Jag älskar mitt liv!


H2O


fotokurs

Idag vad jag på den efterlängtade fotokursen! det var väldigt lärorikt och nu har jag massor att fixa och trixa med på kameran. wihuuuu

hold on

I don't wanna see you ever sad and everything that I've got you can have.
When it's all too much;
you need some human touch to see it's really not so bad.

Did you call on every saint you know,
but still you feel like you're on your own.
Can you see through your tears?
I will always be here and you're not out there baby, all alone.


lördag lördag lördag

Hallå alla människor. Nu har jag varit och jobbat lite med laget. Huuh! Jag och Petra var ett bra team tycker jag! Ikväll kommer Bea och Natta på besök och det blir film och skitsnack och godis. Det är bra att ha en vän som jobbar i godisaffär heheh! Imorn ska jag på fotokurs.. problemet är bara att jag inte hittar min biljett! PANIK... hoppas det funkar om man har serienummret och deltagarnummret bara, annars är det ju bara att betala 400kr och det har inte jag lust med! måste leta nu..


hittade ingen annan bild på oss, hih men den är lite gullig love you!

sussa..Zzz

Nu ska jag ta mina skolböcker och åka hem till älskling. fortsätta plugga och sen ska jag sova sött!

han är så söööt min phivil!

klart med plåtningen!

Nu är jag och Bea äntligen klara med våran plåtning. Vi har kollar efter special papper på internet och har siktat in oss på ett som vi tycker är bra. Nu ska vi bara redigera hela boken sen blir det tryckning! hihih jag läntar tills allt är klart faktiskt! det kommer bli såååå läckert :-D


Torsdag


Idag har jag pluggat pluggat och åter pluggat. massor att göra säger jag bara. men men vad gör man inte för att få åka till Italien med laget? hihih. I Tisdags natt var det Nattvolleyboll i våran skola. Vi var utklädda till militärer i våran klass. Bea fick sova hos mig och vi somnade runt 3 på natten, ingen kunde hålla käften så vi somnade sent haha. Sedan var det bara att gå upp dagen efter kl 8 på morgonen! huuh det var jobbigt! så ikväll ska jag lägga mig tidigt tror jag. kunde inte göra det igår för då var det sen träning. ciao


Oh happy day

Godomorgon mina kära vänner! Hur mår ni idag? Själv mår utmärkt. Vaknade klockan nio imorse av att klockan ringde, jag skulle upp och plugga. Medans jag åt frukost läste jag på inför mitt prov i internationell ekonomi som sker idag. Efter sportlovet börjar jag alltid 13.55 på torsdagar och det känns iktigt skönt ska jag tala om för er. Det känns verkligen att studenten närmar sig då flera ämnen börjar droppa av i schemat.

Hampus har slutat jobbet nu så han ska åka hit och köra mig till skolan. Fick tjata lite på att han skulle komma men till slut gav han sig. Nu har jah precis duschat och nu ska jag se slutet av våra bästa år sedan ska jag plugga lite till!

Puss på er!

Det vackraste jag vet

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.
Här råder stilla frid, och jag glömmer både rum & tid.
Du ligger här brevid, och jag känner hur du andas.
Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.



Så sagolikt det är, att se morgondimman lätta.
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet.
Jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till.

Sunder av stillhet, ett ögonbick av ro ibland,
stunder av lycka att bara ha varann.


Tränare sedan träning

Om ca en halvtimma ska jag bege mig till dojon för att vara tränare, min tränare är i USA på träningsläger och kommer hem inatt faktiskt så idag är det sista dagen som vi tränare behöver ta pass utöver dem vi redan har. Så idag har jag nybörjarna kl fem till sex och från sex till sju är min vanliga grupp som jag brukar träna. Klockan sju har jag själv träning och kvart över åtta får jag åka hem. Väl hemma ska jag bara ta det lugnt, läsa lite internationell ekonomi om jag orkar, men kommer nog inte orka det! Tar det imorgon istället!

I väntan på att åka till träningen ska jag nu slänga mig i soffan till Förhäxad!

PUSS

Ti(dig)sdag

Imorse ade jag Färg form och stil på morgonen och den slutade vi tidigare ifrån då läraren skulle på möte så vid halv tio var den lektionen slut och jag började inte lektionen efter förrän 13.00. Gratulerar Caroline! Jag tog inte emot denna gratulation utan jag skrattade den rakt i ansiktet samtidigt som jag gick mot tåget och åkte hem och här är jag ännu. Lektionen vi hade kl 13 var bara på en timma sen slutade vi så jag gick inte på den!

