dagens


sjal sophies h&m
tunika gina
väska lindex
skinnjacka h&m
brillor prestige











myspys


idag i skolan hade vi matte prov och redovisning. sedan var det att gå hem. men det slutade med att jag fick ett sms av denise som va sugen på fika och en tripp till tälje. så jag hängde på och vi köpte lite kaffe och jag en bulle och satte oss vid maren och bara satt och glodde. det var jättemysigt! right hunny? en trevlig pratstund om allt mellan himmel och jord går inte heller att undgå med henne. bullen va god! hahaha. införskaffade mig en coralfärgad sjal också, lägger upp en bild senare kanske! ♥










det går framåt

Idag var det en riktigt bra träning, var länge sen jag gick från en måndags träning och känt att den gett mig något men idag var det verkligen en superbra träning! Allt satt, ställningarna, slagen, explosiviteten, styrkan... äntligen börjar all träning löna av sig känns det som!
Är helt öm på händerna för vi tränade på att sätta blockar kraftigt, jesus vad ont det gör.. börjar redan få blåmärken. Usch!

Imorgon ska jag vara i dojon redan halv fem för att städa lite i den, sen kommer nybörjar barnen vid fem så ska jag köra med dem, sen kommer en till grupp efter det vid 18.00 och sen vid sju börjar min egen träning. Ska bli kul! 
 
Skolan idag gick bra, var ganska seg men ändå rolig.. konstigt att man faktiskt saknar klassen lite efter en helg, haha. Lite små sjukt men det är alltid kul att komma till religionen på måndag morgon och se alla ansikten igen!

Nu ska jag återgå till mitt Chai te och Come on get higher med Matt Nathanson. Mycket bra låt!












shopping

idag efter skolan åkte jag in till stan för att införskaffa mig ett par nya brillor! det blev åhléns. och vem stöter man på där om inte jenny? så vi sällskapade i stan och drog oss bort till stadium för att kolla fotbollsskor! hittade ett par jättefina adidas som jag tänkte köpa på onsdag (?) iallafall jag hittade min brillor och såhär ser dom ut. nu måste jag laga mig lite mat. träning ikväll! ♥


prestige 179:- and i love them, solen här kommer jag!












all by my self


idag satt jag i skolan klockan 8! va natta eller agnes där? neeeeej. natta och agnes hade försovigt sig. så där satt jag alldeles ensam. jag och datorerna! men men, jag hann göra klart filmen till hemsidan! wohu! så imorn ska vi presentera det för klassen och lärarna. det ska bli kul! vårat arbete blev riktigt bra och jag tror att man skulle kunna använda det i verkligheten. jag har hittat mitt framtida yrke som jag vill jobba med. har ju mycket saker som ja vill göra men det känns rätt med projektledare! ♥












cooooooool

Nu sitter jag här fast jag egentligen borde gå och sova. men jag känner ingen dragningskraft till sängen just nu. sitter och pumpar musik. det har jag gjort hela kvällen faktiskt. jag har gått omkring med mina lurar. även när jag kollade på wipe out satt dom på hahaha! men jag såg ju ändå vad som hände i programet lixom. imorn ska jag till skolan klockan 8! omg säger jag bara.. vi börjar egentligen 20 i 11. men måste till skolan och ta tag i reklamprojektet nu. det måste bli klart! ♥














övningskörning


idag åkte ja och mamma ut och övningskörde lite sisodär på eftermiddagen. det gick asbra. nu väntar jag bara på min körlektioner + att jag ska nöta nöta nöta teorin. vilket jag tycker är så himla trååååååkigt! sedan är det ju den där jävla risk ettan också. men som tur är kan man ju gå i sällskap med lite kompisar! ♥










nöjd

Det har varit en bra helg för caroline! Har bara gjort massa mysiga saker, resturang med Sandra i fredags, grym tjejkväll med Martina i lördags och så har jag tränat hela helgen. Nästa helg är det början på påsklovet och det känns ju inte helt dumt!
Living the dream!
En vecka kvar, en vecka kan jag stå ut, speciellt när vissa lektioner ramlar bort så vissa dagar blir extra sköna; sovmorgon och sluta tidigt, me like!

Nu dricker jag chai te och laddar upp inför vecka 14, slutspörten innan lovet. Vi orkar!!














Räddaren i nöden

Glosor är det tråkigaste som finns att plugga, det är bara massa ord som man ska nöta in och det är så lätt att man börjar tänka på annat och börjar göra andra saker när man pluggar glosor! Vi har engelska glosor tills på tisdag, jätte tråkigt! Men som tur är finns det en hemsida som hjälper dig att plugga glosor, den är fett bra! Du blir medlem (helt gratis) och sen skriver du in alla glosor du har i läxa och så förhör datan dig! Super bra, verkligen!!

Glosboken heter sidan och du kommer inte ångra ditt medlemskap!













by the way


jag har ändrat lite på mitt hår. i veckan färgade syrran det och klippte det + ändrade benan lite. vad tycks gott folk?♥











wild night













utgång med mr frans


helenas underbart fina klänning från h&m thank you baby!











vill tillbaka







resultatet

Håret blev bättre än vi trodde att det skulle bli... men om det är BRA vet jag inte, men man kan inte kalla det FULT heller. Julia började asgarva när vi kom till träningen, så vad hon tycker är väl ganska tydligt, men som sagt, vi trodde att det skule bli mycket värre. Som tur är var Martina beredd på att håret inte skulle bli det bästa så hon ska slinga det igen, och igen, och igen, och igen tills det blir bra.
Tur att vi har till maj på oss tills det ska vara perfekt, det är luuuuuuungt!
På påsklovet kör vi igen hjärtat!












fixing and styling

ikväll som sagt ska det bli party! (jag vill också gå på barty, hahahaha håkan i sune!) och jag längtar röven av mig. jag är grymt taggad! just nu har jag precis målat mina tånaglar och fingernaglar. ska snart börja lägga på lite make up. och sedan på med klänningen som jag har fått låna av hellis och sedan ta-da! ready! jag slänger säkert upp en bild på resultatet! näe nu väntar sminkborstarna! ♥












grattis-agnes-dagen



idag ska det firas. idag ska det skrikas. idag ska det hurras. idag ska det dansas. idag ska det freakas ur. idag ska det ätas tårta. idag ska det röjas. idag ska det låta! ♥











Kina resturang

Igår kväll var det snabbt in i duschen och sen åkte jag in till stan med Sandra för att äta middag. Det var sjukt länge sen vi träffades bara vi två och pratade och det var så mysigt och härligt att få prata ut sig. Jag förstår mig verkligen på henne och hon förstår sig verkligen på mig, det klickar och man kan inte annat än att bli glad när man är med henne. Vi har bara känt varandra i lite mer än ett år men det känns som en evighet.
Vi måste skärpa oss gumman, inte tappa kontakten igen!

