Malta Malta Malta 2011


mat bira kvinnor weed





Dag 11 - Mitt Syskon

Mitt fina syskon. Min syster. Mitt Allt. Vi två genom eld! det finns ingen som jag älskar så mycket som du, det finns ingen som vet så mycket om mig som du, det finns ingen annan som du! Jag behöver inte säga mera för vi vet att vi finns för varandra genom allt. Vi har gått igenom så mycket och jag längtar tills vi sitter där med våra barn i lekparken och är mammalediga. PUSS jag älskar dig Sophie Waerner!

 


Idag är det en sån här dag


Dag 10 - Vad jag var idag

Ja, vad jag var igår.

Sov hos fillefjongen åkte till jobbet, och jobbade! va en lugn dag igår. Skönt för en gångs skull. men nästa vecka drar det igång igen. Efter jobbet åkte jag hem och hämtade lisens bil på stationen och körde till träningen. Tränade ute och sprang! wiiiii hihihih, andra gången jag kunde vara med ute nu, känndes inte spec mycket i knät. Sedan körde jag till krysset och mötte pilifff han köpte godis och jag cola, sedan åkte vi hem till honom och lämnade lisens bil och sedan hem till mig. där väntade en måltid som syrran lagat, mui bien! sedan vare sängen och myspys!

Ganska vanlig dag ändå...
by the way, fyfan vad jag älskar detta års bigbrother, så jävla sjuka människor!


vänner friends amigos

Jag satt nu på lunchen och tänkte. Gud vilka underbara vänner jag är omringad av! fyfan vad jag älskar er alla! finns människor som man har så mycket minnen med så det inte är klokt! Pratade med Bea i telefonen och vi snackade om när hon ramlade ur liften när vi åkte skidor med skolan. fyfan då låg man dubbelvikt. finns många sånna tillfällen. skratt är nått som jag älskar, jag skulle inte kunna leva utan det. helt ärligt, man kan leva utan mycket men jag skulle fan aldrig klara mig utan skratt! för att inte tala om jag och Helena i högstadiet, fyfan va kul de va att gå till skolan! Eller mina och mickes snuskiga samtal och hans jävla sjuka humor och personlighet! Caroline och jag vs. sandra sörensen mitt i natten, vi tyckte vi va skit roliga men fyfan av jobbiga vi kunde va haha!

TGIF!!!

Fredagar för mig är en sån dag då jag kan gå upp HUR tidigt som helst och ända vara pigg, det är ju fucking fredag!!
Men idag var ingen tid dag (lite skönt,höhö) klockan sju ringde klockan så jag var utvilad och just nu sitter jag och äter frukost.
Ikväll blir en MYSKVÄLL med mina fina; Julia och Martina! Vi svulla mat (as always!!!) När vi är ute och reser skrattar alltid resterande lagkamrater över hur mycket vi käkar! "vart gör ni av allt??" brukar vara en standard kommentar! HAHA och vill ni veta en rolig sak? Sist vi var iväg på äventyr så gjorde vi stopp i vår toalett på hotellrummet!! Väl använd toalett (har man tryckt i sig mat måste man ju släppa ut lite ibland) Fy fan vad pinsamt detvar och gå till repan och säga "det är stopp i vår toalett" och juste, när detta hände hade vi varit på hotellet i MAX en timma! hahaha!
Nej slut med det äckliga, igår frågade Hampus mig "varför kan du inte vara som alla andra tjejer, alltså, normal?" Haha han brukar oftast vara den som får ta del av mitt kiss och bajs prat... He loves me! (??) hihi
Ojojoj vad klockan springer iväg! Måste åka nu! PUSS PÅ ER!!

min namn är mycke och jag vill ha mer fuck off du dog tack o hej

jag kommer baby Jag tror jag är kär. I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller. Jag gillar att du säger vad du tycker Men det du säger att du tycker säger inte mycket Jag gillar att du säger vad du tycker Men det du säger att du tycker säger inte mycket. Det är första gången för mig med så bara lägg dig ner Det är första gången för mig med så bara lägg dig ner Det är första gången för mig med så lägg dig nerMen öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer digIngenting är som det var, ärligt vad har jag kvar nu? Ingen ny prick på din hals, ingenting ingenting alls Har inget att lämna tillbaks, inte en endaste vas Ringer men får inget svar, det är ingen som ringer tillbaks Snälla förlåt mig, låt mig förklara, bara stoppa dig för.Jag har gått för långt, kan inte sluta gå Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år För ljus att nå. Så djupa sår Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om Men jag vänder om, än en gång Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt. Ooh jag vet var du jobbar o handlar, var du tar bussen o var du gömmer dig Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig Hjärtat brinner, jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig. Vi två, hejdå Fuck off, du dog Men inga tårar når min kind Den rådjursblicken är så gjord, är så gjord Oss bar ett kors som blev för stort Visst du kan gråta om du vill Men jag har synat dina kort, dina kort Åh, snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min Och du får ingen tår, ingenting. Ditt ess i ärmen var en flod Och inga tårar når min kind Tack hej, fuck dig Jag har fått nog, har fått nog...



Så här vill jag se ut i sommar


just say it baby


Dag 09 - Min Tro

Jag tror på så mycket. Jag är en godtrogen människa! Jag tror på människors berättelser och blir ofta lurad haha, jag tror på nått övermäktigt men det jag mest tror på är spöken och det andliga! Det är så häftigt. Jag är helt säker på att det finns spöken och andar runt om oss. Ni får säga vad ni vill men det tror jag! Jag tror på utomjordingar också, jag tror att de finns flera galaxer som bara väntar på att bli funna! MIN TRO. JAG GILLARE


love hard fuck hard die hard


ser ni vem det är?


hihihihih... syrran satt och ritade av mig hon är duktig hon!


Dag 08 - Ett Ögonblick

Från ett ögonblick till ett annat.. har mycket hänt i mitt liv, jag har fått taggar och tragit ut taggar, jag har skrattat och gråtit, jag har längtat, jag har glömt och jag har älskat och jag har hatat! Från ett ögonblick till ett annat har jag kommit underfund med mitt liv framöver... Att de kan ha varit så självklart! Jag har alltid haft inställningen med att göra EN sak. Det är inte min grej... jag gör 100 saker och tröttnar sen gör jag om det igen. Det här kommer bli bra! Jag vet det, måste fixa en mindboard som jag kan hänga upp så jag kan titta på mina mål och titta på hur jag själv kommer att se ut och göra! Det är är det bästa! Att göra exakt de man vill! Det går att uppfylla alla drömmar och jag ska uppfylla mina!