Väl hemma tittade jag på Våra bästa år, ja så tidigt var jag hemma så jag hann till och med det! Men jag har även pluggat. Har skrivit klart dem jobbiga analysfrågorna på min loggbok så nu är det dom lite lättare kvar som man inte skriver lika mycket på, har redan tagit upp två av fyra sidor så det börjar bli lite tajt om plats, men det ska nog gå!

Hade du koll på detta?

Kom hem från träningen, hungrig som ett djur så åt gröt och två mackor! Nu är jag mätt som en plätt så sitter här i väntan på att orka borsta tänderna och gå och sova. Träningen gick bra och var rolig, härlig fys på slutet! Känns så skönt efter, älskar fys faktiskt!!

Studentkryssningen som jag var på förra helgen var min sista helg som jag jag drack alkohol på fram till VM. Kul mösspåtagning, haha! Men saken är den att dricka alkohol är som att slänga bort ca 2 veckors träning, spelar ingen roll om du dricker på fredan och inte lördan pga träning på söndagen. Man har förstört den träningen ändå och sådant har jag verkligen inte tid med, att träna upp mig hela tiden! haha! Nej men faktiskt så pratade jag julia och martina om det här och med mycket som stod på spel skakade vi hand på två vita månader. Inte för att någon av oss festar särskilt mycket pga många träningar så kände vi att det behövdes iaf. Visst är vi duktiga? Vi känner oss duktiga iaf ska jag tala om!

Nu ska jag sova, för dålig sömn resulterar i dåligt träningsresultat. Det visste du inte va?

Puss på er!

återkoppling!

...till förra rubriken. Fy vad äckligt och äta hamsterpaj! Plus att hamstrar är söta så dem vill man inte äta.

Nej gud vad pratar, TRÄNING VAR DET!

bye bye hamsterpaj!


träning med mina flickor nu! Underbart! I maj åker vi!!!!!

jonglör för tillfället!

förlåt alla för min dåliga uppdatering men jag har just nu tusen bollar i luften och tyvärr tappade jag blogg bollen och fick aldrig en lucka att böja mig ner och plocka upp den! förns nu..

varför jag aldrig bloggat undrar nog ni?
Jag har varit sjuk (dålig ursäkt, vet) haft myyyycket plugg i skolan, hållt träningar, börjat med självförsvars kursen i sundbyberg, tittat på melodifestivalen (hallå, skulle en präst blogga mitt under en predikan?) sen har jag varit på kryssning, varit död efter en kryssning, sen är mitt namn caroline och jag är allmänt lat emellanåt!

Så men av alla dem här anledningarna vill jag lägga fokus på självförsvars kursen för allt annat vet ni vad det är för något. Jag julia och martina har fått jobb på företaget EDB i Sundbyberg att hålla självförsvars kurs på måndags eftermiddagarna. Kursen är för dem som jobbar på företaget såklart och det är i alla åldrar vid start 19. Kursen är främst för kvinnor men män är välkomna och vi har nu haft kursen två gånger och alla är jätte glada och positiva plus att dem skrattar till våra skämt så det tackar vi för! Det var faktiskt en kille där som tränar karate själv och som visste vilka var för han hade sätt vårt lag tävla många gånger, roligt va? Vi är kändisar inom karate världen för er som inte visste det... ville bara skryta lite! haha!

Men kursen är som sagt asrolig och mycket pengar blir det, men inget jag går in på här såklart! Vi ska hålla den under fem veckor, så det är 3 kvar och efter det ska en utvärdering ske och vi ska ev fortsätta med den samt utveckla ännu en till kurs för männen.

Förstår ni nu varför jag inte bloggar?

Nu är det träning för mig!



