tisdag

Imorgon ska jag, jenny hampus och robin på bio och se Transformers 2. Eftersom att jag inte sett ettan, hampus har glömt den och jenny vill se den igen så ska vi tre ha en "förberedelse kväll" ikväll. V ska vara hemma hos jenny och se på ettan så vi kommer i stämning tills imorgon. Då kan jag se också om jag tycker att den är bra eller inte.. haha

Nu ska jag förtsätta sola sen vid fyra ska jag på möte med Julia och Martina.



Girls only

Jaha då var vi alal hemma säkert från Finnhyttan efter otroligt rolig och lyckad midsommar. Girls Only, som Möller har döpt vårat gäng till, skrattade och pratade skit som bara tjejer kan göra nä man är i ett hus, mitt i ingensns fullt med bara bästa tjejkompisar. Tack för en underbra midsommar älsklingar!

Tyvärr så verkar min data inte vilja ladda upp bilder på bloggen men många bilder finns redan uppe på facebook, titta där!




GLAD MIDSOMMAR!

Nu bär det av till Finnhyttan för det ska firas midsommar! Fett kul!
Jag har packat och packat och packat och pressat för att få ihop väskan så nu kommer tallarna ute i skogen tycka att carro är jätte fin i sina kläder! Valmöjligheter is the shit!
Om en stund kommer hella med bilen, då ska den packas och sen bär det av. Jag har framsätet hälften av bilvägen dit.. sen måste jag byta :/ Ursäkta? vems bil kör vi egentligen? Menmen, man ställer upp för laget som det heter

Kommer hem på söndag igen så då kommer bilder från en grym helg i skogen!
Puss på er sålänge!

/CARRO






final things

nu är det drygt fyra timmar tills vi åker, det är två timmar tills jag, jenny och carro ska upp och köpa godis och carro vet inte vad hon ska ha på sig på midsommar än. vi håller på att pular med resan och betalningarna till laganas. de måste betalas in så snabbt som möjligt! kolla vi är alltid ute i sista sekunden även fast vi har påminnt varandra flera gånger att nu måste vi betala in. men det har bara inte blivit så... hehe

veronica och caroline

födelsedag för E-hults



















let this be



vuxen poäng

jag jobbar, vilket ger mig ett vuxenpoäng. Jag väljer att jobba framför att vara hemma och sova vilket ger mig ytterligare ett vuxenpoäng. Jag tar ansvar för barn på jobbet vilket ger mig hela TVÅ vuxenpoäng. Jag skrev på ett anställningsavtal idag och eftersom att det var tre kopior att skriva på så ger det mig tre vuxenpoäng. Man kan alltså säga att jag är väldigt vuxen och mogen för min ålder. Känns bra!

Jobbet är roligt, barnen kommer jag ihåg och känner igen från förra sommaren och dem är hur sköna och roliga som helst så det flyter på bra. Jag började jobba i fredags, sen har jag jobbar igår och idag och imorgon blir min sista dag den här veckan. Sen är jag ledig vecka 26, jobbar vecka 27, 28, 29, 31 samt tre dagar vecka 33. VUXENPOÄNG!














äntligen sol!

nu när det äntligen är sol ute, vad gör man? ligger inne och tittar på film och är inne på datorn! vad ska man annars göra? Helena jobbar, Carro jobbar, Emelie jobbar, Sören sover, Jenny shoppar med robin, ani svarar inte, bea och natta sover säkert också för klockan är ju bara 20 över 12. men vi fick stränga order från tränaren att gå upp vid 10-11 idag pga matchen ikväll. Det är seriefinal kan man säga, nynäs ligger tvåa och vi ligger etta, så vi måste vinna det här och det kommer vi att göra tjejer, för vi kan det här!
 jag satte klockan på halv 11, men vaknade halv 10. så nu har jag ätit en stadig frulle och tittat på scooby-doo 2 (ja den är faktiskt bra jag skrattar as mycke till den) så det jag tänker göra nu, är att förbereda mig för resan, hitta lite CD-skivor kanske en och en annan film vi ska ta med upp. börja kolla vad jag ska packa ner osv.

