yeah

på fredag får jag ta hem våra fina vita amaryllis som är våran december blomma på jobbet! vi får nya varje vecka så då får man ta hem hihih, ska bli så fint till mitt juliga rum. Tänkte lägga upp en bild på mitt pyntade rum sen! Idag ska jag lämna tillbaka jackan som jag köpte på intersport. Var inte alls bra.. får ta och leta upp en annan på torsdag!

Puss och Kram / Veronica

Genom rosengården

HEJ!!!!

Sitter här hemma och lyssna på Mio min Mio. Hade helt glömt bort hur härlig den låten låten, den visslande flöjten i bakrundet (indinaflöjt, säger man så?) Mysigt en sån här kall och snöig måndagskväll.

Min dag har avrit jättebra! Fått mycket information så jag har nog glömt hälften(?) men det känns bra, detta komemr bli superbra!
Berättar lite senare vad det gäller. Nu ska jag fortsätta sjunga alla höga toner till Mio min Mio, mohaha!


1:a Advent



låter bilderna tala för min söndag. Har städat och fikat hela dagen. blev ingen träning idag. så får ligga i nästa vecka ist. Puss och trevlig advent på er alla!

Hemma igen

Hej!
Nu är jag hemma igen från HRL-kursen. Gjorde detta i gymnasiet på idrotten också men denna gång var det på en mer seriös nivå. Kommer ihåg hur jag och Helena låtsades att det var Måns Zelmerlöw vi räddade livet och hånglade upp dockan mer än vad vi båste in luft i lungorna. Haha det var tider det!

Nu sitter jag med min kaffekopp och tittar på Onlinerapportering om Hammarbys match mot Redbergslid. Väntar på att det ska rulla upp "Ham mål nr:20 Elgan". Får se om det slår in. Sen vore det ju roligt om dem vann matchen också. Slipper jag ha en surpuppa här hemma ikväll.... It's a win win situation!


Här är jag och Helena för tre år sedan när vi har armbågat bort massa småbarn för att få en bild med vår då största idol.

HRL-kurs

Om ca tjugo minuter ska ta och bege mig till Karaten för alla instruktörer ska genomgå en HRL-kurs idag. Klockan två ska jag vara där och vet inte hur lång tid det tar men ungefär en timma kanske. Vet inte om det ska vara ngon genomgång också eller om vi bara ska vara praktiskt.


Bild från Landslaget när vi hade haft träning i Portugal. Några av dessa kommer vara med idag.

Städfirma!

Jaa, igår åt jag, Jenny och Veronica här hemma hos mig. Sen medan vi satt och tröck i oss godis så kom vi i på Robins lägenhet (jennys pv) och alla tre höll med om hur grisig och skitig den är. Sagt och gjort tog vi vårt pick och pack, hoppade in i bilen och körde mot lägenheten. Väl där inne nös vi av dammråttor som attackerade oss. Vi sätade lite men sen när Robin kom hem orkade vi inte längre. Det var ju inte speciellt kul och städa uutan någon bra utrustning. Vi körde "toarent" överallt; fönstren, dammade av med, tokade väggar med. Och dammsugaren sög ut mer skit än vad den sög in så vi gav upp efter ett tag. Men men ite renare fick han iaf.

Vi tre ahr bestämt oss nu iaf att vi ska starta ett företag tillsammans, en städfirma helt enkelt*

Nu får ni ha en underbar söndag alla ni!
Och glöm inte bort att ringa om ni behöver städhjälp CVJ-Städhjälp kommer som skjutna ur en kanon (snabbt alltså)

*ironi

Don't ever let me find you gone cause that would bring a tear to me

Uppsatt

Det bästa med min nya frisyr är att jag tycker det ser bättre ut i uppsatt. Innan hängde det bara och trots att jag hade uppsatt i en hög tofs var håret ner till mitten av ryggen. Nu räcker det till precis slutet av nacken. Haha


Lördag

Idag är det lördag! Det känns ju väldigt bra, eller hur?

Igår kväll var jag med Sandra, hade inte träffats på ett tag så det var kul att vinna igen förlorad tid. Hennes kväll med lyckad iaf då Olle stammade kavr i idol, haha!

Ikväll ska jag mysa med Jenny! Vi ska äta mat, godis, dricka te och bara umgås! Och se Tomten är far till alla barnen såklart! Sveriges bästa film!! I början av min Hampus resa tillsammans tittade vi på den filmen och herregud att han är kvar vid min sida. Så som jag asgarvar, flabbar och citerar repliker ur den filmen. Menmen, jag kanske är söt under tiden, höhö! Vem vet?

Idag har jag och Hampus varit i Skärholmen, jag shoppade, Hampus shoppade och sen bjöd gullet mig på lunch!

Fick med mig en skjorta och en blus. Orkar inte ta foto eller något sånt nu utan lägger upp det senare.

Ont i huvudet har också. Suck


.love. this. photo.


helgen

Fredag: Idolmys med god mat m.m.
Lördag: Kolla våran Beach fotbolls cup! efter det blir det after beach party!?
Sö(m)ndag: träning, och åka hem till farbror och kussen för lite fika!


en mysig kväll hemma helt enkelt!

Freeeeitag!

Äntligen Fredag säger jag bara. fy vad skönt med helg! Ikväll blir det middag hemma hos älskling och sen idol och sedan sängen. myspys! Igår bakade vi lussebullar. hihih det va mysigt också!


Step one


Ska tillbaka klockan sex och göra färgen varmare. Blev för kall enligt mig. Vad tycker ni?

Nervös

HEJSAN!!
Sovit gott? Det har jag gjort, jätte skönt sov jag!

Jag har en klipptid bokad idag kl 12.00. Scary! Pratade med precis med Veronica på telefon och hon lät väldigt säker på sak. Någonting ska förändras idag!

Fan visst långt hår är jätte fint men jag orkar inte längre. Det börjar sträcka sig ner till rumpan utsläppt och om bara en tidsfråga kommer jag sitta på det, höhö!

Nej något ska ske, frågan är bara vad. Det får frisören bestämma!

Nu ska jag titta på Våra bästa år!
Lovar att lägga upp en bild på håret sen


Från i somras, jättefint! Men inte längre, för slitet och för lååångt! Har växt ännu längre efter att kortet togs..

Over and out

Nu ska jag och min sanningstalande t-shirt gå och lägga oss i soffan.
Imorgon är en ny dag med nya tag! Spännande!!

Tackar för mig för ikväll och önskar er alla en underbar onsdagkväll. Le åt att ni ligger inomhus i ett uppvärmt hus med människor runt omkring er som ni älskar och som älskar er.
Titta ut på det hemska vädret och hånle åt det. Kanske ge ett fint litet finger också?

