TAAACK ALLA FÖR PRESENTERNA












jag älskar er tjejer












dagen efter dagen med stort D

MOHAHAHAHAHA! vilken kväll, fint skrivet om kvällen carro, haha hålla upp kompisens hår! den tar jag på mig hahahah!
ledsen att göra er besvikna folk, men jag har faktiskt inga bilder från igår. var liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite bissy om man säger så hahaha punkt punkt punkt! Men jag har en fin (not) bild på mig och sophie propp som jag kan bjuda på













kort och gott

Sminka sig. Fan det blev fult. Ta bort. Göra om. Strumpbyxor? Låna? Prova. Vilka ska hon ha? Håret. Fixa. Klä på sig. Åka nu? Fan. Måste slå in presenter. Slås in. Blev det bra? Skit i det vi är sena. Hoppa in i bilen. Komma fram. Halka i trappan. Komma in. Grattis. Grattis. Hänga undan kläder. Foto. Klick. Klick. Hälsa på alla. Kramar. Pussar. Skaka hand. Dansa. Varmt. Ut i kylan. In och dansa. Ut i kylan. Dansa. Prata. Skratta. Kissnödig. Toa. Dansa. Ut i kylan. Dansa. Ut i kylan. Dansa. Ut i kylan. In på toan. Hålla kompisens hår. Hjälpa. Dags för hemgång. Jackan? Väskan? Numret till taxi? Ringa taxi. Taxi kommer. Går ut till taxin. Fan har inga skor på mig. Hämta skorna. Vart är Helena? Helena kom nu. Till taxin igen. Nej visst fan skorna var det. Hämta skorna. Nu ut till taxin. Åka hem. Betala taxi. Ta sig in. Bort med sminket. Lägga sig och sova. Mobil ringer. Tryck bort. Somna om.










grym kväll

Igår var det fest för att fira Sophies och Veronicas 18 års dag. Grymt rolig fest!! alla sköna männiksor man känner var samlade på ett och samma ställe, Så jävla kul!

Det bev dans, skratt, skvaller, kramar, skålningar, sång, skrik, presenter osv,

Tyvärr har jag inga bilder men vi vänta spänt på att veronica ska lägga upp några och visa hur kul vi hade

Tac sophie och veronica för en lyckad kväll, det hade ni ordnat bra!!













30 JAN!

so far so good! Jag vaknade av att sophie kom i i mitt rum och viskade; Virre, virre vakna virre! Hon tog min morgon rock och bokstavligt slet mig upp och satte på ögonbindel hon tog med min nalle och hade ett ljus med sig.


Hon förde mig upp för trappen, vad i helvette gör vi? tänker jag.. när jag kommer upp är det något som smälls! skriiiiiiiiiik! jag får en kork i huvudet och får ta av mig bindels. mamma står med en champagne plaska i handen! sophie leder in mig i vardagsrummet där detta väntar:

champagnefrulle...

med hjärtmackor...

och jordgummor med chocklad!

men det skulle jag tydligen inte få njuta av än! utan nu var det skattjakt!

skååååååååål!

sedan var det paket öppning på skatterna!

men sedan var det tyligen inte över än.. ännumera skattjakt!

och paketöppning!!!!

och såhär glad blev jag för allt!!!!!!!!!!!!! tack för den bästa morgonen i hela mitt 18åriga liv!!!!!

my deeeeeeear jet set!!!!!!

Nu ska jag göra mig i ordning för skolan! vi hörs senare, tack carro för dina fina inlägg! Ikväll smäller det fooooolk! wuuuuuuhuuuuu, living the dreeeeeeeeeeam!











MIN DAG IDAG!

TACK ALLA SOM HAR GRATTAT MIG HITTILS! <3











min fredag

9.05 - 15.50: Skola
16.30 - 17.30: Träning
18.00 - 20.00: göra iordning sig
20.00 - ..........: Party!!!!














Grattis

idag blir min gulleplutt arton år!!! woho!!!

GRATTIS GUMMAN! hur känns det?

ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år. Ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva uti hundrade år!!
Ett fyrfaldigt leve för Veronica, hon leve:
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!


Veronica, ring mig!




home again

träningen gick bra. var inte så värst jobbig och nu är jag piggare och mår bättre faktiskt, känns skönt.
Ska snart stretcha för att bli vigare vilket måste ske väldigt snabbt, måste även göra armhävningar och situps, men egentligen gjorde vi det på träningen så jag tycker att jag inte behöver göra det ikväll. Men strectha måste jag göra.

Min tränare hade även nyheter till mig julia och martina men eftersom att bara jag var där fick jag ta emot dom. Han hade pratat med förbundskapatenen för landslaget på telefon och kommit fram till lite saker så Julia eller Martina, när ni läser detta ring mig då! Jag har information och skvaller.

Nu ska jag stretcha sen duscha....Puss på er















Melonpotpurri

Jag har hittat en grym kokbok hemma med massa bra recept på smoothies, här agnes får du ett smakprov!

Detta är en sommarsmoothie som innehåller tre olika sorters melon och som är utsökt uppfriskande en het sommar dag wraaaaaaar!

2 port
du behöver:

2½ dl yoghurt naturell
100 g galiamelon, skuren i bitar
100 g cantaloupemelon, skuren i bitar
100 g vattenmelon, skuren i bitar
6 isbitar
melonklyftor till dekoration

1) Häll yoghurten i matberedarskålen. Tillsätt galiamelonen och körblandningen slät.
2) Lägg i cantaloupe- och vattenmelonen tilsammans med isbitarna och kör alltsammans slätt.
Häll upp glas i dekorera med melonklyftorna. Servera genast!










WHAAT?

Jag satt på tåget från centralen påväg hem idag. Det var mycket folk och alla trängdes. Jag satt längst in  på ett säte med hörlurarna i. Jag lyssnade på en lugn låt. När jag sitter på tåget själv funderar jag väldigt mycket på saker. Just denna gång funderade jag på dagen imorgon. Och då slog det mig! Det var bara 4 och en halv timme kvar på mitt liv som 17 åring. VA men vänta lite nu???? HALLÅ? koko! Jag började känna mig yr och konstig på riktigt det här var helt sjukt! Jag fick svårt att andas. Jag fick panik! Det var folk som kröp på en kändes det som. Jag satt också baklänges och åkte vilket inte hjälpte. Jag andades tyngre och tyngre till slut frågade tanten bredvid mig hur det egentligen var fatt? Jag svarade att jag bara hade lite svårt att andas och att annars var det okej. (gullig tant faktiskt) Men det var helt sjukt! Jag fick verkligen någon slags panikattack! haha jaha, tänker jag nu, då har man fått det också. Men nu tänker jag inte försöka tänka mer på att jag fyller 18 imorn. Jag sa vid middagsbordet idag: Mamma jag vill inte fylla 18! Mamma ba: nej men veronica hahaha, säg det igen så hämtar jag videokameran! Men jag är faktiskt rädd! hahaha. Det känns lite läskigt jag kan lixom inte fatta det, det går inte att banka in i huvudet!
Men tänk vad man kan göra när man är 18! köra bil och ta körkort, gå på krogen, komma hem precis när man vill osv.
imorgon kväll ska det bli så kul! Jag har alla jag känner på ett och samma ställe för att fira mig! kan det bli bättre?
18 here i come!

btw, mamma och sophie är jätteluriga nuförtiden! undra vad dom döljer!
kanske jag får reda på imorn, hoppas jag!
















Syster

är inte min syster söt på morgonen? hihi jag kommer jättemycket skäll när hon märker att jag lagt upp den är, busigt!
















god afton

nu är det torsdagskväll och jag ska snart bege mig till träningen. Vilket egentligen inte är så bra då jag inte känner mig helt tipp topp, håller kanske på att bli sjuk? Träna vill jag göra iallfall så får vi se om jag blir sjuk eller inte.

Just nu sitter jag och dricker Nypon te. Smakar som varm nyponsoppa, KöpKöpKöp!

Min dag har varit lång, slutade klockan fem sen åkte jag och Helena och fixade lite saker som vi måste ha tills imorgon och efter det kom jag hem, klockan sex. Alldeles för sent.

Egentligen borde jag plugga, skriva en engelska nyhet som jag påbörjat pyttelite på och sen borde jag rätta min svenska insändare, men det får vänta, idag orkar jag inte, imorgon hinner jag inte, kanske i helgen? Yeah right!















imorgon

den 30 januari är en viktig dag i min bästa kompis veronicas liv. Inatt klockan 00.00 ändras hennes liv, för alltid. Hon får då helt plötsligt gå ut på krogen, men hade hon gått ut ikväll hade hon blivit nekad (bara det framsteget) Hon får chansen att ta körkort vilket är en big deal! Hon får nu vinna pengarordjakten eller något annat spel på tv, satsa stenhårt nu virre. Hennes timlön ökar från och med när datumet ändras till den 30 januari, det känns väl bra? Mer pengar för mödan. Hon blir myndig vilket betyder att hennes föräldrar egentligen inte har så mycket att säga till om, men eftersom att hon fortfarande bor hemma bukar föräldrars hållhake vara "så länge du bor under mitt tak..." så jag tror inte att det stämmer men du är vuxen nog att bestämma om du vil dricka cocoacola till middagen mitt i vardagen, eller varför inte ett glas vin du för fan arton år!

Iallafall, imorgon smäller det och fy fan vad vi ska fira henne! Hela natten lång och veronica, om du kommer ihåg din födelsedag på lördag morgon har vi misslyckat!

Älskar dig gumman imorgon blir du stor!!


















dåligt!

Igår skulle jag som sagt på företagsmöte med fyra andra i min klass. Vi alla åker in till Gamla Stan, går till deras kontor som finns där och sätter oss i väntrummet. Efter ca 5 min. ringer vi till Kristoffer som vi ska träffa. Han svarar inte på mobilen så vi lämnar ett meddelande att höra av sig så fort han kan. Efter 2 minuter får vi ett sms:

"oj förlåt jag vaknade av ditt meddelande nu. Jag ligger hemma i maginfluensa och kan tyvärr inte komma idag. Jag har glömt att meddela er detta och jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag får gottgöra er sen när jag blivit frisk."

Jag tror inte ett jävla skit på att han är sjuk, jag tror att han bara glömde bort att han skulle träffa oss och sitter på kontoret i Nyköping. Jag har haft kontakt med han via mail och då ändrade han tiden från 11.00 till 11.30 för dom hade ett annat möte mellan 10.00 och 11.00. Om man nu blir sjuk, och avbokar ett möte, klickar det inte då någonstans att man har ett till möte bara halvtimmen efter som måste avbokas? Jag blir så arg!
Ocg gottgöra oss. Ja vi har en rapport som ska in snart men den kan vi inte göra p.g.a. att du inte kan komma ihåg att vi ska komma/ komma ihåg att du meddela oss om du är sjuk.

När jag startar företag ska jag komma ihåg mina möten!












snö?

nu sitter jag i mitt kök, äter min macka med skinka och guka på och dricker mitt kaffe. Det SNÖAR ute och jag som trodde att våren var på väg. Jag gillar inte att vakna upp till snö, när man inte ens vill ha snö! men på julafton och nyår när det ska vara snö då är det inte snö, då är det som vår

Ska vi skylla på att det är vi som miss sköter miljön eller att miljön spelar ett spratt på oss?













