Årets...

...utslägnda - Caroline
...förändring (hår) - Veronica
...körkort - Jenny
...antagna - Sandra (addis)
...flirtare - Natta
...lumpenboy - Micke
...flytta hemifrån - Jessica
...operation - Sophie
...djurmänniska - Bea
...kändis - Hampus
...teknik-kåta - Philip
...Im so over him!!! - Julia
...jag skiter i den här julen i Thai - Sandra (liljan)
...lärare - Martina
...bud tjej - Helena
...present till tjejen - Robin

...BACK ON TRACK - usyoume



Jungfrun 2011

Horoskop 2011 Jungfrun
Om du i början av året inte börjar trassla in dig i frågor som rör din självständighet, väntar en bra år för jungfrun, i synnerhet för jungrur födda i början på tecknet. Jungfrur kan planera redan i början på sommaren och fram till slutet på året. Det handlar om viktiga saker som kan uppnås tack vare nogrann planering. I februati kan du känna fjärilar i magen och du kan inleda ett varaktigt kärleksfullt förhållande. Jungfrur kommer i år däremot även att vilja vidga sina vyer och det kan göras genom att resa eller genom att studera. Det kan också hända att Jungfrur behöver tänka mer än vanligt på ekonomin och hur de planerar sina utgifter för att de ska räcka till,dock inte betydligt mer än det var fallet förra året. Mycket bra tider väntar mot slutet av augusti, början av september och september-november. Under den här perioden har du energi för alla aktiviteter.

Vattumannen 2011

Årshoroskop Vattumannen 2011
Den neutrala början av året kommer att följas av en lovande vår, men det är i sommar som kommer att verkligen utmana vattumannens ambitioner. Du kommer att känna dig alltför trög och lat. Att hinna med allt som händer i år, stämmer inte överens med hur vattumannen anser vara det goda i livet. I början av året bör du undvika att komma på kant med nära och kära, i synnerhet om de är yngre och diskussionen kretsar kring livets mening, religion och samhällsstrukturen. Sedan kan du fokusera på att förbättra dina livsomständigheter, och finna ordning i familjelivet, som ger mer och blir långt viktigare för dig än yrkeslivet. Samtidigt är det inte någon bra idé att göra långa resor.

Min lediga dag

de va välbehövligt!

älskling

29/8-10 Philip ♥

Önskelistan



min önskelista till min födelsedag!

Väska från modekungen.se, Parfym Juicy Couture, NeuLash vitaminer till ögonfransarna, Presentkort på: Veromoda, Zara, Ikea, Gina, Topshop, Smycken, Objektiv till min kamera, Reflexskärm till kameran och Pengar till mitt sparande av macbook! TACK

Inaktivt

Här är det väldigt dåligt. Men jag och Caroline lovar att det årliga nyårsinlägget kommer! Vi ska skriva det. Oroa er inte. Har helt enkelt inte haft tid/lust/ork/motivation till att skriva. Men vi säger såhär 2011 här börjar vi om, en nystart helt enkelt! Ikväll ska jag på olearys med jobbet sen ska vi bowla så kommer inte skriva mera idag. Imorn ska jag Philip in till stan och fixa en hemlis hihih. Har massa bilder osv att ladda upp :)

/ Veronica

9e dec hard rock

fiddeli fyllde 18, det firades med hard rock!



måndag morgon

Idag är det en ledig dag för mig. Skönt! ska både till frissan och till doktorn och ikväll ska jag träna core med helena! Här är det väldigt inaktivt, ber om ursäkt men har inte haft lust eller ork faktiskt. Har precis tvättat och vikt tvätt. Funderar på att städa ur garderoben och göra en månadsbudget nu! kl 11:00 frissan! då blir det röd-brunt och lite klippi-klippi!
Helgen bestod av film-mys och avkopplande. Igår vart det julbord på Talliden och senare bio med älsklingen. Vi såg i rymden finns inga känslor, hur bra som helst! se den!
I lördags var jag och Helena och julshoppade huuuh. vå åkte in vid 10 kom hem halv 7, vilken dag säger jag bara! hittade dock massa fint och en blus jag ska ha på nyår! hihih

Går det att tröttna på chocklad?


upp till bevis...fick precis en stor korg med chocklad från taxi kurir på jobbet! inte helt fel!


Två solar i Kista


så jävla skumt...förra veckan på jobbet så var det två solar!? Stod till och med i Aftonbladet. Hahaha. alla kineser och japaner sprang ut och fotade med sina systemkameror. classic!

make me whole


Illamående

Idag mådde jag illa så gick inte till jobbet. Nu är det bättre så kommer gå imorn! Ikväll ska jag och Helena träna på friskis och svettis. hihih. kul. I helgen var det julbak och julstök. Lördags va jag och jenny och carro hemma hos robin och hade det tjejigt. Vi skrev lappar och svarade på frågor. myspys. Längtar redan tills nästa helg för då händer det massor av kul! Puss så länge!

jag inspekterar mitt halvfärdiga pepparkakshus!

hej mitt vinterland


4e december

Sitter just nu och äter upp det som blev kvar från gårdagens middag. Jag och Hampus lagade wook. Mums!

Ikväll ska jag vara med vero ica, vi har bestämt oss för att sätta oss någonstans, dricka kaffe, fika och bara prata om allt som hänt i vårt liv hittils. Var länge sen vi träffade för att bara prata! Ska bli mys men framförallt välbehövt! Man måste ju informera vännerna om en liv, inte sant?

Ska inte avsläja än vad som är på gång i mitt kära liv men berättar så fort jag vet mer, fått mer svar. Ha inte alls för höga förväntninagr bara då blir ni kanske besvikna! haha! Stort för mig men kanske inte för er, vem vet?

Nu ska jag fortsätta njuta av min wook och kika runt lite på nätet :)

Vilka gick till final i Idol igår förretsen?

Många bollar i luften!

Mycket har hänt denna vecka och jag ska berätta för er snart! Men ahr inte riktigt tid nu tyvärr.. Är hemma för att käka lunch och sen vara tillbaka på träningen igen kl fyra. Efter det är det gredering för dem lägre bälterna som gäller men lär vara kvar och hjälpa till lite, beror på hur många det är där redan. Får se!

På måndag har jag bokat tid för att fixa mitt hår iaf. JA!! Det är bättre nu men är fortfarande inte helt nöjd med färgen tyvärr. Men denna gång har jag bokat inne på Östermalm, Rabi Rabi heter salongen och där är det proffs! Lite dyrare men, men det kommer bli bra! Jag tror jag ska börja gå där faktiskt. Det är ju inte ofta man klipper och när man gör det vill man ju att det ska ske på rätt sätt. Håret är ju en väldigt stor accessoar när allt kommer till.

Nu måste jag börja samla oihop mina grejer igen för att åka men vi hörs senare ikväll!!

PUSS

Helt sjukt

Ja mina kära vänner. vet ni vad veronica har gjort? Hon har fått den sista jävla peack snowline jackan i svart storlek S i hela Sverige. Dem skickar ner den från Åre till mig. hahaha. Jag ringde runt till alla Peak butiker i hela Sverige och hon i Åre butiken sa att detta måste vara den sista!

Womens Snowline

där har ni den. jag är glad att jag äntligen har hittat en jacka! Nu ska vi bara se satt den passar!