Dagen idag


plugg.plugg.plugg.plugg. det har jag gjort idag. kul! tur att philip äntligen är hemma så att jag kan krypa in i hans famn och glömma allt. ikväll har jag träning! hoppas vi är ute! Nu ska jag laga lite mat faktiskt. läggdags direkt efter träningen för denna vecka är en mördar vecka. jag och bea ska jobba projekt imorn efter skolan, hela onsdagen oh torsdagen också. Sedan ska allt annat hinnas med också. huuh jag vill ha helg! ciao♥

Söndag 14/3


mormor fyller år! så vi var och åt på Amazon på heron city. mormors favvo restaurange.

vi valde såklart vårat favvo bord!



muuummms

smaaskens

Fredag 12/3


alexandra hade tjejmiddag i fredags, grattis!
det serverades tacos...mums!

kramkalas när alla kom!

presentöppning!

present-tittning!

fredagskväll

Hallå allihoppa. Ikväll ska Alex firas med middag. Det blir ingen utgång för mig dock, för det är match imorn så det blir läggdags i tid! Har precis målat naglarna nu och därför måste jag sätta mig ned och vänta tills de torkar. Jag är så ivrig när jag målar naglarna, jag vill att de ska bli torra på en gång. Så jag började föna håret lite och dra fingarna genom håret, vilket jag inte skulle ha gjort... nu är långfingret trasigt! men det gör inte mig nått för det syns inte som tur är! haha så jag får leva med det nu. helgen ser ut såhär: Lördag = match och melodifestivalen med vänner + kanske hinner med att plugga lite eller nej jag måste. Söndag = plugga, sedan ska jag iväg och fira mormor på Amazon och äta gott! tror de blir ribs för mig! Sedan kommer Philip hem och ska pussa på honom också. Sedan är det redan måndag igen och skola.. tror det blir den mest stressiga veckan för mig ever.. kul..NOT!

Nu har naglarna torkat och nu ska jag packa ihop mig och börja göra mig färdig för avgång! ha en bra fredagskväll alla♥


bjuder på den idag..

glömde ju berätta



min studenmössa har kommit! måste bara byta ut safiren till den blåa! hihihi im so happy

HAHA jag älskar den här!


såååå grym kommer aldrig sluta lyssna!


grattis grattis grattis älskling


idag är det ingen vanlig dag, nej för det är phivils födelsedag. Hurra Hurra Hurra! Grattis baby, nu är du äntligen lika gammal som jag hihihi. Me love you! <3

Såhär laddar philip inför kryssningen


NU KÖR VI MÄNNISKOR!

Fredag 5/3


underbar kväll. thank you peps!

Hamline

When I'm feeling blue, all I have to do
Is take a look at you, then I'm not so blue
When I'm in your arms, nothing seems to matter
My whole world could shatter, I don't care

Wouldn't you agree, baby you and me, we've got a groovy kind of love

Lag träning

Nu ska iväg på träning! Puss på er alla!

Farbror Hampus

Idag blev min älskling farbror till en liten Matilda. Hans kära storebror blev pappa idag och därmed blev Hampus farbror, en liten bebis! Jag gillar bebisar!

Gårdagen

Igår var Jenny och Robin här hemma och åt middag med mig och Hampus, jätte roligt!
Vi åt, pratade, och efter maten spelade vi spel. Vänner-spelet. Där slutade det med att tjejerna förlorade men om man kollar i värdighet att vinna så var det tjejerna som drog det längsta strået!
Efter Vänner spelet spelade vi "Tecknet" Jag och Jenny förlorade där också men det var ett jätte jämnt spel 77 poäng mot 129, jämnt visst?


Är det konstigt att man börjar tänka på annat eller?

Då jag påstår att friheten, betraktad i vilken som helst konkret situation, inte kan ha annat syftemål än att vilja sig själv, och om människan en gång erkänt att hon själv i sin övergivenhet uppställer världen, så kan hon inte längre önska mer än ett ting d.v.s. friheten, som grundval för alla värden över huvud... Behöver jag fortsätta? kan man läsa den här texten utan att behöva anstränga sig på att verkligen LÄSA!? herregud vad jag inte gillar filisofi! bajs på dem här 3 sidorna som bara ser ut såhär! ååååh!

Alice i Underlandet

Igår var jag och såg Alice i underlandet med Sandra! Det var ett tag sedan vi var sist så det var mysigt! Jag tycker filmen var skit bra så den skulle jag rekomendera åt er i 3D. Massa fina färger och varelser och Jonny Depp var grym!


HJÄLP MIG NU!




ska jag behålla dem? priset är 298:- Var det värt det, är dem snygga osv. jag har beslutsångest ena stunden vill jag behålla dem och andra stunden inte. SKRIV PRECIS VAD NI TYCKER OM DEM. ALLA! kan byta den ända tills den 13e så hjälp nu..

ny shoppat


innan jag var hos carro igår var jag inne i stan en sväng. jag fick med mig detta hem! köpte även dem där örhängena som jag och bea köpte till natta. men dom va så söta! fick även med mig ett par boots. men vet inte om jag ska spara dom eller byta in dom? kyss

ny dag!