PUSS OCH KRAM PÅ ER!!

- Vill även önska min underbara vän Helena en FANTASTISK resa till Australien där hon ska hälsa på sin bror. Ha det bäst gumman! Hörs när du kommer hem!


Vill säga tack till er!



Syster var hemma och hälsade på idag


Jessica med söta Vilda

Rakt ifrån hjärtat



18.38

Hej snyggingar!

Har precis ätit middag och ska snart krypa upp i soffan med en kopp te och se på Biggest Loser. Det börjar närma sig final nu och då är det extra roligt att titta på. Såg aldrig den svenska versionen för enligt mig är allt från USA bättre, förutom Big brother, Idol och Lets Dance. Vad vore Storebror utan Carolina Gynning, Idol utan Jihde och Lets Dance utan David? Nej dem tre får 5 stjärnor av 5 möjliga!

Resten får USA gärna komma med!

Klockan 9 är det Greys också, älskar onsdagar. Snart helg och bra tv. Det är tur att Greys går kl 9 annars vet jag att jag själv hade setat framför Efterlyst mot min vilja men av ren nyfikenhet och sedan inte kunnat somna. Blir lite skrämd över vad som händer i vårt avlånga ibland.


Gynning med "Allt som jag tar på blir till guld" -blicken!

Wednesday

Hallå på er. Nu är det inte mycket folk i repan här så passar på att slänga in ett inlägg för idag för det bli. Efter jobbet ska jag in till stan och träffa min kontakt person på AW. Vi ska fika och sncka om mitt jobb lite. Ska byta anställningsavtal nu. Imorn är det löning. det är najs!

Ikväll blir det träning, om mitt ben håller. ska smörja lite med voltaren, vette fan va som hänt!

au reour! stavning?


Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr




asså nån måtta får de va

Heatgear Compression Tank Under Armour Linnen Svart Dam
sitter och tittar på springbyxor...snälla vem lägger upp en sån här bild när man ska sälja in byxan? hittade den på en sportsida. USCH säger jag bara. västa camel-toen! hahahaha

fancy pancy


kolla vad ELLE tar hand om sina prenumeranter! detta fick jag hem gratis i brevlådan. fancy!


bettskena


mysig va? nu ska jag sova med denna klump i munnen. sexigt va! :-D

Briljant!

Imorse testade jag en ny grej. Alla andra mornar ligger jag kvar i sängen och snoozar. Inte så jag kommer iväg senare till jobbet utan jag ger mig mindre tid på morgonen. Igår soozade jag  45 minuter. Att jag ens ställer klockan så jag kan snooza i 45 minuter? Inte bra Caroline...

Men iaf. Igårkväll kom jag på min briljanta idé då jag idag ska åka kommunalt och inte kan snooza för springa till bussen är det värsta jag vet. Jag skulle gå upp när Hampus klockan ringde och inte ställa min egen. Gick jag inte upp när Hampus klocka ringde skulle jag ju somna om och tok försova mig. Detta ledde till att när Hampus gick upp höll jag i honom och bad honom sova lite till. Det gjorde han såklart inte utan han gick upp. Och jag låg kvar...
Sen kom Hampus in och tände lampan och sa hej då och då var jag tvungen att gå upp.

Så nu sitter jag här, färdig duschat men absolut inte klar.
Slår vad om att jag kommer behöva springa till bussen iaf för när jag har tid på mig på morgonen, sölar jag

Hur är eran morgon?




den här står överts på min lista


det är dags..

För att börja på min jul och födelsedagslista. Jag gör en lista där rubriken är just sådan. Sedan får folk plocka som dem vill. De jag inte fick i julklapp hoppas jag på i födelsedagspresent! Jag fyller 20 år om typ två månader. kan fan inte fatta det. Men det ska bli fett. jag ska planera ut nått bra som jag ska göra.



helt sannslöst

Att man som sjuk ska stå och behöva försvara sig när det ända man behöver är hjälp. Helt sjukt att man ska behöva skrika för att bli hörd och för att folk ska tro att man har ont. inkompetenta jävla personal som inte vill göra sina uppgifter, som är lata och bekväma! Dem borde fan inte finnas i vården. Att ta in AT-läkare som fortfarande inte är fullt utbildade och lägga över problemet på dem för att det är billig arbetskraft....

Sverige? Jag blir rädd!


Veckans träning

Måndag: Jag och min pilatesboll
Tisdag: Fotbollsträning
Onsdag: Fotbollsträning
Torsdag: Jag och min pilatesboll
Fredag: Vila
Lördag: oplanerad
Söndag: Fotbollsträning


Längtar tills jag och hellobello ska köpa kort på friskis&svettis! Då ska vi vara friska och svettas..höhö!


det finaste någon kan få



 

Gissa vad det blev?


kan det vara köttfärssås?

Så här ska det se ut


Whats new!

Berättade att jag i helgen köpte en ny tröja (+ nyårsklänning!!!) från Top Shop. Klänningen får ni inte se, men tröjan ser ni här nedan. Premiäranvände den igår och den är super skön. Kort i midjan så med ett par högre jeans i midjan blev det superbra!

Kan även stoltsera med ett par nya Converse i garderoben. Blå! Super balla! Men dem får vänta med att bli använda tills våren kommer. Nu har jag ett par blå, vita, rosa. Skulle vilja ha ett par svarta.


Älskar nätdetaljerna vid sidorna, diskret bh är det som gäller



Ett och ett halvt år av glädje


Pinsamt

Fick precis en blackout!
Hur stavar man till vårt land?

Svergie?
Sverige?


Konstaterade detta precis

Sitter och tittar ut från mitt fönster på jobbet och ser att det snöar... Detta betyder att jag kommer få stå i mörker när jag slutar (ja underbara november bjuder på mörker redan kl 15 och jag slutar klockan 17) och borsta av min bil. Kallt kommer det vara också...


Uppdatering

Hej alla glada!

Siter nu på jobbet och äter lunch, pannbiff blev det idag. Helt okej gott. Igår blev det en bloggfri dag men tänkte uppdatera er nu om vad jag gjorde!