Kärlek till dig Sandra!















brunett blir blondin

Idag ska jag leka med Martina! Ser verkligen fram emot det för vi har så jävla kul i två när vi väl sätter igång, folk på träningarna undra vad vi håller med ibland och människor runt omkring tittar på mig, Martina och Julia ibland med en blick som om vi var helt störda i huvet.

- Low five!!!
- High five!!!
- Give me ten!!!

hahaha, det är vår grej brudar!

Idag ska jag färga håret på Martina, hon ska bli blond igen på order av vår tränare samt mig och julia. Martina vill ju såklart också blir bond, för nu börjar tävlings säsongen och då är det blondin-så-fin som gäller, då blir vi trillingr igen vilket gör oss till vinnare!
Lite synd på ett sätt för hon är så fin i brunt hår, men blond är ändå mer Martina... Men som man brukar säga; allt passar en skönhet!
















Träning

Imorse klockan nio ringde väckarklockan. Var helt slut när den ringde men det var bara att stiga upp, äta frukost och sen åka iväg till gymmet med pappa. Vi kämpade på och tränade järnet  och kom nyss hem. Pappa köpte ett klippkort till mig och på gymmet så nu kan jag gymma mycket... det är bra för det behövs! Jobbigt tt behöva betala varje gång, blir lite mycket pengar i slutändan.
- Medley se upp!
















Veckans shopping

Igår, fredag, på rasten var jag och Helena i Huddinge Centrum och shoppade lite. Inne på MQ hittade jag två fynd som jag bara var tvungen att ha...


T-shirt, Zoul - 199 kr
Klänning, Sunshine - 299 kr










fredag


sjal h&m
jeans h&m
tröja monki
klocka jet set

Jag klarade mig på provet idag! jag fick G åtminstone. huuuh. Idag efter skolan har jag varit hos farmor och farfar och bara tagit det lugnt och fikat lite. det var mysigt att vara där. som vanligt babblade farfar på samtidigt som jag, farmor och sophie satt och skrattade. Nu är det lets dance på tv. imorn är det match. det är säkert en decimeter snö ute på marken. vart är våren säger jag bara? har pumpat danny - radio (acustic) hela dagen. den är så fin! nu har jag skrivit upp hela gänget på alla gästlistor tills imorn också. girs vi kommer ha så himla kul! spec du agnes. det är din dag imorgon. men jag säger grattis agnes i förskott nu! för imorn efter matchen ska jag in till stan och shoppa lite vårskor (behövs det verkligen i det här landet?) och brillor behövs ens det? ja jag tycker att det behövs. även om man har vinterjacka nathalie och beatrice!  det går faktiskt belive it or not!











brännsår

Nu sitter jag i skolan med micke och bea. meningen var att jag och bea skulle komma tidigare för att plugga inför provet. vilket vi gjorde. tills vi kom in i datasalen och jag visade min crip walk. då märkte jag hur ONT jag har under mina fötter. jag har blåsor för att jag övade barfota! dumt gjort av mig! nu ska jag bjuda på väldigt vackra bild på mig och bea bl.a!

hjääääääälp!

hästen veronica!

gnagar gänget!

trotsiga britt

chriiiiiiiiiistiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! hihihihiii













crip walk

mina damer och herrar. idag skulle jag plugga. visst det gjorde jag. sedan blev det tråkigt. och då övade jag på min crip walk istället. mycket roligare. måste vidga mina dance moves lite känner jag så nu vart det öva och öva på the v. hahaha såhär ser det ut. och efter mycket brännmärken under fötterna så ser det ut såhär :D feeeeeeeeeettt coool jag är nu asså♥

så nu är jag kung på the v!








Julia, titta vad jag hitta!








Träning!

Kom precis hem från gymmet. Jag och syster var jätte duktiga!
Sitter nu och äter för ni alla vet väl att du får inga muskler om du inte äter?
Äta och sova är vägen till muskler, låter konstigt, jag vet, men så är det. Sex mål om dagen är det som du ska äta om du tränar mycket... gör ni alla det där ute?

Mitt tränings schema har ökat betydligt mycket den senaste månaden p.g.a. saker som hänt inom karaten och det är roligt, men tyvärr så blir ju skolan lidande på ett sätt... men jag ska klara mig igenom det! inga IG-n här inte!

Så här ser mitt schema ut den här veckan
Måndag: Karate träning 20.00 - 21.15
Tisdag: Karate träning 19.00 - 20-15
Onsdag: Gym
Torsdag: Karate träning 20.00 - 21.15
Fredag: Karate träning 16.30 - 18.30
Lördag: Gym
Söndag: Karate träning 12.00 - 14.00 sedan Bodypump pass 17.00 - 18.00

Men jag tycker att det är grymt kul så jag klagar inte det minsta! Absolut inte!










Vi laddar


Jag satt lugnt och stilla i mitt rum och ska precis lyssna på musik, då kommer min syster in med sin data, rör runt lite på skrivbordet, sätter ner datan och slår sig ned på lediga stolen. Så nu sitter vi här och lyssnar på Bridge over troubled water och smälter maten (våfflor)  tills vi ska åka och gymma om ca 30 minuter. Vi planerade vid maten vad vi skulle göra så vi är fit for fight när vi kommer till gymmet!