Nu är det ny dag! och ikväll blir det Alice i underlandet efter jobbet, ser jag fram emot! Igår var jag då som sagt med Caroline, thank you for the lunch hunny. Den var superb, blev ganska förvånad faktiskt! Mycket skratt i bilen åt Carros bilkörning. Hon är för rolig! I helgen drar vi tjejer på kryssning, visserligen är det killar med också men ja, ni förstår.. Det ska bli skit kul tycker jag! Nu ska jag snart röra mig mot jobbet, måste sälja en till miljon Alvin menyer förstår ni. Det är typ bara barnfamiljer som går på bio nu. Jag ska lägga upp en Scen hur det ser ut på dagarna någon gång. I love it! CIAO

tjejerna + jenny och emelie som ska åka! nu kör vi!

Veronica-dag

Idag vid två tiden kom Veronica hem till mig. Jag hade lagat lunch till henne, kycklingsallad, otroligt god om jag får säga så! Vi åkte sedan till Tumba centrum och köpte lös ägon fransar som vi ska ha på kryssningen sedan åkte vi till Julia där jag plockade kläder som jag kanske ska ha på kryssningen och sen släppte jag av henne klockan sex hemma hos henne då hon sedan skulle på träning. Mysig dag med mycket skratt!


Vårdcentralen nästa?

Sputat näsan full med näsdroppar samt tagit en ipren. Funderar på om det blir vårdcentralen imorgon eller inte, har inte bestämt mig än! Varför jag känner att jag vill dit är för att jag rädd för att jag kan ha åkt på bihåle inflammation, hoppas inte!!

Har precis ätit middag och tittar just nu på 2 och en halv män. Efter det blir det Roomservice och sedan Grey Anatomy!


Twitter gör mig bitter

Ikväll klockan sju är det Handbolls match! Hampus är som sagt i Lund och där ska dem möta H43. Tyvärr sänds matchen varken på tv eller webbtv så det blir Twitter som rullar på datorn under matchen! Lite tråkigt men jag är inte bitter... jo det är jag! Jag vill ju se baby på tv. Inte se hans namn ploppa upp på Twitter!

Men hellre det än inget antar jag





Synsk eller bra minne?

Livet leker! Sitter och tittar på VÄNNER, dem är inne på säsong sju nu och det är Thanksgiving när Rachel stöter på sin assistent och Chandler berättar för alla att han avskyr hundar. Eftersom jag kan alla repliker sitter jag just nu och pratar alla i förväg. Bäst och passa på nu när Hampus är ända borta i Lund och garanterat inte hör mig. Han brukar alltid gå iväg när jag sitter och säger alla repliker sekunden innan som sägs, jag som hade hoppats på att han tyckte det var charmigt. Men icke sa nicke!




Förresten?

Var det bara jag som skrattade tills en stråle kom i trosorna igår till Courtney Coxs nya serie Cougor Town? Haha hon är bara för grym den där Monica, opps! Jag menar Courtney!


Onsdag

Jag mår fortfarande pyton vilket suger, på lördag är det ju kryssning!
Men nog om mig, hur mår ni?

Veronica kommer hit snart så vi ska umgås lite, äta luch, dricka kaffe och göra sånt som vi är bäst på, prata!

Jag sitter just nu och snyter mig i takt med Ellen Degenres show. Är det bara jag som avgudar den pratshowen? Hon är hur rolig som helst, skrattar ihjäl mig i soffan! Grym talkshow!

Startskottet för alla bra tv program gick ju som sagt i måndags, igår var det DH, men det följer jag inte speciellt så det var inte en lika solig nyhet men idag, idag smäller det! Greys är tillbaka och oj oj oj vilken reklam dem har bjudit oss på i en månads tid. Åtta timmar kvar. Woho! Ska lyxa till det med popcorn och te!

tuesday tuesday


nu har jag varit och tankat bilen precis. ska snart käka middag och sedan åker jag hem till älskling. imorn är jag ledig. skönt. ska in till stan en snabbis och sen hem till fru Löfström och käka lunch. Ska bli mysigt! Nu blir det TV och kanske lite plugg! CIAO

Inte en bra dag idag

Idag mår jag jätte dåligt! Ont i huvudet, jätte förkyld och ja, rösten är fortfarande borta.
På lördag är det kryssning så det vore ju tipp topp om detta elände kunde vara slut då, mår jag på lördag som jag mår idag kan jag knappast åka med på båten.
I slutet av förra veckan var jag inte alls pepp på att åka men nu börjar jag bli jätte peppad! Så typiskt eller hur?

