Uppe med tuppen

Godmorgon!
Igår var vi som sagt ute och firade veronica på hennes födelsedag. Började hemma hos henne med tårta som hon hade bakat, jättegod! Bra veronica!
Efter det bar det av till Royal Garden. Vi alla stod uppskrivna på listan så inget indrträde här inte! Med ca 20 personer som man kände där inne (om inte mer) blev det drag på dansgolvet vill jag lova. Riktigt kul! Vid ett tiden åkte jag, Hampus, Julia och Martina hem. Vi tre har träning nu på morgonen och behövde få vår sömn och Hampus hade haft match på kvällen och var helt sut. Så en ganska tidig kväll kan vi säga där lampan släcktes strax efter två. Skönt!

Vaknade klockan nio av ett sms från Martina som sa att hon var sjuk, stackare! Så lag träning blir det då tyvärr inte idag men jag måste ner till dojon ändå för att hålla träningen så mamma hämtade mig inne på söder vid halv elva tiden och nu ska jag ner och äta min andra frukost för idag!


Fix och trix

Hej och hopp!
Nu är Julia och Martina hemma hos mig och det sminkas och ordans tillsammans till Magnus Uggla låt "Häng med på Party". Klockan sju beger vi oss av till veronica för att äta tårta och föra innan utgång!

Yeeah!


JA MÅ HON LEVA!


Inaktivt

Vi ursäktar för dålig uppdatering men mycket i skolan och träningar skapar mindre inlägg! Men nu är jag här!

Imorse vaknade jag klockan kvart i åtta helt av mig själv. Men det var ganska passande då klockan skulle ringa åtta noll noll. Jag hade PT tid imorse klockan nio. Blodsmak i munnen fick jag under uppvärminingen haha, men sen gick det bra! Mina armar värker just nu så det betyder bra träning!

Igår på träningen hade jag, Julia och Martina teknik träning till laget. Det var gummiband som motstånd och balans träning samt få in en spark i samma höjd och med exakt samma vinkling på foten.
Med kommentarer som:
"Men det går inte, jag har för mycket fot!"
"Aj min rygg"
"Haha kärlekshandtag vid ankeln"

etc. var det hyfsat iaf, får fortsätta med den kicken imorgon på träningen.

Nu bäddar Hampus sängen och jag ska hoppa in i duschen efter träningen!


Bilden tagen i Schweiz 2008 strax innan vi springer upp på pallen i takt till en jublande läktare!

imorn är det min dag


låtar jag älskar LYSSNA!



mina låtar som får mig att bli på bra humör! :D

"Brrr" säger Sverige

Nu sitter jag här med sockor på fötterna och fryser jätte mycket. Ensam hemma är jag, alla är ute på villo vägar. Jag borde pugga men sitter hä och tycker synd om mig själv istället. Idag hade jag Converse på mig i skolan vilket betyder att när jag gick från bussen där Martin i klassen släppt av mig fröööös mina fötter. Ha inte Converse på er en dag som har blivit varnad för snö storm! Som tur var fick jag skjuts av snälla Martin och behövde bara gå några meter från busshållsplatsen. Annars hade jag nog inte klarat mig ur kylan levande.

Nu sitter jag här och inser hur mycket jag saknar Hampus. Han är på träning och ska sedan iväg på ett möte så han kommer inte komma hit förrän typ nio tiden och det är mycket sent, menmen. "Den som väntar på något gott" säger jag!

hihi nu ska fixa med en liten roligare sak men, HEMLIS HEMLIS!!

fikafikafika


det blev en snabbis förbi kaffestugan också, muums!

tisdag jan26

Idag har jag gått i skolan till 12.00. sedan mötte jag upp philip i huddinge centrum. det var dags för en shoppingrunda för han. jag är hans personal shopper så nu har han massa fina kläder. det här köpte han:

allt från MQ

skit snygga turkosa chinos 599:-, kofta REA 199:-, T-shirt 149:-

svart och vinröd t-shirt 100:-, 2 st randiga för 299:-


sedan köpte han en vanlig svart skjorta också, ganska nöjd med dagens inköp av kläder! hihih fina va dem eller hur?

måååndag


idag har det verkligen varit en ta-bort-alla-hjärn-celler-jag-har-dag. alltså inte kul. tänka gillar inte jag, spec inte på måndagar. men fyfan vad vi rockade på matte lektionen idag! Nu har jag träningsvärk så det skriker om det. ikväll är det träning och imorn är det upp tidigt, möta Bea i Huddinge Centrum och sedan skola tills kl 12.00! skön dag imorn iaf. men sen är det projektarbete och annat som måste göras och hinnas med. Hämta ut mitt gymkort bl.a. micke gjorde så att jag fick det brillianta idéen att jag kan gymma på antingen måndag mornar eller tisdageftermiddagar... smart kille den där micke! idag är det löning också vilket är så jävla najs för min del eftersom jag har jobbar över 100 timmar i jul! WHOOOOOWHOOOO living the dream!

helgen

ojojoj sorry allihoppa carro har varit duktig men inte jag inte. jag har faktiskt inte hunnit eller orkat med att skriva i helgen. men här får ni en liter snabbgenomgång!

Fredag: var det sophie som hade 19 års party!

Lördag: intervjuat dessa skönheter, sedan åkte jag iväg och kollade filles match!


Söndag: Spelade vi Salem cup i skogsäng med en fullsatt läktare! På kvällen köpte jag och philip chips och sura bilar och slängde oss på sängen och kollade på Johan Falk!


