kvällen igår!

Carro stog för bilderna och jag för sagan! Kvällen började med en underbar middag för två hemma hos caroline. Sedan drog vi oss mot södertälje och vad händer då? jo tågen går bara till östertälje så vi får ta ersättningsbuss mot södertälje. och självklart måste vi ju passa på att skämma ut oss inför ALLA som också står och väntar på bussen. Då kommer en buss som går mot södertälje (inte ersättningsbussen) åkandes mot oss fast på andra sidan av våran busshållsplats där alla står och väntar fint. Vi springer över till andra sidan och tänker jaa den här bussen går ju till södertälje. Och så åker den iväg? och vi springer efter och baaa neeej stanna stanna, men sedan visade det sig att den åkte fram 10 meter vände och åkte förbi busshålssplatsen där alla andra står och väntar fint! så vi har alltså skrikit och gormat på en buss som bara skulle vända och köra till den "rätta" busshållsplatsen. Skoja inte hur många som kollade konstigt på oss efter...
Sedan går bussen 23.03 från södertälje så vi va hungriga och bestämde oss för att gå in på donken! vi gick fram och skulle beställa och dt sitter bara utlänningar på hela donken. kul. sedan när jag skulle beställa mat så frågade en kille mig om det var maskerad!? ursäkta? det är inne med hippie band!!!! hahahaha fyfan.

När vi sedan hade ätit klart beger vi oss mot busshållsplatsen och då ska såklart dom buuuusiga tuffa killarna som står där kasta iskockor mot oss. moget. en träffar carro och jag och helena vänder oss om och ryter till! fyfan vilka mobbade ungar asså hahahaha! ja en fartfylld resa hem till hallon. säger jag bara.










Jag har bestämt mig

Veronica, namnskyltarna var jättefina, jag gillar dom här bäst!!



Helena vs Veronica



Nudda nästippen med tungan... Vem tycker ni gjorde det bäst?












friday night

















Jag och Sophie gymmade!

Igår mötte jag upp Sophie utanför Medley klockan halv två, vi skulle gymma. Vi började med att värma upp på crosstrainern i 10 minuter sen efter det började vi bygga muskler. Efter att vi gymmat i kanske en timma ungefär gick i och böt om och badade och sn bastade vi. Det avr en rolig eftermiddag med mycket skvaller! Tror att några blev lite irriterade på oss, haha oooops!





Sen mötte vi våra beundrare, Robin och Landa!













jiiippie!

Idag är helena hemma in da town! ikväll ska vi parta och så ska han bo hos mig inatt! myyyys. jag har saknat henne så den underbara människan! och imorgon bär vi av på träning med kenta och co också. nu snart ska jag slänga på mig lite kläder och möta carro vid tunneln och gå upp til centrum och köpa mat. sedan ska vi två laga en underbar måltid. äta. prata skit. och bara ha våran egen tid tsm! och göra iordning oss för kvällen såklart! sedan möter vi upp helena på tåget och rullar vidare till dom andra crackerserna! Juste idag gjorde jag om mitt pass också. ska hämta ut det nästa fredag. haha fyfan säger jag bara en bild som man ser vuxen ut på iaf av alla identifieringar man har! ser ju ut som rena barnet på mitt id. har smörjt in mig med den nya brun utan solen idag också, den ger resultat direkt! så jävla grym!

och idag är det dagen säger jag bara! ♥










shop med grandpa!













escuchar

no alvesía, gracias. no. me peticíon. me no prescindir de. tu beso es bien











!!!!!

Köra igenom. "nej tjejer, det duger inte!". Köra igenom igen. "Bättre, men det är inte bra!". På det en gång till. "Gå inte upp för mycket!". Försöker en gång till. Pust. Orkar inte. Benen viker sig. Måste fortsätta. "NEJ!!". En gång till. Vatten tack? Får inte vatten. "Kom igen nu! Vart är spiriten?". En gång till. En gång till. En gång till. En gång till. "Bättre, men det är fan inte bra, det här är det sämsta ni har gjort....!!". Fan! En gång till. "Nu börjar det ta sig!". Aj mina ben. Aj Julias ben. Aj Martinas ben. Stretcha. Prata. Diksutera. Planera. Nu jävlar. En gång till. Fan sitter inte! Köra igenom alla fyra stycken! Ont i kroppen. Törstig. Anteckna på papper. Klaga. "Ni har glömt bort det som gjorde att ni var bra, kom igen nu för fan!" Fuck! Träningen slut. Sitter fortfarande inte! Helvette!!!!












dagens fynd!


klänning, bolero och väska h&m
brun utan sol och torr shampoo åhlens

Idag efter jobbet åkte jag och sis in till stan. vi köpte en gemensam klänning! very pretty i think! klänningen så att jag inte blir naken, bolero så att jag inte fryser om axlarna, väska så att jag kan stoppa ner mitt liv, brun utan sol så att jag inte är blek och torr shampoo så inte håret blir fett med fett! en förklaring till varför jag köpte allt också, haha.

och killar... jag förstår att ni skäms över att ni förlorade, men må bäste männ vinna elr hur? där har vi ju bara svaret lixom. face it. vi har bildbevis och era ord håller inte i rätten! mohahahha vi ägde dom, right girls. (typiskt killar kan aldrig erkänna att dom förlorar mot tjejer) ♥














17.46

¨
Snart bär det av till träningen, ROLIGT!!!! Idag ska vi kära lag vi har inte gjort det på länge och det ska bli riktigt kul, i slutet av Mars ska vi ta det här tjejer!!
Musiken är på högsta volym, Beverly Hills är tv:n och jag springer fram och tillbaka när det är en bra låt/en rolig scen! Börjar bli lite andfådd faktiskt. haha. Snart kommer jag få skäll av grannarna för jag för sådant liv...oops!

Efter träningen ikväll ska jag till Veronica där vi ska ha filmkväll med förlorarna från igår. Det ska bli mysigt! Bara vi slipper sitta och trösta dem ikväll igen som vi behövde göra igår.

VET NI!!? Imorgon ska jag gymma med underbara Sophie! Det ska bli grymt kul, jag är hennes PT och hon min. Vi skämmer ut oss tillsammans på maskinerna, haha.












Mysdag med Martina

Idag var jag och martina i tumba c och ställde in armbandet på klockan som hon gick av mig i födelsedagspresent, vi fick det gratis oxå! Väldigt trevliga är dom på urmkarna!
Efter att vi ordnat klockan och Martina hade spänt på sig den så gick vi till cafe Stinsen och åt lunch och drack kaffe och prata och skratta. Vi har alltid så roigt gumman och vi pratade om allt mellan himmel och jord!!

Tack för en jättemysig och rolig förmiddag gumman! <3
















Citat under kvällen

- Robin! Du skulle adrig våga vaxa ryggen!! ALDRIG
- Jo det skulle jag jenny, om jhag hade värsta mattan är det väl klart att jag skulle vaxa bort den!!
- Men Robin!! du har ju inte ens ngt hår!!! du har ju inget att vaxa! Ändra ditt svar till en nej nu.
- Nej det tänker jag inte och jo jag skulle vaxa!
- SLUTA FUSKA ROBIN!!!!!


- Men jenny OFTA du skulle naken på en nudist strand!
- Det vet väl för fan inte du ditt jävla cp!! Om du kan vaxa en rygg utan hår kan väl jag gå naken på en nudist strand!?

- Jenny du skulle aldrig välja en smart kille framför en dum!! du tänker inte så!
- Idiot! det gör jag väl vistse! Det kanske bara är med dig jag tänker annorlunda, där går jag inte efter hjärnan!!!


haha, jenny och robin, ni är för roliga ni två!













Resultatet(!)


Spelrelger läses upp!

Killaget talar taktik,,,,(?)

Spel-godis

Roberts kommentarer gär det svårt att hålla sig för skratt

säg "cheese!"

Jenny läser frågan

Flest poäng vann.. den rosa spalten är tjejernas.. vi sa ju att vi skulle vinna!!

Vi avslutade kvällen med att bubbla och torka killarna förlust tårar!


today

Det är så skönt att sitta på det här rummet, jobba, lyssna musik, titta ut på utsikten! (nu lät jag kanske som en pensionär) Idag täkte jag åka in till stan efter jobbet och strosa runt och leta efter ett par skor! och eventuellt en plånbok! sjkut mig om jag kommer hem med fler saker! haha, undrar hur bra fille och marcus mår idag på jobbet? trötta efter igår kanske?
själv tog man sovmorgon idag. vaknade upp med carro vid min sida klockan 9. Idag har hon fått comviq kompis people så kutta henne med sms alla ni som gör det gratis! hihihih nu väntar massa siffror. PUSS♥

/ virrepirre

Game Night!


after work


det bästa som finns i hela världen chocklad, mint-te och nötter!