JAG ÄLSKAR DENNA LÅT!


jag har sjungit denna hela dagen! jättefint med mina vackra toner quuuuuuueeeelllleeee! ♥









onsdag dagen före dagen före dagen


t-shirt zara
jeans gina

idag har jag hard work workat! det gick bra. nu är jag hemma har ätit osv. skrivit ut lite engelska inlämningar och ska snart iväg på kvällens träning. hoppas vi är inne ikväll! I skolan hade vi håltimme på morgonen till klockan 11. Sköönt! imorn är det bara en dag kvar tills jag blir en vuxen och mogen kvinna! Färgade håret igår föresten syns det? Det blev lite mörkare, perfekt exakt sådär vill ja ha det hela tiden! maaawh! Imorgon blir det spray tanning people, hoppas det blir bra annars skjuter jag karin! haha, jaja nu börjar jag bli gaggig blir så när man börjar trappa upp i åldern, snart får jag väl grått hår också! ciiiaaaao!♥











onsdag

Godmorgon. Imorse ställde jag klockan på 8.00 för att jag skulle gå upp och springa. Herregud vad min kondition har sjunkit, inte bra alls!
Efter att jag sprungit hoppade jag in i duschen, sen åt jag frukost, sminkade mig och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska ha på mig. Ska på ett möte med ett företag och fråga dom lite olika saker, efter det är det vanlig skola igen. Jessica snodde precis legginsen som jag hade på mig för dem är tydligen hennes, detaljer!

Jessica poppar musik, jag yrar runt som en virrig höna och vet inte vad jag ska ha på mig och jag vill hinna måla naglarna innan skolan oxå! Hur ska jag hinna med allt? Vsserligen är det lite mer än 30 minuter innan jag måste gå till bussen... kanske hinner!












dagens låt



Alla som har sett American Pie vet vilken låt jag talar om, men de här tjejerna den så mycket bättre! Lite mer rock i den liksom, höj volymen och rocka på!!

Gruppen heter Girls Aloud och låten heter Teenage Dirtbag











Uttagning i Ängelholm



















matematik

Idag efter skolan åkte jag hem till Martina och julia och Martina skulle hjälpa mig med matten. Vi hann jätte långt och jag är så glad att jag har henne för hon är världsbäst på att förklara! Tack så jätte mycket gumman!













En helt vanlig dag i skolan

Viktor och Anton sitter i skolan och Anton spelar gitarr, viktor har önskat låten hit me baby one more time med Britney Spears.
Jag och Helena går förbi och då tittar Viktor stöddigt på oss och med blicken som säger "stick härifrån". Så jag och Helena blir arga och jag går fram och spottar ut mitt tuggummi på honom men mesig som han är så reagerade han knappt.
Helena asgarvar och Viktor tittar på henne med en blick som säger väldigt fula ord och Anton slutar upp med sitt klingande på gitarren och skriker "tålar du det här!?"
Viktor rycker lite lätt på axlarna och säger "spela mer Britney Anton!"

Helena avbryter Antons spelande för hon ska berätta en pinsam sak som Stefan berättat för henne. Efter att hon har berättat händelsen (som är sann!) säger anton "men åh, det där är en internet skröna!!" Viktor tittar på Helena och säger "Det har verkligen inte hänt" Helena blir ledsen och börjar gråta lite lätt. Jag befaller då viktor att trösta henne men han svarar att han inte orkar. Då blir Helena jätte arg och tar sats med sitt höger ben, som har en stövel med klack på sig, och sparkar till Viktor det hårdaste hon kan på smalbenet. Viktor skriker som en tjej tar sedan tag i helena och försöker strypa henne. Jag sitter och asgarvar och Anton sitter och tittar som ett fån och förstår inte riktigt vad som hänt. Efter ett tag blir jag arg på viktor eftersom att han sitter och stryper min bästa kompis så jag säger med skarp röst att han ska släppa henne vilket han gör och haltar iväg till lektionen.

På lektionen mobbar jag helena viktor över att han fick spö av en tjej och anton sitter och skriker "tillåter du det här!?" flera gånger om så man kan tror att han går på repeat. Efter några omgångr av mobbing ställer sig viktor upp och skriker till helena "innan vi har tagit studenten kommer jag allvarligt att ha mördat dig!"

Detta hände i måndags och än så länge lever Helena. Tomma hot från Viktor!












hektisk helg

det har hänt så mycket i helgen att det känns att jag har blivit två år äldre pga alla intryck som har tryckts in i min hjärna. Som sagt så åkte jag julia och martina ner till Ängelholm för att träna, det gick så bra som det bara kunde och jag är supernöjd med helgen.

Träffat nya underbara sköna männiksor som vi nu kommer spendera många helger och förhoppningsvis många resor tillsammans med, men innan resandet är det sten hård träning som gäller.

Är jätte sliten i kroppen, efter bara en helg, så idag står jag över träningen då min kropp och jag måste vila. Är jätte trött, men gud vad det var värt det

Tyvärr har jag inga bilder från i helgen, men det kommer troligtvis senare.










stan med agnes dagen


Idag åkte jag och agnes in till staden, agnes bjöd mig på fika, tack sötnos! Sedan gick vi runt och tittade i lite olika affärer. Jag fick med mig ett par jeans, en tröja, läppglans och ett glitter eyeliner!
blir alltid lika hungrig av att se denna bild, har suktat tillbaka under hela kvällen, hahah! muuuums!

jeans, gina 98kr, tröja gina 199kr, läppglans make up store 75kr, glitter eyeliner make up store 155kr, wonder powder make up store 395kr, guld ögonskugga make up store 130kr, grönglittrig ögonskugga make up store 130kr.














make up store


såhär fin blev min sminkning i igåår, hihi helheten får de flesta se på fredag wohu!











god kväll!

Idag har det varit en tajt dag. Skola. Stan. Makeup kurs. Träning. och nu sitter jag här med min tekopp som vanligt. Sminkningen blev jättefiiiin, Jag har tagit bilder så jag laddar upp dom och mina fynd på bloggen imorn. Imorgon ska carro färga mitt hår, hiih! ska bli mysigt att träffa henne, jag saknar my sugar! på tal om henne, varför har inte hon skrivit idag? Jag vet att hon lever iaf så ni kan vara lugna! Träningen idag vart tekning och spel. Najs. vi tjejer är ett sånt jävla skönt gäng, ska bli kul att åka till barca med alla hihihi! jag längtar ♥













today

this is me, today

armband lindex
ring i me my
tunika gina
leggings lindex
cardigan hm

btw, nu är carro home! hon skriver nog efter skolan, puss på henne  ♥











im blue abedidabedaaaaj













later same night...


...mötte jag helena på stationen sedan kom bonden och mötte oss så drog vi dit alla andra var.

under kvällen fick jag ett hål i mina strumpbyxor... då frågade bonden om han fick riva upp dom, och jag sa NEEEJ! men det jävlen gjorde det ändå booohu! Det var tur att sandra slog honom sedan mohhaha!

då blev jag ledsen, boooooo!

När vi skulle gå hem så var det jättehalt! det var is överallt. jag hade högklackat på mig så för mig va det inte lätt att komma ner från mount everest. Så jag tog stöd av helena och då råkade jag ramla och dra med mig henne i farten! så det såg ut som att hon hade kissat på sig. Hon blev alldeled blöt i rumpan hihih! Sedan hjälpte männen ner oss flickor från backen. Vi hade varsin släde framför kan man säga. Sandra fick marcus, Bonden tog helena och jag fick jocke. Så det fick hyfsat bra ändå. Till slut kom jag och helena hem oskadda och då gick vi upp i köket och käkade lite nattmackor. myyys! Sedan ställde vi klockan på halv 12 och slummrade sött. På morgonen hade mamma och sophie gjort hotellfrulle.  jummie, sedan vare bara att bege sig iväg till träningen. och nu sitter jag här, och väntar på att carro ska komma hem. Ska ringa henne sen! ♥

I kväll blir lite pluggning sedan ska jag sy!









yesterday denise 18 år!





tack för en jättemysig middag denise, din vuxna fan!












lördag 090124


now im ready!

tshirt 1  hm
tshirt 2 hm
midjekjol gina
strumpbyxor ica
skor skopunkten
väska fris&company
ring i me my
jacka hm
päls mormors












mamma













home

Gårdagen spenderade jag i tälje med älsklingshella. Vi drog till Hallon och kollade film med Hallon och Jonas. Sedan sov jag över hos hellabella. I morse väckte jag henne genom att lägga mig på henne. Jag hittar alltid olika sätt att väcka henne på. hihih det är min hobby! Vi gick en promenad med hundarna ner till centrum sedan tog jag tåget hem därifrån och nu sitter jag här! Ska gå in i duschen och göra mig fiiin, för ikväll är det ingen vanlig kväll. Ikväll blire tjejmiddag för Denise som fyller 18 år idag! GRATTIS gumman, fyfan vad kul! Så får vi se vad kvällen bär oss sedan. Carro din dumming du får inte åka iväg sådär bara utan att fråga om lov! nu känns det så ensamt här på bloggen. I miss you♥

det är nu bara 6 dagar kvar tills jag blir en vuxen kvinna på pappret! kommer aldrig att bli en vuxen kvinna i verkligheten det är bara onödigt!



denise är nu en vuxen kvinna!










bye bye

Om ca 10 minuter kommer Christer och hämtar mig, efter det åker vi till Julia och Martina och plockar upp dom sen beger vi oss av till Södertälje syd för att hoppa på tåget som ska ta oss till Ängelholm.
Har sprungit runt som en yr höna och packat, packat ur för att se så att jag verkligen hade med allt, packat ner det igen, kryssat för packingslistan, sett att det saknat något och sprungit och hämta det. Nu är jag helt slut. Ska på ett sätt faktiskt bli skönt att sätta sig på tåget.

På tåget ska martina får hjälpa mig med matten och möjligvist Julia också för hon kan nog dem talen med. Efter det ska jag börja plugga på Aktiekunskapsprovet som jag har på tisdag morgon.

kommer inte att kunna skriva något i helgen så vi ses på måndag!















fredag


såhär apig känner jag mig idag, ooh ohh ohh!

leggins gina
cardigan gina
linne veromoda
ring i me my












määh

veronica jag har inget missat samtal från dig... Men min mobil är ju lite dum i huvet så den tar inte emot samtal ibland. Imorgon får du ringa hur mycket du vill, jag sitter på ett fucking jävla tåg i fem timmar, så får vi se om min mobil vill vara med och leka då.

God Natt















how to catch a girl

Peter Cetera - Glory of love

Sjunger den här låten samt spelar gitarr så lovar jag er killar att ni fångar tjejen direkt. Låten är jättefin och jag ryser när jag hör den. Så till alla er killar där ute, har ni en tjej som ni tycker extra mycket om och som ni skulle vilja blev er egen, sing a long!















hipp hipp hurra!

*ring* *ring*
- Hallå?
- HEJ CARRO!? vet du vad jag har gjort?
- du har tagit KÖRKORT!!!?
- JAAAAAAH!!!
- AHHHHHHHHHHHHH! Fy fan vad du är duktig!! AHHHH!
- hihi JA VISST ÄR JAG!? aaahhh!!

Kortfattat kan man säga att min och Sophies konversation gick till sådär når hon berättade för mig att hon tagit körkort. Jag stod och studsa i köket och bara skrek och hon skrek och skratta. Du är så jävla bra gumman! Grattis!!

Hon frågade om jag ville ha skjuts till träningen av henne och:
- JA TACK!
Hon kom och hämta mig tillsammans med Emelie och Louise och vi poppade hög musik hela vägen! Du var jättebra på att köra gumman!

Lite bilder på den nya taxi chaffören




vill bara påpeka också att jag och Helena hade haft rätt i vårt filosoferande, när Sophie åkte till "tandläkaren" skrev hon teorin, fick 61/65 så även det är värt en applåd tycker jag!