förhoppningsvis ska jag natta och bea rida hos bea onsd-tord. äntligen säger jag bara, haha! nej nu ska jag väcka sophie, för jag har tråkigt! puss på er

veronica 


strange

Det känns faktiskt lite konstigt det här med sommarlovet, men gud så skönt. Jag har vant mig redan. jag har ställt om mig på sommarlovstid. (du lägger dig runt 2-3 och går upp runt 12-14)

igår startade vi operation finnhyttan. igår bestämdes allt till fyllo.  på onsdag handlar vi och på torsdag åker vi! fyfan vad grymt kul vi kommer att ha det tjejer. bara vi och bara flams och trams! midsommar kommer blir grymt! och om allt går som planerat kanske vi får besök på midsommar av sandra, jocke, henke och moa! hoppas hoppas!
Nu är den gamla datorn ned packad, och sitter just nu med morfars lilla laptop. kommer inte kunna skriva lika mycket som jag har gjort förut, men jag ska försöka hänga med ändå! 

Vi firade jenny och elin i lördags och fyfan vilken kväll det blev. det vart skit lyckat! det kommer bilder senare, dom ligger iaf uppe på facebook, men folk snälla hjälp mig och tagga, det är så jobbigt med den här datorn för den är så seg. hihi
jaja nu har jag roat klart er för denna gången, vi hörs!



veronica
 

blicken, pilen, filen

Idag har jag övningskört! Det gick ganska bra förutom när mamma blev arg för att jag inte lyssna, då tvingade jag henne att be om ursäkt vilket hon vägrade lyssna på så då pratade vi inte med varandra från salem fram till tumba.. sen pratade vi igen och efter ca 30 minuter kom jag på att hon inte bett om ursäkt vilket jag påpekade och sa att hon var tvungen att göra, då vägrade hon igen och då blev jag sur! Men det gick över snabbt! haha!














tillbaka

Förlåt för dålig uppdataering men jag har varit sjuk sedan i onsdags och har inte haft lust eller ork att skriva så mycket. Hade känt mig lite småkrasslig hela veckan men i onsdags bröt det ut så jag kunde inte träna i torsdags och inte idag heller vilket gör att jag börjar få lite smått panik, imorgon tror jag att jag ska plåga mig lite... måste träna om en månad gäller det ju!!!

Nu har jag precis slagit in jennys present och gud vad duktig jag är. Jag ska börja jobba som presentinlslagare när jag blir stor.
Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bege mig till jenny och fira hennes och elins födeledag! ROLIGT!!!

Nu ska jag prata med mamma som precis kom in i mitt rum och la sig i min säng och vill ha ngn att prata med, haha!











parapapapa-papapapa


nu är det bara ett år kvar till studenten people, o cay och jag kommer äga! ♥

veronica

korvstråganoff

är en väldigt god maträtt om man tänker efter. eller ja egentligen är allt gott, inte bajs då men ah ni förstår. idag gick vi alla som sov här upp ur sängen runt 3 (förutom ani som gick halv 2). skönt att sova ut lite när man gick och la sig runt 6 på morgonen. men gud vad kul vi hade! nu ska jag upp och äta min korvstråkanoff. puss och kram på er. (jag har inte min namnskylt längre på datorn ska fixa en ny)


Veronica





sommarlov


samhälle media, the "clas" who has class


the band who rocks!


the graabbs


the allsång and dancing


mange och sebbe


möller hade en egen exklusiv stripp show!


Erik och Natta is the Shiiiit!

jag och sebbe bajsapa!


födelsedagsbarnet och stripparen

Färdig!!

Som ni alla vet så har kära Helena tagit körkort! Men nu är det så här att man har inte tagit körkort på riktigt om Carro inte har gjort en "absolut bilpop" och självfallet har jag gjort det! Började med den imorse men den blev inte klar då för jag var tvungen att springa till bussen men nu efter lite nedladdningar och välja låtar, ta bort låtar, lägga till nya låtar och nu är den klar!
Måste medge att jag är mäkta stolt över den!