Top 5

Maria Mckee - Show me heaven
Tomas Ledin - Snart tystnar musiken
Carola - Tommy tycker om mig
X Models - Två av oss
The Corrs - Runaway

Låtar som håller i sig!















mer besökare till din blogg

För att tjäna pengar till en blogg är det många besökare som gäller, har man många besökare så blir man mer attraktiv på marknaden. Jag och Veronica har gått med i ViralTrafik där man blir medlem (helt gratis) och därmed får man mer beskökare till bloggen beroende på hur många man varvar. Det är busenkelt att gå med och för att göra det klickar ni HÄR (eller i länken ovanför vår header)
Det står utförligt hur du gör och som sagt, vi gjorde det nyss till vår blogg... det fungerar!













godmorgon carro


upp och hoppa caroliiiine! snart ringer jag dig. ska luncha kl 12 så var beredd efter det!










jobb

Nu sitter jag på jobbet. klockan är tjugo i nio. ikväll är det träning och sedan blir det avgång hem till carro för bubbel och spel. tjejerna vs killarna. jag behöver ju inte skriva vilka som kommer vinna höhö. jag övningskörde idag till jobbet. men det blir tåget hem dock. kanske en sväng förbi banken om jag hinner. nej nu väntar arbetet hurrni ♥

föresten min syster ser ut som cuasimodo, hon har vagel mohahah!











Jag blev utmanad(!)

Utmaningen:
- Länka till den som utmanat: Emelie
- Berätta 7 sanningar om dig själv
- Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
- Skriv meddelande i de sju personernas blogg så de vet om inlägget!

Sju sanningar om mig:

1. Jag är pedant
2. Är galen i serien Vänner
3. Älskar att vara ensam hemma
4. Rosa är den färgen som jag gillar bäst
5. Jag har sportlov
6. Borde plugga men har inte orkat (imorgon så!)
7. Jag är yngst i min familj

Jag utmanar:
Veronica
Sandra.L
Julia
Martina
Jessica
Sandra.A
Blondinbella














vi har ätit semlor




resultat












backstage














borde kanske börja?


351 sidor, jag har läst 0. Ska vara klar om en vecka, den 3e mars. Har jätte många frågor att svara på om boken, fakta plus analys frågor. Boken finns på film, ska jag våga?
- Nej!
Lika bra att sätta igång...









Helena Delteus

När jag gråter gråter du med mig. När jag skrattar skrattar du med mig. Är viktor dum sparkar du honom. Är Anton dum slår du honom. När jag vill prata lyssnar du. När jag flumma flummar du med mig. Snubblar jag snubblar du med mig. Faller jag tar du emot mig. 
Älskar dig, du är bäst!



Fettis tisdagen

Den här dagen gillar jag! Det är nästan den enda dagen på året som folk får svulla som aldrig färr utan att du är vad du äter eller viktväktarna eller GI-metoden eller något kommer till ens huvud och samvete som ett stort svart hål! Idag är det tillåtet, vem äter flest? Vem vinner?
Jag tippar på Robert. Visst är han ett litet svullo Jenny? Robert skärp dig nu!!
Helena ska du äta semlor där uppe? <3


Veronica kommer hit till mig idag vid tre-fyra tiden med semlor så ska vi äta, dricka te och prata. Mysigt!














 


Utmaning(!)

Sandra hittade ett Vänner spel hemma hos mig som jag helt glömt bort att vi hade! Jag har aldrig spelat det så därför Veronica ska du och jag utmana personer i det på ondags (det är den kvällen jag kan) man ska vara ett tjejlag mot ett killlag, 4 personer eller fler. ROLIGT VA?

Vi ska ha en riktig spelkväll hemma hos mig! Ska vi utmana plåstrerna veronica? Gör vi det inte så lär dom komma ändå....mohaha. Sen kan vi fråga Jenny&Robert om dem vill komma också.

Då blir tjejlaget:
Jenny, Carro, virre (Helena om vi tar det efter fredag, beror på om jag kan)
och killaget:
Robert, Bonden, Landa, Carlsberg

Det spelar ingen roll att dem är en mer, vi vinner ändå!

Är ni som har blivit utmanade på utmaningen?


den snälla fasaden är bara en luring!

Spelet är det som Ross upfann som kostade tjejerna deras lägenhet!









måndag

Hejhopp!
Igår efter att vi hade hälsat på min kära kusin hämtade vi Sandra i Huddinge och åkte hem till mig. Sen åkte vi och köpte godis och glass och sen åkte vi hem igen. Vi bastade, lyssnade på musik, pratade, åt godis, glass (som var äcklig) och drack te och cola. Mycket mysigt!!
Hon fick skjuts hem idag av pappa så vi sa farväl och jag önskade henne en underbar resa till spanien som hon far till på onsdag.

Om en timma börjar min träning, ska snart börja byta om men innan det så sitter jag och dansar och sjunger till musik. Jessica blir lite avundsjuk åp min vackra stämma, somliga har talang, andra inte. Men jessica när jag blir känd sångare kan du få bli min assistent och koka mitt te och så, bra va?












Liljefors&Löfström






Tack för en underbar kväll hjärtat!













foto projekt

nu sitter jag hemma hos agnes. Vi har precis fotat till våran reklamkampanj i skolan. bilderna vart skit bra. nu fotar hon natta och jag ska snart börja röra mig hemmåt för lite mat. Vi har tagit lite bakom studio bilder så jag lägger upp dem så fort jag har tid och är hemma! jag bestämde mig för att inte jobba idag, det är ju första dagen på lovet hallå. 













bio med plåstrena



"virre snälla snälla följ med på bio, du är så rolig!" så lät det när fille övertalade mig att följa med. marcus, jag och fille kollade i taket lyser stjärnorna. sorgligare film får man leta efter. det va nästan så att fille började gråta! marcus var snäll och bjöd mig på godis men fille var mindre snäll, han hade lovat att betala hälften av min bio, men gjorde han det? nej... sedan frågade han mig vart tunnelbanan låg i göteborg? det finns inga tunnelbanor i göteborg lilla gubben! PUSSS♥










pics


grymt kul kväll tjejer, måste göras om!












Välkommen kusin

Inatt fick jag en ny kusin, Molly och Tim (5 och 3 år) har fått en lillebror. Jag och mamma slängde i oss frukosten imorse samtidigt som vi satt och diskuterade namn och sms-terrade Macke (min morbror som är far till barnet) om alla olika namn vi kom på. I börajde svarade han men sen orkade han inte mer, haha.
Namnen jag och mamma kom på var:
Christoffer, William, Fredrik, Jonas, Robin.

De hade några namnförslag också, Noah&Theo. Båda namnen var jättesöta tyckte jag! Får se vad det blir.
Jag har redan börjar kallat den Noah, jag gillade verkligen det namnet, lilla kusin Noah.
Lillebrorsa Tim ville att "Noah" skulle heta Nalle Phu, dunder söt va?
















Skärholmen med Sandra!

Lunch:


Fynd:


Oversized top: 199 kr CUBUS
Leggings: 159,95 kr VeroModa
Halsband: 149 kr, CUBUS
Nagellack: 2 för 30 kr, Depend














Fredagens utmaningar



Äta semla fint

Försöka skaffa ett liv till Sophie (man ser på folks naglar hur mycket fritid/lite liv dom ha)

Hitta bra företag på UF mässan! Just in case UF var vinnarna enligt oss, dem var mycket bra!

Lära Sophie att le fint på kort, har inte lyckas riktigt än...










gårkvällens outfit


Tunika: Cubus
Leggings: Veromoda
Halsband: Cubus















tini 20

jag fattar inte hur denna brud lyckas, alltid på fest!

my favorite pic som får representera kvällen:

nu blir det sängen, träning imorn guys♥











kvällens outfitt


klänning gina
strumpbyxor h&m
örhängen från julle och tini
armband present från mami











jag blev utmanad av denise


..och jag utmanar emelie, helena, jenny, julia, martina och sophie!