Parkeringsböter

Jaha, välkommen till klubben eller vad säger man? Idag började jag skolan klockan tio över tolv, åkte in i parkeringsgaraget där man får stå i tre timmar, ställde p-skivan på tolv och gick därifrån. Klockan två ska jag vara duktig och gå ut och parkera om bilen och då ändra p-skivan. Jag byter till och med parkeringsplats för att jag är så duktig och latar mig inte genom att bara snurra på p-skivan. När jag parkerat klart ska jag ställa om p-skivan från 12 till 14 (tänker jag) och ställer då automatiskt p-skivan på 4, alltså klockan sexton som jag i mitt huvud tänker är 14. 450 kr, Putts väck!


Söndags mys

Idag vaknade jag och Hampus upp klockan elva och gick då ner för att äta frukost och gjorde oss sen iordning i lugn och ro för att sedan åka och titta på Salem Cup som spelades i skogsängskolan med damerna. Tyvärr åkte dem ut i semi men var jätte duktiga och en hårfin förlust, men vad ska man göra?
Jag och Hampus åkte pch köpte pizza till hela hushållet och åt med mamma och pappa när vi kom hem. Vi har också köpt massvis med gott att äta idag till Blåsningen och sen Johan Falk. Jag älskar söndagar!

Puss på er alla! Kommer troligtvis inte blogga mer ikväll då jag nu ska krypa in i Hampus famn i soffan och tänker inte lämna den så länge akuta toalett besök inte dyker upp...


Lugnt och skönt

Min lördag ska jag spendera tillsammans med Hampus. Ska bli mysigt. Igår va jag på fest och firade Sophies 19 års dag! Var roligt då många från klassen var där och då blir det alltid drag. Tyvärr var jag tvungen att åka hem vid halv två då jag hade träning med min PT idag på morgonen. Träningen var lagom jobbig och kändes bra! Så ser fram emot nästa träning. Vi kommer nog alltid köra på lördagsmornar tror jag, skönast då det inte är så mycket folk då.

Nu ska jag säga till Hampus att vi ska äta mat, mamma och pappa är på middag ikväll så mamma har lagat mat till oss som vi bara kan värma, något med kyckling tror jag det blir! Gott.


Färdigstädat

Före:



Efter:



Lördags mys

Ä N T L I G E N kom Hampus hem till mig så nu kan vi börja städa mitt rum! hihi! Roligt vi ska ha det tillsammans!


Jag älskar mitt nya läppglans!


Från H&M för 50 kr och det håller!!

SYOSS

Ja jag vet, jag gick på reklamen men jag stod i valet och kvalet och så tänkte jag, nej, den måste vara bra! När jag betalade dem frågade jag hon i kassan om dem var bra och då hon "ja" och då sa jag "Härligt, för jag har gått på reklmanen" "haha ja du det gjorde jag med och den stämmer". Och vet ni vad? Underbart!! Köp den nu nu nu! Finns i flera olika modeller, jag köpte den som ger mer shine till håret (det var den enda flaskan som hade rosa på sig och shinigt hår är aldirg fel)



T U L P A N E R


Titta vad som stod och väntade på mig i mitt fönster när jag kom hem från träningen i fredags! Fina va? Pappa köpte dem till mig efter jobbet i fredags, mamma fick också tulpaner! hihi!

studiedag


idag har jag studerat. precis som dagen säger. ikväll blir det party. nu ska jag kika på vad jag ska ta på mig. sen kommer pojkvän och hämtar mig med färska bullar med sig. på söndag har vi tunering. hoppas jag hinner bli frisk tills dess! byebye.

Ny plattång

Idag åkte jag och Hampus iväg och köpte en ny plattång till mig då sladden på min gamla hade skalats vilket gör den farlig för att användas. Vi åkte till tumba järn och så gick jag fram till kassa och sa "vilken är er bästa plattång!" och så gav hon mig "Babyliss pro 230" med kermaik plattor och värme på 230 grader. Jag testade den nu när jag kom hem och halleluja, himmel riket för plattångar. Den kostade närmare 700 kr men det var så värt det! Och det följde med en liten svart platta som kan linda in den i när man reser eller ha den och ligga på när man inte använder den, gulligt!





Gammelmormor 91 år

Igår var min gammelmormor här på middag. Det var nämligen hennes 91 års födelsedag. Hon älskade sin rosa tårta där det stod Märta 91 år på. Pratade om det hela kvällen. Så söt!




Min personliga tränare

Eftersom att jag inte tar bilder på gymmet när vi tränar så tänkte jag ändå att ni skulle få en ansikte om vem jag menar varje gång jag skriver PT.


20 januari

Idag är det onsdag och Sophies födelsedag! GRATTIS!

Idag började skolan 9.00 med UF och slutade 16.00 men idrott. Var en ganska skön dag faktiskt och imorgon är det en ledig dag för mig! Hihi vilket passar perfekt för då kan jag mysa hela dagen med min älskling. Vi är hemma hos mig istället för honom så jag får pussa han till han somnar hemma hos mig istället.

Idag var första träningen med min PT och det kändes bra! Julia kom och skulle ha passet efter så vi böt av varandra. Idag gick vi bara igenom alla övninagr och hur det kommer gå till etc men var ändå svettig efter så vågar inte riktigt tänka på nästa gång som jag tror blir på lördag.