GRATTIIIIS



SOPHIE LINDHE HAR FÅTT SITT VÄLFÖRTJÄNTA KÖRKORT, ÄNTLIGEN GUMMAN! GRATTTIIIIIIIIIIIS <3











today

(ursäka min trista min haha)


Idag var det en ganska slapp dag i skolan även fast vi slutade 16.10. Jag och Bea tog rast mitt i multimedian idag haha, vi orkade inte, så vi gick ner och tog en banan och en dricka. Sedan satte vi oss på en bänk och luffade. Det gick bra idag hos doktorn. Vi skerv ut massa recept och sedan tog jag pricktest. Jag är allergisk mot kvalster (!) Haha, så vi ska få hem massa damsugarpåsar från karolinska som vi ska dammsuga med och skicka in på analys. Läskigt, haha! Imorn är det prov, jag orkar inte med detta! Med det är ändå sköönt att det är fredag imorn. Ska tillbringa kvällen i tälje med helena och grabbarna brunsäng, haha! Jaja, detta är min dagens:

tröja hm
skärp hm
byxor miss sixty
skor skopunkten
pälskrage mormors
väska wedins

well guys that was it! going to miss my sugar över helgen, lycka till sweeet, försökt ringa dig men du svarar inte!













Pluggtips!

När man pluggar blir det oftast trååkigt...

..och jobbigt, då ser man ut såhär för att man blir så snurrig!

då kom jag på en smart sak, jag käkar lite godis samtidigt! så blev det roligare!

mohahhahaha, ifall ni ville veta










kökschef Caroline

jag har precis kokat mina makaroner till köttfärssåsen som mamma lagade igår. Jag är inte dålig på att laga utan brukar bara rätt bra självklart idag när jag har bråttom och ska iväg till träningen så kokar det så klart över, börjar lukta bränt i hela huset och kastrullen flyter omkring på spisen som bambi på hal is. Att skrike "helvette" fem gånger på rad gjorde inte saken bättre...
Men nu är makaronerna klara och köttfärssåsen står i mikron och ska tinas upp, sen är middags tajm och sedan beger jag mig iväg till träningen!


titta så lugnt och fint det började (kanske har hunnit koka över någon enstaka gång)

Hela havet stormar

spisen efterår, är den inte fin?

Jag drickr cocacola till maten, busigt va? Eftersom att kjag äter middag själv idag så är det jag som bestämmer och jag bestämmer att jag får dricka cocacola på en vardag!












börja dagen på rätt sätt

Godmorgon! Sitter nu och ska precis äta min frukost, sen efter det ska jag börja bege mig till bussen. Har naturkunskap B som första lektion, inte så lockande.
















time for bed

Hemma från träningen! Idag vart vi indelade i grupper så skulle vi själva leda i träningen, eftersom det är flera i vårat lag som skolan också är inblandad i fotbollen. Jag vart i grupp 2 (passningsövningar + fys) det var kul faktiskt! Innan täningen kom Sophie med glass till alla! Jag åt två, hihih. Sedan efter träningen ställde vi oss i en ring med benen brett isär så skulle hon krypa slalom medans vi sjöng för henne! Riktigt roligt att se haha, sedan skulle hon låta som en gris!

Imorn ska jag till doctorn! HJÄLP! nej jag skoja bara hon är jättesnäll. Ska kolla min astma sista gången hos min barnläkare, för när jag blir 18 får jag inte gå där längre booooohu! Sedan imorn på eftermiddagen blir det P l u g g o l i n e n kan jag ju bara tala om för er. Har historia prov på fredag!

Juste idag bokade jag tid till make up store och spray tanningen, wiiiiiie! Nu är det hårfönings-tajm, borsta tänderna-tajm och bed-tajm. Adjö ♥


Nu är det bara 9 dagar kvar folk, och jag läääääängtar! ♥










packnings processen

jag har börjat skriva min packningslista till i helgen när jag julia och martina beger oss till Ängelholm. Det är skräck blandat med nervositet och spänning i kroppen när vi sätter oss på tåget på fredag kväll.

Jag är expert på att alltid ha med mig mest saker. varje gång vi åker iväg med karaten och jag lägger in min väska i bussen eller checkar in till flyget säger min tränare "och så har vi caroline med mest packing..."  Kommer ihåg förra vintern när vi åkte till Schweiz, då fick väskorna väga max 20 kilo, min vägde 19.5 eller något sånt. Och det värsta var att vi skulle vara borta i tre dagar.... get the picture?
Trots min packningsmani har jag faktiskt vart duktig den här gången, jag har inte med mig mer än nödvändigt. Jag skulle gissa på att jag har med mig för lite! men jag har med mig det viktigaste av allt och det är KingKong. Han är min maskot och är med mig överallt. Innan jag går upp på mattan inför en tävling pussar jag honom tre gånger, jag kramar sönder han av nervositet när jag ska lugna ner mig och han är med ner till Ängelholm, såklart! Utan KingKong går det inte.


är han inte världens sötaste!?












vardags godis















team helena



idag var Larsson dum i skolan. dumma dumma dumma larsson!
Helena har skåp på första våingen i skolan, jag och sophie har på tredje. Sen helt plötsligt blir ett överskåp ledigt bredvid mitt och Sophies. JA tänker alla vi tre för då kan Helena byta till det skåpet. Helena frågar vår mentor som kollar med vaktis och han säger att det är lugnt. Tror inte ni då att flodhästen Larsson snor det skåpet, hans skåp är nämligen nedanför det här lediga överskåpet och gnäll pottan vill inte ha ett ha en underskåp, men BUHU!!
 Efter mycket bråk och tjafs (jag har klösmärken på armen, och Helena blev dragen ner för trappan och dragen i håret) gav vi upp och Helena mailade istället vår mentor och skvallrade på Larsson. Vår mentor sa då att Helena är den som har rätt till skåpet och hon är då den som ska få det. Larsson gnäller som en bäbis "nej jag vägrar ta ut mina grejer därifrån, jag flyttade in allt där idag" men då hånler jag och helena mot han och säger "jaa.. olagligt gjorde du det ditt kryp!" Han lipar till oss och påstår att han ska gå till sjuksyster och gnälla över dålig rygg för att vinna skåpet, som om vår mentor inte kommer fatta det?

Jag lovar att uppdatera er om hur skåp-bråket går. Heja team helena!

Jag vill att ni som läser skriver en kommentar om vilket lag ni hejjar, Helenas eller Larssons? Hejjar ni på en som har lagen på sin sida eller en som misshandlar kvinnor samtidigt som han är kriminell? Man får nämligen inte byta skåp hej vilt på vår skola för man är registrad vilket skåp man har! Man måste ha tillstånd, som helena!











filisoferande

idag gick en tjej tidigare från skolan. Hon sa att hon skulle till tandläkaren men den här flickan brukar inte gå tidigare från skolan för något sådant så jag vet inte riktigt om det stämmer. Jag diskuterade detta med en kompis (jag nämner inga namn men hon heter Helena) och hon tyckte precis som jag att det var skumt.
Vi filisoferar ju bara, absolut, men vi tror att den här flickan inte alls skulle till tandläkaren... Men vart vi tror att hon skulle säger vi inte för det är lite för personligt enligt oss två och det ska inte nämnas här på bloggen.

Men den här flickan vet nog att det handlar om henne när hon läser detta och då vet du vad vi misstänker att du är någonstans, så smsa mig när läser det här inlägget och meddela om vi har filosoferat rätt eller inte. Okej?









lill lördag

det är onsdag idag. Vaknade 7.30, klädde på mig, sminkade mig, plattade håret, åt frukost, gick till bussen, kom till skolan, hade lektioner, åkte hem, sitter här.
Kort fattat är det där min dag. Jag var jätte trött i skolan men så fort jag kom hem blev jag pigg. Varför är det alltid så? När man inte ska sova är man jätte trött men när man kan sova blir man pigg?



This was me today..

Nu ska jag fortsätta titta på The Hills, intriger intriger. Jag har en egen program ide till kanal 5. Jag ska maila dom och säga vem jag är och hur mitt liv sen ska jag meddela min nya program ide "Salem" och då kommer ne kamera team följa efter mig vart jag än i går i ca 6 månader och sen kommer det sändas på tv. Skulle inte nu vilja se det?













godmorgon i lingonskogen

Nu är jag vaken och pigg! upp och hoppa! idag börjar jag 9.20 vi har svenska första lektionen. *suck*
Idag är jag lockig i håååret fint fint, andra gången jag har lockar som brunett. haha intressant va? Undra om carro är på min buss idag? hmm. eller det kanske blir imorn.. jaja nu måste jag packa kappsäcken och rida vidare era vilddjur, howdi♥!











nej nu jävlar!

hahaha, hörru din lilla martin, eller nej magnus var det du hette va? Nej vänta det känns fel... vad var det du hette nu igen, shit vad pinsamt... micke? nej så var det inte heller .... *pling* juste MIKAELA var det ja, för det måste du ju heta eftersom att du gnäller som tjej! "sno inte min tågkompis"

Lilla, lilla, lilla MIKAELA, nu är det så här! Och lyssna noga! Veronica VILLE gå på tåget, jag gav henne bara ett ultimatum:
"du kan åka med mig och skratta och ha trevligt eller gå in i vagnen där helvettet är ett spa. jämförelsevis"
Hon valde ju såklart att gå in i vagnen där man kan skratta och ha trevligt, MIN vagn.

Så nu MIKAELA, tar du din nyblivna pms, sätter dig på den, roterar tre gånger tills den försvinner. Sen kan du och jag bli vänner.

Gud så trevligt vi kommer ha då du&jag!














curls

Sitter här med mina hot curls i håret! Nu har dom snart svalnat. Men jag orkar inte ta bort dom riiiiktigt än. Dem är typ från 70 eller 80 talet. Det är mamis gamla, men dom funkar riktigt bra än faktiskt! Ikväll blev det mormors soppa till middag. Ja eller halvt för jag och sis käkade lite på donken innan också. Det är helt sjukt, även om jag är skit mätt finns det alltid lite plats kvar i magen för donken! barapapapa I'm lovin it!

Nu kör vi lite upptadering här:

mood: halvt irriterad
need to: plugga för fulla muggar!
dont whant to: plugga för fulla muggar!
veckans låt: finns det plats eller?
klädsel: tunika & strumpisar











förstorade lips

Idag vad jag och sis inne i stockholm och fixade lite ärenden. Så nu är en sten lättad från hjärnan. Sedan när jag kom hem betalade jag och mamma resan. Ännu en till sten lättad från huvudet. En cool sak som testades idag var syrrans lip-plumber. Som gör så att läpparna svullnar. Ett tips från mig då dock, prova det första gången hemma när du är isolerad från folk! Haha, för första gången läpparna utsätts för det kan det hända att de kanske blir lite rödare än vanligt, jättebra tänker nidå, då behöver du ju inget läppstift! Men nej säger jag bara, haha låt läpparna vänja sig första gången hemma utan folkmassor! Men annars var det ganska coolt! Jag rekomenderar det! För det är inte skrock... läpparna blir större! Min mamma tycker inte om att jag och sophie håller på med sånt där "trams". Hon påstår att det är en allergisk reaktion och därmed inte bra för kroppen! Visst kanske det är en allergiskt reaktion, men det är ju inte farligt... hoppas jag














prinsessans dag

för 18 år sedan kom en väldigt liten flicka till världen. Hon hade legat i mammas mage i nio månader och var nu beredd på att utforska sverige och lära sig nya saker. För ett år och fem månader sedan började den här lilla flickan, som hade blivit en väldigt vacker och stor flicka i min klass. Idag är vi tajta och varje gång jag kliver på bussen på morgonen på väg till skolan sitter hon där och ler med sina vita tänder! Idag fyller den här speciella flickan 18. Den lilla flickan som kom till världen har nu blivit 18 år och är redo för att kliva in i den vuxna världen.
Jag och Helena valde att fira hennes födelsedag på ett speceillt sätt i skolan, hon var ju tvungen att utmärkas på riktigt, eftersom att idag var det en speciell dag, Sophie Lindhes födelsedag!