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 53.83 :-
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? yeeah
3. Vem tillbringade du två timmar med idag? mami
4. Hur lång är du? 1,66?
5. Vilken är den senaste filmen du sett? final destination 2
6. Hur löd ditt senaste sms? "gör så gumman :D"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? nyss
10. Icke godkänt i något ämne? nej
11. Mvg i något? självklart

12. När vaknade du idag? 13.00
13. Vilken är din favoritplats? i värmen och ute i solen
14. Vilken plats föredrar du minst? kloaker
15. Vem får dig att må bra? helena och caroline
16. Hur stor är din säng? 1,40
17. Vad sover du i? trosor + linne
18. Hur många kuddar har du i sängen? fyyra
19. Var har du bott/bor? skäcklinge, storvreten och nu salem
20. Tycker du om kinamat? offcorse
21. Tycker du om kaffe? ja det är gott
22. Vad dricker du helst till frukost? teee
23. Kan du spela poker? jadå!
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? ja tyvär!
25. Vill du ha barn? ja, när jag blir 30
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska lite ungerska och lite spanska

27. Har du någonsin åkt ambulans? nope
28. Föredrar du havet eller bassäng? både och beror på
29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder och smink + en rolig utekväll
30. Äger du dyrbara smycken? ja
31. Kan du rulla med tungan? såklart
32. Vem är den roligaste människan du känner? robert!
33. Vad har du för ringsignal? adam tensta - dope boy
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja faktiskt
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en pärm hahah!
36. Kan du byta olja på bilen? mjaaa
37. Vilken var den senaste boken du läste? så dumt av mia
38. Dansar du i bilen? händer

39. När var du i kyrkan senast? när vi skulle göra ett skol-arbete tror ja
40. Hur många hål har du i öronen? fyra st.
41. Har du någon piercing? naveln
42. Har du någon tatuering? nej
43. När slutade du med gosedjur? har inte slutat än höhö
44. Har du pojkvän/flickvän? i have my to grils!
45. Har du en bästa vän? såklart
46. Vad är ditt mobil nummer? hahaha
47. Vad ska du göra ikväll? 20 år kalas hos tini!
48. Har du några syskon?  lillasyster











varför alltid jag?

Gårdagen var skit kul säger jag bara. massor av dans och skratt med härligt sällskap. nattmaten blev donken innan jag och natta satte oss på nattbussen hemåt. men jag undrar en sak. varför händer det alltid mig? alltid, på vägen hem på nattbussen är det någon jävel som sitter brevid mig i huddinge som börjar prata och som ska av i tumba. förra gången hette han jonas. nu hette han kalle! hahaha visst han va skit skön, men jag va as trött och ville sova, tydligen så fattade inte han det när jag blundade hela tiden och svarade honom i typ sömnen. hahaha, jaja det är väl min aura som skriker; hej snälla prata med mig jag är ensam!

lite mobil bilder fårn igår,
lägger upp de rikitiga senare när dom kommer upp på nätet!













Bildbevis har kommit!

Jag och Helena hittade den här bilden på tmz.com.
Stackars Rihanna, vi tycker inte om Chris Brown längre!!



Jag tror absolut på att han har misshandlat henne, folk har hört dem bråka i en bil och det finns ju bildbevis nu, Hon är ju helt blåslsagen!! Don't hit a woman!










ikväll smäller det!



ikväll blir det utgång. ikväll is the shiiiit! vi ska ha så jävla kul gumman, du och jag at the mother fucking dancefloor! see you in the vimmel tonight guys, tonight is theeeeeee niiight! ♥









Godmorgon Fredag

äntligen är det fredag igen!! Men idag är det inte vilken fredag som helst utan det är fredagen innan sportlovet! Det är nog min favorit dag, "fredagen innan sportlovet" Härlig mening att säga!!
Nu sitter jag här i köket med mina Kellogs Special K och ett glas med C-vitamin tablett i, ni vet dom som man lägger i vatten så smakar det en smak. Min smakar citron!!
Idag är det bad och livräddning som står på schemat under dagens idrottslektion. Tyvärr är jag förkyld och min hals gillar att krångla så jag ska inte vara med, jag vill inte bli mer sjuk. Har verkligen inte tid med det!!

Veronica den muppen(!) ska inte gå till skolan idag! Är det inte dålig stil? Vi andra, som är dom duktigare eleverna inom kategorin sveriges elever, vi tar oss till skolan! Jag tycker att alla som läser detta inlägg skickar iväg ett sms med texten
"skolkarunge!" på. Det är det enda ni behöver skriva, hon kommer fatta galoppen. Blir hon arg på er så skyll på mig! Jag tar smällen! Har ni inte virres nummer så skriver ni en kommentar efter det här inlägget med exakt samma text! Vi måste bevisa för kvinnan när hon gör fel!















Sony Ericsson T700


sammanfattning av dagen


imorse innan jag gick till bussen!

Idag hade jag matteprov i skolan. Mitt sista matteprov i matteb kursen. Det kändes sådär, jag lösta alla geometri tal, men knappt några sonnolikhetstal, jag hatar sannolikhet. Får se hur det går jag behöver bara ett G för att få betyget jag vill ha, så bara att hålla tummarna!!

På religionen idag hade jag och Helena nyhetsredovisning. Vi var jätte duktiga och jag tycker att den redovoisningen ska ha högsta betyg! Absolut!

Efter skolan idag åkte jag och pappa till Danne på Siba och köpote lite grejer. jag har fått en ny mobil!!! yäääääy! Så nu är det bara att hoppas att denna fungerar bättre än förra. Bilder på mobilen kommer upp senare.

Nu ska jag glo på The Hills. PUSS












Dagens outfit

 


T-shirt - Diesel
Jeans-leggings - Only
Nagellack - Mavala
Skor - Wedins
Klocka - Axcent
Amband - Lindex













20 år, vad köper man?


present

jag har ju glömt att blogga om min alla hjärtans dag present!
Av mamma fick både jag och syster en varsin Body Scrub
från Greenland. Min luktade hallon och den luktar supergott!!
Jag har bestämt mig att duscha med den ikväll
och efter det kommer jag lukta sommar, är det vinter
får man göra sitt bästa, eller hur?
Jessica fick med en som luktade äpple,
den ska jag också sno någon gång!




















Mavala-Baghdad


tjänade 150:-

Idag tog jag fel tåg hem, jag ska alltid ta 27 eller 57 tåget hem för den matchar med 708an som stannar precis nedanför mig. Tar jag 12 eller 42 tåget från Huddinge måste jag ta 725 som jag måste gå i 7 minuter ifrån snickarstigen för att komma hem, och det vill vi inte göra!
Men idag gjorde jag det, för en Helena fick mig att stanna kvar i skolan så jag missade mitt 57 tåg. Istället tar jag 08 tåget som bara går till Tumba. När jag är i Tumba ringer min far och erbjuder sig att hämta mig, TACK! Så medan pappa börjar rulla bilen åt Tumbas håll passar jag på att gå in på Vero Moda och fynda. Och gissa om jag fynda!
Jag hittade ett par leggings-jeans för endast 150 riksdaler (det låter så mycket finare är kronor) nedsatta från 300. HALF OF!















Brist på repeskt!

Människor som inte kan bete sig bra bland folk eller kan visa det minsta respekt bland andra borde sitta instängda i ett rum med neddragen rullgardin och en joltcola i handen! De borde inte få gå ut och ännu mindre träffa andra människor!

Idag hade vi ett möte på företagsekonomi, min grupp om fem personer åkte in till Gamla Stan och gick till First Hotell på Skeppsbron och mötte upp han som vi skulle intervjua. Mötet gick jättebra och vi har återfunnit respekten hos han som intervjuade oss (den försvann då han glömde bort vårt möte och vi satt och vänta för länge!)
Iallafall, åter till ämnet. För mig är det helt absurt att man som elev, som sitter på ett möte som du ska skriva en betygsättande rapport på (individuellt) somnar! Jag ljuger inte. En i min grupp sitter och sover under mötet på en stol knappt en meter från han som vi pratade med. PINSAMT! Jag skämdes och han som vi intrevjuar himlar med ögonen och jag sitter och blänger som en elak hund på den som sover, inte fan somnar man!?
Så jävla dålig stil och det värsta var att eftersom att människan sitter och sover märker inte den blickarna som ges så VI andra fyra alerta som är intresserade av ett betyg i företagsekonomi b får sitta och skämmas åt den här lata jäveln!

Nästa gång vi ska på möte, för det är ett kvar så ska inte den här personen med, jag VÄGRAR!

PINSAMT!!













onsdagskväll

träning. träning. träning. träning. fys? Snart kommer erlinghultarna ner så vi ska bege oss vidare till träningen. Idag har jag bara slappat, pluggat och ätit! Längtar tills på lördag då jag får fira min martina ordentligt! håll i hatten bruden! På fredag hoppas jag att det blir utgång! Bea du måste med, hoppas du kan! hoppas hoppas. Imorgon slutar jag 4. suck. Carro lever jag lovar, men hon pluggar som en häst den där bruden asså! måste liva upp henne med en fin bild på oss två turturduvvor! ♥












onsdagsmorgon


klocka jetset
jeans tiger
jeans väst ny h&m
örhängen pilgrim och h&m

Idag har vi svenska redovisning. puuh! Jag åker tidigare till skolan idag för att förbereda mig ordentligt. tandläkaren idag ikväll blir det träning och idag efter skolan vet jag inte än. förhoppningsvis inte plugg men förmodligen... ♥











utropstecken

Nu sitter jag här igen.. framför datan. Jag har precis kommit ur duschen och haft i min lockspray i håret så att det inte ska bli så jävla rakt imorn. Mamma springer omkring med färg i håret. Jag har nymålade naglar, det blev orange caroline! Sophie sitter och pluggar, jävla pluggis hon har blivit! Jo, ja glömde ju säga att sedan när jag och carro steg på tåget idag. träffade jag som vanligt på min trognaste tågkompis, mickepickepöö!  Jag har kirrat sommar jobb för sommare också det känns jäääävligt najs! ♥


haha hittade en skön bild på mig och hellis på gotland förra året! hahaha mitt hår är i luften och det ser ut som att helena tycker att jag är dum i huvudet! hahahah♥












Det kallas vänskap


tisdags kväll

Nu pratar jag med Veronica i telefon. Vi diskuterar vilken färg jag ska måla mina naglar med och veronica ska fila sina naglar sen ska hon oxå måla dem, men hon vet inte vilken färg.