Vad ska den heta.....?














Ledig dag

Kom precis hem från en underbar dag hos Sophie. Veronica dök upp efter skolan och bubblade med oss och sen efter det såg vi Twilight så nu är jag nerdrogad i den filmen jag med!!

Vi hade det mysigt och drack te, åt tacos, chips och drack cola. Tack för en mysig dags flicks!











sorgligt...





TRE ÄR STARKARE ÄN EN


Vi kommer stå på den här mattan igen i juli. Vi kommer få vår tränare att börja gråta. Vi kommer få skrika på pallen. Vi kommer få höra nationalsången.
Vi kommer bli friska





Klassens dag

Jaha, klockan åtta ringde väckarklockan, tio över åtta ringde Helena och sa att hon kör oss (vuxenpoäng!!!) till Tanto där vi skulle ha klassens dag idag. Fett skönt kände både jag och Sophie så jag gick upp och bärjade klä på mig, väldigt varmt då vädret inte gillade mig idag. Tio i nio ringer Sophie och säger "gå och lägg dig igen, Anna-Karin ringde mig och sa att det inte blir ngt pga vädret" Hallelulia!
Så nu sitter jag här men macka och kaffe och funderar på att se lite på tv innan jag åker till Sophie och leker med henne. Hon bjöd in mig till och bubbla och prata strunt och Carro tackade ja! hihi

Jag var jätte trött när klockan ringde men när den ringt klart och kaffet var slut blev jag pigg... kanske ska titta på tv istället?


hahahaha är vi inte fina!!!!














fanfanfan

jag hatar att du jämt gör såhär mot oss. sluta någon gång snälla. du behöver inte överdriva hela tiden. du behöver inte leka att du bestämmer över oss. du behöver inte hela tiden bevisa att du har makten. för det har du verkligen inte. du är bara så jävla patetiskt så det inte är sant. folk skrattar åt dig! men vi vi skämms över att en människa kan bli såhär. och det borde du också göra. fan för dig!

köööörkort!

FÖR HELENA HAR TAGIT KÖRKORT FÖR HELENA HAR TAGIT KÖRKORT FÖR HELENA HAR TAGIT KÖRKORT!!!!! FYFAN VA HON ÄR BRA, FYFAN VAD HON ÄR BRA, FYFAN VAD HON ÄR BRA, FÖR HELENA HAR TAGIT KÖRKORT FÖR HELENA HAR TAGIT KÖRKORT FÖR HELENA HAR TAGIT KÖRKORT FYFAN VA HON ÄR BRA! ♥


galet


idag va det gaaaaalet (som jag och raquel skulle ha utryckt det) i skolan.
micke stoppade en hink på mitt huvud!

och sedan spelade vi kubb, raquels och nattas lag fuskade så dom vann, eller hur micke?

sedan lärde jag david hur man snusar......på riktigt!

han lärde sig ganska snabbt faktiskt för att vara david då asså..


Trevlig kväll på er

Jag och Sophie kom på en annan plan, Plan B tycker jag vi att kallar den. Vi gör oss iordning på varsit håll för att spara tid och sen kommer Sophie och plockar upp mig. Jag är klar nu men tror inte att Sophie är det då hon åkte från Nacka runt fem tiden.. men snart så.



Klar och redo för att bli hämtad.... hatar att vänta!













så här är våra middagar












information

Tidigare idag var jag jätte seg men nu känner jag för party och skvaller all night long!



fullt ös medvetslös

Torsdag till lördag har varit underbara dagar med vissa krockar på vägen men vi räddade den situationen tillsammans!

Idag är det söndag och eftersom att det är ledigt från skolan imorgon har Sara-Underbara i klassen ordnat med tjejmiddag. Jag ska vara där om tio minuter men sitter utan smink och i bh och trosor så vi alla vet att det inte kommer ske. Sophie kommer och plockar upp mig snart, då bär det av till henne för lite fix och trix och sen ska vi till Sara. Maten serveras inte förrän sju och då tänker carro vara där!