 






Hon var en riktig liten prinsessa! <3 Grattis sötnos!











import från Thailand

Titta vad världens bästa Helena gav mig när hon kom hem från Thailand! Den är jättemysig och jag älskar den! Den ska med till Zakke, utan tvekan!
Tack Älskling <3













vad är det för dag idag?

God morgon folk! Idag säger vi grattis till sophie lindhe, som fyller 18 fucking years idag! gå in i hennes blogg och skriv grattis www.sophielindhe.blogg.se 

Idag efterskolan befinner jag mig i huvudstaden med syster min. Vi ska titta på presenter och boka lite make up och lite annat smått och gått ska ni se. Nej nu ska jag börjaröra mig till bussen PUSS ♥











här sitter en lycklig kvinna

vill ni veta? Helena can reed my minds! gissa vad jag alltid har velat ha men som jag aldrig har köpt? Jo en kimono, elr hur det nu stavas. Så går kvinnan och köper det till mig i thailand, Lovely! Tack Helena, den va jättefin! Jag har den på mig nu redan faktiskt. Jag ska lägga upp en bild på den senare så får ni alla se! Hemma från träningen är jag också, idag va det bara tekning träning. Det va najs, och det är alltid bra att träna teknink. Jag, Sarah och Helena flummade runt i vårat lilla hörn och hade kul! Vi är jättemånga syskonpar i laget, det är skiit kul! haha då blir det syskonbråk både utanför och på planen ibland och det är verkligen as roligt att titta och höra på! Nu ska jag snart trippa bort till min mjuka skööna säng som roppar på mig, VERONICA KOM OCH LÄGG DIG I MIG! ELLER PÅ MIG! JAG SAKNAR DIG!












of for training

klockan är halv åtta och det betyder dags för att byta om för att åka till träningen. I helgen smäller det då måste laget vara på topp, annars går det inte. Läskigt!

oförglömligt, vill tillbaka!












with every bit of me

sitter och lyssnar på Idol Kevins vinnarlåt. Jag tyckte den var bra första gången jag hörde den i idol finalen, men ju mer man lyssnar på den desta mer fastnar den! Sjukt bra låt enligt mig!





rubrik

Kom hem för exakt 23 minuter sen. Känns skönt! Och för er som undrar så rungde jag veronica på vägen hem, jag är så duktig
Nu sitter jag på mitt rum med mint te, geisha choklad som jag fick av helena odag, hihi tack! Asken är format som ett hjärta.. romantiskt! Sen äter jag yougurt med banan och russin också för jag tittade i Kylen och där låg det lax. Jag hade först inte tänkt att äta något när jag kom hem men efter att jag såg laxen och inte vet vad mamma ska göra med den så tar jag det säkra före det osäkra. Jag gillar lax på saltbädd och på ett annat stt so jag inte vet hur mamma gör, men tänk om det inte skulle vara något av dem goda sättet?

Nu ska jag sätta på jättehög musik, tänkte lyssna på lite "trallande deodoranter" som pappa kallar dom och sen ska jag iväg på träning


det i tallriken ser mest äckligt ut, men det var gott!!














monday fooks!


 så tjejer, och bonden kan det bli en härligare måndag eller? GRRR











så jävla fiin



Jamie Walters - Hold on












Idag är jag H&M;ig!



jeans hm
skärp hm
linne hm
cardigan hm näästan got ya, stadium












dåligt ordförååååd!



hemma från skolan, nu sitter jag med lite te och chocklaaad! (som redan är nääästan uppäten nu faktiskt) Jag väntar på att carrhoe ska ringa mig när hon slutar skolan! Hon slutar typ halv fem! fett jobbigt. Ikväll är det träning, jag längtar redan. Hoppas vi ska va inne idag. Och tro det eller ej, jag hoppas på lite fys också! ♥











"hole-hour"

Nu har jag håltimma igen, varje måndag i ett årstid ska jag sitta och ha håltimma i två timmar! jag har klarat av ett halvår av detta heltår fullt med hål på måndagar, hälften kvar!
Men viktor 'är missbildad och säger "hole hour!"  istället för håltimme, som normala människor uttrycker sig

Nu ska jag och Anton göra färdig vår labbrapport. Den skulle ha varit inne i oktober 2008 men vi lämnar in den idag, för Trolle, vår lärare ska ha betygprat med oss så vi måste vara duktiga!
Nu måste jag skriva, vi har labbat om ett cellmembran som vi skapade av en dialys slang... vi två förstår inget av labben så jag räknar inte med att ni ska göra det heller.








kväller

imorgon börjar vardagen igen, fy fy fy! Jag ska ta 8.16 bussen till skolan imorgon vilket betyder att jag måste gå upp klockan 7. Därför ska jag börja göra mig iordning för att sova. Först ska jag borsta tänderna och sen ska jag lägga mig och läsa och sen ska jag sova. Gud så skönt!

Jessicas nya pojkvän var på middag hos oss i lördags förresten, han får 10 poäng av 10 från mig! Bra val syster, haha!

Nej, nu ska jag sluta prata och trippa in till badrummet och borsta tänderna. GOD NATT

jag sjunger singstar i helgen, jag är förvånad över att jag inte har ett skivkontrakt!













tyra



Tyra Banks är en väldigt cool människa på flera olika sätt! I like like her!












nya skyltar

 Hela den här dagen har varit en riktig blogg dag. Inte med och skriva inlägg utan med att ändra designen, nu är vi båda nöjda och vi har till och med dagen till ära gjort nya namnskyltar!

Hoppas ni gillar den nya designen lika mycket som vi!
Nu måste jag fortsätta att skriva på min religion! Jag lyckades göra klart engelskan idag iaf, så lite duktig har jag varit, nu är det bara religionen kvar. Men jag ligger på fråga två av två så hoppas att det går fort!












 


sunday bloody sunday

Hallå, mitt herrskap! Jag har inte varit så duktig nu under helgen på mitt bloggande. Sorry, guys! Iaf under helgen har Helena i princip bott hos mig. Det har varit mysigt att ha en sängkamrat, inte så ensamt! och jag bara älskar att väcka den tösen på morgonen på mitt egna lilla sätt! Idag gick vi upp vid halv tolv, skönt med lite sovmorgon. Sedan bar det av till träningen. Efter träningen hade vi beställt en smörgåstårta! Gud va smarrig den var direkt efter när man är som hungrigast! Då gjorde jag ett jävligt stort fel... Jag åt förmycket, när jag var mätt åt jag ännumera... så nu mår jag väldigt illa, har inte kunnat äta middag än, det får väl bli runt 10 tiden kanske. Imorgon börjar jag 11:40. Jag har en hallelulia måndag i mitt schema. Nu har jag suttit och räknat takter till mitt aerobics pass så det ända som fattas är att jag bränner ner musiken på CD:n. Ja och vad tror ni ska hända mig då? Jo, min jävla mother fucking computer är typ helt psyco i sitt lilla dator huvud så jag lyckades inte bränna. Helena som kallar mig dator nörd, blir nog besviken på mig nu! Men då kom mamma och sa att det är nått fel på våran brännings-"sak". Det är tur att min cd-brännarhero, michael alestedt bränner den till mig istället!












plugg

uppgifter man får i skolan som man måste lämna in men som lärarna ändå inte sätter betyg på gillar inte jag. Om man inte lämnar in uppgiften påverkar det ditt betyg eftersom att du inte gör som du blir tillsagd, men sjävla uppgiften i sig blir inte betygsatt.
En sådan här uppgift håller jag på med just nu. Det är ämnet religion och uppgiften är att svara på frågor om döden och vad jag anser är människans uppgift på jorden etc. Uppgiften är svår eftersom att man bärjar tänka i banor man aldrig tänkt förut. Jag brukar inte sitta och fundera på vad som händer efter döden eller varför jag tror att människan finns. Frågorna är jobbiga och det faktum att man inte betygssätts på det man skriver gör inte arbetsviljan bättre.
Fick uppgiften i torsdags, den ska imorgon och jar har knappt börjat. Hade den blivit betygsatt hade arbetsvilja och känslan att jag måste göra den noga och duktigt höjts... men inte nu!

FÖRRESTEN!


glöm inte att läsa nyaste nummret av glamour! Intervju med mig och virre


stolt!

min plan idag var att plugga. Jag skulle skriva klart en sak till religionen som ska in imorgon, men så blev inte fallet. Jag har istället tillbringat de senaste 3 timmarna till att ordna blogg designen. Nu har jag ändrat den yttligare lite sedan sist jag skrev och som den ser ut nu är jag supernöjd med!
Vad tycker ni?
Jag ringde veronica och sa åt henne att hon måste kika in på bloggen och sen ringa mig och säga vad hon tyckte. Detta var snart för två timmar sedan! 
Om något har hänt henne hoppas jag att hon svimmade p.g.a. att hon tyckte den nya designen blev så snygg.

Nu ska jag försöka ordna våra namnskyltar, plugget får vänta ett tag till! hihi

  


Omgjord blogg

när jag kom hem från träningen idag och satte mig vid datan tänkte jag
"nej nu jävlar ska jag fixa til den här förbannade bloggen som jag har veronica har pratat om länge att göra"
Jag fixade och trixade lite och det här blev resultatet. Jag är supernöjd men jag är jätterädd för vad Veronica ska tycka.
Tänk om hon ringer mig och säger
"va´ fan har du gjort med bloggen!!!"
eller har jag tur ringer hon och säger
"vad fint cajjo!!"
Vad tror ni? blir hon arg eller glad?
Headern är jag inte så jätte nöjd men hellre den än den gamla, får se vad veronica säger. Kan hon komma hem från träningen snart!!


stan

idag åkte jag in huvudstaden med helena, mysigt! Jätte härligt väder och vi strosade runt där och letade efter 18 års present. Sophie vi har köpt din nu!
Efter det åkte jag hem, åt lunch och sen efter det åkte jag och pappa till krysset och köpte godis för det ville jag ha! Men nu mår jag illa...


hade tyvärr ingen kamera med mig, men det här är jag innan jag gick till bussen.













kontakt annons ID 00987-7896



Helena är en kvinna i sina bästa år! Hon gillar långa promenader och mysiga hemmakvällar. Hon söker en trevlig partner som hon kan dela sitt liv och sina funderingar med. Hon har inga krav på det manliga könet, inte heller på det kvinnliga förutom att båda ska kunna diskutera livsfrågor och tycka om att läsa böcker framför brasan på kvällarna(och helst inte vara fööör tjocka!) Helenas intressen är att virka och sticka. Hon driver en egen liten virk och stick affär i gamla stan där hon tillverkar sina egna produkter. Där kan man hitta allt ifrån stickade mössor till stickade bindor! Helena är en trevlig och pratglad tjej och på fritiden brukar hon annars gå på syunta och snacka massa skit. Hör av er till mig om ni är intresserade av denna guldklimp! Snabba på, första in får plus poäng. Ni ansöker genom att kommentera erat namn och tel nr. adjööööö












Så jävla rolig!



