Dag 05 - Vad är Kärlek för mig?

Kärlek för mig. Är när man känner sig uppskattad, sedd, älskad, värdefull och viktig. Det är det viktigaste för mig!

Dag 04 - Vad jag åt idag

detta åt jag idag till lunch!

Mitt sista inlägg som 19år

Imorn. Imorn smäller det! Då blir jag 20. Sådär bara över en natt! Då blire kalas med nära och kära, det ska bli kul. 

Dag 03 - Min Mamma


Bernadetta Waerner. Det är min mamma. Hon fyller 46 år i år och är världens bästa. Hon skrattar åt allt och tycker att jag och sophie är roliga. Hon gillar tacos och lets dance på fredagar (men somnar innan hon ser vem som åkt ut..) Hon gillar att fota och hålla på med blommor. Hon gillar facebook är en väldigt lekfull fillur. Hon är undersköterska men kan mycket mera än vad hon borde på jobbet! Hon sitter på labbet. Hon är glutenallergiker och laktosintollerant. därför gör vi alltid två kastruller med pasta när det är köttfärssås och spagetti osv. Ja det var väl allt i en kort sammanfattning, Jag älskar dig mami!


Dag 02 - Min första kärlek

Min första Kärlek. Det är faktiskt lite komiskt... Philip som jag är tillsammans med nu, va jag även tillsammans med när jag gick i 1an i grundskolan. Då va vi Tillsammans i ett år! haha, det ni. Så Philip är faktiskt min första Kärlek. Jag älskar honom så. Vi pratade senast igår om den tiden. Då han skulle ge mig en plats ring. (Som Carro fixade åt honom för att ge till mig). Den va jättegulligt inslagen i en liten röd ask med nallar på, ihih. Minns det som igår... Det var tider det. ♥



vi matchar varandra, har samma humor (för det mesta) och är lika barnsliga och hungriga!


Dag 01 - Om mig

Ja det är nu man ska presentera sig själv, vad ska man säga? Hej jag heter Veronica och är snart 20 år! Bor med min mamma och min syster. Jobbar Heltid i en Reception, spelar fotboll på fritiden och umgås med vänner och min pojkvän Philip. Gillar att fota! Ett intresse som började glöda när jag gick i gymnasiet sam - media! (bästa linjen ever!) planerar att resa till Afrika, så fort som möjligt! har precis färgat håret rött och klippte av mig allt i juni 2010 några dagar efter jag tog studenten. Känndes som om jag blev en helt ny männika efter. Jag tänkte att det skulle vara kul och symboliskt för mitt nya liv, vuxenlivet! (har även velat göra det sen 3 år tillbaka...)


Tänkte försöka men på detta

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första Kärlek
Dag 03 – Min Mamma 
Dag 04 – Vad jag åt idag
Dag 05 – Vad är Kärlek för dig?
Dag 06 – Min Dag 
Dag 07 – Min Bästa vän
Dag 08 – Ett Ögonblick 
Dag 09 – Min Tro
Dag 10 – Vad jag var idag
Dag 11 – Mitt syskon
Dag 12 – I min Väska
Dag 13 – Denna vecka
Dag 14 – Mina Drömmar
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Min favoritfödelsedag
Dag 17 – Någonting jag ångrar 
Dag 18 – Den här månaden
Dag 19 – Ett ögonblick 
Dag 20 – Något som upprör mig
Dag 21 – Något som får mig att må bra
Dag 22 – Något som får mig att gråta
Dag 23 – En Första
Dag 24 – Mina rädslor
Dag 25 – Min favoritplats 
Dag 26 – Det här saknar jag
Dag 27 – Mina ambitioner
Dag 28 – En sista stund


Carro, du får joina mig om du vill! :-)

/ Veronica

lolipop lolipop lolipop

gammal bild på mig som jag redigerade lite. Idag är det fredag gud så skönt! blir tacos och lets dance! Lolipop på den. Det är mitt nya ord. Eller mitt och helenas nya ord. Vi använder det jämt, eller jag använder det mest men det är bådas ord! förstår ni? finns en rolig historia bakom detta ord. Men det delar ja inte med mig av än sirru. Nu dricker jag vanilj-te och har rast! det är fart idag på jobbet trots fredag. Knas med en taxi gubbe och en kund. Han va så söt taxi gubben, såg ut som han i farsan ni vet? jaja jadajada! Vi hörs ♥


Philip 29/8-09


2011

2011 är här, året då jag fyller 20. Året då jag förhoppningsvis åker till Afrika. Året då jag kan göra precis vad jag vill! Det kommer bli ett bra år, det hoppas jag.

Idag vaknade ja klockan 9:00 av att Philip väcker mig....? vad hände där lixom. Om sanningen ska fram så är det för att han ska på match. Sedan åkte jag hem och käkade mitt nybakade bröd! Har hjälp mamma att skotta snö på marken och från taken. Stört Sophie som bara ligger och sover hela tiden hallå nu är kl 11:00. Tjatat på att hon ska ge mig lösenordet till hennes dator så jag kan spela the sims, Utan resultat! Ringt Carro men hon svarar inte. Vad ska jag göra nu. Jo jag ska ta ett bad sen ska jag käka lunch och följa filles match på internet. Ikväll ska jag träffa Helena och lite gamla kompisar!

ingefära, apelsin & mörk choklad, min nya favvo!