglarna eller bli sminkade. just nu står sophie och klipper helena i badrummet. någon annan som vill skriva upp sig i tidboken? btw här är min nya sjal! hihih i love it! när helena är klar så ska vi slänga oss på sängen och prata. sedan bär det av till träningen och där ska jag få använda min nya fotbollsskor som jag äääääälskaar! hihi slänger upp en bild på dom senare! idag blej jag lurad av helena och möller föresten. jättekul hurrni hahahaha  ♥












hon blir stor imorgon

Imorgon blir en mycket underbar flicka 18 år. Julia Jane Persson blir stor och det måste firas. Imorgon ska solen skina, fåglarna ska kvittra och alla ska sjunga för henne, inga sura miner får förekomma för kom ihåg, JULIA fyller år! ♥


onsdag

Det är vår i luften, solen skiner och blommorna börjar titta fram, helt underbart!
Idag har det varit varmt och skönt och det gillar vi. Jag gick i skolan till klockan tolv idag, sen bar det av till dojon för att ha en självförsvarskurs med Martina till elever på Tumba gymnasium, de hade ngn form av tema dag idag. FRån klocan ett till halv tre höll den på och efter det  gick och Martina till Tumba centrum där vi köpte toning till Martina. Ikväll efter träingen kommer hon hem till mig och vi ska färga hennes hår, nu ska vi rätta till problemet vill jag lova!










1:a april


Denna annons sågs på baksidan av Metro idag... har ni blivit lurade?