Har pluggat länge idag, kände mig väldigt duktig och förhoppningsvis kan jag det nu. Får se hur provet går imorgon. Förhoppningsvis går det bra! Jag ska även dit tidigare för jag ska på ett möte sen vid tio så jag ska hinna göra provet innan dess, jobbigt!















hoppsan!


idag kanske jag råkade få med mig en kniv hem från skolan... fråga mig inte hur!?











mina fynd i dag!



body h&m
väst h&m
leggins gina












17 februari


leggins trachade fr. gina
tunika vila
klocka jet set

Ännu en tisdag avklarad i livet. Idag var det lugnt i skolan. Slutade 12 och åkte in till stan för att göra hemligheter. Det är så mysigt i stan på dagen, jag vet inte varför men det är inte lika mycke folk och bäst av allt ingen trängsel i provrummen! Så jag passade på en liten shopping tripp också, fick med mig en jeans väst, nya leggins och en spets body. lägger upp bild sen! Idag har jag också slagit in paket! och pluggat lite, har svenska redovisning imorn på morgonen. och jag har ett problem. Jag ska till tandläkaren imorn kl 9.00 och det går ju inte? det är ju försent att ringa nu, klumpiga jag. och dom är ju så sura på folktandvården om man inte dyker upp så jag får ringa imorn tidigt på morgonen och försöka skuta upp tiden till senare på dagen! hoppas hoppas det går. imorse var det carrobuss tajm, det blev skvaller skvaller och svkaller. underbara människa ♥












företagsekonomi

Så här ser min eftermiddag ut, roligt va? För mycket papper, för mycket siffror, för mycket nyckeltal, för mycket räkningar och för mycket företagsekonomi. Imorgon är provet avklarat och jag har då tagit mig ett steg närmare sportlov! Men tyvärr så är det inte imorgon just nu utan det är idag och eftermiddag vilket betyder; plugg.


Avundsjuka?














måndagens matte lektion

Sophie: MEN Robert!! Va fan!!
sen vänder hon sig till mig och utbrister: Asså carro! Läs det här, cp bok! Du har en påse med tre röda, två blå och sju vita kulor i. Vad är sannolikheten att någon av dem är GRÖN!!?
Jag: Ja, Sophie... vad är sannolikheten?
Sophie: NOLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja: hahaha, ja precis!
Sophie: Vad fan är det här för mattebok? ROBERT!!? Vi är för fan inte invalider det är väl klart att man fattar att en påse med blå, röda och vita kulor i inte kan vara GRÖNA!!!! Vad är det vi läser? IG-Matte!!!!!!? Jag blir så arg! Jag hatar Sannolikhetslära!! ROBERT!!!!!!!!!!

(för er som inte har förstått det vid et här laget är Robert vår Mattelärare...)














det smittar av sig



Hittade min mamma i soffan igår kväll. Hon tittade på vänner säsong 2 och jag var bara tvungen att smygfoto henne. Jag tvingade henne sitta med mig och titta i julas när jag fått säsong 1, och nu är hon fast! hahaha















GRATTIS


20 år, tjalalalalala, 20 år tjalalalalala

nyhet!


Mina damer och herrar! Nu är det såhär, att en till liten fillur under alla länkar har ploppat upp i bloggvärlden. Nämligen ingen annan än självaste hellabella (tredje biten i trion). Kolla in hennes blogg genast!











monday



tröja
gina
jeans gul&blå
halsband present
klocka jet set
mössa h&m


Idag var det en lugn dag i skolan. Jag och Natta hoppade över engelskan för vi åkte och fixade lite på vårat reklamprojekt. Sedan mötte jag upp sis och vi åkte hem och åt paj som syrran hade gjort igår. Den va skit god! Ikväll bär det av på träning, nu väntar ev lite plugg som måste göras. Måste bara säga att jag är grymt lycklig över mitt nya halsband som ja fick av mami! Klumpiga jag, glömde mitt förra sjöhäst-halsband i omklädningsrummet i gina. Det var sadness kan ja ju säga, för vem lämnar in ett sådant fint halsband till kassan lixom? Man tar det. ja. preceis. Hade jag också gjort, men ändå det va mitt, MITT! Men nu har jag ju en liknande, wooohu! ♥









vad är dt för dag idag?


JO, idag fyller den här vuxna människan 20år!!!! herregud säger jag bara, fyyyfan vad du är stor nu martina! XD GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIIIIS!!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥











21.10

Jag borde plugga, jesus vad jag borde plugga, Företagsekonomi på onsdag och jag kan inte mycket.. när man går igenom det på lektionen så känns det inte svårt men när man går igenom det i huvudet så kan man absolut ingenting! Känner ni igen det? Och det värsta är ju att man går på känslan man hade på lektionen och inte det man kommer ihåg så man pluggar ju inte. Men jag har bestämt att jag har en ursäkt, jag har tränat hela helgen så jag tar nya tag imorgon!

Istället för att plugga diggar jag som satan till Måns Zelmerlöws låt Hope and Glory, laddade ner den idag. Kommer fortfarande ihåg hans dans... vackra karl!!
"DONT STOP I´m still standing for Hope and Glory"














fredag-lördag-söndag

Vaknade imorse och hade ont i hela kroppen; väldigt mycket träningsverk, men det var bara att bita i det sura äpplet och gå och träna. Det är tur att det är en grym tränare samt bra träning, annars hade jag inte orkat.

Nu sitter troligtvis Sensei Steve på planet på väg hem till Schweiz och jag kan knappt vänta tills nästa gång han ska hålla en träning med oss. Imorgon kommer jag inte kunna gå men det problemet tar vi imorgon, jag måste ändå till träningen på kvällen så det sura äpplet är fortfarande kvar i munnen...
















hallqvist 18 år!!!






dem här bilderna får representera kvällen, inte så många men jag slänger upp alla på facebook senare!










alla hjärtans dag

förrätten:

huvudrätten:

efterrätten:


Alla hjärtans dag firades med trion, helena, veronica och caroline. Det var rikitgt mysigt tjejer! Me love♥

vi ringde och rösta!


Lördag

Igår gick träningen bra! Tränade mellan 12 och 17. Men det var roligt!!
Efter träningen var det racerfart hem, duscha, packa väskan och få skjuts av pappa till virre. Där hade vire och hella lagat god mat, tack tjejer!, som vi åt och sen sminkade vi oss och åkte till Philip som firade sin arton års dag! Det var jätte roligt och vårat ragg den kvällen var en lillasyster på 12 år och en kusin på 7 år! hahaha

Men det var en lyckad kväll, kom hem halv tre somnade tre vaknade nu och nu är det bara att hälla i sig kaffe och åka till träningen!

(veronica kommer med bilder)













nattbussen

Igår när jag åkte hem från natta, träffade jag på en rolig typ på nattbussen. Han hette Jonas och var 24 år och han satt och visade sina bilder på mobilen för mig och berättade vad alla hette osv. Vi hade jättekul hahah! Det låter helt sjukt men vi berättade våra livsproblem för varandra och det var skit trevligt! Han berättade och jag gav honom tips. jag berättade och han gav mig tips! Det känndes lite läskigt till en början jag tänkte men kan han sluta prata med mig, men sedan märkte jag att han var en snäll och trevlig prick och det var skönt med lite sällskap! hahaha ja det var stört♥











grattis natta



igår firade vi natta som fyller 18 på tisdag! Grattis gumman, snart är du stor! Jag lägger kanske upp lite mera bilder senare här på bloggen, annars hittar ni alla bilder på facebook inom kort! ♥










ta ingen skit!

Det här inlägget vill jag tillägna en person som är värd så mycket bättre än en person som inte inser det, och jag blir jätte frustrerad att du inte inser det. Jag väljer att citera en person så att du verkligen förstår att det är DIG jag pratar om

"Du är en tjej i dina bästa år och du är skitsnygg, vad är hans problem?"

Jag säger detsamma hjärtat!
Radera numret, hitta någon annan som förstår dig och förstår hur underbar du är, du är värd så mycket mer än en person som inte bryr sig... Lyssna på mig nu.

TA INGEN SKIT!