"HALO"

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now


this is the life


i hate that


And I can't stand you. Must everything you do. Make me wanna smile? Can I not like it for awhile? You know exactly what to do. So that I can't stay mad at you. For too long, that's wrong. But I just can't let you go. And I hate that I love you so. Sad and it's not fair how you take advantage of the fact that I Love you beyond the reason why. And it just ain't right.One of these days maybe your magic won't affect me. And your kiss won't make me weak. But no one in this world knows me the way you know me. So you'll probably always have a spell on me..










Onsdag

Nu har det lugnat ner sig lite med plugg så nu har jag tid att uppdatera. Både jag och veronica ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen och vi ska genast skärpa oss!

Idag var en skön dag, började med företagsekonomi, sen lunch, sen engelska och sen hem. Om någon timma ska jag och syster gå och gymma sen efter det blir det Greys Anatomy tillsammans med te och efter det blir det sova för jag är helt slut.

Idag spelade jag och Helena upp en pjäs på engelskan. Vi var jätte duktiga och jag förstår itne varför vi pluggar för Helena? Vi borde ju bli skådespelare! Vi tog klassen med storm och dem tyckte vi var jätte bra, Lisa filmade och jag är livrädd för att den åker upp på Facebook, haha! Får se om hon är en snäll eller ond flicka.









våffeldagen!


idag var det ju våffel dagen (vår fru dagen)! Så i skolan käkade jag och micke picke våfflor idag till dagens ära. MUMS♥










dagens


tröja h&m
jeans tiger
skärp h&m
klocka jet set

idag hade vi svenska prov, hoppas att det gick bra. det känndes helt ok. idag träffade jag carro på tåget påväg hem. thank you baby, skönt med sällskap. imorn måste vi vara klara med hemsidan mina kära medarbetare. som projektledare har jag satt upp den gränsen. vi måste hinna hinna hinna innan dead line. jag skickade iväg nathalie hem till agnes idag för mera plåtning osv. agnes glöm för fan inte bilderna nu imorn för då måste vi åka hem och hämta dom mohahahha! Imorn har jag engelska tal också, om Marilyn Monroe. Ikväll blir det träning men inte för er andra eller hur för det är ju carl-antonz ikväll på huset kl 19.00 right? be there säger jag bara! kommer bli gryyyyyyyymt! nu ska jag upp och göra mig en kopp te ♥












min söndag





















carl-antonz

måste bara upplysa alla där ute om att världens bästa dansband har spelning imorn på HUSET i huddinge kl 19.00 be there säger jag bara killar och tjejer! det är det värt!










hem ljuva hem

heeeeeelt underbar resa! finne inga ord! flera bilder finns på facebook ♥










♥♥♥

If I promise not to fight
At least not tonight
Would you stay the night
If I wore that little dress you like the best would you pass my tears

Would you stay
Would you stay with me

Michelle Featherstone - Stay

Listen to your heart

Nu har jag svarat på alla frågor till naturkunskapen, ska snart läsa igenom mina svar och försöka få något att fastna i huvudet. Imorgon blir det inte mycket plugg som kommer kunna göras då jag är upptagen hela dagen... men så är livet, bara att tacka och ta emot (?)

Nu sitter jag och lyssnar på Roxette - Listen to your heart, väldigt fin låt. Ska snart duscha och sen ha en riktig slappar kväll. Ska se på filmerna som Sandra lånade ut till mig, börjar med In her shoes.


bjuder på en sommar bild som vi alla längtar till så mycket









då mår jag bra!

igår hade jag och sandra en riktig tjejkväll! Vi bubblade, skvallrade mycket och löste världsproblem och sen såg vi såklart lets dance. Vi hade även ansiktsmask men dom bilderna får ni inte se för dem är inte vackra. Ansiktmasken var grön lera, gjorde susen men jösses vad man såg ut, haha!

Nostalgi Trip




























naturkunskaps prov

På måndag kommer min värsta mardröm, jag vill verkligen inte! Fy fan! Jag kan inte! kommer inte lära mig! vill inte lära mig! Hatar det!
Naturkunskaps prov är det som gäller, och vi har jätte många sidor att läsa samt jätte många frågor att svara på, jag har kommit till fråga 72... bara till fråga 85 kvar... Men vår lärare har ju faktiskt varit snäll då han låtit oss ta bort ca 10 frågor...(!!!!!!!!)
Igår på håltimmen satt jag och Anton och svarde på ca 25 av frågorna, vi var jätte ambitiösa men efter några frågor fick man lite svårt att koncentrera sig så medan Anton letade efter svaren i boken övade jag på mina hjulningar i korridoren fram och tillbaka. Anton tyckte att jag var jätte dukig!
När jag hade hjulat klart tog jag boken så fick Anton öva på att stå på händer mot en vägg.. han gled ner så det var inte så lyckat men han var duktig så länge det varade!
Klockan var tre en fredags eftermiddag, det var typ bara vi två kvar i hela skolan så gymnastik övningarna behövdes för att orka...
När jag sedan försökte att stå på händer så kom vaktmästaren i skolan förbi och sa "du måste ta i lite mer, kom igen nu... du klarar det!" då svarade jag "men det är faktiskt lite obehglaigt...." då skrattade vaktmästaren åt mig och sa "nejdå, du klarar det.. ett två tre, TA I!"
Jag tog inte i......


så här ser mitt skrivbord ut just nu... ni kanske förstår varför jag väljer att ta raster ofta?












imorgon=torsdag=typ fredag



.... och vi gillar fredagar!

onsdag

Idag gymmade jag med Sandra. Det gick jätte bra faktiskt!
Vi hade mycket skvaller att gå igenom och det vi inte hann med idag ska vi köra igenom på fredag, hihi! Det blir mycket tid att ta igen när man inte pratat på ett tag.

Nu har jag precis sett Greys Anatomy och det kom en liten tår. Så starka avsnitt emellanåt så jag tror jag dör! Men ni kan vara lugna, jag lever!

