o'learys

Igår hade vi avslutning med fotbollslaget. Det vart bowling och O'learys. Vill bara upplysa er om att jag fick tre strikar på rad! Bowling mästaren eller vad? okej jag vann kanske inte men i min värld så räknas inte det. I min värld räknar man vem som har gjort det snyggast, alltså vann jag! Vill också bara tillägga ett fint citat som Lina sa igår om bloggen: "den är as bra, jag läser den varje dag och jag brukar sitta och skratta för mig själv!"

Idag gick vi upp i ottan känndes det som med tanke på när vi gick och la oss som jag inte tänker skriva in public här. Jag och Helena med co ragglade oss upp till träningen vi vinkade av grabbarna sedan gick vi in och tränade och vi va as grymma! haha, ja den här träningen va fan askul, alla va flummiga och roliga. Mycke skratt och skoj och syskonintriger! Sedan gick vi hem och Helena följde efter. Vi satte på Shreek 3. Den är så jävla rolig! kan aldrig få förmycke av den. Sedan sommnade vi på soffan. The End! ♥



// Veronica, so long fuckers!


17 åringar från salem


 

"spegel spegel på väggen där..."


veronica duschar på sitt eget sätt


Helena har precis vaknat (det är väldigt roligt att reta henne då)


det gäller att göra sig fin på bild


Veronicas CV


"just dance..."


ett år närmare 18 (men veronica har bara två månader kvar, blablabla JA vi har hört det nu!!!)


vi följer efter våran idol, om det så krävs 6 timmars bilresa


Vi tre är världens bästa kompisar! 







kreativt

Nu har jag och mami fixat adventsljusstaken för iår. Vi besämde oss för att vara lite kreativa och vi bröt mot en del regler Vi köpte svarta tjocka ljus istället för vita smala. Setan struntade vi i mossan och körde på svarta småstenar istället. Sedan hittade vi ett jättefint brett guligt band som vi knöt runt alla ljusen. Jag tycker att den vart as grym! eller vad tycker ni? Vi hittade faktiskt alltihopp på Konsum. Sedan kom vi hem och satt och pysslade med den.
Och såhär blev resultatet:



nej nu ni, nu sitter mamma och bridget jones och väntar på mig i vardagsrummet. och annanasen vill bli uppäten och mitt te vill bli uppdrucket så nu tänker jag lyfta på mitt feta arsle och joina dem! ha en bra fredag kväll! ♥

// Veronica, so long fuckers!

stan stan julegran!

Vilket härligt rimm det blev där. Så kreativ jag känner mig! Som ni säkert förstår va jag i stan idag med självaste Helena. Med mycket skratt och flämtande över onta fötter och ben tog vi oss igenom folkströmmen grymt bra tycker jag. Det blev inte så mycket men det vart lite gott te från NK. Mina favoriter: Lusse-te och Gröntmint-te! Sedan hittade jag en jättegullig lila mössa på Joy för 79 ynka kronor.



// Veronica, so long fuckers! (min namn skylt är på carros dator! uuuhuu)

hur man skaffar sig läsare

CARRO säger:

har du läst min och virres blogg!!!!!!!?

CARRO säger:

läs

CARRO säger:

läs

CARRO säger:

läs

CARRO säger:

läs

CARRO säger:

läs

CARRO säger:

jag tycker att du borde läsa faktiskt

CARRO säger:

läsa riktigt noga

CARRO säger:

läsa

CARRO säger:

läsa

CARRO säger:

läsa

CARRO säger:

jag slutar inte förrän du läser

CARRO säger:

L

CARRO säger:

Ä

CARRO säger:

S

CARRO säger:

LÄS

LÄS

LÄS

LÄS

LÄS

LÄS

LÄS

CARRO säger:

ge mig ett l

CARRO säger:

L!

CARRO säger:

ge mitt ett ä

CARRO säger:

Ä!

CARRO säger:

ge mig ett s

CARRO säger:

S!

CARRO säger:

ge mig ett a

CARRO säger:

A!

CARRO säger:

vad blir det?

CARRO säger:

LÄSA!

CARRO säger:

vad blir det?

CARRO säger:

LÄSA!

CARRO säger:

vad ska jocke göra?

CARRO säger:

LÄSA!