Nu ska jag ut till Hampus och pappa som kollar på handboll i soffan. Eller så går jag in och stör mamma när hon ligger och läser. hihi tror jag stör mamma!


jag är en underbar flickvän


igårkväll målade jag philips naglar! Det fanns en hake bakom såklrt annars hade han inte gått med på det. Om jag fick måla (det började med pekfingrarna) hans naglar så fick han bullar som jag hade lagat. Det slutade med att jag målade alla! Jag är så snäll visst då? hihih

Viktig info

Vet ni!?
På torsdag har jag och Hampus varit tillsammans i åtta månader! Helt underbart och jag bir mer och mer kär för varje dag som går!




Goder afton

Ursäktar mig för min dåliga uppdatering men idag när jag kom hem från skolan orkade jag inte röra mig och igår kände jag inte för det helt enkelt. Men nu är jag här! Imorse klockan åtta hade jag min första färg form och stil lektion och det var faktiskt roligt. Vi fick måla med vattenfärger och jag ankan och matilda satt och skrattade åt oss sjävla p.g.a. dålig pysselvana eller vad man säger. Hur som helst, roligt var det men om det blev fint vet jag inte. haha.

Idag har jag tränat brunbälterna och svartbälterna igen samt varit på min egna träning och imorgon är det första träningen tillsammans med min personliga tränare. hihi. Danne från min karate har utbildat sig till personlig tränare och kommer nu vara min PT ett tag framöver vilket känns bra! Han ser mig dojon varje och vet vad som ska fixas och hur!

Min Hampus mår inte så bra just nu, är lite sjuk så imorgon ska jag åka hem till han efter min träning och pussa på han tills han somnar. Mysigt!

Nu ska jag gå till mig säng och ringa min sjukling til pojkvän.

God natt på er!




herr och fru gris



mina saltkar kan mycket dom...

januari19


idag har jag bakat bullar. vanilj och kanel. mitt ont i halsen har blivit värre.. ikväll blir det sjukstuga här på tussi. Emelie och hennes kompis kommer och ska kolla deras blod socker och när mamma kommer hem ska hon göra ett halsprov på mig. ibland är det tur att ha en mamma inom sjukvården. Idag var jag inne i stan efter skolan och köpte spegeln, så nu ringer dom när jag ska åka och hämta den i tumba. Då är en till pusselbit på plats i mitt rum. Det sista jag kommer att göra är typ färgen.. för det tar så lång tid.. tror jag. har aldrig målat förut (elr jo i helenas rum det blev jättefint visst hella?) så Philip får hjälpa till! elr han har inget val...

I feel love, love, love


migrän

jag vaknade en timme innan min klocka skulle ringa i morse. Mitt huvud höll på att sprängas och ögonen ville ploppa ur. det var migrän på G. det var bara att resa sig upp och proppa i sig två alvedon brus och sedan dra för fönstret så gott som det gick och på med ögonbindeln och, hejdå världen! nu har jag fått i mig mat iaf och vatten. tack vare philip, så jag känner mig lite bättre men det ligger och gror än. så nu blir det hejdå världen tills vi ses imorn! ciao

EM i Tyskland

Åh! Var inne på vår hemsida och tittade på bilder från EM som var i somras i Tyskland! Jätte härliga bilder men tyvärr kan man inte kopiera dem vilket är synd, jag som hade tänkt gjort ett arkiv om det. Menmen ni får helt enkelt gå in och kolla själva!

Klicka här!


Julia, Sarah, jag redo för tävling!





Mot port 83

Snart ska jag äta, köttförssås och spagetti sen efter det ska jag åka till söder. Jag som knappt orkar gasa ska sitta och åka bil in till söder, haha kommer ju gå prima ballerina! Men men väl där ska jag lägga mig i sängen och sova tills hampus och hans mamma kommer hem från bion! Gud vad skönt!

Orkar inte röra mig

Känns som att jag sprungit rätt in i en betong vägg pga all träningsvärk. Har tränat sammanlagt ca 12 timmar lördag söndag vilket är mycket men; fan vad kul! Laget sattes i torsdags och det blev jag julia och martina. Känns bra så vi började vår resa mot Portugal nu i helgen och det gick över förväntan, synkroniseringen sitter fortfarande!

I lördags tränade vi mellan tolv och arton med fys på slutet och idag var det mellan 12 och sjutton med lite fys på slutet. Truppen är härlig och peppande så Portugal kommer bli grymt! LÄNGTAR!


EM truppen 2009


världens bästa


shopping



Hårspray Redken 310:-
Hudkräm Loreal 149:-
Saltvattenspray Phc 70:-
Eye and lip makeup-remover Loreal 49:-
Ansiksvatten Loreal 69:-
Kajal penna MakeUpStore 155:-
liquid Foundation MakeUpStore 245:-

Nu är jag fräsch som satan i ansiktet igen den här torra och kalla vintern!