Idga åkte halva min umgängeskrets till Barcelona, känns ju jätte roligt men va fan jag får hålla ut tills på sändag då hela gänget kommer hem igen.
NI får ha det så roligt där nere brudar!!









resursdag

Idag har jag resursdag och vad som står på schemat idag är först plugga lite, måste göra lite engelska och naturkunskap, sen efter det bär det av till gymmet för lite träning. Ska köra ben idag har jag bestämt, sen blir det hem, äta, plugga lite till och sen se Greys Anatomy och efter det ska jag sova.
För er som inte vet är den bästa träningen för musklerna sömn, utan sömn får ni inga muskler, kom ihåg det!










nu gäller det


Den här veckan handlar om bara en sak inprincip och det är träning. Det är mycket som står på spel till i helgen och det är viktigt för framtiden inom laget att det går bra. Vi måste visa upp oss, visa att vi är här för att stanna, och att vi är några att räkna med. Vår tränare vet detta redan, vi vet det redan men vi måste bevisa det för Ky Buon. Kraven är många, glädjen är på topp och fan vad vi ska visa vad vi går för!!





älskar oss


Sex och samlevnadsdag


idag var olle waller i våran skola och svarade på frågor och hade föreläsning. what a day säger jag bara. sex överallt hahahaha! my my my. fetaste snyggaste killen i en teater jag och bea satt och dregglade som in i fasen! haha! TOMORROW åker jag till barca mina kära vänner och inte med vilka som helst, men världens underbaraste lag säger jag bara, åh gud vad kul vi ska ha det tjejer! så om vi inte hörs innan imorn sååååå får jag säga hejdå för några dagar! men va inte ledsna nu, carro är kvar ♥

// VERONICA

50%

ja som ni vet så åker veronica till barca imorgon så då får ni nöja er med mig och mina inlägg tills på söndagm roligt va? Jag hatar att blogga om inte veronica har skrivit på ett tag, vet inte varför men det känns så konstigt... haha. Men jag ovar att jag ska hålla er uppdaterade om mitt liv! Ni behlver inte oroa er.











vad gör man?

Idag hade jag en lektion, aktiekunskap och det var prov som gällde där!
Jag och Helena fick väl lite smått panik när vi läste frågorna då vi int ehade pluggat så mycket som man egentligen kanske borde ha gjot. Men vi bet ihop, vässade energiknölarna och skrev för glatta livet. Om det var rätt vet jag inte men det känns bättre att svara ngt helt ramdom än att lämna en fråga helt blank!

Vet inte om jag är så sugen på att få tillbaka resultatet, eller vad säger Hella-Bella?












går på extra energi just nu

I helgen (fredag till lördag) har jag tränat 14 timmar sammanlagt. Jag är helt slut i hela kroppen. Vill inget hellre än att lägga mig att sova. Orkade inte gå på första eller sista lektionen idag och huvet känns helt tugnt. Har inte ork till varken plugg, eller träning. Men har prov imorgon och träningen om 2 timmar.... bara bita ihop. Som tur är träffar jag Julia och Martina på träningen, alltid ngot positivt!

Bilder från i helgen:

















packåsna

just nu har jag sprungit runt i hela huset med helena i andra änden och disskuterat vad som ska med ner till barca. det är bra att ha någon att jämföra med lixom. så att man inte glömmer något. men nu är nääääääästan allt nedpackat. bara lite småsaker som tandborsten och benskydd m.m. nu lyssnar jag på denna underbara låt hahaa jag tröttnar aldrig på den! njuuuuuuuuuut♥
 











sunday 22.11

Idag var det bara att slita sig upp efter en ute kväll med vänner. Hasa sig till träningen och springa. Sedan var det julafton! Vi fick våra nya och grymt snygga träningskläder! jag kommer dreggla över er tjejer när vi springer på planen säger jag bara hahahaha! Idag åkte vi till mormor också och firade henne. hon fyller 71 år! grattis grattis! Sedan åkte vi hem och städade och jag och sophie började kolla vad vi ska ta med oss till barca (gud vad jag längtaaaaaar!). popcornen som låg i hyllan suktades så dem stoppade jag in i micron och slog på tvn där det blev wipeout och sanningens ögonblick! imorgon börjar jag 10.40 som vanligt på måndagar lite lyx sådär har väl ingen tackat nej till eller?










titta först innan du talar!

I Degerfors skulle jag och Martina dela rum. När vi kliver in i rummet finns det två sängar, en till vänster en annan till höger. Jag har inte ens hunnit in med ena foten innan jag ropar:

Carro: PASS!!!!! (och pekar på sängen till vänster)
Martina tittar på debåda sängarna:
Martina: Aaah, LÄTT!!! (och slänger sin väska på sängen till höger)

Här inser jag att jag gjorde ett dumt drag, så när jag har klivit in med hela kroppen i rummet tittar jag på de båda sängarna. Jag har paxat en f*cking tältsäng som höll på att ramla ihop när jag la sig på den medan Martina fick den sköna sängen, och jag lovar den var grymt skön!

TITTA INNAN NI TALAR!













Ber om ursäkt

Förlåt att jag inte har uppdaterat och förlåt för att veronica är dålig på att uppdatera när jag inte gör det så ni har inte kunnat. Jag har nämligen vart på träningsläger i Degerfors hela helgen, grymt kul men fan vad sliten jag är nu! Helt sjukt! Imorgon kan ju första lektionen på morgonen ta sig någonstans, carro ska sova!!

Träningen gick bra så nästa helg så jävlar, vi ska ta det!
Tränaren och folket är underbara så längtar till nästa läger.

























mina hippisar



tack för en underbar kväll tjejer! måste vi göra om riiiiiiiight? ;)












syskonkärlek


22.31

det är torsdags kväll och imorgon är det fredag, känns för jävla bra ska ni veta! Men det hade nog känts ännu bättre om det inte var så att jag hr en företagsekonomi rapport som ska lämnas in imorgon, och jag är inte riktigt klar än... men ska kämpa imorgon på håltimmen så Helena du får inte störa mig då! okej?

Jga har packat inför morgondagens träning då jag åker direkt från skolan sen har jag också skrivit en packningslista inför i helgen, så jag känner mig redo att packa ner allt imorgon!

Jag sitter och dricker mitt te som jag fick hämta själv för min syster vägrade hämta det åt, väldigt elakt tyckte jag. Men ni som känner mig vet att jag alltid har en hämndplan, när hon som minst anade det spang jag in i hennes rum och hoppade i henne nybäddade säng så lakanet blev helt skrynkligt, mohahaha! Känner på mig att jag kommer få te av henne nästa gång.