Idag har det köpts skor samt en present till en flicka, nämner inga namn men hon heter jenny, som fyller arton på onsdag. Hihi! Och så har jag målat naglarna också! Effektiv dag må jag säga.

Nu kanske jag ska bestämma kläder... funderar på om jag ska vara sminkad när sophie kommer så jag slipper ta med mig allför mycket till henne... hmm... veronica, läser du det här inom 20 minuter kan du gärna ringa och ge mig ett svar.















lördag nationaldag


jag och jenny va såklart först ner i poolen för att få så bra platser som möjligt till matchen!


vi hade tagit ut tv och låg och kollade när sverige sög mot danmark i bubblet. grymt mysigt! efter en halvlek gick vi upp och fortsatte att titta inomhus.

sen var det tags att måla om naglarna and home to sleep


updates fred!


dagen började med att kolla på när huddinge sprang ut. sedan åkte jag hem till helena i solgård och väntade på att hon skulle bli klar. stefan körde oss till stationen så att vi kunde åka till rönninge.

där droppade vi förbi issas mottagning och åt god mat och hade det trevligt med henne och hennes släkt!

efter issa gick vi hem till möller och alla andra som var där. boken är från mig, jenny, helena och carro. Den uppskattades av alla hahaha, men spec möller!
den där fille har alltid varit llite spec, haha.

virre ville också ha sånna där tuttar!

ni är så söta ♥

allas bästa kompis under kvällen

jag och robin är så skööööna

jenny och helli

det vart ändå en tidig hemgång av anledningar. men fyyyyfan vilken rolig kväll det var hurrni, tack alla som var där och gjorde den bra! dagen efter ville vi får bort baksmällan, men det där hjälpte inte kan jag försäkra er om!

updates torsd!


efter rönninges utspring åkte vi till hampus mottagning och fick ta del av detta! gud vad det här var gott när man var hungrig! tack för den goda maten hampus!

när vi (+emelie och grabbarna) hade sminkat oss och gjort oss färdiga hos hampus så skulle vi åka till slutskivan som hölls på mango bar!

påväg dit, glädje spridarna!

jaja, kvällen va skit kul iaf! det är så när man är med rönninge folket, allt kan hända right?











rönninge tar studenten

hampus var glad trots att det regnade...
Grattis hampeeeee!

Grattis Emma!

Möller va där, hihi

sötnosar

the whole family togather











Hampus tar studenten idag

















new shit


från åhlens, and i luuuuuv it!









till dig veronica

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
We will still be, friends forever




tråk plugg

Är alldeles strax klar med den sista svenska inlämning för åk2. Känns helt underbart. Snart är det sommarlov och efter det är det trean som gäller och studenten! Kan itne direkt påstå att jag lagt ner mycket tid på det här referatet om boken "världens dåligaste språk" har inte ens läst ut boken men gör mitt allra bästa...!

Snart kommer Hampus hit och ska sova här tills imorgon då han tar studenten, jag lovar att ta massvis med göra iordning honom bilder. Före och efter bilder måste jag ta. Får se om han går med på det... troligtvis inte men jag ska avra envis, promise!

Borde kanske gå tillbaka till uppsatsen, lovade Hampus att den skulle vara klar tills han kom... oops!














picknick


nu i helgen när det var toppen väder hade vi en liten picknick innan våran match otroligt mysigt att bo nere på vallen igen

och spela fotboll i halvlek

myspys!

hehe, vi fick stränga order från tränarna att inte sitta i solen! så vi hämtade några parasoll, vi vägrade att sitta i kissdiket!

möller leker cooool












fräknarna


nu börjar dom vakna till liv, en och en. plott säger det bara och så är dom där. det är ganska konstigt med fräknar!