Söndag17

Förlåt för mitt och Carros oansvariga bloggande den här helgen! vi har varit lite busy om man säger så.. Igår hade jag cup i botkyra och caroilne är en trännarkoman. Igårkväll orkade jag inte göra ett skit så jag och philip låg i soffan och kollade film sen somnade vi tidigt. Idag har jag varit och kollat en match från 92-tuneringen i botkyrka. Nu har Fille match sen ska vi på bio ikväll och se Snabba Cash. Najs! Nu ska jag städa upp lite i rummet och sen ska jag bara slappa tror jag vi får se. CIAO!


fredag



yesterday
Byxor H&M
tröja H&M
kofta Åhlens
klocka jet set

Idag var jag och hämtade ut biljetterna till snabba cash som jag och philip ska se på söndag! så jävla naj och bara glida dit ställa sig i kön säga sitt anställningsnummer och få en biljett för halva priset. Sedan åkte jag till skäris och hämtade min fotoväska och minneskortet! så nu får jag plats med fler bilder. Jag släppte av natta i skäris idag också så hon fick lyx skjuts dit elr hur natta? Nu ska jag bara lägga mig i sängen och ladda upp inför imorn. Då blir det fotbollstunering i Botkyrka! Gud vad jag längtar det var så länge sedan. Bye bye vi hörs!

Uttråkad

Hej hopp!!
Nu sitter jag här hos Hampus, helt själv när han är på träning. Hade åtminstone hoppats på att någon var hemma så jag hade haft någon att prata med men icke sa nicke. Det var helt tomt i lägenheten och ingen öppnade när jag plingade på så jag fick använde min egna nyckel och låsa upp och vad möttes jag av? En tom lägenhet!

Idag har jag varit hemma hos Jessica efter skolan i hennes fina, nya, egna lägenhet som hon har flyttat in i tillsammans med Jimmy. Dom har fått den jättefin och mysig så vi två satt i deras soffa i vardagsrummet, drack tem åt godis och tittade på sex and the city, hihi. Mysigt!

Vart helt svettig när jag åkte hit från Jessica vilket är jätte nära men självklart åker Caroline fel och hamnar i Tyresö. Inte så lyckat och efter två försök lyckades jag vända och åka bort därifrån. Efter att fått helljus på sig, gjort en usväng, fått helljus från en till bil och sedan en misslyckad parkering med folk som såg lyckades jag hitta en lätt parkering och komma fram, helt sönder lökad. Det är svettigt att åka bil inne i stan må jag säga!



gårdagens



yesterday
skjorta philips emilio
linne gina
leggins H&M

jag hade så fullt upp igår så jag hann faktiskt inte blogga nått. Det här var jag igår iaf! På tåget påväg hem brukar jag och micke och daniel i min klass leka en rolig lek. Vi kommer på ett ämne innan vi stiger på och så ska vi babbla sönder om det ämnen. Och nu tänker ni, men vad är det som är så spec med det? Jo för det är inga vanliga ämnen... En gång diskuterade daniel och michael mattor och brandmän. Igår var det apoteket som låg högst på listan. Jag och micke skrev en lista idag på Naturkunskapen om vad som kommer näst. Bl. a. dyker rubriks kub upp. Ni tänker säkert men gud va tråkigt Apoteket? men just igår lekte vi att vi var medicin experter och kunde allt om alla mediciner och apotekets lager osv. Jag kan säga att alla vände och vred på sig efter det vi satt och sa. hahaa! En gång satt micke och danne och diskuterade djurporr och då va det två tanter som reagerade och tyckte dom va dumma i huvudet haha, det är ganska kul att se folks historia.. Undra vad det blir imorn?

Stressigt just nu

Okej nu ligger det till så här att jag tröttnade på att ändra bilderna i mina ramar så jag ahr lagt av med det för tillfället. Däremot har jag inte varit helt syslolös, nej nej, absolut inte! Jag har rättat till vårt tävlingsbidrag som ska in till vår mentor imorgon för feedback och sen har jag faktiskt tagit idomin på mina läppar för dem är torra! Är helt slut från alla bollar jag har haft i luften den senaste halvtimman så måste nog vila lite, tror ni inte det? haha!




Hej så länge!


Pyssliga Caroline!

Åh vet ni avd jag ska göra nu!!?
Jag ska ta bort alla mina bilder jag har i ramarna i mitt rum och sätta in nya. Veronica har klagat tillräckligt nu på bilderna på henne så nu är det dags att byta dem! ROLIGT!! hihi
Visar er resultatet sen!



Stora tröjor

Har precis tänt ljus i mitt rum för att det ska bli lite varmare och mysigare. Hasse och pappa jobbar på nedervåningen och springer in och ut hea tiden så huset blir svin kallt! Tog även på mig Hampus tröja. Är det bara jag som tänkt på att killars tröjor är så mycket skönare än tjejers? För det första är dem stora så man kan riktigt gosa in sig i dem och sen det allra bästa är ju att dem luktar som personen man gillar mest!
När jag var liten hade jag alltid på mig pappas tröjor för dem luktade alltid pappa!

Nu har jag sett klart mina tre vänner säsonger jag fick i julklapp så nu får jag börja titta på avsnitt jag redan sett. Ska se dem i ordning också så säsong sju, here I come!

Nu ska fortsätta sniffa in Hampus doft och lyssna på musik, Carola är det som gäller just nu!



Underbar kvällsläsning!

Jag har världens bästa pojkvän! Efter att jag borstat tänderna, sagt god natt till mamma och pappa, och allt man gör innan man går och sover, gick jag in i mitt rum och skulle lägga mig i sängen. Jag lyfter på täcket och ser något vitt ligga där under.
Ett brev till mig från Hampus!
Han skrev det till mig imorse medan jag var i skolan och gömde det sedan i sängen på min kudde, under mitt täcke.
Brevet var jätte fint och det kom ett brett leende och en liten tår när jag läste.
Min pojkvän!