Ni måste bara kolla på den här, hahahahhaha liiiiiiiiiika rooolig varje gång!!!!










godmorning

Gårdagen spenderade jag med miss Helena i min soffa. Vi kollade på Let's Dance, åt och hade det mysigt! Nu har hon övergivit mig för hon skulle in till stan med miss Caroline för att köpa presenter (förhoppningsvis till mig, mohahha!)  Så nu sitter jag här själv i min ensamhet och jag funderar på att gå in i duschen snart.. det behövs efter min och Helenas låååånga natt. Vad är planerna för idag då?

- STÄDA(!)
- Pyssla om mig själv.
- Plugga

Ikväll får vi se vad som händer, ska förmodligen hänga med mina stalkers!










let's dance

Om bara ca 10 minuter börjar Let's Dance. Jag tycker det programmet är skit kul och jag gillar artisterna som är med iår. Synd bara med Mojje.... så läskigt när sånt händer!

Efter skolan idag åkte jag direkt till tränig, för mycket för en sån liten hall med den träning vi höll på med. Blev jätte irriterad. Jag ser helst att det bara är jag julia och martina i hallen tillsammans med sensei, då får vi platsen och uppmärksamheten vi behöver för att bli bättre!
Men på söndag kör vi, då jäklar!!

Nu ska jag kila ner och göra te till mig för att sen bänka mig framför tv:n med Lets Dance!
















Ett år sedan

i ettan hade jag helena och viktor estiskt val. Vi hade datorgrafik och en av uppgifterna var att man ska skulle hitta en konstnärs bild, ex Mona Lisa, och ta en bild på sig själv som hon och sen klistra in sitt eget ansikte till kroppen. Jag, helena och viktor skulle ta bilder på varandra. Viktor blev jätteirriterad då jag och helena tyckte det var roligare att flumma:
vi vill poängtera att det var ett år sedan


började med att fotografera hella, jag stör absolut inte!


Min tur!! fint va?


enda som var hyfsat seriös med bildtagningen


efter för många oseriösa bilder blev Viktor arg.....


.... väldigt arg


"HA, nu blev ni rädda va?"


Helena tar sig an att trösta viktor, han uppskattade det verkligen!


*snyft* "jag vill till mamma!"


men det får du inte, hahaha!



kvällens




Humör:
sprallig och övertrött
dryck: te!
Kläder: cowgilr! wooo
do to: historia + räkna puls
Mat: Korv och mackaroner
frisyr: Lilla my
Låt: (b)akon - im so paid
nedräkning: only 15 days left
längtan: ZAKKE
slösning: 85 riksdaler


red red wine















sommar 2009


Zakhyntos, Laganas 2009 med mina sexiga brudar!


omg

idag sluttar vi klockan fem! Elakt va? KLOCkAN FEM!!!!! jag kommer att vara hemma kvart i sex då. KVART I SEX!!!!!













sjödal

hej hopp gummisnopp!
Nu sitter jag i skolan med piff och puff. Jag är musse och piff och puff tycker jag är en världssnäll matte! Bra va? Musse har alltså genomgått en könsoperation och blivit mimmi (inte sandras hund alltså, mus mimmi)

Veronica, har du det bra i skolan?

Piff ligger på bordet och sjunger! Inte det finaste om jag får säga min menig. Puff gäspar så stort så att fåglarna flyttar in. Själv sitter musse, perfektionen själv helt perfekt!

Vi har hål i två timmar, men nu är det bara en timma kvar. vad ska vi göra?

Det var vårrullar till lunch! mucho godis!!








iiiisigt!

Idag på träningen var planen så isig att vi fick avbryta för att gå in och förtsätta där, thank god! Man halkade omkring som bambi på hal is ju haha! Jag kan ju bara säga såhär att jag tror faktiskt att ingen i vårat lag kommer kunna resa sig upp ur sängen imorn för vi har gjort så många fucking sittups som går, så många fucking armhävningar (vad fan ska vi med bröstmuskler till vi spelar med fötterna? men tydligen påstår dom att vi kan springa snabbare då eftersom vi vevar med armarna..) så många fucking idiot upphopp, och så många fucking någon skit övning för ljumskarna, haha! Ja och inte nog med det, det ska vi göra varje träning så den gamla träningsvärken hinner inte ens gå bort förns den nya kommer. Som tur är kommer man vänja sig snart vid all denna terror! Så man slipper träningsvärk h e l a fucking tiden! väldigt mycke fucking känner jag nu börjar bli dags snart!

Imorn har vi simmning, great! ännu mera träningsvärk! haha så nu ska jag packa sim väskan och sedan kör vi, full fart!









persika&mango

det är onsdags kväll, jag har haft hela min onsdag helt ledig från skola! så skönt!

Helena sov hos mig inatt, men hon vaknade imorse av att hon slog i huvudet i sedtaket och fick en bula, inte så smart kanske mne det kan hända den bästa. Hur som helst efter den insidenten var hon hungrig och ville ha frukost. Det var då bara dags för mamma caroline att stiga upp och rosta mackor till fågelungen och kasta in i munnen på henne. Hon kladdar väldigt mycket när hon äter. Sylt runt hela munnen och dreglar ner sin tröja med te, menmen, hon är min bästa kompis och jag måste repsektera hennes dåliga sidor också; hejdundrande dåligt bordsskick!

Jag och hella ringde och terrade virre i skolan om att få hennes lösenord till Facebook för att kunna göra lite research. Barndörren svarar inte så vi ringer till det enda numret vi har på folk i hennes klass, nämligen Sussi. Hon svarade iallfall och lät väldigt chockad när jag sa:
- Hej sussi det är caroline, virres kompis... Har du henne där?
- Hej, ähh, jaa ... vänta lite .....

Första ville veronica inte ge lösenordet till oss men sen efter väldigt mycket tjat och skrik gick hon med på det och veronica snälla, skaffa dig ett liv! Hur lång tid tog det för dig att tänka ut det där lösenordet? Det var ju för fan inbrottssäkert för alfabetets påhittare!!

Nu ska titta på Made In Sweden på tv4 och dricka mitt te; persika och mango!














good night people!

Kom precis hem från tattarungen Sophie. Vi har planerat lite mera så att allt ska vara klappat och klart och planerat in i minsta detalj! Jag fick ett glas cola av henne, väldigt generöst av henne tycker jag, och det va så himla gott! Nu är det läggdags för dem stackarna som ska upp till skolan imorgon, för jag har bestämt mig nu att jag tänker gå imorn. Hoppas jag mår bättre imorn på morgonen det får avgöra! Jag kanske hinner skriva en liten truddilutt innan jag drar imorn se you then guys! ♥

bjuder på världens härligaste sommarbild, right helli?










bädd-mästarinnan


Titta så fint jag har bäddat till mig och Helena? Allt som krävs är lite musik! hihi

Nej nu ska jag byta om och sen åka till träningen

Förresten!! alla måste skcika en "krya på dig" kommentar tillägnat veronica, okej?














dagens tips

bädda sängen är nog det tråkigaste som finns. Och nu menar jag inte bädda efter att man sovit på morgonen utan att bädda rent. Eftersom att LenaKlena (som jessica kallar henne inte, inte jag!) ska sova här inatt ska jag vara snäll och bädda rent, men fy vad tråkigt det är!!

Därför gör jag på mitt eget lilla sätt som jag dela med mig av nu:
1. Sätt på jättehög musik, det måste vara en snabb ch poppig låt
2. Kom i stämning, alltså bärja dansa i takt med musiken
3. Börja bädda samtidigt som du shakar asset som en idiot!

Nu är det Ola med låten Feelgood som spelas på hög volym. Jag feelar redan goodare!








sleep over

idag efter min träning kommer Helena komma hem till mig, hon ska sova här, mysigt va?
Hon har ju varit borta ett tag nu så vi måste catch up some lost time!

imorgon är vi lediga, sjödalsgymnasiet har reursdag vilket är väldigt skönt! Visserligen ahr vi precis haft jullov men en reursdag mitt i veckan tack jag inte nej till!



















fan ta dig

4 missade samtal från ett okänt nummer, kan alltså inte ringa upp. Sen hade jag fått ett sms också. Jag var ju tvungen att svara på smsen för jag ville ju veta vem det var och varför. Så här blev resutatet:

sms 1: Tja, vad händer??<3
svar 1: haha, inte mycket sitter i skolan, sj? Vem?

sms 2: Adam
svar 2: jag känner ingen adam hur fick du mitt nr?

sms 3: på en tågstation

efter det smset kom in i inkorgen ville jag inte svara, vem smsar ett nummer man ser på en tågstation?
och nej, jag har inte skrivit ner mitt nummer på en tågstation självmant utan det har min så kallade bästa kompis gjort, som ett skämt, men det slutade med att jag fick ett äckel efter mig.




ser ni vad det står? Det är veronicas verk! inte mitt. Men det sjuka är att den lappen är världsliten, den syns knappt och den sitter på en jätte stor reklam skylt för coca cola så den lilla lappen är inte det första man tänker på, men tydligen gör Adam det....

Hämnden är ljuv veronica!














carro my dear, please call me when you get home!










Helena i Duschen


För alla som inte var med alla oss i laget som duschade med Helena igår så illistrerade jag en bild till er. Såhär såg hon ut. Jag vågade inte rita ut alla snuskiga detaljer haha för det får ni inte se! men iaf såhär brun var hon såg ut som att hon hade en vit bikini på sig (en genomskinlig) 










carrhoes och virrpirrs snäcka is finnaly home, yeah!



Helena hellis, hella, hellabella, melonpaj, sämntutan, lilldellan,
hyllan, psychobithen
Delteus











sickness



today im home, im tierd and sick. jag mår fett illa och har sovigt bort lite av huvudvärken. Bea är på kryssning, Agnes är i kap verde, Natta klarar du dig utan mig idag? Sry gumman. Men jag vill inte spy i skolan om det skulle hända..
sitter här och försöker muntra upp mig med lite musik. Slänger nog på en film senare ska ni se. adios! ♥









Helgens Outfitter


tröja gina
jeans H&M
skor skopunkten
väska H&M
jacka peak


tröja gina
jeans H&M
skor din sko
halsband grekland
jacka bik bok











Heath Ledger

för alla er som har sett honom, suktat honom, älskat honom och som nu saknar honom; ni måste se det här klippet. Man får tårar i ögonen och man saknar han ännu mer.



new dress


Min syster ställde upp som modell på min nya klänning! Min mormor och morfar känner en skräddare som sydde den till mig! Wiihuuu, den är fin. Men den luktar rök, för han som sydde den röker.. så jag får spruta parfym eller nått på den haha jag vågar inte tvätta den, tänk om den krymper! I love it! bara att den är liiiite liten längst upp men wtf, det får gå ändå.. Nu väntar jag bara på att Calle och Helena ska gifta sig, så jag kan använde denna bakelse på min kropp! (visseligen kommer jag kanske inte få ha denna klänningen på hennes bröllop eftersom jag och carro ska vara brudtärnor och ha likadana, men iaf det va en bra tanke eller hur?)

Lite detaljer:



plötsligt händer det.

Det är måndag morgon, jag står vid mitt skåp och tar mina saker för att gå till religion lektionen. Jag är klar före Sophie, som alltid, och får stå och vänta på henne. Plötsligt händer det, som i slowmotion, jag ser en flicka, söt sådan, längst ner en koridoren, hon tjuter till, vinkar och jag ser hennes vita leende väldigt tydligt tillsammans med hennes solbrända kropp. Jag skriker till av glädje! och börjar springa, hon börjar också springa. Vi springer och springer och springer, gud vad lång korridoren känns helt plötsligt! Vi springer och springer och slänger upp armarna och famnar om varandra. Kramas jätte hårt och länge och tjuter fortfarande av lycka!

Äntligen är hon hemma, min älsklings Helena!

