efter regn kommer sol

vilken skön dag det blev tillslut, hoppas att det håller i sig till slutet av veckan! imorgon ska jag kolla rönninges utspring och sedan bär det av hem till hampus på mottagning. sen drar vi vuxna ungdommar till slutskivan. idag slutade vi 12.15 i skolan. så jag drog in till stan en snabbis och köpte en bikini och lämnade tillbaka mina skor. det blev dem med nitarna som jag behöll.. kännde att dem passar kanske mera till allt. träning soon, så see yaa♥











nytt


shorts hm divided, body gina♥














beslutsångest


ska jag behålla dom?

elr dom här? det lutar mot att jag lämnar tillbaka dom här, dom andra kan man matcha mer med allt i princip så jag kör nog på det! hahha men ni skulle ha sett mig i affären, guuud. så jag köpte båda för jag ville tänka över det lite♥











nästan tårar!

det var så grymt, det var så mäktigt, jag rös, jag darrade på handen och jag började nästan att böla! så stolt var jag när jag såg carro stå där uppe framför kungen och drottningen! micke och martina satt brevid mig och dom va lika uppspelta dom! men fyfasen så bra du var idag carro, du är bäst eller nej du är världsbäst! and i know you! haha ♥


my baby love













Tufft motstånd

Pappa är skitsur för Hampus kom hem från löprundan och hade sänkt sin tid till 27 minuter! Får se hur pappa tar det här nästa gång, han som  var överlycklig för sina 38 minuter...


så ser han ut efter en löprunda...
















inte nervös

Vaknade vid nio imorse och då gick jag upp och tittade på vänner, haha det blev "the one with the prom video" som jag låg och asgarva åt! Bra start på dagen, visst jenny?

Nu har jag precis druckit upp mitt kaffe så ska snart gå och göra mig iordning för klockan tolv ska jag möta min tränare i centrum och börja värma upp och prata lite... får se hur det går idag. Men jag är inte nervös, inte än, kommer kanske vara senare.
Får se hur mycket folk det kommer vara där... många pensionärer som vill se kungaparet kan jag tänka mig!






BTW

NI MISSAR VÄL INTE CARROS FRAMTRÄDANDE FÖR KUNGEN OCH DROTTNINGEN IMORGON I SALEM CENTRUM? jo det är sant, våran duktiga flicka ska göra en kata för kungen och drottningen som kommer på besök till salem imorn, be there säger jag bara. det börjar kl 13:45! viiissst ska det bli kuuuul? jag är till och med nervös! fatta va carro är då?











brända ben

Hallo gott folk, nu sitter jag här med mina brända ben. haha så går det när man sitter i solen heeeela dagarna långa. det värsta är att det gör så jävla ont att ha på benskydden, de skaver som fan mot den brända huden. så det var inte kul! men gud vad jag var stel idag på träningen, kännde mig som en gammal kärring. imorn ska jag upp kl 5 igen. sista körlektionen nu.. sedan ska jag satsa på att träna på allt hemma tills jag kan det, och sedan köra upp och fixa teorin också såklart! imorn ska jag och helli in och shoppa lite får se om det blir skäris el stan, beror på vädret! ♥


underbara barca, men nu är det fan varmare här än vad det var då!











dubbeldejt

Idag vid halv två kom hampus hem till mig och gjorde mig sällskap ute i solen. Vi solade i ca en halvtimma tills vi ringde jenny och skulle se om hon och robin ville leka med oss. Det ville dem så vi tog pappas bil och åkte till Rönninge gymnasium för att plocka upp dem och sen åkte vi hem till Robin och hämtade hans träningssaker för att sen åka hem till Jenny och bada och sola hela eftermiddagen







Träning hela helgen

I helgen har jag varit instängd i en träningshall både lördag och söndag då det var som finast väder vilket var lite synd. Men träningen var rolig, kul att träffa alla människir från Viken och alla småbarn igen.

I lördags var jag med Jenny vi pratade om allt mellan himmel och jord, underbart! Älskar dig pyret! och på ONSDAG BLIR HON ARTON!!!!!<3
Sen har jag självklart varit med Hampus också, han har bott hos mig hela helgen men carro klagar inte. Mysigt<3