13 januari

Och så var onsdagen slut. Ska alldeles stax gå och lägga mig men om jag inte skriver ett inlägg blir veronica grinig och vi vill att veronica ska le! så här kommer mitt onsdags inlägg.

Idag har det varit ett trött dag. Jag och Hampus la oss tidigt igår, typ halv tio men killen ska snacka så mycket tills jag tog initiativet vid elva och släcka lampan (som jag för övrigt gett vibbar till han att göra i typ en timma). Men iaf, lampan släcktes och jag skulle äntligen få sova. I helvette heller för grabben kan snacka även fast det är mörkt! Halv tolv fick jag lugn stund och kunde somna, haha

När klockan ringde imorse var jag trött och sov lite längre än väntat så jag och sophie kom lite sent till skolan i och med att jag plockade upp henne försent. Men ingen skada skedd så vi bryr oss inte riktigt. Satt och kom på bortförklaringar i bilen på väg till skolan men behövde aldrig riktigt använda dom då vi inte blev konfronterade.

Efter skolan mötte jag upp Sandra på gymmet så var vi där och gymmade och prata skit och mötte på en liten Landa och DT bl.a.

Efter gymmet åt jag mat, tittade jag på vänner, ringde Hampus, och nu sitter jag här. Trött och kissnödig så måste rusa. PUSS










p-p-pics


Tisdag Jan12



today
Tröja H&M
Jeans H&M
Skärp H&M
Klocka jet set
Halsband present

Idag hade vi en lektion. Det är mina tisdagar nu framöver. 10.25-12.00 sköönt. Men jag och Bea kommer nog sitta kvar den dagen med vårat projekt arbete. Idag åkte jag in till staden och kolla runt lite och köpte massor av det jag behövde. slänger upp en bild på det senare! Hittade världens underbaraste hårspray! Mhh och jag är värd vartenda krona av den säger jag bara. Jag hade sällskap med Sandra hem det var mysigt och länge sedan vi sågs. Det är konstigt vi bor 50 steg ifrån varandra men ändå ses vi nästan aldrig! Nu luktar jag curry över hela mig. Jag lagade curry sås hemma hos Philip idag. Nu kanske det är dags att gå in i duschen och duscha och fixa till håret och ha en liten mini spa time? låter lockande faktiskt... ciao!


fixat och trixat


igår kväll hjälpte phlip mig att sätta upp hyllan. Rakt blev det den här gången. Förra gången blev Philip jättearg på mig för att det var tydligen mitt fel att hyllan satt snett. (0.5 cm men det syntes!) Ja okej jag tar på mig den för det va i ju för sig jag som mätte vart jag ville ha den. men ändå! hahaha.
phivil fixar! hihih


så nu ser det ut såhär. sakta men säkert som sagt faller allt på plats!


TRÄNING


En spökhistoria

Det finns snälla spöken och det finns dumma spöken.
Spöken kan sväva dit dom vill, gå genom dörrar, människor samt genom faktiska ting helt utan problem.
Det finns många männiksor som är rädda för spöken eller som inte ens tror på spöken.
Jag tror på ett spöke, det spöket är snäll.
Jag tycker att det spöket ska sväva hit och krama mig som bara det spöket kan, och säga saker som bara det spöket kan.
Spöket som alltid får mig att le.

Mitt spöke



Kommer aldrig sluta

Om ca tre timmar ska jag åka ner till karaten för att vara tränare till brunbälten och kadett svartbälten. Har varit tränare till dom förut men från och med idag blir det my people att träna varje tisdag klockan sex vilket känns bra. Dom är duktiga och lyssnar på mig vilket är positivt, haha!

Idag blir det Annan som vi ska köra. Jag vet inte om dom kan den katan, om inte så ska jag lära dem den vilket är bra träning för mig för jag måste lära mig den lite bättre så i kör två flugor i en smäll. Efter att jag hållt träningen ska jag har kumite träning och smsade J-M nyss och frågade ifall hon skulle träna, vilket hon skulle så vi kan flåsa i takt ikväll!


bästa terapin som finns



Ur mina högtalare


I don't know how,
or where to start
Here we're standing again
And I see now,
from where we are,
that our road has come to an end
Though we've come this far,
I don't know why,
but I still can't see who you are

I don't want you to cry
Don't want us to say goodbye
But I know that we're falling apart
I don't need your lies
And if you don't sympathise
Tell me, how will I know who you are?


Till något positivt!

Igår började mina träningar igen vilket kändes jätte roligt. Sedan EM som var i juli har jag varit hel trött på karaten och när jullovet kom bestämde jag mig själv för att inte röra mig ur fläckan utan börja om från noll när träningarna gör det för att vila upp mig och sakna sporten lite. Nu jävlar!

Igår träning, idag träning, imorgon träning, torsdag träning, lördag träning, söndag träning.
Har till maj månad på mig!

Känns bra att vilja träna igen då jag ar känt det senaste halvåret att jag inte vill. Men det var som jag misstnkte att jag var tvungen att bryta helt och hållet för att vilja komma tillbaka, och nu vill jag på riktigt!

 

 




Tisdag idag

Kom precis hem från skolan efter att gått runt och fått tvinga fram leenden hela dagen. Hatar den här dagen! Den började helt fel och lär nog inte sluta bättre...

Sov ungefär fyra timmar inatt om inte mindre. Var helt omöjligt att kunna somna och jag ville inte heller somna på ett sätt. Gå upp imorse när klockan ringde var också en pina. Ville ligga kvar, fast ända inte..