Men sjuk eller inte så måste jag ner till dojon och vara tränare tillsammans med Martina från kl 17.00 till 21.15. Kan inte direkt påstå att det är något jag känner för men sensei är bortrest och träningarna måste hållas...


såhär kan det gå om man är för hungrig



ja, nu blir det jobbet, hej på er!


Måndagen är slut

Nu ska jag gå och borsta mina tänder och göra mig redo för sängen. Där ska jag fortsätta läsa min bok som jag började med i helgen. Jessica Anderssons bok om hennes jobbiga uppväxt med en missbrukande mamma etc. Verkar vara bra så får hoppas på det...




Kak-Bak

  • Jag skulle baka havreflan - dem slutade i sopen
  • Hampus skulle baka syltkakor - efter ett tappert försök av oss båda att äta dem åkte även dem i sopen.

Det slutade med att vi startade en tävling. Jag åt grapefrukt, Hampus åt apelsin. Vi skar ut fruktköttet och efter det gällde det att klämma ut all saft som var kvar i frukten i ett glas och den som fått mest juice i slutändan vann.

Ni får avgöra själva vem som vann, enligt mig är det en solklar vinst!!


Syltkakor och kaffe!


Tävlingen kan börja...


Hampus äter febrilt sitt frukt kött!


Oj då! OS guldet i juice-press går till Caroline!


Nykomlingen

Beatrice har äntligen hittat fram i bloggvärlden. Följ hennes blogg här 


monday

Jobbade idag mellan 10.30-16.30. En skön tid tycker jag, så kommer min sommar se ut för det mesta också, inte för sent och inte för tidigt. En lagom tid! Ikväll blir det träning för fulla muggar, tror det bara blir spel idag om jag inte minns fel? ska bli kul. Mindre kul att jag nu ligger efter i flåset men ungefär 2veckor. Men jag har tänkt att små gymma lite på sidan av med start från nästa vecka! Nu väntar jag på mami så att vi tre ska gå upp för att laga lite mat tillsammans. Blir hemmagjort pytt idag! byyyye

kolla, grönt gräs, sommar och sol! Skönt med Italien snart åker vi :-)


1:a mars

Vet alla vad det betyder?

STARTSKOTTET för alla grymma tv program går av stapeln idag

POFF!!!

Dumma rösten

Rösten är fortfarande inte tillbaka och varje jag skrattar låter jag som Nanny Fine. Menmen det kan ju vara charmigt det också, eller hur?

Jag fryser hela tiden och är jätte förkyld och har en konstig känsla i halsen och så ju som sagt rösten borta. Om jag blir sjuk inder lovet blir jag arg!! Nu har rösten varit konstig i nästan tre dagar! Fy på den!


Jag hittade bilder i Hampus mobil


Hampus smygfotar mig när vi bjuder virre och fille på tacos i november 2009


Vår alla hjärtans dag middag, fajitas från Helens Krog!


Vårat lördagsmys från i helgen. Vi hade allt; annanas, grapefrukt, godis, marabou dajm, vindruvor och en ny spännande frukt, en slags honungs apelsin eller vad dem kallade den, men den smakade som en söt citron, jätte god!


Kramsnö

Imorse vaknade jag vid halv tio, klockan tio väckte jag min älskling som då gick upp och lagade frukost till mig: äggröra, grapefrukt, rostade mackor mm. MUMS!

När vi sitter och äter frukost bestämmer vi oss för att gå ut och leka i snön. Vi drar på oss termobyxor och mössa och går ut på baksidan där vi sjunker ner i snön ändå till knäna! Sedan börjar vi rulla snön till tre stora bollar, staplade dem på varandra, på med en morot, mössa och halsduk och så vips! Vi hade skapat snyggot själv! Vi mmsade snögubben till våra päron och alla fyra tyckte vi var otroligt kreativa så här en måndag!

Nu har vi precis ätit och båda två ska rulla iväg för träning. Jag ska till tumba och Hampus ska till söder. Sen ikväll ska jag laga middag åt honom för jag kommer komma hem tidigare än han.