Idag åkte vi bil till skolan, fett nice och samma sak gäller imorgon! Halv nio ska jag vara klar! hihi!













<3



det var så läskigt. jag var så nervös. jag satt i bilen med gråten i halsen och vi pratade om det hela bilresan dit. när vi kom dit åkte vi hissen upp och det var en sådan konstig känsla och atmosfär där. man kännde att folk var sjuka och illa. jag vart ännu mera nervös och vi gick och gick. det känndes som att korridorerna aldrig tog slut. men sedan kom vi fram. och där satt hon på sängen. hon log. jag sprang fram och kramade dig och det var så skönt. men det var så konstigt. det var inte du. det var du men ändå inte du. du upprepade saker. fick inte fram vissa ord. och det var jobbigt att se och höra. hoppas att det här går åt rätt håll nu. jag vill inte att det ska gå åt andra hållet. inte nu. inte än farmor. jag tänker på dig jämt. jag vill inte nu. inte nu. jag ville inte lämna dig där. det var svårt. du måste ha så tråkigt där. bara ligga. men du är stark jag vet det. ♥










12 mars 19:17


spets body h&m
skärp h&m
kofta ny MQ
jeans h&m
linne h&m
klocka jet set











call on me


såhär jävla heta var vi idag och vad säger vi om det micke? MVG MVG MVG! vi fick mvg säger jag bara och det är vi lätt värda eller? ahhaha fyfan vad kul det var!!! så nu jävlar har vi lagt ribban högt för alla andra, och tro mig dom kommer inte våga klä sig såhär!











Lördag-Söndag





hemligheter

idag helena hände ngt stort, idag gjorde jag och veronica ngt intressant, idag har jag och veronica fixat och trixat, idag har jag och veronica bestämt, idag har jag och veronica köpt, idag har jag och veronica börjat nedräkningen tills du öppnar.

18 års presenten till världens bästa och underbaraste Helena är klar! ♥

Absolut bil pop

Imorgon kommer den dagen carro har längtat till sen jag och Sophie skrek i telefonen till varandra pga glädjen över hennes körkort! Vi ska åka bil till skolan!
Jag har gjort en ny skiva till henne, eller spelningslistan iaf, ska bara bränna över den till en skiva. Imorgon klockan nio kommer hon plocka upp mig sen kommer vi åka och plocka upp hellis-bellis. hihi!










Det är så synd om mig..


Efter att jag kom hem från Sophie solade jag solarium, vägde mellan att plugga eller sola, valet var enkelt. Sen åkte jag och syster till Skärlholmen för hon ville ha sällskap när hon skulle shoppa skor. När jag kom hem därifrån var det bara att sätta igång att vässa till kunskapen om Buddhismen... håller fortfarande på...
Men med chai te och lite cp sms med Sophie så flyter tiden på hyfsat iallafall!













Halva veckan har gått

Idag hade vi bara företagsekonomi på morgonen i tre timmar, sen håltimme från engelskan samt eget arbete på valfri plats i svenskan så jag slutade 11.55 idag. Jätte skönt!
Jag, Sophie och Helena åkte hem till Sophie och hennes nya hus, jätte fint btw!!!!!!, för att plugga. Vi stannade först vid uttran och pizzerian där och köpte lunch, efter det tog vi spurten till bussen och åkte till Sophie. Vi fick en rundtur och efter det åt vi upp våra kyckling rullar, eller vad man kallar dem. Sen började vi plugga på vårat religionsprov som sker imorgon, i början var vi duktiga men efter ett tag så slutade vi upp med det och började istället spana på snygga arbetare, dansa till dåliga 80-tals låtar och pratade väldigt mycket skit. Jag hade en klockren onsdag med andra ord!


Klänning: Gina Tricot
Kofta: Lindex
Strumpbyxor: H&M













onsdag 11 mars 19:14


linne carros h&m
leggins gina
jeans väst h&m divided
klocka jet set

carolines garderob kom till användning idag också! snart är det dags för träning. idag har jag jobbat och jobbat och övningskört. imorn blire åka av på idrotten. är faktiskt liiiiite nervös! ringde trafikskolan i södertälje igår och dom hade tid i maj, i maj MAJ! ahmen kul, kul! haha så får väl försöka titta runt lite överallt och ta och beställa tid nu, för det börjar bränna lite känner jag! idag är det exakt en vecka tills vi åker till barca. åh gud vad det ska bli kul. jag och helena ska vara room-mates om hon inte fortfarande är sur över min westlife kommentar mohahahha! men helena om vi är room-mates så lovar jag att du får lyssna på westlife hur mycket du vill. och bjud över jenny också så blir det roligt! haha♥











utan er går det inte


jag har fått lyckan att leva med de två underbaraste flickorna på denna jord! hur jag än vänder och vrider på mig så finns ni alltid där. om den ena är borta så är det genast tomt. det är helt enkelt tre det ska va. våran vänskap är något vackert och unikt. och jag är den lyckligaste människan på jorden som har fått två extra familje medlemmar i mitt liv! ni betyder och tack för den stöd ni visar. ni är bäst och den som någonsin gör er illa, gräver sin egen grav! ♥










min mormor...


...är grym på att skotta

....och typ lika stor som spaden!

...men hon klagar inte för det, hon lika glad ändå!











dagens


kofta carros gina
linne/tunika gina
leggins lindex
klocka jet set

today blir det plugg. och sedan blir det rosing och desperate! sophie har blivit sjuk igen. asså jag fattar inte hur hon lyckas! jag var ju hemma hos carro igår kväll och målade naglarna och så slingade vi hennes hår. jag passade på att gå igenom hennes garderob och hittade denna fina kofta som jag tog med mig hem! hihih. jag har börjat dricka kaffe nu nästan varje dag! känns inte bra. men ändå. det är ju så gott sådär ibland. måste träna vidare på mitt aerobics pass nu. det kommer bli tungt! ♥











Resultat

Innan jag går och lägger mig vill jag bara meddela att håret blev fint! Lite ljusare, lite jämnare. Duktig Veronica och Jessica!














