Magvärk

Hej på er!

Min mage är fortfarande inte helt bra än... igår hade jag jätte ont och efter middagen var jag tvungen att lägga mig och sova bort smärtan i två timmar. Helt sjukt!!

Kom inte iväg till jobbet idag, vill inte chansa med tanke på magen. Idag är det bättre, men känner att kommer krypandes lite emellanåt, men inte alls som igår!
Hur kan det vara så? I lördags mådde jag bra, inte alls lika besvärande magverk, sen small det till igen i söndags. Betyder det att det är lugnt idag och smäller till imorgon igen?

Nej! Imorgon ska jag jobba... måste jobba!!

Nu sitter jag hemma och tittar på Sjunde Himlen. Funderar på att ta en promenad bara för att sysselsätta mig lite. men får se om jag orkar...(!)

Puss på er!

LÖRDAG

Sitter här i min soffa i min "i love my boy" t-shirt och ett par stålmannen hotpants, riktigt sexigt måste jag säga!

Hampus är iväg på middag hos sin mormor men han trodde inte att han skule vara borta så länge så snart får man sällis! Mys!

I övrigt går det ingen nöd på mig, har säsong två av One Tree Hill i dvdn, jag har 'ven lyckas göra Hampus besatt av den serien, mihih! If going down i´m taking everyone with me!!! mohahaha!
Sen har jag sushi i kylen och melodifestivalen om 1 timma!

Idag ä det Eric Saade också och det är ju int ehelt fel, sen Shirley Clamp OCH Sara från A-teens!! Älskade A-teens när jag var liten! Har även deras autografer, eller jag nu är dom kastade men hade alla fyras, OM veronica var avundsjuk på mig då! höhö







Caroline hära!

Hej på er!

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering men jag har varit med under inspelningen av "den hemliga miljonären" och gett ut pengar till fattiga so behövt det. Dom ville ha med ngr av Sveriges största bloggare men dom tackade nej men då kom dom på, varför nöja sig där? Vi tar världens största bloggare, och vart skulle man inte då gå om inte till Virre och Carro? Självklart! Tyvärr ville inte Veronica ge upp sin dyra lyxlägenhet på Djurgården, hennes promenader ute på sin egen sjö på isen, och att bara blogga hela dagarna. Jag å andra sidan kände att det var dags att ge ngt tillbaka till er andra! Så jag gav upp min fyrvånings villa på Miami beach och valde att spela in delta i detta program.

Väldigt spännande (mer får jag tyvärr inte berätta)

Nåja, nu när ni vet anledninen till att ja varit borta så ska jag bärja berätta om hur denna vecka har varit hemma, nu när jag är tillbaka i Miami...

Blev kräksjuk i torsdags... viket kändes lite sisådär. Men blev smittad av min kära Hampus så får väl skylla mig själv egentligen! men ahn är ju så söt att det går inte att låta bli honom! Plus att vi hade redan varit ifrån varandra länge pga inspelningarna så var tvungen att pussa lite på honom (dock inte munnen, kräksmaken var jag ju inte sugen på direkt..)
Spydde inte speciellt mycket dock, vilket var skönt... och fick inte ngn riktigt feber så var ganska lindrig kräksjuka.
Idag mår jag bättre men smittar fortfarande och får lite ont i magen ibland, men inte alls som  innan!

YEAH!

nu ska jag ställa mig och stirra ut Hampus när han sitter i bastun, höhö
Inte så kinky som det låter, tro mig!

PUSS!!!




Dag 07 – Min Bästa vän

Denna kategori är så otroligt stor. Jag har så många vänner som ligger mig nära hjärtat! Men två som alltid kommer ligga nära är Helana och Caroline. Genom eld. Helena har jag känt länge men vi blev tajta i 7an. Caroline har jag också känt länge men blev tajtare senare också! Jag har även min barndomsvän Sandra, mina gamla gymnasiekompisar Bea, Natta och Micke, mina fotbollstjejer osv! ...och såklart Philip, min älskade pojkvän och även min syster sophie! ...ja ni ser det går inte att sluta skriva namn!








har så många fina vänner och minnen med allihoppa! Tack för att ni finns, utan er skulle jag inte klara mig! ♥

Dag 06 - Min Dag

Min dag, den 13 Februari (söndag). Vaknade upp med Elisa brevid mig hos Helena efter en fartfylldkväll med lite smått och gott! Slängde på mig lite kläder och smink. Gick till tåget med Ronja och Elisa. Hoppade på tåget mot stan och mötte mamma och syrran. Vi skulle på Brunch, de va trevligt och gott! tror jag tog typ f tallrikar med mat. Efter det åkte jag hem för ja var så väldans trött medans mamma och sophie kollade runt på H&M. Jag åkte hem till älskling vi gjorde i ordning oss och sedan åkte vi till Heron för att äta en middag och kolla på bio. Det blev lite alla-hjärtans dag i förväg! För ikväll har han träning till 22. Sedan åkte vi hem och myste framför Solsidan!