ZAKKE 2009!

igår bokades den slutgiltiga resan. Vi har velat fram och tillbaka flera gånger men nu är det bestämt och bokat! Vi ska till Zakynthos och Laganas. Party Party Party! Det ska bli så otroligt kul och jag är bombsäker på att vi fem tjejer kommer ha superduper kul!
Är inte hotellet fint? ANASTASIA BEACH heter det, 0 meter till stranden och 700 meter till stan, jag längtar!!
Vill åka nu nu nu nu!


kan verkligen se mig själv bada i den poolen, som handen i handsken!
















new footballshoes

När man får nya fotbollsskor måste man gå in dom.. så att man inte får skavsår! Man kan också hälpa dem på draven som jag gjorde idag...

först kokar man upp ett par fotbollsstrumpor i en kastrull..

sedan låter man dom svalna en liten stund. om man inte vill ha skollade fötter såklart mohaha!

sedan sätter man bara på sig strumporna och skorna och knyter åt dem hårt, och går omkring med dom ett tag. Eller titta på tv en stund ;)









applåder tack

juste jag ahr ju glömt att berätta! jag övningskörde ju igår för första gången sen i somras. Trodde det skulle gå dåigt men det gick förvånansvärt väldigt bra! Det var försat gången jag körde med den här bilen och den var grymt mycket lättare än den andra.

Snart ska jag börja övningsköra på allvar har jag bestämt, just nu känns det så träligt eftersom att jag fortfrande bara är på parkeringen då det är så långt emellan varje gång jag kör... men det ska vi ändra på!
















sunday

godmorgon. Steg precis upp ur sängen och klickar mig in på bloggen och hittar veronicas fina inlägg. Väldigt duktig du är veronica men jag ska bara rätta till en sak.
På bilden med mitt telefonnummer och texten "call me I´m horny" tror jag dom flesta redan förstår att jag inte har skrivit den lappen. Detta meddelande såg jag på tåget när jag tittade igenom kameran... tack veronica, verkligen! haha

Nu ropar mamma att det är frukost, mums, så jag ska trippa ner för trappan och äta. Sen efter det ska jag träna, halv ett. Roligt va?









gårdagen

Gårdagen var en omtumlande dag, eller hur carro? Men den slutade bra iaf. Jag säger inte så mycket mera ni får kolla på bilderna eftersom att det sägs att bilder säger mer än 1000 ord..


hemma i väntan på svar...

caroline var desperat!
´
i väntan igen...

te rep med plåstrena!

marcus

landa

carline tyckte iaf om mina lussebullar! visst carro?

kolla vad jag kan!

det känns som att bonden kanske har hamnat vilse med sin hand... ?









kaxiga tjejers skamlösa raggningsrepliker att ta in!

Hej bjuder du på frukost?

Jag är så hungrig att jag skulle kunna äta en man!

Hallå, Big Boy. Du måste vara dagens fångst.

Bjuder du på smakprov ikväll? Det gör jag!

Jag vill ha min kaka och äta upp den.

Vill du hamna i trubbel? Bra, mitt namn är Trubbel!

Hej jag heter Victoria och jag går att vika ut!












Hur du losar en loser

När vi kvinnor är ute i svängarna jobbar vi oftast på att vara extra kvinnliga, coola, sexiga, snygga och förförande. Så vi ser aldrig det roliga i att inte vara det. Därför har jag radat upp tre olika tips på hur du blir av med din dejt på ett blixtsnabbt sätt. Så om du hamnar i knipa, prova en av dessa kvinnotyper så får du en singelstatus på vilket flyg, tåg eller barstol som helts!

Förskole Fia

- Sträck på dig efter din väska när ni sitter på dejten och fråga "vill du se ett foto på min samling med dockorna brats?"
- När han säger, "Jag heter Felix", svara då "Jag heter Felix". Härma allt han säger och glöm inte ansiktsuttrycken.
- Efter den tredje drinken kan du börja prata barnsligt och avsluta varje mening med att bli vindögd.
- Peta upp jordnötter eller oliver i näsan och ät sedan upp dem.

Hängivna Hilda

- Ta hans hand titta honom djupt i ögonen och säg "jag är så glad att vi har träffats. Jag har letat så efter en make som kan bli en bra förebild för min hyperaktiva handikappade son"
- Medan du lyssnar intensivt på hans sinnessjukt uttråkade historia, börja dregla. Fortsätt att nicka som om du insuper varje ord han säger, ända tills salivsträngen når bardisken, då kan du förklara din mycket ovanliga sjukdom, att du dregglar när du blir upphetsad. Nämn att du är superlycklig över att ha hittat en man som inte verkar bry sig om ditt lilla "problem"
- Sjung Främling och brist sedan i gråt.
- Säg "jag älskar dig" på första dejten, du blir garanterat av med honom!

Snuskiga Sanna

- Nynna "You light up my life" och börja åla dig i sätet.
- Peka på honom och fråga med hög röst: "Har du ett tuggummipaket i fickan eller är du bara glad över att se mig?"
- Klia dig frenetiskt i hårbotten och inspektera sedan dina skuldror för småkryp.
- Viska förföriskt: "Nu åker vi hem till mig. Jag är så kåt. Jag har varit utan sex ända sedan de brände bort mina genitalvårtor"
- När du går bort mot badrummer gör en "djupdykningsrumpkli"












Stilsäkra självförsvars tips!

Pruttkudde, Ha en laddad pruttkudde redo när du går igenom ett ödligt parkeringsgarage eller en gränd. Om någon läskig närmar sig, sikta kläm och spring!

Svettiga träningskläder, Om du råkar ha fotbollsbagen med dig, bär din stinkande, svettiga sportbehå eller dina benskydd i ena handen. Tryck upp dem i ansiktet på potentiella äckelpottor. Om stanken inte stoppar honom, skrik "och jag har löss!"

Rapa och blås, Om någon fräck fötgängare försöker tränga sig in i din personliga atmosfär framtvinga en stinkande rapning och blås den diskret i ansiktet på honom.

Partypopper, Sikta mot hans ansikte, dra i snöret och plötsligt är partyt över!

Billig parfym, Ett sprut i näsan eller i ögat är en säker hit varje gång. (Fantastisk sätt att göra slut på saker du fått men aldrig använt)

Haia Buff! Du är en bluff!
Tänk sten, sax, påse - och spring sedan!

Sten - knytnävslag mot örat eller ljumsken hårt!
Sax - Fingrarna i ögonen hårt!
Påse - Karate slag på halsen hårt!

Lite wasabi, Nästa gång du äter sushi, ta en klick wasabi med dig i en av de där små platsburkarna och stoppa den i väskan. Om någon kommer för nära, pressar du bara upp wasabi i hans näsa, hans öga eller ner i halsen på honom. Skrik "STICK OCH BRINN". 

Karatekickande klackar, Om du har på dig skor med rejäla klackar, ställ dig bredbent, håll ditt gravitationscenter lågt och bränn av en spark i ljusets hastighet mot hans huvud. se hur din klack landar mitt emellan ögonen på honom.


(dessa tips är förutsatta att du förstås inte vill ha någonting med honom att göra)










vad kan du göra med ett tros-skydd?


  • Sätta fast den på din reseväska för att lättare känna igen den på baggagebandet.
  • Klistra fast den på telefonluren för timtal av mjuka, smärtfria samtal!
  • Dränk in den i parfym eller väldoftande oljor och sätt fast det vid sidan av toalettem eller häng det på backspegeln i bilen.
  • Spreja på fönsterputs, klistra fast på handen och rengör din datorskärm.
  • Toppen som absorberande, deodoriserande inlägg i skorna.
  • Klistra fast längst upp på bilantennen för att blixtsnabbt kunna hitta bilen vid köpcentret, kontoret eller konserten.
  • Gör dator musen m(u)ysmjuk!
  • Skriv "TRASIG" på med fet röd penna och dräm det på parkeringsautomaten.
  • Tryck fast i handflatan och torka diskred svetten ur pannan vid stressframkallande situationer eller tal.
  • Engångsbadskor
  • anv'nd som namnskylt vid sociala sammanhang när du vill sticka ut från mängden
  • Barbiesjal!
  • Engångsnattbindel

Med detta bevisar jag att det är bara att låta fantasin sprööda tjejer! Det finns fler möjligheter än vad vi tror.










Tips-Lördag

Hallå alla glada! Idag tycker jag att dagen på bloggen ska heta Tips-Lördag. Så här kommer jag lägga upp lite enkla tips till alla kaxiga tjejer som läser! (och bonden du får också testa om du vill!)
Caroline jag bjuder även in dig i denna tips lördag, så tipsa på!

Hoppas ni gillar dom...












övningskörning

Nu ska jag ut och övningsköra, har inte gjort det på länge!

mamma mia!

wish me good luck

Skriver sen hur bra det gick













Lördag

Idag är en speciell dag, både för bloggen och för mig och virre. Vi har bl.a. preimär för vår reklam på bloggen som gör att pengar rullar in på vårat gemensamma konto. Vi har dessutom en bokningsdag idag med våra tjejer om resan. Zakynthos är det som gäller och idag är den slutgiltiga boknigsdagen, yäääy!

Hoppas att ni trycker på annonserna, det kostar ingenting för er att trycka på dom. Jag var inne på "sköna t-shirts" och de hade sjukt coola t-shirts till ett väldigt billigt pris.  Sjukt coola tryck och det var för både tjejer och killar.
Så alla ni som gillar t-shirt med coola tryck, vilket jag vet är många, måste klicka er in där! Fynda Fynda!

länge sedan, och fortfarande lika tajta












a part of me will allways be...












DUKTIG


Varför den här flickan ser så stolt och överlägsen ut på bilden ska jag berätta. Hon klarade nämligen halkbanan igår, hon är därmed ett steg närmare att ta körkort! Hennes teori tid och uppkörning är bokad men hon vill inte berätta när det är, tycker jag är ett klokt val, vet för många ökar pressen!

Jag längtar tills hon hämtar upp mig tutande och hoppar in i bilen och vi åker till skolan. Du kommer klara uppkörnigen gumman!

Klicka er in på hennes blogg nu och gratta! Okej? Det är inte en uppmaning, det är en befallning!

www.sophielindhe.blogg.se










frisören

Idag var jag hod frisören mina vänner. Topparna ser bra ut igen, huh! Det var banne mig på tiden. Men hon kan ju fet glömma att jag ska tillbaka till henne för hon sööög häst pung! Det fick jag reda på efter hon hade klippt till min snedlugg som nu är kort och ojämn. Åh jag blir så arg! Jag hoppas det hinner växa ut till jag fyller 18! Annars ska hon få betala. Hon var skit trevlig annars. Just därför pallar jag inte gå tillbaka och tjaffsa ni vet..
Jag vill bara hitta den rätta och bästa frisören som bara är min, min, min! Som inte kostar skjortan och som är duktigt och vet vad snedlugg är och som kan klippa den jämn!

och detta är då en snedlugg för er som inte vet eftersom det värkar finnas sånna människor i världen:












helg!

Gud vad skönt att komma hem igen, ingne mer skola på två dagar! Visserligen har jag bara gått tre dagar den här veckan men det är jobbigt iaf..

Sitter nu med mitt te, Persika Mango, och ska precis börja läsa tidningen Klick! som pappa kom hem med! Sen efter det ska jag hugga in i tidningen Fredag som pappa också kom hem med.
Mysigt va?

Storasyster är hos Jimmy, dumma henne! hon ska vara hemma med mig!


Sen ikväll kommer veronica hem till mig och vi ska se Lets Dance premiären, och dricka te!