Måndags dejt

Världens bästa Veronica kom hit för kanske 30 minuter sen, mitt under hårslingningen så hon tog över för Jessica och fortsatte slinga mitt hår, hon är mucho duktig på att slinga hår. Färgen sitter i just nu så än så länge har vi inte fått fram ngt resultat, men so far so good!

Nu sitter Veronica och målar sina naglar i neon rosa. Det blir jätte fint! Hoppas bara att det räcker för den är nästan slut... Jag ska snart måla mina i lila först måste jag tvätta ut färgen.
Vi sitter och dricker chai te och pratar om allt mellan himmel och jord, otroligt mysigt och ett perfekt avslut på en dag proppad med uppsatser och religions plugg! ♥



syster ska slinga mitt hår


kan det finnas någon bättre?

http://helenadelteus.blogg.se/2009/march/akta.html#comment

tack helena för allt och för att du finns där! <3










aerobics

micke nu har jag svettats och svettats. nu har jag filat och slipat. och nu är det klart! jag säger bara call on me på detta asså. på torsdag smäller det! då ska jag och micke förvandlas till två call on me människor. men jag är först ut! det är olidligt spännande, micke hur går det på ditt pass? hoppas att du har hållt igång hela eftermiddagen? annars blir jag besviken på dig! ♥


ungefär såhär, men bättre!













its in your eyes


ja vissa har två ögon men jag har.....6!










Time-Out

Nu har jag pluggat sen klockan två... jag har renskrivit alla anteckningar från lektionerna, blev sammanlagt elva sidor, sen har jag gjort en gloslista med orden som är bra att kunna och lagt upp dom på glosboken.se den sidan kan verkligen rädda ett jobbigt glosförhör!
Nu ska jag snart börja med analys frågorna som är bra att ha svarat på, men först... KAFFE!













Vi vill inte plugga!


Vi mailar, klagar, berättar vad vi äter och dricker, frågar onödiga frågor och är smått elaka mot varandra.. allt för att slippa plugga! haha.
Går det bra med rapporten Hellis? ♥













Chai, Plugg

Sitter och drciker chai te och ska snart sätta igång med pluggandet inför Religions provet som sker på torsdag. Känns lite läskigt faktiskt för det var länge sen vi hade ett prov med fakta, annars har vi haft uppsatser eller att man ska göra bokslut eller ngt liknade men det här är verkligen fakta, och mycket dessutom, som man ska kunna utantill och sen analysera kring!
Provet handlar om Buddhismen. Någon som är bra på den religionen?

Jag måste också skriva klart min småföretagande rapport också men den ska in på fredag så tänkte kämpa med den imorgon på håltimmen samt på torsdag kväll. Får se om jag hinner klart i tid.

Men nu väntar Buddhismen lära på mig! Och mitt gudomliga te!!


+ + + + +

Filmen igår får högsta betyg av mig, Grymt bra!!
Den var inte så läskig som jag trodde den skulle vara, men en gång mådde jag illa pga av en våldtäktsscen. Sen en gång så var det ett gevär skott som kom jättehögt och helt oväntad så jag blev så rädd så jag började gråta, haha. Inte stört gråta men det kom iaf två tårar ner från kinderna. Modig? Javisst!

Jag tycker alla ska gå och se Män som hatar kvinnor för det går inte att bli besviken, vare sig man läst boken eller inte!













bio!

Företags rapport står på mitt schema idag, inte roligt! Jag ska sammanställa frågorna på rätt dokument och sen ska jag skriva teorin har jag bestämt, eller iaf börja med teorin får se om jag hinner bli klar. Imorgon börjar jag seriöst med Relgions provet, usch vad jobbigt men jag ska varea duktig! mycket duktig!! Hopas att det är ett sånt prov som man blir överraskad av sig själv att ma kan det för man har varit aktiv på lektionerna... hoppas hoppas hoppas!

Klockan 19.03 ska jag ta bussen mot tumba för att sen ta tåget därifrån in till stan, idag är det bio med brudsen som gäller!
Män som hatar kvinnor ska ses, popcorn ska ätas, läsk ska drickas! Myspys med andra ord!
Tyvärr har jag och helle en tidig dag imorgon med svenska NP träning så vi får se hur det går, haha!

nu åter till musik, poppar gärnet med Alcazars låt Stay the night, och sen blir det fek oxå!












söndag

hallå allihoppa. snart ska jag bege mig upp till träningen. efter den ska jag övningsköra. sedan ikväll blir det bio med helena och carro. män som hatar kvinnor. det ska bli riktigt mysigt brudar! Gårdagen var jätte trevlig! god mat, kanske allderles för god så att man åt alldeles för mycket! gott sällskap och bra underhållning. jag har ont i magmusklerna idag bara för att vi skrattade så mycket! för att inte tala om på nattbussen hem, då vi alla var livrädda för mr zombie/hitler som satt bakom mig och jenny! idag åker jenny till berlin, hejdå jenny! hoppas att det är varm där?

måste försöka klämma in lite plugg idag också, elr fila på mitt aerobics pass som jag och micke ska redovisa på torsdag! det kommer bli grymt! lite call on me stuket på det, elr hur micke picke?










tjejmiddag













Carolines vecka 10.

Igår var det fredag och min fredag såg ut så här:
Först skola, sedan direkt till träningen för ett möte och efter det var det träning fram till halv sju. Sen åkte jag hem och bara tog det lugnt, jätte skönt!

Idag är det lördag och jag vaknade runt nio tiden, gick upp, åt frukost helt solo då mamma och pappa var och träna. Efter frukosten tittade jag på vänner, sen kom mamma och pappa hem och jag höll dem sällskap vid frukosten och sen skjutsade pappa upp mig till krysset för jag skulle sola solarium. Efter det kom jag hem, bör om, och sen gick jag och pappa ut och sprang. Hade ont i benen från träningen igår, men det gick bra iaf. Var tugnt dem sista backarna då vägen hem till mig är en bergsklättring men det kändes hyfsat iaf!