FREDAG


Jeans: Tiger
T-shirt: Amisu
Kofta: Lindex
Diadem: H&M
Nagelack: Mavala












"the body leads..."

Idag var första träningspasset med Senei Steve från Schweiz. Det första han gör när han kommer in i dojon är att le mot vår tränare, sen titta på Julia, Martina och mig och utropa "aaw!! The team is here!" sen kommer han fram till oss och omfamnar oss tre i en gruppkram! Gud vad jag har saknat den mannen, man träffar han alldeles för sällan!

Träningen var bra, nyttig och ska förhoppningsvis ta oss till dem målen vi har i år.
Jag, Julia, Martina älskar verkligen sensei Steve!

Imorgon fortsätter träningen, får se hur det går!


Träning i Schweiz december 2007














my friDay

plugg plugg plugg...

....tröttnade (men blev också klar) och satte på top gun!

...och tom cruise, grrrrrrrrrr












fredagen den 13e

Godmorgon allihoppa, här sitter jag hemma från skolan idag. (och nej Carro och Helena det är inte därför hahaha)
Jag ska snart sätta igång med lite plugg som ska göras, smart som jag är gör jag det nu på dagen. För tonight blire 18års firande! Så tänkte jobba undan lite nu. Annars mår jag bara bra och jag lever! Ledsen för att det inte blev så mycket inlägg för min del igår. Det finns anledning till det mohahahha (6)! Nej nu ni ska jag läsa vidare på alla människors bloggar sedan ska jag sätta igång med pluggolinen! vi hörs senare ♥











goood girl!

CARRO I LIKE THE HEADER VERY MUTCHO! BUT WE JUST NEED TO TAKE SOME NEW PICTURES RIGHT? PUUSSS♥










yesterday

Hallå gott folk! Igår åkte vi skridskor på idrotten! Som tur var hade Bea med sig sin kamera så hon fotade lite, så här bjuder ja på lite bilder. wohu!














Mot skolan!

Fredag morgon, ÄNTLIGEN!!
Först skola, sen träning!

Ha en bra dag!!

















Först Dusch Sen Sleep

Kom hem från träningen för en stund sen.. vi har kommit på lösningen på våra problem inom laget så nästa gång vi tränar ska det ordnas... nu jävlar!!!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen ska jag faktiskt sova. Ska bli riktigt skönt, var ovanligt trött imorse när klockan ringde, trots att jag hade lyckats sova hyfsat bra med en Helena på ena sidan och en Svea över mig. Grattis!

Imorgon är det idrott första lektionen och något säger mig att det är motionsgympa som sker då vi missade en motionsgympa lektion förra fredagen pga att vår lärare var på begravning. Man blir så härligt trött efter och älska att ha lektioner när man har tagit ut sig rejält på idrotten (NOT)

nu nalkas duschen people!!













I like it!

Veronica förlåt men jag tröttnade på den andra headern... are we cool?











2 för 30, KLIPP!


Barnunge

"jag vill ha milkshake!!"
"nu...?"
"Ja, nu, jag älskar milkshake!!!!!"

(djup suck av carro&sophie!)















Friluftsdag - Powerwalk





















im off now

Nu är det dags för sängen. Ja, jag vet att klockan bara är halv 10, men det behövs kan jag ta och berätta för er. Men lilla philip då, du har inte gjort nått alls ;) du bara finns så vi måste förgylla dina dagar och visst är jag och carro snälla som gör det? på ett sånt snällt och omtänktsamt sätt. Ja menar det finns nog många som tex skulle vilka få sitt namn skrivet i denna blogg och du blev den utvalde! Nattiiiiiii♥









fix&trix

Helena har skaffat en blogg, men jag får inte skriva in hennes adress än, det ska jag göra senare ikväll när jag har ordnat hennes blogg. Jag har redan gjort headern, eller den är inte riktigt klar men än så länge är den fin tycker jag! Vad tycker ni? Tror jag ska lägga till en bild i hörnet....

Hoppas hon tycker den är fin.
















voff voff

jag håller på att vässa på mitt hundspråk för Svea kommer hem till mig idag! Hihi, pluttinuttiga lilla Svea. Vi ska ha roligt hon och jag, jag har bestämt att vi ska dricka te, äta popcorn och se på film, sen imorgon ska vi ut på promenad. Vi ska bara hitta på ett sätt att skaka av oss hennes stalker, Helena... får se om vi lyckas.

Efter Helenas träning ska Svea komma, hon ska sova hos mig, mysigt det ska bli! Helena ska såklart också sova här för jag orkar inte gå ut på morgonpromenaden, nejtack! Den får Helena ta,
















colourful!

Jag har precis målat mina naglar med Mavalas underbara färg Milky. Den är superduper fin, älskar den färgen. Det är en blanding mellan orange och aprikos (?) så den blir inte för skrikig och inte för svag utan pecis lagom!

Köp den idag tjejer! (och ja Bonden, du får oxå köpa den..)


















funkar i alla lägen!



vill vi tro på att han har misshandlar rihanna?








detta väntar på mig nu...


muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums










11 februari 2009


jeans h&m
t-shirt h&m
skärp h&m
klocka jet set
cardigan cubus (?)

idag känner jag mig trött och hängig. Så det blev ingen träning för mig ikväll. I miss allready! Sitter i min fina morgonrock som jag fått av helena nu. Den är röd! Ja dricker lite te och väntar på att sis ska komma hem från romme. Idag jobbade jag efter skolan, det gick bra! Det var en liten pojke med vattkoppor som fick sitta inne hos mig idag för att han inte skulle smitta alla andra i väntrummen, Men som tur var har jag redan haft vattkoppor så han fick sitta inne med mig. Gud va söt och blyg han var! ♥












glada rykten sprids snabbt

vi skulle ha sovmorgon idag, ryktet spred sig snabbt och alla litade på varandra för man hade pålitliga källor. När vi kommer till engelska lektionen som är den första lektionen den dagen visar det sig att företagsekonomilektionen inte hade uteblivit och att vår lärare, som vanligtvis är glad och trevlig hade varit fly förbannad.

Fuck!! jag vill inte gå till företagsekonomi lektionen på fredag.
Av 32 elever var det bara 7 som var på lektionen idag... grattis klassen, vi har just vunnit pris för Sveriges sämsta klass!














nu ska jag duscha



jag säger då det

Viktor kastar första kastet, och han träffar "fyra poängaren"
Nu är det Antons tur och Anton vill ju inte gå därifrån poänglös. Medan Anton tar sats med pappret och ska sikta på Emma som är fyra poängaren så vänder sig Trolle om från sin genomgång, han skådar vad Anton håller på med och Anton märker att det inte bara är Viktor och Sebbe som tittar på hans kast nu, han vänder blicken lite uppåt och möter Trolles blick, Anton försöker och försöker hindra sitt kast men han har värsta svingen inne så det går det inte. Pappret flyger iväg och Trolle vaknar till liv:

- Anton!!!!!!!! (arg för första gången på 6 månader)
- Ja, jag vet, jag tappade den. (skäms lite)
- Man kastar inte saker på dem som sitter längre fram i klassrummet, okej!!?


Larsson, Ivan, jag, Sebbe och Viktor kväver asflabb som aldrig förr och de fyra tjejerna på raden längre fram där killarna hade sitt 1, 2, 3, 4 poängsystem beroende på vem man träffade, vänder sig om. Antons papperstuss hade inte träffat Emma så Viktor utbrister stolt.

- HAHA, jag träffade fyrapoängarn, det gjorde inte du Anton. Jag är the champion.

Jag måste skaffa mig nya vänner.....












sovmorgon

vaknade först kvart över sju, och fick somna om. Sen vaknade jag åtta, och fick somna om. Efter det vaknade jag tio och kände att jag nu skulle gå upp eftersom att jag inte får vända på dygnet för mycket!

Smek07B har ingen företagsekonomi idag på morgonen, och den lektionen ligger på tre timmar med lunch efter så det betyder att idag börjar jag och min bortskämda klass 12.55! yeeeeeeeeeeees!

Igår skulle vi ha tränat lag men det självklart slutade det med att vi skulle vara tränare, vad annars? Hur som helst så gick det bra och det är roligt att vara tränare men jag börjar få lite panik, det ska sitta perfekt om en månad!! Har inte ni panik tjejer?

Nu har jag precis druckit upp mitt kaffe, jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag äta frukost och plugga engelska. Måste skicka in min insändare innan skolan också...













världens bästa pingistrio!

Bilderna kommer från Jenny!

Jag soppar banan med Landa och Philip.


Jag, hella och carro skrattar åt förlorarna!



Nu ska carro och hella soppa banan med the losers!