Jocke,- säger:

LÄNKA DÅ CP! :P (vill bara förtydliga att han menade min favorit carro)

CARRO säger:

okej, mne det finns en regel när man läser bloggen

CARRO säger:

efter att man läst den måste man säga

"gud vad bra den är jag älskar eran blogg"

CARRO säger:

okej?

CARRO säger:

bra då var det sagt

Jocke,- säger:

okej

efter en halvtimma när han hade läst våran blogg väldigt ingående sa han de magiska orden, rakt från hjärtat!


Jocke,- säger:

fyfan va bra gjort! <333

Jocke,- säger:

FYFAN VA BRA<33

Jocke,- säger:

fyfan va bra gjort <333

tre är ett magiskt nummer, därför sa han det tre gånger















fredag

mimmi kommer, sandra kommer, mimmi kommer, sandra kommer, mimmi kommer, sandra kommer!

Mimme = en voffse som är sötaste!
Sandra = en av mina bästa kompisar!

Idol+The Guardian+pussa sönder mimmi är det som gäller ikväll!















starstyle













halsfluss

Nathalie har halsfluss. Nu har Nathalie smittat Beatrice. Så nu har alltså både Nathalie och Beatrice halsfluss. Imorgon kommer dem hålla fast mig och smitta ner hela mig när dem kör ner tungorna i mig! Då kommer jag springa där ifrån, men då ska dom tydligen jaga mig och sedan våldta mig så jag blir smittad. Så imorgon blir det sars-skydd, plast handskar, klädnypa på näsan, vitaminer och armlängsavstånd!

  

ni får ursäkta mig för dessa bilder men jag hade faktiskt nästan inga normala bilder på oss. Haha, tragiskt!











jag vill också

igår var virre väldigt bloggig av sig och la upp dagens outfit, så carro vill ju inte vara sämre och därför bestämde hon sig för att göra samma sak. roligt va?
Här är alltså min torsdag:









































-
svart stickad kofta; Åhlens
- vitt linne; Cubus
-
grå T-shirt; H&M
-
leggings; Lindex (snodde mammas)
- armband;  H&M (ej köpta tillsammans)
sov i flätor så håret var lockigt
















äntligen

igår bokades flyplanet som ska ta min storasyster hem! Den 17 Dec lyfter hon. JaJaJaJaJaJaJa
För er som inte vet så är hon i spanien nu och pluggar och ska vara där till den 10 november. Sen efter det drar hon till Alperna och ska någon kurs där, eller ngt sånt, kommer inte riktigt ihåg. men jag vet att hon inte är där på semester iaf. Sen ska flyga hem och fira jul med oss. Är det någon som har en bra ide å julklapp till Jessica?


















dagens



kjol - halens
strumpbyxor - H&M
tröja - H&M


ajöken, nu ska jag snart iväg på träningen! ♥









normer

det finns oskrivna lagar i samhället som kallas normer och dem finns där för att folk ska följa dom! Idag var det "bryta mot normer" dagen!

det bätjade på tåget med en gubbe som sa till mig, Sophie, Lii och Helena när vi skulle gå av att vi skulle plocka upp våra tidningar:
- Hörru ni tjejer, lägg inte bara tidningarna på sätet utan ta med er dom  ut och släng dom i papperskorgen. Det ser ju ut som svinstia här och det är ju inte så trevligt. Inte slänger ni tidningar omkring er hemma inte?

Nu är det så här ditt fula fan att om vi vill lägga tidningar där så kan du ge dig fan på att tidningarna hamnar där. Så ta på dig gladsögonen och gör lite nytta istälelt för att gå runt och gnälla på främlingar.
Alla vi fyra tänkte så men ingen sa något. Vi tittade på honom, tog upp våra tidningar och la dom på ett säte en bit bort... Och förresten och ha nu absolut måste veta det så lägger jag tidningarna på köksbordet hemma ... Så det så!

Den andra normen som bröts idag var en klimakteriekärring som gick på min buss på vägen hem idag. Det fanns tomma säten men gumman sätter sig breve mig!! Ursäkta? Gjorde du precis det där? Och hon luktade tant oxå. Ni vet hur det luktar? Det luktar på ett speciellt och det färgyllde ju inte min bussresa direkt. Sen när jag skulle gå av började jag göra mig iordning för att visa för henne att hon skulle flytta på dig (jag satt alltså längst in) Kärringen rör inte en fena. Jag rör på mig lite till och då säger hon (otrevligt dessutom)
- jag ska oxå av här!