Vaknade upp klockan tio av klockan men låg kvar i Hampus famn till klockan elva (varför ska jag alltids tälla klockan tidigare än avd jag egentligen behöver?)
Klockan tolv avr jag tränare på jkaraten fram timm två.
Klockan fyra åkte jag och pappa och tittade på Hampus match, skitmatch men Hampus var grym (som vanligt när han får spel tid)
Efter matchen middag hos Hampus sen åkte jag pappa och Hampus hem mätta och belåtna.
Klockan åtta blev det Vem kan slå Filip och Fredrik.




hemlis hemlis



gissa vilken sida Philip har legat på. Varför blir det ALLTID såhär i sängen när han sover? hahaha jag tycker det är så roligt!


fotbollsfeber

Sitter och fixar låtar till laget. Har fixar tre CD nu. Två som vi ska ha på fysen och en som vi ska ha innan match! Det kommer bli fett det här.. tro mig tjejer!


made


sky and sand


in the nighttime. when the world is at it's rest. you will find me. in the place I know the best. dancin', shoutin' flyin' to the moon. don't have to worry. 'cause I'll be come back soon. and we build up castles. in the sky and in the sand. design our own world. ain't nobody understand. I found myself alive. in the palm of your hand. as long as we are flyin'. All this world ain't got no end...




american pancakes


imorse blev de american pancakes! mums!

Facemovie?

Hej alla!
Om bara någon minut ska jag fräscha till mig lite (somnade med skrållan i sängen) för sen ska jag Hampus Jenny och Robin dra iväg på bio. Vi ska se filmen om Facebook.

Ska bli mys, var länge sen vi fyra träffades.
Efter det ska jag och Hampus hit och äta middag.

Idah har jag varit i Skärholmen och köpte min nyårsklänning!! haha het sjukt bra, den är inhandlad! Men som en julklapp, från mamma och pappa annars skulle jag bara använda den innan. Köpte en träja till mig själv från Top Shop. Lägger upp bild sen för nu måste jag bli klar.

Ja ni har väl sett filmen jag la upp i ett tidigare inlägg så alla vet vad som väntar mig och Hampus här hemma...

*suck

PUSS!!

PS bokade även tid för naglarna idag, dagen innan julafton ska dem bli pretty!! DS

Jag kommer vinna!!

TJA ALLA GLADA OCH MINDRE GLADA! Håller nu på och sminka mig lite och så fort mamma kommer hem ska låna hennes bil och åka och plocka upp massa glada (annars får dem inte komma in i bilen) människor och vidare bege oss till Heron City. Där ska vi möte upp ännu glader (om det nu finns) människor och bowla! Botkyrka Shukokai gänget är ute på stan, SE UPP!!

Den här bowling biten skulle vi lika gärna kunna skippa för vi vet ju redan att jag kommer vinna, men dem andra ska få försöka. Bring it on!

Det ska bli kul att göra något annat ihop istället för att bara svettas i trång doja hela tiden. Sist vi gjorde något var i somras när vi hade poolparty. Men det var många månader sen så nu är det dags igen!

Efter bowlingen blir såklart middag också!

Slänger upp lite bilder från i somras så jag kommer i stämning!





Saknar mina naglar. Ska göra nya när karaten ger oss uppehåll, måste ju vara fin till nyår och jul! Är du på Veronica?


19e november

Hej alla glada. Julen smyger fram med stormsteg nu! nästa helg är det ju advent! gud så mysigt! Harry P var skit bra igår. Men jag vart dock kissnädig efter 20 minuter in i filmen.. så det vart bara att knipa i 2 timmar. inte bra för min blåsa det där asså. nästa film på listan som jag måste se är due date. den ska jag gå och se med min kära vän bea när hon kommer hem tänkte jag! nu har jag ätit upp min skinkmacka och druckit upp min oboy hih, så nu ska jag gå ut till receptionen igen. ikväll är det idol hoppas minnah åker... Fredag idag vilket innebär fredagsfika på jobbet. Sedan står det träning på listan för mig idag annars blir det en lugn kväll för mig! ching chong!


kolla våra gummi-bollar!


kolla våra gummi-bollar som vi har på jobbet hehe! gaaaanska mycket gummisnoddar!

Dags för träning


Precis hämtat ut mitt pass


Skinnjacka - Vila
Tunika - VeroModa
Halsduk - H&M
Leggings - JC


Svaret!

Nu har jag fått svaret på min dammsugar fråga!!

Du bränner ca 200/timmen beroende på vilket tempo du har.. "Det är inte jättemycket" för att citera Daniel "men absolut bättre än noll"

Kom igen nu alla läsare!! Upp med tempot och DAMMSUG!!


Tur att han älskar mig iaf ... (hoppas jag?)

Jaa, inte för att jag är stolt över att medge det men den här videon stämmer in på mig och Hampus, KLOCKRENT! Så här är det nästan varje gång vi ska iväg någonstans.

Jaa, jag är en jälvigt rolig person (om jag får säga det själv) men inte när det kommer till kläder och bestämma sig över vad man ska ha på sig... då är jag som bruden på filmen.

Och Hampus jaa, han hamnar emellan....



Latte

Gjorde mig precis en latte och sitter nu och tittar på Beverly Hills!

Hoppas ni också har en bra dag kära läsare


Kaloriförbränning?

Är helt genomsvettig! Precis dammsugit hela huset, ALLA rum! Från kök till tvättstuga till vardagsrum och badrum. Sitter nu och hämtar andan och känner att jag måste hoppa in i duschen. Det är ju en riktigt träning att dammsuga. Undrar hur många kalorier man bränner egentligen? Det måste jag ta reda på, ska smsa min kära vän Daniel som är PT och se om han har svaret.

Men ett tips till er alla där ute som inte hinner träna så mycket som ni önskar, ta tag i dammsugaren, plugga in Ipod i öronen och shaka gärnet medan du får rent i huset. Tro mig, du svettas som en gris!

Nu... Duschen!!


Torsdag

Halloj!
Är mitt uppe i Våra bästa år men passar på att säga godmorgon till er i reklamen! Idag vakande jag upp kl nio. Superskönt! Har precis ätit frukost och håller nu på att dricka upp mitt te, jordgubb blev idag!

Vi hörs senare undrer dagen

PUSS

Harry Pott-Head!



Idag efter jobbet åker jag direkt till heron city som var mitt andra hem förut...och kollar på harry potter med fillepillelillekille. hihih. som jag har längtat efter denna film! och popcorn såklart!


Synd att du är så söt

Titta vad jag precis hittade i soffan. Först blev jag arg för nu hade jag ju kunnat se på Eva och Adam.. Men när jag gått fram och tittat på honom kunde jag inte vara arg längre..


Min lediga dag

Passfotografering idag gick bra. Varför ni inte får en bild p mitt ansikte är pga min dålig hår dag. Fotot på passet kan jag inte påstå att jag blev så nöjd med heller men den är ju garanterat finare än det gamla.

Vet inte hur lång tid det tar innan jag får det men någon vecka tar det nog iaf. Någon som vet hur lång tid det tar?