...och det här är världens roligaste robert! HAHHA!










uppe med tuppen (nästan)

Idag vaknade jag kl 9.00 skiiiit pigg. Jag hoppade upp ur sängen och fick den brilianta idén att jag skulle köra en liten spa morgon. Så jag gick in i badrummet och vred på vattnet till bubbelbadkaret, gick upp och kokade te och gjorde frukost. Tog ner frukosten på en bricka och la mig i badet med en ansiktsmask med musiken på högsta volym! GUD vad det var skönt och avslappnande! Det behövde jag och mina muskler sen i söndags!



bilderna blev liiiiiite suddiga men wtf! pusspuss på er♥
och helena du får en kram av mig och ett krya på dig, hoppas du är på benen idag?











langos med sylt

Har precis kommit hem från träningen, fönat håret och fått i mig liiite mat! Langos med plommonsylt är huuuuur gott som helst efter en fotbollsträning (näst efter donken). Idag på träningen gick det bra för mig sa lina och alex efteråt, pluttor då, tack så mycket! Nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på basutbudet - finns det plats eller? hahah den är så skööön!




Veckans to-do

- träna träna
- snacka skvaller med C&H
- Gratta Hallqvist på lördag!
- Gratta Natta på Fredag
- Fixa present till Natta
- Ställa mig i flera andra bostadsköer
- ta ut pengar till resan osv.
- äta mat! och dricka te!
- åka skridskor på torsdag.
- alla hjärtans dag på lördag.
- plugga (?) om jag orkar
- träna och övningsköra på söndag!











måndag 9 februari



byxor nudie
t-shirt zara
cardigan h&m
klocka jet set

Idag åkte vi skridskor på idrotten! Det va skit kul! Jag och SV var i ett lag och vi ägde kan jag ju säga. elr jag ägde rättare sagt Nej men vi vann ganska stort. Det va skit mysigt att åka utomhus! dom har spolar grusplanen utanför våran skola så det var nära och bra också! Jag trodde vi skulle åka bort till ishallen så det var en lättnad när vi bara skulle gå 20 meter! Vi ska åka på torsdag också, jag längtar! woohuuuuu! ♥











gryyyym

teenage dirtbag


thanks to carrhoe, lyssnar jag fortfarande på denna låt (ja jag vet att jag stavade del förut mohhahaha!) Men måste bara säga att den är riktigt grym eller hur carro?!











jag ♥ cafè = sant


kolla vad jag är duktig, när jag kom hem idag så vart ja så jävla sugen på kaffe. Jag kan få ett kaffesug lite då och då, och det var dags för kaffe idag kännde min mage! Så det var bara att gå upp i köket och utforska kaffebryggaren. Det blev as gott, jag skummade mjölk och tog fram lite choklad! första gången jag gjorde kaffe blev det bara typ brunt vatten, elr ja det smakade vatten och va brunt... Det var smarrigt! Ikväll är det träning träning, och jag är fett taggad! vem är inte med vårat toppen lag elr hur girls? Idag hade vi matte prov. Jag hade ångest innan men sedan när jag väl satt där och började räkna så gick det som smort. Jag hoppas att jag får bra på det. Det var mest G frågor men jag hade rätt på alla dom iaf är jag säker på. Sedan klarade jag den sista svåra frågan gallant! Gud vad glad jag blev när jag hade klarat den, hahaha jag mimade yeeeeeees för mig själv och klappade händerna hahha! sooo looong! ♥









lunch-dags

det serveras fiskgrattäng i skolan idag, i helvette heller att det ska ätas! jag och Sophie drar till donken! Min plonk är hemma så sophie bjuder! yeeeeeah!

gratis är gott















skola

egentligen ska vi ha småföretagande nu. men den letionen ska bärja halv, tjugo i hade ingen lärare kommit så klassen som hellre har håltimme tar tillfället i akt och går därifrån. Efter tio minuter utan lärare får man nämligen gå. Jag och Sophie sitter i bibloteket i skolan och ska snart gå och käka lunch. Idag kan vi sitta länge i matsalen och bara ta det lugnt.

Stackars Helena är sjuk idag, ont i sin hals, så hon är hemma. Vi får se om hon kanske är på benen imorgon igen.











The break-up



Det är söndag kväll och jag slappar framför tv:n med The break-up. Jag ville se Beck men syster hann före till tv:n och den sköna soffan så jag kan lika gärna stå ut med filmen, den är ju trots allt rätt bra!















familjekväll

Det var jätte mysigt på Mongolia med familjen; pappa, mamma jessica och jag! Vi åt tills magen stod i fyra hörn och när den gjorde det utökade vi den till sex hörn. Efter det rullade vi till bilen och åkte hem. Men mysigt och roligt var det! Vi skålade, pratade och skrattade.
Höjdpunkten under kvällen var när Jessica undrade varför hennes kinapinnar som hon hämtat var kladdiga, jag sa att mina var blöta pga att dom var färdigdiskade och skulle fästa bättre och då sa jessica att det var samma anledningen till kladdet på hennes. När pappa ska hämta pinnar beskriver jessica vart dom ligger och han traskar iväg. När han kommer tillbaka säger han "haha försökte du lura mig, där låg ju dom smutsiga, dom rena var längre bort" Jessica tittar upp från sin mat. Jag kopplar först och börjar asgarva, sen kopplar jessica och mamma och pappa fattar ingenting.
Min kära systers pinnar var kladdiga pga att hon tagit smutsiga... och ja hon hade redan hunnit ätit med dem!

När vi åkte hem lyssnade vi på radio, när vi är vid bondestigen kommer en Britneys låt "oops I did it again" och hur bra är inte den!? Tyvärr var det ju bara ngr meter kvar tills vi var hemma så vi ber snällt till pappa att köra en omväg hem så vi hinner lyssna klart och sjunga med i låten, och ser man på: det gjorde han!!!














my first!

min första köpta cider i baren! hahaha (visseligen på passi men wtf!)











bildunk med soffi propp!

Idag har de varit full fart hela dagen! Dagen började med frukost kl 8.00! Måste äta i tid när man har match. Sedan bar det av till matchen som vi spelade på stadshagen mot BP. Det gick bra faktiskt. Vi log under med 3 mål och sedan i andra halvlek gjorde vi 3 mål! Så det var skönt tjejer! efter matchen åkte jag med soffipropp hem, fyfan vad kul det var! Jag Sophie och Vioo i bilen, musiken på högsta volym och sedan rejsade vi till donken för vi va fett med hungriga efter matchen! Det vad kul!!! är så glad för sophies skull!!


donken donken donken, såååå gott efter en match mohahah!

kööööööööörkort köööööööörtkort is the motherfucking shiiiit!

och full fart på spår 9,  im just a tinage dirtbag baby!










söndag

var och tränade imorse, eller ja tränade och tränade mer planering och prat blev det. När vi provade köra hamnade jag i fel pisition hela tiden, har varit sjuk i en vecka och redan tappat, INTE BRA!
Men jag kommer tillbaka, sista gången stämde det så det kommer nog gå bra, peppar peppar.

Om en timma ska vi ut och äta med familjen. Vi ha bokat bord på mongolian!! Varför vi ska ut och äta är för vi firar min syster för att hon är så duktig!!
Jag är stolt över dig, men kommer sakna dig älskling!!

När jag kommer hem måste det pluggas, har inte svarat på några frågor till seminariet på tisdag, herregud. Tur att vi har hål i skolan i två timmar imorgon, då måste jag plugga lite!

Nu är det duschen som gäller och sen resturang!!












åsikt önskad

veronica, jag ändrade lite igår på bloggen vid menyn och la dit lite grejer och så, säg vad du tycker!

melodifestval&vänskap







utsikt


det va en riiiiiiiiiktig coool utsikt från Cays balkong! wohu










@ home

Hallå people! Nu är jag hemma efter en lång dag på fiket. Gud det är helt sjukt vad trött jag är, hahaha! Mina ögonlock vill verkligen bara blunda och vila. De va en tung kväll igår. Plus att jag gick upp 10 idag... Tror jag ska ta mig en liten nap innan jag drar till sugar. Jag är så sjukt taggad på att dra ut ikväll även fast jag är så jävla trött, ville verkligen ut igår, men det va ingen som ville följa med mig! boooo! och ikväll kan jag inte dra ut för vi har match imorn på morgonen. Så det blir en lugn kväll med nyttiga grönsaker och grönt te, right carro? Jag väntar på att Helena ska ringa mig, hon svarar inte i tellen vilken bitch va?













(!)

nu ska jag och mamma se vänner
















gjorde mig kaffe precis!


titta vad jag fick idag

mamma och pappa åkte och handlade mat tidigare idag och när dom kom hem ropade pappa
- carro, kom ett tag!
- Varför?
- Det är viktigt....


men en hög suck gick jag ner och ut i hallen. Där står mamma och håller upp Vänner-box säsong 2!!!!!!!!!!!!
Jag har bara läst baksidan av den än men vet varje avsnitt ch skrattar åt bara titeln på avsnitterna för jag vet vad det handlar om, haha.
Vänner är det bästa som finns!
















god morgon!

