Dag 14 - Mina Drömmar

Jag är en tjej som vågar. som gör det jag vill. som lever ut mina drömmar. realistiska drömmar då såklart. drömmer om att ha den perfekta pojkvännen, familjen och vännerna. åka till afrika, plugga till mäklare och skaffa min första lägenhet. spela fotboll. åka till kalefornien och vara au pair. osv osv. alla dessa saker är mina drömmar. jag försöker att leva ut dessa. en del är på gång och en del kommer! har mycket på min reslista som måste prickas av. jag vill se världen och det ska jag göra i sinomtid! Karlefornien och Afrika är mina största ställen som jag måste åka till! men jag vill åka jorden runt, jag vill bli en framgångsrik affärskvinna, jag vill ha tre barn och bo i ett stort hus, jag vill vara lycklig och sprida lycka omkring mig. Jag vill göra saker för min egen skull. Jag drömmer om framtiden!

Godmorgon!

Igår kväll satt jag och skulle blogga om New York för er och ladda upp massa bilder, tror ni min dator ville samarbeta? Nej!
Nu sitter jag på Hampus dator vilket betyder; inga roliga bilder. Så detta blir bara ett svart på vitt inlägg, sjukt tråkigt...
Sprutan igår gick bra, dock har jag sjukt ont denna morgon. Väckte Hampus och påpekade ngr gånger att min arm värkte, han vände sig om hyschade mig.. Hmmm?
Jaja nu är klockan sju och det är dags för mig att göra mig redo för en HALVdag på jobbet. Vaknade en halvtimma innan klockan ringde imorse, wierd?
Hittade denna bild på facebook, här står vi svenskar mitt på Time Square!

Mobilblogg

Tja! Nu sitter jag på tåget som tar mig till Tumba. Där ska pappa plocka upp mig för vi ska åka och ta fästningsprutan, scary! Efter den ska jag bara hem, betala lite räkningar, kanske blogga lite vem vet. Viktigast av allt ska jag äta middag! Nu är jag framme med tåget, wish Me luck! Puss

Dag 13 - Denna vecka

Denna vecka jobbar jag 4 dagar, gud så underbart!

Måndag: Jobb 7-15, sedan träning!
Tisdag: Jobb 7-15, ta en sväng till gallerian!
Onsdag: Jobb 7-15, sedan träning
Torsdag: Jobb 8-17, sedan träning (LÖNING)
Fredag: Hjälpa Leni med festen, sen blire 20-års PARTY!
Lördag: solasolasola ute förhoppningsvis, på kvällen 18-års PARTY!
Söndag: Mysa med älsklingen på morgonen och sen blir det hem till mormor, och på kvällen blir det tacos och mys med mina älskade vänner hemma hos Virri.
Måndag: Jag räknar med måndag i denna vecka också, hih. Bio med Philip förhoppningsvis och sedan påskmiddag hemma med syrran, mami och fille.


ja, detta är min vecka! ünderbar!


Dag 12 - I min väska

Ja såhär ser de ut i min väska.. massa saker! mobilladdare, parfym, medicin, jobbkortet, vaselin, paraply, busstider, plånkan, almanacka, nagelfil, nagellack, hårklämma, näsdukar, brillorna och slutligen mitt underbara läppstift som jag inte rör mig i fläcken utan! passar till alla tillfällen heter baby och kommer från MUS!

It´s me!

Hej på er!
Efter en utskällning av Veronica tidiigare i veckan sitter jag nu här och bloggar! Allt som behövddes var en liten spark i rumpan ("om du inte börjar blogga hittar jag någon annan")
Det är lördag gott folk!! Sweet! Ikväll är det inflyttningsfest för mina nära vänner som blivit sambos! Jag är så glad för deras skull (avundsjuk? jag? Nej då *host)
Så denna kväll blir det röj! Sjukt kul! Alla vi känner (närmare 40 pers) i deras lilla tvåa, kan inte bli bättre! hihi
Nu sitter jag dock med en klump i magen, ska på American boot camp snart med pappa. En träningsform som Danne har tillsammans med en annan PT på gymmet och han har lurat dit mig och min far. Får se om jag kan gå efter? Fast hoppas nästan att vi ska kräla i lera eller något sånt, sjukt kul!
Det är mycket ni missat i mitt liv de senaste månaderna och jag ska uppdatera er! Men först slka jag iväg till träning och sen köpa en inflyttningspresent till turturdovorna.
PUSS PÅ ER!

just give me one moment


so fancy i could die

blir alltid lika glad över H&M paket!

let it be, let it be, let it be!

Den här tiden är så sjukt rolig. alla åker iväg och gör de som de själva vill. alla flyttar till sin första lägenhet och börjar storhandla mat! alla växer upp och blir stora andra växer upp men blir inte stora. men samtidigt är det här stadiet i livet sorglig! Det kommer inte vara lika lätt att umgås med dem som man gjorde. alla åker till sina städer där de ska plugga, alla åker iväg och reser. Nästa år bekymrar mig lite. Har massor av vänner som ska flytta iväg och sprida ut sina vingar och hoppa ut i luften. nära vänner. det kommer bli trist, när man umgåts/pratat i princip varenda dag. samtidigt som jag längtar som fan efter hösten och "en ny termin" som man sa i gymnasiet. så är jag lite rädd också. det är kanske därför jag inte har skickat iväg min ansökan än. fast jag vet att jag ska åka iväg så har jag inte anmält mig än. jag ska göra det. innan den 10 april! längtar efter framtiden. längtar efter hösten och året 2012. spännande. men ändå är jag rädd. för jag kommer ifrån de jag älskar mest! min familj, philip och mina nära vänner! här hemma är allt säkert och tryggt men ibland måste man kasta sig ut. sån är trots allt jag, och jag känner lite att det får symbolisera min höst och mitt år 2012! Go! 

Klickade precis hem denna



som jag har väntat på att den ska finnas i min storlek!
Nu fattas bara beachen och solen.....och en kall på den!