Idag har jag även städat lite. Dammade av mitt rum så jag slipper bli allegisk så fort jag går in där. Är allergisk mot damm... Så inatt kommer jag nog sova gott då jag kommer kunna andas utan att det sticker i näsan.


Imorgon är jag också ledig så jag har fått uppgift att dammsuga hela huset... Men det får bli mellan alla grymma tv-program som går på dagarna. Hihi! Har inte sett Våra bästa år, Ellen, Bevvan och Sjunde himlen på evigheter!






Onsdag kväll

Sitter nu och dricker te och har precis målat nagalrna. Ville måla dem i svart, och trodde det var den färgen jag målade också, men efter att ha målat hälften av alla naglar insåg jag att det var lila.. Kanske ska tända lampan nästa gång? Jaja men det är en mörk lila så det får duga. Vart har mitt svarta nagellack tagit vägen?

I nuläget pratar jag inte med Hampus om ni undrar. Han stängde av min Eva och Adam box (har kommit till säsong två redan) för att se på fotboll! Inte ens en viktig match heller, utan en träningsmatch.
Apropå Eva och Adam är jag kär. Kan inte slita mig från den boxen. Missade till och med The big bang theory, med flit(!!!!!) idag för att se på dom små turturduvorna. LOVE IT!






kolla vad busigt


ibland är det kul att vara 7 år igen. I morse klottrade jag ner filles bil hihih med massa hjärtan och skrev i love u på hans rutor. kunde inte låta bli att göra det på busshållsplatsen heller....hihih. ibland får man visst då???

magazines


(förlåt för den dåliga bilden, min systemkamera ligger på laddning så det fick bli med mobilen ist!)

Jag älskar denna tiden på månaden..det är löning om en vecka och jag får mina tidningar hem i brevlådan!


Passfotografering!


T-shirt - Stockholm LM
Jeans - D-brand
Klocka - DKNY

BAD! hair day! Ska ha en sån mössa på kortet för fan. Just nu har jag en fläta, ser ut som en tönt! Hästsvans såg ännu värre ut och utsläppt hår ser hemskt ut! KUL! Får lide med detta pass i fem år... jag som var överlycklig över att bli av med mitt gamla... Suck...


Inte i år igen!

Vaknade upp och ser att det är snö ute. Jag vill inte! Min bil är gammal den klarar inte sånt här väder, den blir fastfrusen och sen står den där hela vintern och huttrar. Inte riktigt men nästan så blir det. Hade ett helvette (ursäkta) men min bil förra året, den dog och hade sig. Batteriet strula trots att dem på verkstaden sa att batteriet laddar precis som det ska. Så vintern är inte Fiffis årstid helt enkelt, hon gillar inte regn heller för då blir hon blöt! Min bil heter Fiffi om ni undrade vad det namnet kom ifrån.


Min och Hampus snögubbe från förra året, Kommer dock inte ihåg vad vi döpte den till så idag heter den Oskar!

te te te teeee

Både jag och carro är te-fantaster! Vi älskar te. Jag dricker ca 6-7 koppar te om dagen. Ibland upp mot 10 och det brukar vara på vintern när det är kyligt. Igår på jobbet fick jag gå in i skafferiet och ta vilket te jag ville. Då såg jag ett av mina favorit-teer. Lipton Orient! Det var dock påste, jag tycker att smaken kommer fram bättre med löste. Visst det är krongligare så det passar bra om man har bråttom eller nått. Mitt andra favorit te är NK's Lusse te som bara finns under juletider. NK har många goda teer och jag älskar att gå hem med en påse te därifrån! På bilden där nedan ser ni lusse teet och orient lösteet!





Godnatt på er!

Tänkte nu slå på låten "Sommarkort" med Cornelis Vreeswijk och krypa ner i sängen och somna till den. Den låten är fin. Är min tränares favorit låt och han satte på den under stretchingen på en träning och sen var jag fast.

Lyssna på den du också!

Imorgon svarar vi på fler frågor så keep on asking!!

PUSS PÅ ER!




















































Träning avklarad

Kom hem från träningen för snart 1 och en halv timma och nej jag har inte duschat. Enligt mig luktar jag gott men enligt Hampus luktar jag något annat. Kan inte tänka mig att jag ska lukta svett. Nej nej. det händer inte.

Träningen för övrigt kändes bra förutom att en blåsa stor som min knytnäve växt fram på vänster sida av trampdynan så känner mig lite halt i nuläget.

Imorgon ska jag ta passfoto, mycket viktigt för jag reser till U.S.A(!!!!!!!!!) i mars månad i en hel vecka. Utan pass kan jag inte fixa visum och visum vet vi ju alla kan ta lite tid, så jag ska vara ute i god tid! Ska säga till Julia och Martina att fixa visum nu också så vi inte inte står där på resdagen och någon av oss saknar det. Då blir det bittert.


 

 


Svar på frågor!

Hur kommer det sig att just ni startat denna blogg tillsammans? :)
Vi har varit kompisar sedan vi avr sex år, alltså är vi inne på vårat 13e år nu och vi har varit väldigt nära i alla 13 år. Sen berättade Veronica för mig att hon hade planer på att starta en blogg och den planen hade jag med så då kom det bara helt naturligt att starta den tillsammans.

Vilka fina ögon ni har, använder ni linser?
Nej, ingen av oss använder linser, endast smink och bra blixt på kameran, haha!

Fin klänning "carro" vart har du köpt den? Funtar på att köpa en till tjejen?

Åh tack så mycket! Klänningen har jag köpte jag i somras (juni) i Barcelona, men butiken var Zara så det kan ju hända att ngr exemplar finns kvar här hemma i Sverige, kostade runt 300 kr tror jag. Fanns även i en mörkare blå färg.

Hur kom ni på namnet usyoume? Vill starta en blogg men vill ha ett klingande namn men kommer inte på något... hjälp?

Vi diskuterade att vi ville ha ett namn som representerade oss som individer men även tillsammans. Så kom vi och tänka på smyckes märket I.Me.My där det var olika reformer av "jag". Då började vi tänka i dem banorna. US står för båda två. You står för carolines del för Vernica och vice versa. Me står för en själv, oss själva som individer.
Vi förstår att det är svårt att hitta ett namn att bli nöjd med. Men ta något som representerar dig sjäv, eller din blogg. Ett smeknamn som är speciellt för dig kanske? Svårt att säga och ge tips då vi inte känner dig, tyvärr. Hoppas du blev nöjd med svaret ändå! :)

Vi skålar för dessa svar så länge och hoppas på fler frågor! Vi är inte blyga för att bli personliga för vi litar på att ni vet vart gränsen går! Puss och kram!!