Kvällen blev inte som planerad. Vi drog aldrig ut för det va ju så kul hos Cay så vi stannade där. Men vi bestämmde att vi skulle dra någon annan helg (lilllördag?). Nu har jag precis gjort i ordning mig och sitter också med en kopp te! hihih, idag ska jag in till stan och fiiiiika. Sedan bär det hemmåt och jag ska plåga carro ikväll tänkte jag med mina historier och berättelser mohahahha! och såklart melodifestivalen, buuuu för muppholt!! hahah, jaja vi hörs sen när jag är hemma puuuuuuuss♥











Religion-uppsats ska skrivas















vakna med the blogg

Jag är vaken, utvilad och pigg. Har precis ätit frukost, mycket gott. Sitter här med mitt te nu och funderar på arr ringa och väcka veronica, mohahahaha. Det är roligt att väcka Veronica, för hon blir inte arg, hon blir glad av att höra min röst på morgnen, Helena däremot, ooooooooh. Den primadonnan vågar man inte ringa förrän kocan 15.00 en helg. Hon kan bli lite arg, muttra lite och sen slänga på luren och det gillar vi inte. Henne ringer jag senare och hör hur hennes fredagskväll var.

Nu åter till min väcking av veronica, jag ska först bara dricka upp mitt te, sen ska jag ringa henne. Undrar om hon hade det roligt igår?
















natt god!

ska snart ta mitt sjuka ass och bege mig till sängen, sova sova sova! Ska bli skönt! Jag sitter här och tittar på sängen och ser hur den suktar mig med de rosa täcket och de fluffiga kuddarna. Fint va? Det känns nästan som att sväva på rosa moln när man sover där eftersom att jag ligger under ett rosa täcke vilket gör att rosa är allt jag ser plus att mitt huve svävar på fluff (kuddarna alltså). 

Idag blev jag bjuden på tjejmiddag till min underbara lagkompis, vän, syster, trilling, you name it, Martina. Hon fyller tjugå år! Fatta, 20!!!!!!! år! Det är knas! 
Ville bara säga Martina att självklart kommer jag, wouldnt miss it for the world! <3


 
Jag och Martina sopar banan med singstar, Veronica blev lite grinig över förlusten (!)












utekväll

Nu ska jag snart springa till bussen som för mig till Natta. Vi ska fixa oss lite sedan bär det av till Cay. Därefter kommer jag förmodligen dra vidare ut på krogen med Bea och co. Det ska bli en fet utekväll med andra ord. Så nu sitter jag här med mina strumpbyxor och kjolen på och redo för krogen wohu, here i come!  ♥











en hälsning

Jag vill skicka en puss till Moa och Lisa i min klass som jag fick höra av idag att dom läser min och Veronicas blogg! Och det bästa är att jag har inte ens tvingat dom!! Ballt va!? Puss På Er Flickor!

- Veronica, skicka en Puss till Moa och Lisa!!
















jobbiga gubbfan

Idag på vägen hem sätter dig en jobbig jävel mitt emot mig på tåget.

- Hej mitt namn är XXXX och mitt jobb är att irritera människor så mycket som möjligt. Till och bärja med så vill jag be om 89 kr till ne tågbiljett från södertälje till Stockhom.
- Du, jag är sjuk så jag orkar inte med sånt här!

jag reste mig upp och gick och satte mig en bit bort och han muttrade något att han ska be några andra om pengar. Efter några minuter kom han till mitt säte igen. Jag satte på en aggresiv låt på Ipoden, höjde på högsta volym så han skulle höra sen blängde jag på honom.

Han gick från mitt säte.













första skoldagen

Idag var jag i skolan första dagen på hela veckan. Efter att jag antecknat några rader i blocket på feken så orkade jag inte längre, då kände jag att jag ville hem.

Men skolan gick bra! Jag och helena var finansmänniskor på Aktiekunskapen och vi håller hårt i våra pengar, vi vil inte slösa allt för mycket, vi måste ju vinna på det också. Jag känner verkligen att vi har koll på läget där alltså! Fy fan vad vi är bra! haha

Jag är lite ledsen över att jag inte kan åka och fira Larsson idag för att lilla pojken har blivit stor, 18 bast! Men han får ha överseende om att jag är sjuk,  och han sa till mig att det var lugnt (nej han skrek att jag högg han i ryggen men han är lite överkänslig så här års!) men jag är med på presenten Larsson, i hjärtat iallafall!! Okej? bara så du vet! Helena ska dit så hon får krama han grattis från mig, hon lovade det!
Jag ska vara hemma, dricka te mot min sjukdom (inget annat hjälper) och se på Lets dance.












läggdags?

Nu sitter jag här igen fast jag egentligen borde ligga i sängen. Gud hur ska jag orka med kvällen imorn? haha jag och sanniii ska ut imorn! Det ska bli fett kul! Idag i skolan hände det inte så jättemycket faktiskt.. en lugn men trött dag för oss "pullor" hahaha okej nej jag skoja bara det är bara pinsamt nu! Kollade på djävulen bär prata nyss, jag låg med min stoooora te kopp, lite chocklad och popcorn! Det va ett tag sedan jag poppade popcorn så det va härligt! imorn börjar jag 10.10 vilket är skönt, vi har bara två lektioner också! Varje fredag! Wooohu!
Nu är mina ögon väääldigt trötta! ska snart rulla bort till sängen! ♥


bjuder på några av de härligaste sommarbilderna ever!














www.unstatic.blogg.se

Min storasyster (som jag för tillfället inte pratar med. inte bädda min säng. Ursäkta?) har kommit tillbaka till blogg.se sidan. Hon hoppade över ett tag till Metrobloggen men hallå, alla fattar väl att blogg.se är nya wiper room?


För er nyfikna, vilket jag absolut tycker att ni ska vara borde kika in hennes blogg.












jag blir så arg!

jag och syster ska titta på en film har jag bestämt, jag ska ta mitt täcke från sängen för att bära ut den till soffan och vad möter jag? En obäddad säng!!
Jag hade ju glömt bort att jag kastade sängkläderna i tvätten imorse och nu har jag inte bäddat om... satan!
men mamma har varit snäll och lagt lakan och allt vad det heter på min säng så jag slipper iallfall gå ner och hämta det (man ska alltid se saker från den ljusa sidan gott folk) Men iallafall, jag har det jobbiga kvar. Sak testa om syster är snäll...vänta.

- Jessica, kan du vara snäll och bädda min säng?
- Skrattar du åt mitt hår?
- ähh...va?
- Vad skrattar du åt?
(kort betänketid, mår hon riktigt bra?)
- Men snälla, varför kan du inte bädda min säng?
- Därför...för att...men...Nej!

jaja, kärleken i det här huset är ju som bortblåst så jag får bädda sängfan själv.











Anropar Sophie till ratten

Sophie, Sophie, Sophie, Sophie, Sophie!!! Vet du? Jag har bränt en skiva till dig! När du kör bil måste du ju ha en bra skiva att lyssna på, jag står för den skivan! Jag är jätte stolt över den, den är fett bra! Jag har med låtar som jag har hört dig tralla på i skolan och låtar som du och jag kan sitta och skrika med i när vi åker bil, yeeeeeah! Jag har även med din och min låt, take my breath away! Haha det har blivit som vår låt nu när vi har jobbat med den i hundra år känns det som!

Skivan är fett bra och varje gång du och jag åker bil tillsammans ska den här skivan spelas, no matter what! okej? Spelar ingen roll om en halv död 90 åring ligger i baksätet eller om vi är jätte trötta på den, skivan ska gå på!

Hmmm, vad ska jag döpa den till tro? Bilkul? Soffi Pop? Lets driva a car? Sophie&Carro åker bil?
- Sophie vad vill du att skivan ska heta?

nu väntar jag bara på att vi ska åka bil till skolan så vi kan lyssna på den, det får inte ta för lång tid för då kanske låtarna är helt ute och vi typ hatar skivan, du vet vad jag har sagt, bensinen kan vi dela på!















hälsan är topp(?)

hej i lingonskogen!
Idag är min friska dag, nej nu ljög jag, inte riktigt friska dag. Febern är borta vilket är skönt men halsen är fortfarande dålig men det hindrar inte mig från att gå till skolan imorgon, jag kan ju inte låta kära Helena sitta helt själv på håltimmen, vilken dålig kompis jag skulle ha vart då! nejnej, helena jag räddar ditt ass imorgon. Fredspriset tack!