Nu har jag stretchat, bastat, duschat och fönat håret så nu är det bara att göra sig klar för klockan sex ska jag och sophie vara hos helena där det är tjejmiddag!
MYSIGT! hihi

Imogon blir det träningen på morgonen. Då ska vi sätta en ny kata med laget.. får se hur lång tid det tar, men roligt ska det bli iaf!















morgonstund har guld i mun

Nu är jag uppe i ottan på en lördag mina kära vänner. inte frivilligt då. vi har nämligen match nu kl halv tolv mot BP borta. direkt efter matchen ska jag bege mig till helenas tälje hem och delta i tjejmiddagen! wohu! det blir fajitas (som helena påstår att hon kan laga, upp till bevis) massa skratt och massa tjejer hahah! det ska bli trevligt brudar. Så tyvär kan jag inte underhålla er förns imorn typ. jag ber så hemskt mycket om ursäkt. nu ska jag packa kappsäcken och borsta gaddarna. PUSS ♥


roar er med denna bild! hahaha så jävla skön! helena kollar på mig om om jag är dum i huvudet!










Vi har myskväll

Syster är på kryssning och jag mamma och pappa är trötta och har en myskväll framför LetsDance. Vi äter nötter, jag dricker chaite, och mamma och pappa vin.

-Jag älskar er!










i hate this part right here!











våren kom nu!


nya tyg skor från h&m för otroliga 129 kr! omg











pluggolinen

idag är det ända jag har hunnit med förutom att äta och suttit vid datorn och några toabesök att plugga! Historia närmare bestämt, imperialismen! jaaaha, ok säger jag bara om den! men men det är sånt som måste göras.












Ny inköpt!




Idag blev min mattelektion inställd, så jag, helena, sophie och sara tog en tripp till huddinge centrum och KICKS och inskaffade lite saker!
Jag köpte tre nya nagellack från Depend för 25kr/st, en eyeliner från Maybelline för 95kr och en ny deodorant från Rexona för 39kr













Helena det här är fan du!

hahaha hittade ett nytt fnitterfynd på tjuvlyssnat.se

En kille och två tjejer ~17 pratar om killens nya hund.
Killen: Jag ska lära den allt jag kan!
Tjej 1: Haha, det blir ju inte mycket inte!
Tjej 2 nickar instämmande.
Killen: Joo fan, jag ska lära den matte! Tänk va coolt om jag ba "vad är 10+5?" och så skäller den fem gånger!
Alla blir tysta.












Aaw, fett söt!

haha läs vad jag hittade på Tjuvlyssna.se nyss.. barn är för underbara alltså!!

En pojke ~4 och fröken ~30 sitter och pratar om skillnaden mellan pojkar och flickor.
Pojken: Varför har pojkar snopp?
Fröken: Men hur skulle man annars se skillnad på pojkar och flickor?
Pojken: Men åååh! Tjejer har ju Lypsyl!










torsdag

Direkt idag efter skolan åkte jag och hjälpte min tränare med småbarns träningen. Från 17.00-19.00 var jag där och petade fram små knän, rätta till händer osv. Dem är söta men det gäller att ha tålamod! Menmen, var fjärde vecka kan jag nog hålla ut.

Imorse var det trippeldejt på bussen, Caroline, Veronica, och Sophie! hihi Veronica berättade om sin dröm inatt... var inte ett dugg intressant....


- de är glada för jag fyllde år








neon

Hejsan!
Nu håller jag på att måla naglarna i neon-rosa. Det blir super fint, men nagellacket är snart slut så jag får verkligen kämpa för att få ngn färg, men jag ska lyckas! Är redan klar med fem av tio naglar... häften kvar!!

Nu kom en jätte bra låt på datan, har inte hört den på jättelänge. Den är så sorglig och fin!!
Den får bli veckans låt:
Paula De Anda - Walk away












så fin

Det är natt och jag fryser. fönstret står öppet och månen lyser. jag kan inte förklara min vackra underbara. att jag måste gå. att jag måste gå. att jag måste gå. att jag måste gå. dina ögons forna glans. går ej finna någonstans. och ditt hjärtas jämna slag. som så tryggt fanns där en dag. har du lämnat och glömt bort. ja din kärlek blev för kort. den blev för kort.


han är liten jag vet, men ring mig när du är typ 20? jag är kär hahahaha!












så jävla skön!



kolla hela! så jävla skön! XD










onsdag

sitter på företagsekonomi lektionen, började med den 9.10 och den slutar inte förrän 11.50. Men lektionen burkar flyta på ganska smidigt ändå.. men det är nog vår lärare som gör då hon kommer in på helt onödiga saker ibland, men jag klagar inte, man orkar inte sitta och lyssna och vara på alerten hela tiden så det är ganska skönt.

Nu har vi fått tid till att arbeta med vår småföretagande rapport, och jag ska jobba med den, lovar, men orkar inte göra det riktigt än. jag har skrivit en liten metod och syfte hittils så ganska duktig har jag varitm, frågorna är sammanställda hemma så de kan jag inte göra här... tänkte börja med teorin nu, ska bara samla krafter till det först, sen jävlar vad jag ska arbeta.

Nu klagar helena på hur jag skriver, dumma henne. Jag har musik i örnen och då trycker man automatiskt hårdare på tangentbordet, precis som skriker när man ska prata, haha













på tal om big brother


vart är jessica? är hon bara ett minne blott? har inte hört nått om henne på evigheter!











Är hon ens snygg?



killar är det bara jag som inte tycker att hon är snygg på den här bilden?
det är ju för fan bara äckligt!?
FYFAN!!!!!!!!!
Snart blir det rosing på tv, jag ska titta ska ni? Jag tycker att det är ganska kul. Jag vill inte smutskasta henne på något sätt har ingen emot henne. men tror hon verkligen att alla killar som söker in till "den rätte för rosing" verkligen vill hitta kärleken med henne? och inte bara skryta för sina kompisar om att de har fått rosing i säng..? hmmmm! tycker det är synd. hon har verkligen "förstört" den sidan hos sig själv tror jag. inte bara genom big brother. men jag har svårt att tro att killar vill ha ett förhållande med henne?! elr vad säger du bonden?














veckans knark låt!


i love this, hon är gryyyyyyyyyym! ♥










vi känner varandra


busskompis

Idag var det busstid med Veronica, varje tisdag, om inte veronica väljer att inte gå till skolan den dagen, har jag och veronica bussmöte! Båda två tar 7.16 bussen (jag vet, fett tidigt) och då passar vi på att dra veckans lista, veckans händelser och veckan nejtack! Både det som har hänt och ska hända.. det är bra att få en veckas koll på saker och ting, rekommenderar det starkt!