En Presentation

Ser att det är massa nya som har hittat hit, gud vad kul! Tänkte bara göra en liten presentation av mig och Carro som driver denna blogg. Vi är alltså Två personer.


Detta är då jag, Veronica


och detta är Carro, Caroline!

Sedan slänger vi in en frågestund här i bloggen. Fråga vad ni vill till vem ni vill :)


PUSS <3



det värsta som finns..

..är skrikande barn på tåget OCH bussen påväg hem. De var inte bara en utan TRE! Jag älskar bebisar och tycker dom är jättegulliga, men snälla. måste dom skrika så förbannat! och nu menar jag inte ett litet "bäbis" skrik utan ett så kolosalt högt ljud som får en att vilja smälla till någon!


kolla bara...nu är hon fan inte gullig!? okej tack nu har jag fått ut mina agretioner


Talet

Åh! Var inte Zlatans tack-tal till guldbollen det gulligaste?
Han pratade om att ingen som hade sett han spela som tolvåring skulle tro att 17 år senare skulle han stå med fem mottagna guldbollar och två stycken hemma som förhoppningsvis ligger och sover.
Efter dem orden zoomade dem in hans fru (vackra!!) Helena och man såg nog allt att hon blev lite rörd. Det var fint sagt av honom!

Man ska nämna sina barn.

Vackert!




Tjaaaaa!

Jag sitter nu på jobbet och har lunch.

Vill börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggade igår men jag hade verkligen inte tid. Idag slutar min träning tidigare så då kommer jag nog kunna slänga iväg ett inlägg.

Igår fick jag även mn Eva och Adam box! (ja jag erkänner, tittade på en istället för att blogga) Den är ju bara för underbar, till och med pappa satt och skrattde åt den. Kom igenom 2,5 avsnitt innan jag skulle iväg påträning men tänkte fullfölja andra haövan av avsnitt 3 innan dagens träning.

Fick även hem H&M katalogen igår och jesus vad många saker jag ringade in att jag skulle köpa efter den 25e. Får nog sålla bort lite inna jag rigner och bestället tror jag...


lunchdags

det bästa med god mat dagen innan....är att man får god mat dagen efter till lunch! så nu sitter jag här på jobbet och är proppmätt på lasagne! tror det till och med finns mer hemma sen. Idag blir det Core-pass för min del på ett gym här i kista. Spännande..




Slut för idag, tack för idag

Precis hemkommen från Hampus match. Dem förlora dock men Hampus spelade grymt så det var minst lika roligt att se på ändå.
Imorgon är helgen slut och det är dags att återvända till jobb. Cash is king men visst får helgen gärna vara lika lång som veckorna och veckorna istället lika lång som heglen. Tror jag ska bli statsminister och föra in detta i politiken. Hur som haver ska jag nu krypa upp i soffan bredvid Hampus och se Vem kan slå Filip och Fredrik Felix. Underhållande program! Vilka tror nu vinner idag? Jag tror Flippen och Flexan.

Juste! Vet ni vad jag klickade hem från cdon.com i går? Hela boxen med Eva och Adam, tvserien plus filmen (barn versionen alltså) Den kommer nu i veckan och jag längtar. Tycker fortfarande att den serien är bra!! Den var på outlet så kostade nu bara 199 kr. Klicka hem för f*n!






afrika afrika afrika


om exakt ett år...är jag i afrika! så jävla coolt. och som jag längtar! Jag och min kära vän Beatrice, alan, laurent. åker iväg i en månad och är volontärer i två veckor. sedan åker vi runt i hela afrika resterande två veckor och kollar in alla nationalparker osv. JAG LÄNGTAR! kan vi inte spooola fram ett år?


love love love



veckans..

Sitter här framför datorn nu och har precis vart hemma hos mormor och morfar och gett morfar blommor på farsdag hihih! sen kollade vi så mycket bättre och gud vad jag gillar det programet! hoppas de kommer flera sesånger. Nu planderar jag veckans träning och har bestämt mig för att dra mina pilates kunskaper ännu ett snepp denna vecka. om jag är redo, upp till bevis!

Måndag: Core
Tisdag: Fotbollsträning
Onsdag: Fotbollsträning
Torsdag: Vila
Fredag: Pilatesbollen och jag
Lördag: Pilatesbollen och jag
Söndag: Fotbollsträning

Låter det bra? hihih im on fire.
Snart rullar älsklingen in efter hans träning och då blir det lasagne för hela slanten! gott? eeeh ja!


En favorit

Vill bara visa er mitt favorit linne. Super skönt då det är slappt att bara dra på sig hemma eller ha den på väg till stranden (ja det får bli om ngr månader....) Köpte det i Barcelona när jag var där i somras.

Love it!



Värd att investera i

Läste nyligen ut denna bok. Smaskig var den med massor med skvaller och en professionell inblick i hans karriär. Han är smart, Bingo..
Tipsar härmed alla att läsa den, tro mig, den är värd pengarna! Kostar ca 249 kr (om jag kommer ihåg rätt)



Hemlagad brunch!






nothing can stop us now!




sushi sushi sushi



igår kväll gjorde vi sushi! hihih mums. vi har lite kvar i kylen som jag tänkte äta idag efter träningen hihihi! Igår kväll efter suhin åkte jag till helena och käkade hemlagad pizza, kollade på martina haags film och snackade massa skit. det va länge sedan så det var välbehövligt! träningen startar 13:00 idag till 15:30 så man hinner inte göra så mycket annat än det idag. ikväll ska jag och philip käka middag här, det blir lasagne! mmuums. soo long fuckers!


Fars dag!


Äntligen!

Den nya designen plus header är här! Fan vad gött! Vi har planerat, sminkats, fotograferats och designa hela dagen och nu är den klar. Jag höll på att få ett nerv-sammanbrott (minst sagt) under dagen när inget fungerade eller blev som vi ville. Men Veronica tog tag i saker och fick allt på plats och jag gjorde precis klart fin-justeringarna.

Vad tycker ni?
Ballt va?


Nu fick vi lite nytt liv och inspiration till att blogga igen.

PUSS PÅ ER OCH GOD NATT!
(Ligger en snygging i min säng så tänkte joina han nu, undrar vem det kan vara?)



Supergullig version!

Måste ses!! Lite smått kär, visst orginalet är bra men orginalet kan inte alla relatera till, titta vad gulligt, som om vi alla var sju år igen!







Jag ser det snöar!

rätt mysig hemfärd från jobbet ändå! :)


Frulle med blåååbär

detta var min frulle igår. Vaniljyoghurt med blåbär och macka! såååå najs!