11jan


såhär har jag orkat igenom den här eftermiddagen! Det var gott. Jag fick det av Philip imorse. hihihi. nu börjar vårterminen hurrni. fast det inte riktigt känns som ordet säger än. men vad gör det. nu får vi hålla ut tills våren, solen och blommorna kommer! Igår kväll var det ju Johan Falk på TV. det är den nya söndags göran kan man säga. Efter det tittade jag på Goast Hunters. Fyfan vad det är bra egentligen. Om det är någon som tror på andar, demoner och spöken så är det jag (och Bea). Jag tycker sånt där är så jävla häftigt! Men läskigt ändå.. hihih. Ikväll är det träning. Sen är det sova och imorn blir det skola! Ska jag ta en sväng in till stan imorn kanske? Ja det får bli så efter skolan som jag slutar typ 12 imorn. Najs. CIAO!

du om någon borde förstå

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig och jag kan inte skilja på om jag vill va med dig. Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig. Men du om någon borde förstå att man inte gör så här mot mig! Du ville prata häromdagen och helt plötsligt blev det tyst. Jag undrar vad som hände. Vi som skrattade nyss. Du trodde säkert att jag hoppats. På nått som aldrig ska bli av. Men jag har aldrig lyssnat när du lovat. Aldrig ställt några krav. Det är dags att tänka efter och jag vill inte följa med. Det har regnat hela sommarn och jag känner med det. Jag ville vänta tills du fråga o du frågade tillslut. Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut. Men du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig!


helheten


10 januari

Nu har Hampus åkt iväg för att titta på Handboll och jag ligger hemma i soffan och tittar på vänner. Har precis läst ett mail från min svenska lärare som sa att jag fått MVG i svenska B så nu ska jag gå och titta på några avsnitt till eftersom att jag är så otroligt duktig!

Jag ska nog också ringa Veronica en stund och prata med henne och se vad hon har för sig, men först; Vänner!


Igår kväll

Igår efter att vi hade badat skulle jag bara lägga mig i sängen en kort stund medan Hampus skulle kola en grej på datan och efter det skulle vi hitta på något som höll oss vakna tills det att Hampus mamma och pappa ringde och ville ha sjkuts hem från middagen dom var på. Men det tog ungefär tre sekunder så hade jag somnat med morgonrock på och två timmar senare vaknade jag av att Hampus pussade mig på pannan och se att han skulle åka och hämt dem nu. Jag gick då upp, borstade tänderna oh somnade igen tills en och halvtimma senare då Hampus väckte mig med en puss på munnen den här gången och sa att god natt, han hade kommit hem från sin taxi resa.










sunday morning

Philip är trött och irriterad idag på morgonen.

Kanske kan bero på att jag tar kort på honom med blixten på...

men philip är så söööt ändå!

hihihi

Saturday

Vi var och firade min morbror i går. Grattis Grattis. Det blev tårta och bullar.

Sedan körde jag mamma till hennes kompis i Tullinge där hon skulle äta middag. Sen åkte jag med Sophie och höll henne sällskap på grekiska kolgrillbaren i Tumba. Gud vilket mysigt ställe, dit borde vi åka oftare hurrni.


 Jag tog ett glas vatten till bara eftersom jag skulle äta hemma hos fille senare. Det blev plankstek. muuums. Efter middagen hemma hos fille åkte vi till krysset och köpte godis för 75 kronor. det var också mums. och inte nog med det blev det efterrätt också. jag sprack igår! men gott var det. Jag skulle hämta mamma senare när hon ringde efter mig så vi satte oss ner och spelade TP med Lisen och Patrik. Efter några timmar var jag Lisen och Patrik helt uttråkade men fille ville såklart spela vidare så han tvingade oss att fortsätta medan alla vi andra tre tänkte åh kan inte virres mamma ringa snart! hahah. Sedan gjorde hon det och vi åkte för att hämta henne.

När vi kom hem väntade min omgjorda säng (jag har bytt täcke, lakan, påslakan, örngott och överkast + gardiner idag tänka vad det akn göra med ett rum. det går sakta men säkert framåt) och sa: kom till mig! så vi gjorde som den sa helt enkelt och somnade bums! PUSS


Nu går vi och badar

Kommer nog inte skriva mer för ikväll så Hamline säger god natt!


Oops!

Jag tappade ut alla mina popcorn på golvet och orkade inte plocka upp och damsuga på en gång för jag var ju sugen på popcorn. Iallafall så var Hampus snabb med att fotgrafera. Det smakade lika dant bara det att man fick ont i ryggen efter ett tag, hårt golv...


Dags att uppdatera inför kvällen(?)

 


Lördag idag

Imorse vaknade jag upp inne på söder hemma hos Hampus vid nio tiden. Vi gick då upp till hans mamma som lagade frukost till oss och sedan skulle Hampus på träning vid halv elva så då rullade jag mig hemåt och skrev en svenska uppsats och skickade in den till läraren. Vid ett tiden kom Hampus hem till mig och vi har muppats oss resten av dagen. Hampus har varit spöke när vi bäddade sängen, tagit charmiga bilder på sig själv, dansat legandes i sängen och nu håller han på att dansa bad-dansen för att jag ska gå och bada med han. Haha, jaja man skrattar iaf!


 


dramatisk


Helenas art.