God morgon

Idag har jag inte försovit mig, YES! Men det var nära, igår precis innan jag skulle somna tänkte jag "ställde jag verkligen klockan?" då vänder jag mig om och ser att jag har ställt fel alarm, det om ska ringa 8.20. Tur Tur Tur. hade jag inte vänt mig om hade jag försovit mig idag igen!

Nu ska jag packa mina idrottskläder, sen ska jag dricka te och försöka hitta något att äta till frukost

ha en bra dag!!


L-O-V-E den här bilden, tagen på min födelsedag innan alla gäster kom!!

Veronica!!! Ring mig ikväll, vi kan se premiären av Lets Dance tillsammans?


hemma igen

mötet med karaten gick jätte bra och det var roligt! Alla fick mycket sagt och alla kände att de ville säga samma saker och låg på samma "önske-nivå" så att säga.
Varför vi skulle ha dräkt på oss var inte för att hårdträna utan mer för att gå igenom vissa tekniker så att när vi lär ut sen när terminen startar igen på måndag så ska alla lära ut exakt lika dant så det inte skiljer sig för mycket.


Imorgon är det första idrottslektionen under 2009, roligt! Jag undrar bara vad vi ska göra, har nämligen tappat bort min planering... ingen konditions test eller gymnastik bara, usch!

GOD NATT

PS:
för er som inte hittar mig i bilden i mitt förra inlägg står jag mitt emot tjejen som är på väg framåt (det ser ut som att hon ramlar, jag står även bredvid eller lite bakom en kille som det ser ut som om han spanar in en tjejs rumpa, haha. DS













the Mc Donalds girl

Asså Herre Gud säger jag bara! När vi satt på Donken idag sitter det en liten flicka bakom min rygg och stirrar på mig, mamma och Sophie. Sophie börjar småfnittra lite, jag och mamma frågar vad det är med henne men hon kan inte sluta fnittra. Sedan säger hon åt mig och mamma att titta bak på den lilla ungen som sitter bakom oss. Ja och då tittar ju jag och mamma samtidigt bak på henne och tittar snabbt fram igen och gap flabbar. Jag skrattar så mycket så att mitt spott väller ut äver mina läppar och Sophie skriker: ÅH VIRRE! och då tittar ju såklart hela donken på mig... Jaja det va inte det roliga. Det roliga var att ungen hade en lugg. Problemet var att luggen vad typ 1 cm lång! haha det sgå ut som att hon hade ett streck i pannan. Sedan kom mamma på sig själv nät vi satt och skrattade åt henne. Nej men hörrni lägg av nu, det är ju synd om henne. Vem fan klipper sin unge sådär? Sen kom vi på att det kanske var ungen själv som hade lekt med saxen!

såhär såg hon ut...

..ungefär inte lika lång kankse, hon va typ 4 år!












möte

Nu ska jag precis byta om för att åka ner till idrottshuset i Tumba och träffa alla instruktörer på karaten och ha möte. Vi ska planera hur tiderna för träningarna ska se ut och vem som ska hålla i dom och så vidare. Men fick precis reda på att vi ska vara ombytta också vilket gör att jag blir lite nyfiken, det ska ju vara ett möte.


Täning i Schweiz, sommaren 2008!













senaste nytt!

Jessica läste en människas blogg idag där det stod
"läste i aftonbladet nyss att svenskarnas semster har regnat bort i Thailand"
Jag läste faktiskt också den artikeln i tidningen

Sen berättade Sophie för mig i skolan idag att hennes lillasyster Lousie hade pratat med Andreas (Helenas platsbrorsa som också är Thailand) att dem hade drabbats av kräksjukan där nere.

mohahaha, Regn och kräksjuka. Nu borde Helena inte vara så brun

Vad tror ni?












inte så lyckat

andra dagen i skolan, vad gör jag? Jo försover mig såklart!!
Jag började halv tio och egentligen ska jag då gå upp halv åtta, men caroline ställer sin klocka på halv nio, för hon tänker att det är halv åtta!!!
Klockan ringer, jag går upp helt utvilad och känner mig redo för dagen, sminkar mig i lugn och ro, väljer ut kläder och sen sitter jag och äter frukost och ska skriva ett inlägg till er. PANG smäller det till, jag tittar på klockan och ser att den är 9.12, fuck fuck fuck jag börjar om 20 minuter! Det tar ca: en timma för mig från att jag går ut ur mitt hus tills att jag är i skolan så att jag skulle hinna till halv tio var ganska kört!

Jag kastar min frukost, stänger av datan (utan att publicera inlägget, förlåt) och går med raska steg till bussen, missar bussen som går 20 över och jag får sitta till 37 då nästa buss går.

Jag lyckades vara i skolan 10.02, med ca 50 minuter kvar av lektionen så ganska duktig var jag iaf.

  • Tomt utan dig med virre!
  • Helena kom hem nu!












fake candles

Hellu people! Nu börjar jag ledsna på att Helena är borta på riktigt. Gud vad jag saknar henne. Det är nått som fattas hela tiden. Man kommer på sig själv hela tiden när man vill ringa och berätta saker som hänt osv.

Idag var jag på anställningsintervju igen. Hoppas jag får det här jobbet nu orkar snart inte med allt detta jobbletande. Ingen som har ett jobb åt mig där ute? I need one. Visst jag har redan ett men det är så himla långtråkigt ska ni veta..
Imorgon börjar vi 9 och slutar 11. Gud så skönt, sedan ska jag iväg och fixa lite hemlisar med Mormor och Morfar!
Imorse kom inte min buss, jag stod och väntade i 20 min på nästa buss. Det var inte kul. Mina fötter var isbitar så jag gick fram och tillbaka och sparkadei luften så att jag skulle känna mina tår. Det var tur att jag hade min termos med te med mig som jag har fått att Martina, thank god!

Nu sitter jag på mitt jobb och väntar på mamma så att vi kan oka och äta på Mc Donalds. Det var länge sedan så mamma tyckte att vi skulle få äta där idag. Gud va kul det var att va tillbaka med laget och träna, I've missed it. Men åter igen då, Helena var inte där. Snyft!


bjuder på en liten fin vinterbild också, ha det bra så länge!

PS Carro det är fortfarande tomt utan dig på dagarna DS










8 timmar!

Nu ska jag sova! Varje gång när jag berättar för Helena vilken tid jag gick och la mig kvällen innan skrattar hon mig rakt i ansiktet, hon har en tendens att ha en taskig attityd ibland!
Men iaf om jag inte får sova ungeför 8 timmar per natt är jag helt död kvällen efter och i vanliga fall måste jag sova för att orka med. Men nu är det väldigt lugnt i mitt liv men annars, i vanliga fal klarar jag mig inte om jag inte får sova, kroppen måste vila liksom!
haha förstår ni? Så jag tycker absolut att helena ska sluta att skratta mig i ansiktet tycker inte ni? Åtta timmars sömn behöver vi människor. Så till er alla, gå och lägg er!

Jag ska fortsätta samla mina vuxenpoäng och läsa ikväll igen! Snart är jag vuxen nog att ta ut min pension!













work out!

ÄNTLIGEN, så börjar våra träningar igen! Hallelulja! Nu väntar jag bara på att damerna Erlinghult ska komma. Sedan kör vi iväg till träningen. Det ska bli fett med kul! Jag är hemma vid 23, så förhoppningsvis har jag något mera vettigt att skriva om då. Kommer ändå inte kunna sova inatt eftersom jag har vänt på dygnet! ♥



slänger in en OLD bild från dana cup a very long time ago... sorry gays!











Dansbandet - Carl Antonz

www.myspace.com/carlantonzmusic



Det finns en band som startade sin karriär i Huddinge. bandet består av fyra killar och de spelar dansbandsmusik. Killarna älskar sitt band och ser sig själva varje gång innan de går och lägger sig med en guld, eller varför inte en platina platta, i handen.
Trots att starten av ett nytt band är ganska tögt så har killarna lyckats bli kända i Falun, men väljer ändå att spela in sina låtar i Huddinge då resan till falun och de mesta av fansen så skulle ta för mycket av grabbarnas tid med skola och allt.

I länken till MySpace som jag har lagt till högre upp i inlägget kan du gå in och titta på deras egna beskrivning om sig själva och lyssna på 3 av deras låtar.
Jag kommer ihåg låten "Här hos mig" (som finns på hemsidan) för Anton i min klass, som är medlem i bandet och som bad mig göra denna reklam, höll på att börja spinna på den låten i skolan och frågade mig om texten fungerade och om den kunde gå så. Jag svarade ja så enligt mig kan man säga att jag har varit med att skrivit en av låtarna, lite småballt va?

 klicka er in på sidan nu!

 
Bas/Sång - Erik
Leadgitarr - Johan
Gitarr - Patric
Trummor - Anton
Låttexter - hjälps alla åt med

För mer information om var killarna får sin inspiration ifrån m.m får ni gå in på deras MySPace














försvunnen?

Veronica?
Vart är du någonstans?
haha det kändes helt ärligt tomt idag... det var något som saknades vid min sida















Bed of roses

"still I run out of time or it's hard to get through
till the bird on the wire flies me back to you
i'll just close my eyes and whisper, baby blind love is true"

 










målar naglarna

just nu sitter jag och målar naglarna.

  1. först har jag filat naglarna med en fil från Depend, den börjar ta slut men den är bra när den inte är överanvänd som min är.
  2. Sen efter det tar jag på ett jätte bra nagellack från Sally Hanson som stärker naglarna till diamanter, den är verkligen jättebra och jag kan rekommendera den!
  3. Sedan är det dags för sjäva nagellacket och den är från Depend, de har billiga fina nagellack. Idag är det lila som gäller!
 












nu var det igång igen

första skoldagen gick bra, det hände inte så myckdt utan det var mest lugna lektioner, lute betygprat på vissa av dem och så. Men det var roligt att träffa klassen igen, förutom alla som haar varit i Thailand eller USA och var bruna och fräscha.

Menmen, nu är de tigång igen och jag är redo för ett sommarlov! Men först ska sport och påskloven klaras av...


Sjal: H&M
Jeans: H&M
Tröja: Gina Tricot
Skärp: Friis Company 











fik

Nu har jag precis kommit hem från en dag på stan med Natta. Det var trevligt. Imorn börjar vi skolan kl 8 på morgonen, måste dom lixom dra upp oss det tidigaste dom kan efter ett jullov? Idag på morgonen var jag iväg en sväng och fixade en liten hemlis med Mormor och Morfar. Det vart skit bra! hihi jag känner mig så hemlig, men jag kan faktiskt inte skriva vad det är riiiiktigt än.. efter jag har fyllt 18 får ni veta! spännande...















kap verde


agnes åker till kap verde. hon sa att jag skulle få hoppa ner i hennes reseväska. men att jag skulle få kramp av att ligga i fosterställning så länge. vi kommer iaf sakna dig i skolan, med alla dina sex-skämt! du måste följa med imorn jag befaller dig kvinna! argh!♥












grece, a long time ago




















caroline min vän

Mitt lov har varit bra. Caroline har förgyllt det. Tänk att vi har bott hos varandra under hela lovet, haha! Det är sjukt. När jag har sovit utan henne har jag bara saknat att hon ligger brevid. Nu ligger hon och slummrar skulle jag tro.. Vill tillägna detta inlägg till henne, för att hon är en sådan bra vän! Min bäste vän. ♥




(vill också tillägga, att vi saknar Helena något så kollosalt. Våran tredje del, det är tomt. KOM HEM!)

vi tre i regn och rusk! forevvah












God natt

Nu ska jag lägga mig och läsa. Hur många vuxen poäng fick inte jag nu? "Lägga mig och läsa". Mamma ligger alltid och läser innan hon somnar, min storasyster kan också göra det ibland och nu har jag också börjat göra det, det måste ju betyda att jag börjar bli stor?


helena hälsar också god natt från Thailand, ZzZzZ














albin 8 år


Jag skrattar varje gång jag ser det här klippet, lilla Albin! värt att se













sista dagen på lovet

hela mitt jullov har jag spenderat med min bästa kompis Veronica. När vi inte är tillsammans ringer vi varandra hela tiden.
vi har druckit te, sovit, festat, ätit popcorn, räknat in det nya året, shopapt julklappar, shoppat & pratat mycket skit under hela lovet! Om lovet existerade under 10 dagar har jag och veronica träffat varandra 9 av dom dagarna, get the picture?