Idag


Det är ju själva fa-a-a......n....tastiskt



Haha jag skrattar luften ur mig varje gång jag ser detta! Kommer ihåg hur jag och Anton satt och citerade det här avsnittet en hel dag i skolan. Grym julkalender!







Man får inte vara dum

Ja min lilla pojke är lat så han rakar av sig håret. Nu slipper han tvätta håret, fixa iordning håret vilket i sin tur sparar pengar på schampoo och hårvax. En riktig ekonomi kille som vunnit mitt hjärta. Eller?

Nu sitter jag och tittar på Greys Anatomy. Annorlnda avsnitt men so far so good tycker jag.






Han har klippt(?) sig

 





HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH




GUD VAD JAG GILLAR HENNE!



COOL STIL, check!
GRYM RÖST, check!
SNYGG, check!


+ att jag vill ha hennes tröja!!!!!!!

ja och min pilatesboll



haha den senaste bjuder jag på! Jag gillar pilatesbollar, de gör så att träningen inte bara blir tråkiga sit ups och armhävningar, plus att man tränar sin balans samtidigt!




tennisbollar? tuggummin?



Tisdag eftermiddag

Hallå allesammans. Nu sitter jag på jobbet och det är en mattgubbe här som byter våra mattor! Idag är det fotbollsträning, weeeei! Igår tränade jag med syrrans pilatesboll. Kan visa några riktigt bra övningar för mage och rygg sen! jag säger bara såhär: hejdå onyttigheter och soffan, hej frukt och träning. Jag har beslutat mig för att träna 5-6 ggr i veckan nu. 1-2 vilodagar är vikitg och sen tränar jag olika muskelgrupper varje dag såklart!

Såhär ser mitt schema ut denna vecka

Månd: mage, rygg (lite armar)
Tisd: Fotbollsträning (kondition och ben)
Onsd: Fotbollsträning (kondition och ben)
Torsd: vila
Fred: ev. vila eller en lätt joggingtur
Lörd: Mage/rygg, armar
Sönd: Fotbollsträning (kondition och ben)

/Veronica




Me, myself and I

Nu sitter jag och tittar på Big Bang Theory! ROLIGT!
Min krambjörn är Allingsås för match så jag får umgås med mamsen och papsen ikväll.

Ikväll kl 22 måste Pensionärsjävlar ses, hoppas bara jag orkar vara vaken, håller redan nu på och somna och jag har inte ens fått middag än. Korvstroganoff blir det, hur kan jag ens vara nära att somna en kväll när det nalkas?

Snart är Julafton, God Jul! Och visst har det varit tråkigt kallt idag?

PS Veronica: Såg du att jag la in din namnskylt i arkivet? Hade visst glömt det innan, hihi

Är han inte skrämmande cool?

 





Piercing, check!

Jag har velat göra detta hur länge som helst. I helgen gick jag in på massa frisör salonger och skulle göra det, men ingen tog hål där. Då tänkte jag "okej, det är nog mer en piercing än hål i örat" så jag ville inte göra det på en frisörsalong längre, kändes inte säkert (Jag vet att du gjorde det Veronica men jag är lite mer ansvarstagande än du, haha!)

Idag bestämde jag mig. Nu eller aldrig! Jag tog mig till DownTown i Södertälje, samma ställe jag piercade naveln på för fyra år sedan, och gick in med bestämda steg och sa "Jag vill pierca mig här!"

Sagt och gjort och här sitter jag, glad som ett svin men oj vad ont det gör.
När jag såg nålen hon skulle ta med (TJOCK!!!!) frågade jag "Hur mycket får man spänna sig?" Hur mycket du vill, fick jag till svar och sagt och gjort, jag tog i för kung och fosterland. Det knakade och jag kände att hon verkligen fick ta i för att komma igenom. Nu är det fint men fan vad det bränner, burn baby burn!

Priset blev 500 kr men det är så värt det! Kan inte sluta le, men måste nog för det spänner ännu mer när jag ler...

Om 5 veckor ska jag tillbaka för att byta ut ringen mot en silikon platta med vit strass på, super fin! Hon rekommenderade den då jag kör karate och det gör inget att få en spark på örat då, det är ju bara silikon. Hon ör grym, Carola på DownTown!







Min kärlek

Jag har en kärlek till alla turkiska / arabiska / armeniska / syrianska låtar! JAG ÄLSKAR DET! stämningen, gemenskapen, dansen. Man skulle kunna tro att jag är turk inombords! jag har suttit och lyssnat på bel arabi (låten nedan) hela kvällen nu. tänkte förklara vad jag gillar i det.

För det första låter orden så..fint! sen sjunger alla turkar / araber /armenier och syrianer fantastikt. De har en härlig klämm i sina röster. Plus att dem vailar igenom låtarna och gör så att det blir så krokigt walllalallaahabbiabbiiiiiiii, gud det går inte att förklara. Plus instrumenten, så himla fantastisk! och takten i hela låtarna. Ja en stor eloge till alla sånna låtar jag vill hitta fler! dem gör så att jag bara vill gå upp och dansa.

SU GETİR
BIL ARABİ CİBİL MAY
BIL TURKİ SU GETİR
BIL KURMANCI AVE BİNE
ALLA XELLİ EFENDİNE
TEV TEV TEV TEV TEV TEV TEV
ALLA İXELLİ EFENDİNE

WERA WERA WERA WERA
EZ HAYRANA BEJNA TEMMA
GEL GEL GEL GEL YANIMA
CAN HEYRAN SELVİ BOYUNA


en annan favorit är denna: quelle quelle



min nya favvolåt



älskar den! så jävla skön!

taaz.com

Det finns en rolig hemsida som heter www.taaz.com där man kan sätta på frisyrer på sitt egen ansikte! jag provade med både blont och rött på mig. Jag vet nämligen inte vilken färg jag vill ha. Planerar såhär: Den röda nu till vintern och sedan den blonda till sommaren. Bortse från frisyrerna nu för jag ville bara visa färgerna. Vad tycker ni?


den röda färgen blev lite dålig, är ute efter en aning mörkare.


/Veronica

Tränings-söndag


Goddag mina vänner. Gud vad Carro har varit duktig på bloggen här då. inlägg efter inlägg. har varit ute på en spring runda idag och tränade även backe med upphopp, utfall, snabba fötter osv. det var skönt! Längtar faktiskt tills jag kommer igång ordentligt med fotbollsfysen! men herre vad jag är otränad nu i denna stund. jag har tränat varenda muskel idag och jag har redan träningsvärk. undra hur det kommer kännas imorn.. Nu syr min kära mamma min jobbkjol till mig. Den sprack nämligen i sömmen när jag skulle ta av mig den. Det var en peek tycker jag! haha. nu har jag kollat lite fotboll på tv och även reprísen av så mycket bättre och idol. Jag bara älskar dessa program! slänger upp en bild från barca.