Ska bli skönt att åka till skolan imorgon, roligt! Och jag längtar efter att se Sophies vita leende på bussen på morgonen när jag stiger på, super härligt!
Börjar dagen med Företagsekonomi imorgon också vilket är stört skönt för Diana, vår kära Diana, är så flummig!


bjuder på en pinsam bild dagen till ära! yeaah!












onsdag 4 februari

Hallå gott folk! Nu sitter jag på jobbet och knappar in siffror på datorn, eller rättare sagt olika person nummer. Idag fick vi dajmtårta till fika! muuums, de va en doktor som fyllde 60 år så han bjöd alla. Idag har jag varit trött och grinig. Vet inte varför. Eller jo det vet jag haha! Det är den tiden nu. Ikväll har vi träning hoppas det blir inomhus! Jag längtar tills jag får sova ikväll. Direkt efter träningen ska jag bara slänga min väska på golvet och slänga mig i sängen, guuuud vad skööönt! Jag längtar till helgen! Vill ut på krogen på fredag.. Men jag får se vad det leder någonstans. Lördagen blir iaf chill har match dagen efter mot BP. Det ska bli kul med årets första utomhus match! Jag är taggad! på tal om träning och match så har jag träningsvärk tack vare fysen i måndags. Men det är skönt tycker jag, då känns det att man har jobbat!

Jag vill ha sommar och vååår, vill köpa sommar skor och brillor!










same shit

Tror att febern har gått ner, men jag vet itne för jag proppar i mig ipren hela tiden för jag vågar inte chansa. Halsen gör fortfarande ont men idag har jag faktiskt lyckats ätit lite vilket känns bra.
Men tror inte att det blir skola förrän på fredag, om ens det. Men jag hoppas att jag kan gå på fredag för det är böcker som jag måste hämta för att kunna plugga i helgen.
Har ett svenska seminarium på tisdag men efterosm att jag har vart sjuk har jag inte kunnat förebereda mig alls....

kan hända att jag kanske flyttar fram det till onsdan, men det skulle vara så skönt att få det gjort.











tåget är igång igen!

På lördag börjar melodifestival tåget igen, jippie!!
Jag älskar melodifestivalen, det är det bästa att sitta och titta på en lördgskväll med familjen eller kompisar, håller ni inte med?

Det bästa med i år är att det är väldigt bra artister med, många namn man känner igen, men jag kommer sakna Linda Bengtzing, hon har ju alltid varit med förut och jag tycker hon är grym, hennes låtar är alltid bra och fastnar alltid på hjärnan. Menmen

Redan nu på lördag får vi Marie Serneholt. Ska bli kul och höra hur Marie låter live, på varje film man ser på henne på youtube fattar man att det är playback, men hur låter det egentligen? Spänningen är ooooooooolidlig!










like it?




ge mig min dagliga dos

jag ber om ursäkt för att jag inte har något intressant att skriva men den stora händelsen för mig idag var när jag orkade prata en hel mening, eller när jag faktikst lyckades äta lite makaroner under dagen, exciting ha?

Jag vill ha skvaller people! Spelar ingen roll vad det är men bara ge mig skvaller! SKirv det i kommentarfältet även fast det handlar om någon som kan komma att läsa det. Ju mer drama desto roligare, dont let me down!!














aldrig som man vill!

känns som att jag går ner mer och mer i vikt för varje minut som går (lugnt, det gör jag inte) men det känns verkligen som det. Jag var ju som sagt hos doktorn idag då misstänksamheten om influensan gått över till misstänksamhet om halsfluss, men så var ju inte heller fallet.

Iallfall tillbaka till ämnet. I söndags när jag bara hade feber och lite ont i halsen, typ förkylningsont, åt jag inget för jag inte orkade, men jag kunde! I går började halsen göra ont, jag var jätte hungrig eftersom att jag inte kunde äta, idag har jag oxå varit hungrig, hela dagen!!
Jag får nästan aldrig i mig frukost på mornarna (jag vet att det är dåligt men jag får verkligen inte i mig det) men nu när jag är sjuk och har stora sår i halsen så är jag jätte hungrig på morgonen. Men nu kan jag inte äta men vill, annars är det tvärtom. Varför kan aldig magen, hälsan, och hjärnan samarbeta? jag blir jätte arg!

Jag får inte i mig någonting, sist jag hade halsfluss gick jag ner så mycket att mamma ville lägga in mig på dropp sista dagen (hade kanske gått fyra-fem dagar då) men som tur var blev jag frisk och kunde äta och dricka igen.

Mitt ansikte är jätte torrt för jag kan inte dricka något p.g.a. halsen och mina läppar bombarderar jag med idomin för dom har stora sår p.g.a. att dom är uttorkade. JAG VILL BLI FRISK!

När man är frisk och gr upp tidigt på morgonen ber man för en dag med lite feber och får vara hemma i sin varma säng. Nu ber jag för att klokcna ska ringa sex på morgonen, eller varför inte halv sex (!) så jag får gå upp och åka till skolan.










today


tröja gina
linne h&m
byxor h&m
halsband present från julle och tini
klocka jet set

Haha måste bara poängtera att denna bilden påminner om när vi körde en lek på idrotten i skolan för ett tag sedan.. Man skulle gömma sig bakom olika föremål och sedan komma fram till en slags skatt. Då stod jag med mitt feta arsle bakom ett uppfällt pingisbord och ja vad vare som stack ut på andra sidan? hahaha my ass! typiskt då hittade dom mig och så fick jag börja om! dumma ahahhaha. Idag har jag vart i skolan till klockan 12. Jag träffa helena och sophie som va på någon föreläsning där i våran aula. Sedan åkte jag och agnes till yvonnes collection och gjorde lite skolarbeten. Sen plingade det till i luren och denise ville fika så det va bara att maka sig ner till rönninge kaffestuga och så tog vi en kopp te och samtalade lite skit! ♥











virus...

ont i halsen, 40 graders feber, kan inte prata, inte äta, inte dricka, hur kan det bara vara ett virus?

var uppe hos vårdcentralen nyss. Tog ett halsprov och fick kvälningar. Efter ett tag kom resultatet, det fanns inga bakterier i halsen... "men det kan ju lika gärna bryta om någon dag eller två" jaha??? 
Eftersom  att de inte skriver ut medicin till virus fick jag tips om halstabletter som heter ZYX. Gick direkt till apoteket och köpte ett paket. Har precis tagit min första och visst det känns lite bättre men inte bättre så att jag kan äta!

Nu ska jag återgå till mina bästa vänner under den här perioden.... vill ni ha kontakt med mig är det sms som gäller, kan tyvärr inte prata i telefon.













stackars cajjo!

Caroline är en sjuk människa idag! Jag tycker synd om henne. Mange you are going down hahah! Nu har jag precis gjort iordning mig och sitter och dricker upp mitt te. Jag har köpt ett nytt te! ett grönt orient te, i love it! den är så fräsch och smakar en blandning av mint och lakrits. Idag har vi tre lektioner, sedan ikväll är det träning. Varför går jag alltid upp för tidigt på mornarna så jag får världens tid över?? Jag är så skitzo ibland gör jag iordning mig på 10 min och ibland på en halvtimme! jaja, jag får väl stå ut med det hehe, ha en bra dag alla ♥ puss på carro!












kolla helena!


jag använder den viiiissssst pilutta diiiig! :D ♥










my cake!




ahmen vad säger du tårtan? visst är vi lika! mohahahhaa











juste...

...tränade ni idag julia och martina? i så fall gick det bra?














39,7 grader

ikastningen i poolen har satt sina spår vill jag säga. Vaknade imorse av att låg och skakade i sängen för att jag frös så mycket. Trodde redan då att jag var sjuk men ville inteatt det skulle vara sant. När jag sedan blev väckt klockan tio och ner ner kände mamma på min panna och sa att jag hade feber. då tog jag en ipren och smsade sensei julia och martina att jag inte kunde komma till träninge idag, vilket var väldigt synd för det hade jag behövt, börja känna ig lite smått stressad nu nämligen...

imorgon måste jag till skolan på första lektionen för att kunna skriva min uppsats inom etik och moral i religion. Men när religionen är avklarade åker jag hem sanbbt och lägger mig i min säng med ipren och täcke.

Jag blir helt andfådd och snurrig av att skriva så jag måste lägga mig och vila igen. Hoppas verkligen att det inte är influensan jag har, min hals och kropp gör inte ont vilket är bra, kanske klarar jag mig....?












saturday

today is saturday. Idag kommer släkten på middag och firar mig! Ska bli mys. Igår kväll va vi på passi några stycken och jag köpte min första drink och blev bjuden på massa också hihi! Det va kul, sedan drog vi vidare och blev iputtade med kläderna på i poolen av Mange den jävlen! haha så vi fyra tjejer, carro, jag, helena och jenny sprang omkring i underkläder och handdukar resten av kvällen. Sedan beställde jag och helena taxi och trodde vi skulle få åka hem men icke sa nicke för då kommer laine och alle och ockuperar våran taxi och kör till järpstigen haha! ja jag och helena va hemma halv fem. Sedan slummrade vi gott i min säng, myyyysigt. Så jag är lagom trött ifall ni ville veta. Nu ska jag upp och hjälpa till med att duka och städa lite! Ska ta och göra mig lite te också ♥