Lördag

Nu ligger jag hemma hos fille i hans soffa. Han har ont i magen. stackar'n. idag ska jag fixa lite till i rummet och imorn ska fille hjälpa mig också! hihih. Igår var jag modell åt Hella. ska lägga upp bilderna sen när jag kommer hem. Hoppas på att fille kör hem mig. får pussa extra mycket på honom. Ikväll blir det plankstek och nu blir det födelsedagsfika! Ciao


slänger upp en jätte old bild som jag hittade på den här datorn! kolla va små vi va...


jämför.. haha vilken skillnad!

/veronica

Alltid lika roligt

Idag var presenternas dag för kära Caroline. Det började i efter skolan då mamma hade hittat i sin låda en julklapp som hon och pappa hade glömt att dom köpt så jag fick den i handen, hihi, örhängen, kan aldrig få för mycket av dem!

Sen åkte jag till Jenny idag för att säga hej och välkommen hem och gråta en skvätt över hennes brunhet och gått och skaffat sig och sen ta emot min present hon hade med sig hem till mig, hihi rosa converse skor


Klädkammaren ren och fin

Hampus fick också plats

Karate kläder på plats!

 

Mamma städade, jag rensade kläder och Hampus hängde upp på galge... underbart team!


vilken ska jag köpa?



Någon av dessa vill jag ha, vilken tycker ni jag ska köpa? till våren och som man kan ha på sommaren och lite in på hösten? synd att inte några av dom kostade 2000 för då hade jag uteslutigt alla. dom tre första kostar runt 499 och den lila kostar 799. hmmm help me!

my orange clock



today
Tröja bikbok
klocka jet set
leggins H&M

torsdag 7 jan


imorse var det på med mössan. På med dunjackan. På med vinterskorna. På med handskarna och ut i snön. Bege sig till skolan. Glömde mobilen hemma. Micke glömde jag också hemma. Tågen var sena. Kom försent. Men det gjorde faktiskt inte nått!

football in my heart



igår tränare jag första gången nästan ett helt träningspass och jag var så lycklig! Jag fick dock lite ont i slutet av träningen. Men idag har jag inte ont iaf och jag hopppas hoppas att det går åt rätt håll nu för jag vill vill vill!

de efterlängtade nyårsbilderna



Ja bilderna får tala carro skrev så fint om nyår!


Multimedia lektion

Nu sitter jag på min multimedia lektion och skapar en hemsida... Det är inte världens roligaste men är ett chill ämne så jag spendera två timmar varje tisdag och torsdag med att sitta här. Vi jobbar, går runt, jobbar, går runt, jobbar och sen går vi bara runt resten av lektionen.

- AH! Helena, aldrig gör hon någontong rätt!

Härde jag Viktor precis skrika ut när han skulle lägga upp hennes bilder på hemsidan.

- Jag orkar inte mer!!

Kom återigen från viktors vackra stämma. jag tror han är arg på helena, vad tror ni?

Nu kom min lärare in igen så jag måste sluta skriva annars kanske jag får skäll, hihi, Nej inte söta rara jag!

- Gör om, gör rätt!!
Blir slutcitatet på det här inlägget, återigen från Viktor, till Helena.








Idag börjar skolan

Godmorgon allihop! Idag börjar skolan igen, sista terminen, jag ska hålla ut! Snoozade i en kvart sen gick jag upp, åt frukost och gjorde mig iordning och trots snoozningen hann jag tvätta mina sminkborstar samt sätta mig här och skriva ett inägg. Duktiga mig! Nu ska jag snart gå ner och sätta på mig mina skor och sen kullerbytta mig till skolan, fett snurrigt!


Invigning





eftersom att carro kollade i arkivet...

...ville jag också!

den här bilden la jag upp för ungefär ett år sedan. då var det frost ute! nu är det snöööö

ooooh aaaah


i somras påväg till gotland

jag har atppat bort min kamera! min gamla asså. så nu måste jag leta efter den så jag kan ladda upp nyårs bilderna gaaah! jag måste ringa och berätta min synd för carro innnan hon blir rasande! Nu ska jag gå och dra upp fille ur sängen mohahhaha det ska bli kul! ska jag hoppa på honom elr ska jag pilla han i näsan elr örat den här gången? det är bara han och helena som får utså mig på morgonen, carro är också morgonpigg!


VW

På vägen hem från passi i lördags så blev phlip kissnödig.


Hellu

Nu har jag vaknat och städat mitt rum som jag brukar vilja göra på morgonen. Nu behöver jag bara dammtorka och dammsuga. det väntar jag med för philip ligger fortfarande och sover i sängen. Han är så morgon trött. En dag då jag ville bädda min säng sa jag till philip att nu får du faktiskt gå upp. men han vägrade! ursäkta man vägrar inte till mig sådär! jaja, skyll dig själv då sa jag och då kom jag på den brillianta ideén!

man kan ju faktiskt fortfarande bädda om han ligger i sängen!


så alla blev nöjda och glada (även fast det inte ser ut som det)
sådär löser man konflikter tjejer!




Pease out, Veronica



Tittade igenom arkivet

För ungefär ett år sedan skrev jag:

"1 januari är snart slut och jag har ju inte ens nämt vad mitt nyårslöfte blir för 2009.

Mitt 2009 ska slå mitt 2008!"

Och nu sitter jag här, den tredje januari 2010 och blickar tillbaka på mitt nyårslöfte. Slog mitt 2009 år 2008?