/Veronica

Gårdagskvällen



igårkväll när jag satt framför datorn kom sophie och frågade om hon fick leka med mitt hår. (det är det skönaste jag vet när någon gör frisyrer på mig så jag sa självklart ja!) resultatet blev såhär. Och jag behöll det under kvällen. tycker de vart ascool! älskar att exprememtera lite. Kvällen igår iaf va kul. vi va hemma hos natta i hennes lägenhet på söder först, sen drog vi in till Nu! och fortsatte kvällen där. skrek hockey och dansade till håkan. det behövdes, har saknat det! PUSS PÅ ER!

Fake up with make up

Sminkad och klar och sitter nu och väntar på Hampus som inte alls verkar skynda på sig. Vi ska till Skärholemn för shoe-shopping. FUN! Men det tycker nog inte Hampus så antar det är därför han är seg på att ta sig hit.

Planen är att köpa varma riktiga vinterskor, ett par till och ett par till honom.

Eftersom han är så seg har jag tagit lite foton här hemma. Tänkte visa er min dagliga dos med smink jag använder.

Det mesta är från Make up stor utom enstaka saker. Det ni ser i bakgrunden är min smink väska som är vadderad så man kan tappa den i golvet hur mycket som helst, inget går sönder. Krock-kudde för smink helt enkelt. Och tro mig, det är väl spenderade pengar med min tappar-förmåga.

 

 

 

 


Min åsikt

Min tanke med tatueringen (läs längre ner i bloggen) är att jag kan tatueri in "i will walk on water" som en symbol för styrka och frihet...

Töntigt?







Flower


Bittert

Juste! Jag har glömt att berätta en sak för er. Igår när jag skulle åka iväg med min kära bil fick jag en chock. Jag stod parkerad nera på gatan, där jag alltid står men denna gång var det n¨got som inte stämde. Över mitt vänstra fram däck var det bortskrapat. Någon har alltså skrapat min bil, vet dock inte när för jag har inte kört med bilen sedan i torsdag och jag märkte det inte förrän igår, lördag.

Tog en bild nyss för att visa er. Det är över däcket, den stora vita fläcken, samt hela kanten precis vid däcket... Ser ni?






Vad tycker ni?

How long have I been in this storm
So overwhelmed by the ocean's shapeless form
Water is getting hard to tread
With these waves crashing over my head

If I could just see you
Everything would be alright
If I see you
This darkness would turn to light

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright
And everything will be alright

I know you didn't bring me out here to drown
So why am I ten feet under and upside down
Barely surviving has become my purpose
Cause I'm so used to living underneath the surface

If I could just see you
Everything would be alright
If I see you
This darkness would turn to light

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright

And I will walk on water
You will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright

Now everything is alright
Everything's alright






7e november

Godmorgon på er!
Nu har morfar hämtat Skrållan, Hampus har åkt till sin träning och jag dricker te och tittar på Miami Ink. Varje gång jag tittar på det tänker jag alltid "Men det här programmet är ju faktiskt bra" För det är ju det. Intressant och dem är ju skickliga på det dem gör. Men ändå så ser jag alldeles för sällan, skäms!

Jag vill tatuera mig, vet precis vad jag vill göra samt vart den ska sitta. Jag vill ta en mening från min absoluta favorit låt, men den är så deppig och "heartbroken" så jag vet samtidigt inte om jag vill. För deppig äe jag inte om men jag älskar ju låten... Skulle jag göra det skulle den sitta i nacken.

ska klistar in texten till låten sen så får ni säga vilken mening jag ska tatuera in om jag skulle göra den.





Café Stinsen

Som ni kanske märker så hittade jag laddaren till kameran!

Tyvärr var jag dålig nog att inte fota under min och Martinas lunch på Café Stinsen i Tumba, men den var mysig. Vi har inte träffats på länge pga skador etc så det blev att ta saken i egna händer istället för att lita sig på att karaten för oss samman!

Tack för dagen gumman!

Lägger istället upp en bild från vår SM -final där Martina kärleksfullt sparkar mig på halsen.


1 2 3 - godis, hund och te!

Ikväll är det min och Hampus lördag. Jättemysigt! Vi har ätit god mat, och nu sitter vi och hånglar i soffan och kan inte låta varandra vara.
Haha nej skojja bara, den tiden är förbi i vårat förhållande. Vi sitter bredvid varandra med en hund mellan oss som fiser värre än vad jag och Hampus gör tillsammans! Love-killer eller hur? Men vi gillar henne ändå!

ser ni vad jag lyckades övertala honom att titta på. Fick ett avsnitt!

Han köpte även mina favoriter till mig, ingen riktigt myskväll utan Doritos

 


Hundvakt!

Ikväll är jag och Hampus hundvakt åt min mormor och morfars hund. En ursöt mellan pudel vid namn skrållan. Hon sitter mellan oss just nu och bara myser i soffan.

 


höstlåtar

If you got the money - Jamie T

I'd Rather be with you - Joshua Radin

Hoffmaestro - seiz the day

Långa nätter - Melissa horn
 
Håkan hellström - Ramlar

A fine Frenzy - Near to you

Marcus Price & Carli - Mat bira kvinnor weed

Douster - King of africa (spola fram till 1:17)

Fantan mojah - stronger

Daniel adams-ray - Gubben i lådan


finns massor av fler men får börja med dessa idag!

villa talliden


Igår va jag och Philip med hans familj på Villa talliden och käkade en god tre rättersmiddag! Sedan åkte vi hem och tittade på utröstningen av idol och fortsatte sedan på svt1 där det gick en bra film. Ikväll blir det reunion med några gamla goa kisar från klassen. det är efterlängtat så vi ska bara spela håkan hellström på högsta volym och skrika hoooooooooockey! och massa annat internt! det ska bli skojj!

Novemberkväll



jag älskar hösten. att bara tända ljus och sitta och mysa.. det är så härligt! jag har precis städat och tvättat min jobbkjol nu. lyssnar på min höstlista på spotify och sitter och redigierar bilder. har planerat att fota lite mera i veckan och ledtråden är löööööööv. by the way, tur att weise inte åkte igår. huuuh!


/Veronica

FYI

Vet ni!!? Eller den enda som kommer detta är Jenny men jag pratar till iallafall, trevligare så.
Jennifer Anistons pappa är me di våra bästa år. Vet ni vad jag såg nu? Han är även med i Gilmore girls. Spelar även där en rik snubbe som firar thanksgiving med dem.