Men som sagt, eftersom att jag har spenderat hela mitt lov med henne kändes det inte mer än rätt att spendera den sista dagen av mitt lov med henne också. Som veronica nämnde tidigare var vi ute och gick och sen bubblade vi hemma hos mig, jätte mysigt när det snöade!




Veronica frös om fötterna i snön när det var dags att lägga på locket på poolen













ps:

har smakat nu och teet var jättegott

DS

glass med varma hallon

Nu sitter jag här med min te kopp, provade en ny smak idag, Persika och Mango.. luktar väldigt väldigt gott! Veronica du måste komma hem och prova den. Jag har inte smakat än, lite för varmt fortfarande!

Men idag har mitt te fått en kompis, glass med varma hallon! MUMS! Fast i paketet som låg i frysen var det både frysta hallon och blåbär i samma och jag orkade ju itne bryta bort alla frusna blåbär från alla frusna hallon som hade frusit ihop sig till klump så blåbären fick vara med i min dessert!

Nu när jag sitter här med min kära glass med varma hallon (och blåbär) så kan jag inte låta bli att tänka tillbaka till Eva&Adam. Gud vad gott det hade varit med den här glassen om jag hade en Adam som hade gjort det till mig, som han gjorde till Eva i tv-serien Eva&Adam? Är han inte söt lilla Adam?

Han heter Carl-Robert i verkligheten, vilket egentligen är en gansa annorlunda namn men på Adam blir det så gulligt!


min lilla Carl-Robert (visst kan man låtsas att jag är Eva?)

Nu måste jag skynda mig att äta för glassen smälter, och vänner är på tv:n nu så jag måste rusa! Lovar att lilla Jenny sitter på Blåklockan lika bänkad som jag och tittar på det, hihi vi är så roliga vi två Jenny! Tröttnar aldrig












snoow

Hallå! det snöade ute och nu är det massor med snö ute på marken och på alla träd. Mysigt, och det var äntligen på tiden. Idag gick jag och Caroline på 1-timmes promenix, sedan gick vi hem till henne och bubblade ute i snöovädret. Gud vilken härlig känsla det var. Det var jättemysigt och det vart såklart massa prat om allt mellan himmel och jord! Carro lägger upp fina bilder sedan ska ni se. Nu väntar jag på att Denise ska smsa mig och medela att hon har ätit klart. Sedan ska vi antagligen kolla film och käka massa godis eller popcorn! Jummie..


sedan bjuder jag på årets första julbild mohahhaha!











flickan har skaffat blogg

Nu har min och Veroinicas kära vän Jenny också skaffat en blogg!! 

Vi önskar jenny välkommen och lycka till i bloggvärden med ett fyrfaldigt hurra:
HURRA
HURRA
HURRA
HURRA


visst är hon söt? Nu bara måste nu klicka in er på bloggen



WWW.JENNYERLINGHULT.BLOGG.SE













busiga

jag och storasyster gick precis ner till köket och gjorde oss två natt mackor var!
Mackorna som var framme var äckliga men frön och sånt på så vi tog runda mackor från frysen med mjöl på, mycket godare. Problemet med att de var i frysen var att vi var tvugna att tina dom i mikron, som låter och mamma och pappa ligger några rum därifrån och sover... hihi, vi är så busiga syster och jag.

Nu ska jag återgå till TheHills, jag ser avsnitten på mtv.se/hill. Jag måste skaffa mig ett liv!













@ Sandras

Ikväll har jag och veronica varit hos Sandra, vi såg på filmen 13 snart 30, åt popcorn, drack te och bara myste. Jag fick också tillbaka mitt lila nagellack av veronica som har varit borta jätte länge, men det hade legat hos virre hela tiden. När jag fick tillbaka det var nästan slut och klumpit, haha tack veronica!


Popcorn, te och tända ljus


13 .... snart ..... 30

Var en mysig kväll tjejer,













Vovven Mimmi njöt när hennes mostrar kom!




VI ÄLSKAR DIG LIKA MYCKET MIMMI <3 Moster Caroline och Moster Veronica
 

 










inte nu igen

Idag har jag pluggat! Får man plugga på jullov?
Jag var tvungen att skriva min loggbok till aktiekunskapen, den böev på tre sidor och sen några rader på den fjärde. Jag vet inte om det är för mycket eller för lite, men det visar sig senar.

På onsdag börjar skolan! Jag vill inte börja få läxor igen. Visst jag hade läxor på lovet men jag får skylla mig själv för vi fick den läxan en vecka i lovet så jag kunde ha gjort det då oxh sluppit det under lovet, men en vecka innan lovet hade jag två redovisningar och en insändare som skulle lämnas in så jag ahde inte tid då heller direkt

Jag vill inte tillbaka till skolan!!













på väg

Om en timma ska jag vara på Prästkragestigen hos sandra. Jag virre och sandra ska ha en nostalgi kväll. Förut var vi tre dygnet runt men vi har inte träffats på ett tag nu men det ska ändras på ikväll.
Vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag skulle tippa på att glor film och jag har med  mig min kamera och är jobbig med den eftersom att kort måste tas till bloggen! haha


Jag och Sandra dörjar för två år sen i strömstad, stört kul!















im fucking famoust!












somebody new


 
Ta-da! kolla in hennes fräcka blogg på www.juicy.blogg.se me like it!









shopping

Idag väckte Sophie mig och drog av mitt täcke! Gåå upp nu då Virre. Vi skulle iväg med Mormor och Morfar för att handla skor åt henne och lite andra hemliga ärenden till mig. Min Mormor tror att man kan pruta i alla affärer som finns.. Så hon försökte pruta ner priset när vi var på skopunkten. Det var ganska pinsamt men wtf! Efter 5890 timmars letande och bilkörande hittade Sophie två par skor på Skopunkten. Då fick jag äran att ta det tredje paret som skulle ersätta mina "fula och slitna" skor som Morfar sa. Sedan när vi satt i bilen påväg hem förklarade Mormor för mig och Sophie att det som killar tittar på först är ansiktet och skorna. Så därför var det viktigt för oss att ha ett par hela och rena skor! Jaja, jag fick iaf ett par hela och rena skor (så att vi kunde kasta ut dom jag hade genom förnstret, fråga mig inte varför just fönstret) och en sminkborttagning. Plus mitt hemliga lilla ärende som jag ska hämta på onsdag!


den där är skiiiita bra, tar bort all typ av smink för 59kr! Den skulle jag rekomendera starkt!


mina nya, hela och rena skor, endast 0kr! (om du köper tre par annars 149kr)


så nu ska dom ut genom fönstret! dem hade lite små skavanker överallt, sen läckte dom ju in!











första söndagen

Då var det söndag kväll igen, fast egentligen kan man inte säga att det är söndag kväll IGEN eftersom att 2009 aldrig har varit med om en söndag förut.
Söndagar är sköna dagar, speciellt när det är riktig vecka med skola och allt för söndagar är så avslappnande och man gör absolut ingenting, love it!

Igår var jag och Veronica med Sandra, det var jättemysigt. Vi drack te (always) åt popcorn och pratade hela natten. Utan att vi visste ordet av var klockan 03.00. Sandra har den effekten på klockan, man glömmer bara bort den. En väldigt bra effekt om jag får säga min mening!


















Ny design!

vad tycker ni om vår nya design? Jag och Virre har jobbat hela dagen med den!













f-f-f-froost!














dan efter dan efter raket-dan.

God morgon alihopa! Sovit gott?

Min syster åker på en spontan roadtrip idag, jag börjar tröttna på hennes spontana saker för det resulterar ju i att hon inte är hemma.. fy på dig! Hon ska ner till danmark med alla hon träffade i spanien. Men hon kommer ha roligt iaf och det är ju bra! Fast jag såg ju såklart att hon hellre var hemma.

Klockan 15.40 ska jag vara nere i träningshallen igen och det är dags att sätta laget, nu jävlar brudar! Vi ska ner till ängelholm och vi ska äga alla där! Eller hur? Vi tre, vi måste sätta det här, vi kommer sätta det här!
Sensei är självklart med oss i träningshallen med filmkamera och en peppande, hjälpande röst som säger åt oss hur vi ska göra och vad som är snyggast. Har fortfarande lite träingsvärk sedan sist vi tränade, när var det? I måndags? Kommer inte ihåg men det var några dagar sedan och mina lår protesterar fortfarande lite när jag går i trappor. Vågar inte ens tänka på hur mycket dom kommer protestera efter helgen i Ängelholm.

Jag måste börja skriva på min loggbok i Aktiekunskapen som ska vara inne när vi kommer tillbaka från lovet och jag börjar på onsdag... plugg över lovet, roligt!!











nyårslöfte!!

1 januari är snart slut och jag har ju inte ens nämt vad mitt nyårslöfte blir för 2009.

Mitt 2009 ska slå mitt 2008!

jag har nämnt det tidigare i bloggen men ni som inte har läst det inlägget, eller uppfattade att det faktiskt var det som gällde för mig så har ni det där.

Alla säger att de ska äta mer sunt och så, och det ska ju jag med, eftersom att det ingår i att förbättra mitt förra år, men genom att jag ska förbättra mig på ALLA sätt så måste jag kämpa jätte hårt, bra va?
Vissa saker kommer jag inte kunna slå, men jag kan ju göra dom lika bra så det räknas oxå, samma nivå anser jag är ett lyckat nyårslöfte... Får se om jag lyckas!!


vissa människor borde lära sig hyfs!

CARRO säger:

jag fyller arton år den artonde september. September månad är lika med nummer nio och om jag gångrar nio med två så får man fram nummer arton. och Lisa fyller ju arton samma dag, därav får jag fram tvåan (efterom vi är två stycken som fyller år) som jag gångrar med nio, och får då som sagt fram arton. Så på min artonde födelsedag kommer jag vara omringad av nummer arton

- Viktor | säger:

öööh jaha?

- Viktor | säger:

ja tror nog seriöst att du har alldeles för mycket fritid caroline


Det är en cool teori!! Eller hur!?


god morgon?

Jag är inte bakis, eller fortfarande full jag är bara sjukt trött. Vaknade imorse av att nyvakna veronica kom in i mitt rum med täcke och sa godmorgon. Vi gick ner och åt frukost sen tittade vi på sune och drack te. Sen gick virre hem och då dog jag i soffan och har varit död i soffan hela dagen. Jag kan ju inte kalla det för kväll nu för det har ju inte varit dag för mig eftersom att jag bara har sovit så det är ju mer morgon än kväll. Hänger ni med?

Iallafall, tillbaka till det omtalande nyåret. Det var trevligt, roligt emellanåt och jag är nu redå för ett nytt år med nya mål och nya möjligheter.
Firade in det nya året med Veronica och Jenny och sen massa andra människor men dom är inte lika viktga att nämna.

Vi tre hade skitkul, tack för att ni gjorde min start på det nya året!
















NYÅR!