Det började med lite roliga fester och roliga männiksor och flöt på ganska normalt. I slutet av Januari kom jag in i det svenska karate landslaget och då började mina träningar ta riktig fart vilket var roligt! Jag började även i slutet av Januari få sms från en pojke som jag då inte svarade på riktigt utan lät smset komma och stanna där. Man kan säga att karaten var mitt liv då. Februari kom och smsen hade slutat från den killen, men då började jag få sms från en annan, som jag (fråga mig inte varför!!!!!) svarade på. Träningarna fortsatte och vi hade nu kommit in till Mars månad! Martina började bli skadad vilket skakade om träningarna en aning men hon bet ihop än så länge! I April träffade jag killen från smsen i januari igen och vi började smsa, men bara för en kväll ungefär sen rann det ut i sanden. Jag valde nu att sluta smsa med den andra killen som jag idag inte tål och började istället få smått panik över Martinas ben, nu hade hon ramlat ihop på en träning och laget var borta. EM?! Det blev Maj månad och killen från janurai samt april återvände den 1a maj och den här gången för att stanna! 21a maj kunde jag kalla mig för flickvän och han kunde kalla sig för pojkvän. Jag började förbereda mig för sommarlov samt resan utomlands. Sommarlovet kom, resan tog slut och trean började! Höst terminen flöt på ganska bra och jag startade mitt företag Clean Water UF som efter mycket om och men är i rullning. Jag blev arton år i september och därmed myndig. Tog körkort i oktober och därmed fri! December kom och Martina blev frisk och kom tillbaka. Jullovet kom och nu sitter jag här och summerar året

Och visst fan slår det 2009? Det blev väldigt händelserikt med många dalar och toppar men i slutet av året svävar jag på moln tillsammans med en person som håller min hand. Och HAN gjorde hela mitt år!




Grattis Philip 20 år!

Igår var jag och Hampus hemma hos han och firade hans mamma för att hon fyllt år. Då för jag ett sms av Danne där han undrar om det är fest någonstans. Vi hade ingen fest, han hade ingen fest så det slutade med att typ hela Salem samlades på Passi dagen till ära.
Det var karoeke kväll med fin sång och helt plötsligt frågar speakern efter Philip Lundell. Jag som då sitter och pratar med Philip börjar asgarva och Philip själv blir lite smått nervös. Alla vid bordet börjar heja och skrika "Philip" "philip" "Philip" i kör och speakern kommer fram och försöker dra med Philip upp på golvet. Nu har hela Passi börjat hejja på Philip som börjar bli lite smått förbannad! Tillslut säger speakern:

- Det verkar som att Philip ointe vill komma fram så om alla istället ställer sig upp, utom han, så sjunger vi Ja Må Han Leva för det är nämligen Philips 20års dag idag!!


Och därmed sjöng hela Passi för Ja må han leva för Philip Lundell på 20års dagen!








Nyårsdagen

Klockan ringde klockan tolv och det var bara att gå upp, äte frukost och göra sig iordning för att inventera hela Willys på Heron City! Vi var 49 stycken från karaten tillsammans med ungefär 10 från själva Willys som höll på i sex timmar! Dagen efter nyår kändes det mer som 12 timmar! Men jobbet blev gjort och Portugal here we come!

På slutet fick jag och Martina fnitter attacker pga tröttheten, Julia fastnade på talet 8 gånger 9, Danne "somnade" på stolen och fick skäll, Einar skällde ut Julia för att hon inte kunde räkna ut 8 gånger 9 och Sarah ville bara hem! Vi sex fick mycket gjort på slutet! Absolut.








Nyår

Ja, jag står för texten och veronica för bilderna även detta år.

Dagen började med att jag vaknade upp hemma med Hampus bredvid mig. Vi gick upp, åt frukost, duschade och sen slappade vi tills det att Veronica och Philip kom över då jag och Veronica skulle skriva "årets" listan på bloggen. Efter det tog jag och Hampus alla våra saker vi hade packat ner och så körde Veronica hem oss alla till Philip där jag och Veronica sminkade oss och killarna lagade middag; vitlöksbröd till förätt, Plankstek till varmrätt. Dom var så duktiga så och det blev jätte gott! Veronica stod för efterrätten med apelsin i ugn och smält choklad. Mysigt var det! Efter maten kom Carlberg, Bonden och Landström dit och det skulle tittas Hockey, jag och Veronica skrev charader och försökte få killarna att titta bort från tvn men det var ganska omöjligt!

Vid tio tiden åkte vi hem till Agge där kära vänner befann sig och alla var på hugget. Klockan tolv var jag livrädd för alla raketer, och efter ungefär 15 minuter smällde en raket knappt två meter över luften så då gick jag in!

Från halv tre till halv fyra försökte jag och Hampus få tag i taxi, helt omöjligt! Så vi fick gå en halvtimma hem istället och somnade gott, och kalla!

År 2010, välkommen!









much to do

nu har vi varit slappa känner jag. Jag har jobbat så mycket så har inte haft tid. Jag jobbade till och med dagen efter nyårsafton! det ni! Nu har jag iaf köpt min älskade nikon D3000 så håll i er för nu kommer det vackra bilder! Min andra digitalkamera ligger hemma hos fille så måste hämta den för att kunna ladda över bilderna från nyår för det måste ju laddas in! hihih men nu ni folk ska jag jobba igen så hörs vi PUSS OCH CIAO!

/veronica