- micke, torka tårarna!! hon åker med dig imorgon














elak morgon

Imorse när klockan ringde tänkte jag "ska jag ta sovmorgon och skipa akteikunskapen?" sen tänkte jag "nej, jag ska vara snäll mot helena..." Jag går upp, ducshar gör iordning mig och går till bussen. När jag är på väg från tåget till skolan får jag ett sms "Jävla fitta!! jag har försovit mig! Jag kommer inte till akitekunskapen.. vi ses på svenskan"
URSÄKTA MIG!!!?

Jag fick sitta själv, höll på att somna och sen har jag hål mellan 9.20 till 11.55. Sophie håller mig sällskap nu men fram till typ tio var jag helt själv! jätte tråkigt! Dum Anton skulle gymma och dum viktor hade lektion... vart är samhället på väg?












see you at 6 am

Klockan är ställd, huset är släckt, tröttheten är på topp!
 - Dags att sova!















studiedag

Idag har jag studie dag peeps. Jag sitter här och fryser. har min tjocktröja på mig. har precis nästan ätit frulle. Efter carolines fina upplägg blev jag jävligt sugen på att sätta på en romantisk film och bara drömma lite framför den. Sätta på en kopp te. kanske gå en promenad ner till handlarn och köpa nått gott först? Imorgon har vi steg 2 redovisning i vårat reklamprojekt. we are ready! more than ready, vi är typ redan klara med steg 3. haha! skönt faktiskt. nej nu måste jag ut och röra på mig lite. hehe, bara 50 meter i ju för sig men ändå! puss på er ♥













för att.

PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS













Kärlek då den är som finast!


Hon sjunger ut sina sista andetag för han, han andas för henne


"You jump I jump, remember?" Allt började som en dröm.... 


När han mimar låten i slutet till henne är det äkta!


Den här scenen satte ribban för romantik!

 
"It must had been love" skapade tårhysteri i biosalongen


Vilket par är finast?












15.33-16.20

Det gick jättebra att spinga idag! Jag och pappa sprang mellan 7-8 kilometer i ett väldigt lugnt tempo då det är bäst för kondiotionen. Jag trodde inte att det skulle gå så bra som det faktiskt gick då jag inte har sprungit på ett tag.. nu är blir det springa den rundan minst en gång i veckan! Får se om vi lyckas hålla det. haha!












OTH












Spännande!!

Jag har vetat att det har varit på gång men har aldrig fått bekräftat för mig att jag ska göra det, men idag fick jag det bekräftat! Min tränare berättade det för mig och jag började skratta, pappa skratta, Kenneth skratta och Senei skratta. Helt sjukt! Jag, helt ensam, ska stå där, inför DEM TVÅ och representera Salems shukokai karate! Ska bli så grymt kul!!

Jag berättar inte än vad det gäller utan det får ni allt ta och vänta med, jag måste inse det själv först. Tänk om jag får skaka hand med dom!!!!!










GADNÖS

Idag är det söndag, väldigt skönt! Den dagen är så avslappnande, älskar söndagar. Man kan bara ligga i soffan och inte bry sig om ngt! Men idag blir det inget soffmys för min del.
Vaknade klocan kavrt över tio av klockan gick då ner och åt frukost och sen bar det av till träningen. Efter en halvtimma kom pappa med filmkameran och vi filmade mig från domarnas vinklar och synade och så! Om två veckor ska det sitta!
När vi kom hem kopplade vi inte filmkameran till tv:n och såg det på storbild så man verkligen kunde se alla detaljer.. så nu vet jag exakt vad som ska fixas. Men för att göra det måste det tränas lite mer så därför ska jag och pappa ut och jogga snart. Sen håller vi tummarna oxå för att jag och mamma får tiden för bodypump idag vid fem tiden. Hoppas!!

nej nu ska jag börja göra mig iordning för en joggingtur. Usch! jag hatar att springa, det är så himla tråkigt "åh titta ett nytt fult träd!" Det händer ingenting.. man bara springer där och ser dum ut. Menmen, tur att vi är två, haha!








Lördag

Igår var jag och Helena hos Jessicas Jimmy på söder och såg melodifestivalen och bekantade oss med hans vänner. Det var trevligt och roligt men vid halv två kände vi att det var dags att dra sig hemåt. Med Lindas sällskap gick vi till buss 4 som tog oss till Gullmars. Där gick vi inte på 7/11 och köpte oss en varsin kycklingmacka i vänta på nattbussen som skulle ta oss hem. Nattbussen kommer, är fullproppad så fanskapet vägrar släppa på oss. Jag smsar då mina köra föräldrar och världens bästa pappa kom och hämtade oss. Väldigt skönt att slippa nattbussen, usch!! Kom hem skaplig tid och somnade vid tre.. skönt!!

OBS!Bilder stod Linda för igår, förhoppningsvis dyker dom upp på facebook












söndag

Idag är det träning, ska snart börja traska upp. hoppas att jag kan träna idag. är helt blå om foten! Imorn har vi studiedag så jag är ledig en extra dag! woohu! så jävla skönt. Men det ska bli skönt att komma tillbaka in i rutinerna igen också. Igår var vi på toxic. Helt okej kväll! Denna nattbussresa hem var det ingen som pratade med mig, haha! gud vad skönt. jag bara låg och halvsov hela vägen. Men sedan när jag skulle gå av i tumba fick jag sitta och vänta på bussen som skulle ta mig mot rönninge i en halvtimme! ute, kallt! Sedan precis när bussen skulle åka hoppar två konstiga fillurer på, emelie och sophie. så jag fick lite sällskap hem iaf! sötnosar♥