Tyckte det vär ganska intressant.

Ber om ursäkt för att jag aldrig bloggar med foton men min kamera är urladdad och jag vet inte vart laddaren ligger...

Oh happy day

Vanade upp imorse brevid en morgontrött surpuppa. Men nu är han glad och iväg för att träna handboll och jag sitter här ännu gladare för det är dubbelavsnitt av Gilmore girls på 5an. Bättre än så kan väl inte lördagar börja?

Idag ska iväg och träffa Martina för lunch. Halv ett ska vi mötas upp.

Nu har jag precis duschat och fortsätter klistra mig vid tv:n.
Jag ska skaffa ett liv, lovar. Men inte riktigt än bara.

/Caroline

Är det bara jag som ser likheten?




Plagiat?

Veronica

På lördag kväll ska vi fotografera oss. Skiter i vad du säger, nu slår jag näven i bordet!!

Ring mig brunett!


Fredag eftermiddag

Nu satte jag precis på säsong 5 avSex and the city. Tänkte hinna med ett avsnitt innan The big bang theory startar på kanal 5. Så jävla roligt program!

Förhoppingsvis kommer min pojke hem snart. Och när han kommer ska jag krama honom länge tills han tvingar mig att släppa och då ska jag krama ännu lite längre... sen släppa! (Kanske)

Nej inte tid med detta, det är skvaller lunch på tv! Kan inte missas!

KRAM
/ Caroline

en liten sneakpeak!

det är denna som gör att dagarna går så fort! hihih
väntrummet! blommorna som står där på bordet får jag ta hem idag wiie!
mer bilder kommer...kanske ;-)

/Veronica


Jag vill klippa lugg

Jag har haft tanken länge men aldrig vågat göra något. Jag är så feg när det kommer till mitt hår. När jag var liten exprimenterade jag jätte mycket men inte längre. Blont långt hår är min grej så längden tänker jag nog låta vara som den är. Men jag vill ha lugg. Inte sne lugg som jag hade hela grundskolan utan en riktig lugg. Rak lugg. Som jag hade när jag var liten flicka. En tunn fin lugg.

Hampus gillar inte lugg på tjejer. Hampus gillar inte långt hår för det kittlas för mycket. Hampus har väldigt många åsikter. Fan!

HJÄLP! Lugg eller inte lugg?

Ska jag göra något åt längden ändå? Långt hår är fint men tro mig, det är ingen lek. Så fult när vaknar och man måste fixa iordning det innan man går ut för att det ska se okej ut. Om du inte sätter upp det i en tofs förstås...

Bara klippa lugg. Klippa lugg och längd. Bara klippa längd. Låta det vara som det är?

/ Caroline

hallå världen!

Nu sitter jag på rast här på jobbet och dricker lite te. mhh. jag har träningsvärk i benen, och vet ni, det är förjävla skönt! fick skjuts idag av marcus till jobbet, tackar och bockar för det! hektisk torsdag är det idag på ericsson kan jag säga.. alla är som djur, här råder djungelns lag! parkeringsautomater är sönder och irlänska sigenare står med 15 husvagnar på våra parkeringar och har bestämt sig för att flytta hit!

jaja, vad är väl en bal på slottet...

PUSS /Veronica

HALLOWEEN

Mössan var en plåga, kliade som satan!

Vi gjorde ett tappert försök att strecka dit skäggstubb på honom, men det gick sådär....

 


Min sista helg i oktober

Jag hade tänkt berätta lite om min helg för er kära läsare!

I fredags var vi på Passione (vi = jag och Hampus) och firade Hampus moster som fyllde 50. Det var middag, liveband och röj för hela slanten, roligt var det! Bilder ser ni nedan!

I lördags var det födelsedagsfest/Halloween fest hon min vackra storasyster. Jag var neger, samma utstyrsel som Veronica, och Hampus var Jesus. Kunde inte hålla tassarna borta från honom pga hans råa sexighet.
- Eller inte.
Hampus var klädd i lakan, leggings och en långhårig peruk.
Ni som känner Hampus är tillåtna att skratta! Men kissa inte på er bara!
Ni andra kan ju tyvärr inte skratta eftersom ni inte vet hur han ser ut i vanliga fall, men tänk er en kille på 1.90 meter lång, smal, i långt hår och tights. Ja... nu får ni också skratta!

Men tyvärr var vi inte kvar så länge för jag mådde inget bra på kvällen, tråkigt men sånt är livet. Det var jätte skönt och komma hem och somna i tid iaf, med tanke att Hampus skulle gå sist från Passione kvällen innan...

Jag, Hampus och Madde. Dem tre musketörerna under kvällen. Ser ni att Hampus att tryckt in sin kaka i ena kinden för att kunna le på kortet?

Lite mingel i början av kvällen

Jag och Hampus shakar på dansgolvet, oouff så bra vi var!

Men vi fick se oss besegrade av Hampus kära mormor 75 år.


my teenage dream. my reality. my other half. my all.


There she goes


Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Det tar typ en timme för mig att åka till och från jobbet. Imorn smäller det, då börjar fotbollen igen. jag har bara slappat i en månad och käkat onyttigt så det ska bli skönt att sätta fart igen. i fredags blev det tacos och idol med fille, mami och syrran. Jag var proppmätt när jag skulle lägga mig. Lördags blev planerna ändrade. Jag och helena skulle egentligen träffa lite kompisar i tälje, men så blev de inte.. det böev ist en impuls utgång med beabus. Jag åkte och hämtade henne kl 19 på kvällen sedan delade vi på en flaska rose och sen blev det ace för hela slanten! vi dansade så att svettet rann till håkanhellström -ramlar. den är bra skön den låten! sedan åkte vi hem och la oss, vaknade runt 10 eller va de 9? åt frulle (mannagrynsgröt) sedan åkte hon till stan och jag åkte med fillepille till ishuset i tumba och stod i caféterian med honom och charlie. jag tror vi sa "aau charlie" 500 ggr! haha men det var kul!

/Veronica

Måndaaaag

Tjoho!

Sitter på jobbet har precis gått på lunch.
Överdrivet hungrig är jag och har varit det sen jag åt frukost! Så det ska bli gott med mat!

Åh! Nu sa det pling i mikron!!
Äntligen!


ja vad mer ska man säga? Jag jobbar

Kram på er!

/ Caroline

Den efterlängtade bilden!

Lovade ju att lägga upp en bild på oss från maskeraden som ja va på förut! jag och mah niggah man bea my lovely

/Veronica