JAHA!!! FRÅGADE JAG ELLER? NEJ MEN JAG TAR OCH SKRIVER NER DET I MIN ANTECKNINGBOK "EN TANT SOM LUKTAR ILLA SKA AV PÅ SAMMA BUSSHÅLLSPLATS SOM JAG"
Och!? Vill jag resa på mig och ställa mig vid dörren är det din jävla fulla plikt att resa på dig, du satte dig breve mig, bestäm för fan inte när jag ska resa på mig för att gå av, vill du resa på dig senare, fine, men för mig flyttar du på dig!! Okej?
Jag sa ju självklart inte det här men faktiskt när vi hade gått av tog hon sin dramaten (ni vet en vagn som alla tanter drar efter sig) och gick av bussen och ställde sig precis vid dörren efter trappen så jag knappt kom av. Då när jag gick förbi så stötte jag till henne med axeln, DÄR FICK DU!!!

så till er främlingar vill jag säga:
-sätt er inte breve mig på bussen
-säg inte åt mig hur jag ska göra
-och tjafsa för i helvette inte med mig















röstning

Okej mina kära vänner. Det finns faktiskt en underbar hemsida som heter www.taaz.com. Där kan man göra om sig själv, testa andra frisyrer + hårfärger. Väldigt smart och praktiskt för min del. Såhär blev mitt resultat eftersom jag funderar på att bli brunett men att behålla min längd.


ursäka mig att jag ser så tråkig ut hahaha, men det får ni ta!
Vad tycker ni om hårfärgen?












beroendeframkallande


förra helgen var mamma och pappa på Åland. Dom köpte hem två boxar Jenkki tuggumi till mig. Det är 24x5 tuggummin i ett paket, alltså 120 tuggumin. Min första box tog slut i lördags .. sex dagar efter att dom kom hem! Då kan ni tänka vilket tuggumi freak jag är plus att tuggumina är beroendeframkallande. Men en av dom största anledningarna till att dem tar slut är nog för att jag tar ett tuggummi, sen så tycker jag att det var gott så då tar jag ett till, men sen så vill jag ha annu mera smak så då tar jag in tre till, jag har du alltså ett helt paket i munnen. Efter ett tag blir det för mycket tuggumi och jag tröttnar på att tugga hela tiden så jag spottar ut det. men jag vill ju fortfarande ha tuggummi i munnen, så jag öppnar ett nytt paket och tar ett tugummi i munnen, och det var så gått så jag tar ett till. Det blir väldigt mycket deja vu märker nu va?

Just nu testar jag mina gränser för att se hur många tuuggumin jag kan ha i munnen samtidigt. jag är uppe i 15 tuggumin, vilket är tre paket. Och med tanke på det jag skrev i mitt förra inlägg om min förkylning och vad det gör med andningen när man äter kan ni bara föreställa er andnöden jag lider av just nu ... tar jag in ett till tuggummi i munnen spricker jag!

Usch vad mycket tuggummi det blev .. måste spotta ut



















sjuk

vintern och julafton närmar sig med stormsteg och självfallet blir jag sjuk! Vad annars? För jag menar att gud låter mig vara friks finns ju inte på världskatan, nejnej, "sjuk ska du va´" och sjuk blev jag
Förkyld är det värsta som finns, man blir andfådd av att prata, andfådd av att äta, andfådd av att dricka, andfådd av att sova för man får ingen luft vilken slutar med att man ligger och tjippar efter andan! usch!

Det är tema vecka om gäller i skolan och igår och idag har vi hållt på med ett företagsspel, med likviditetdsbudgetar och co. Jag tänker inte börja berätta spelet för då skulle det här inlägget bli riktigt tråkigt. Min grupp kom på tredje plats bakifrån av sju lag .. sämte än medle vilket sög!

I söndags tittade jag på The Guardian, jag köpte den filmen i helgen. Jag grät, jag rös, jag skrek, jag skrattade. Många känslor i en och samma film. Kan absolut rekomendera den filmen, men något jag kan rekommendera ÄNNU mer är soundtracket till filmen, Låten är Hur Bra Som Helst och om man har sett filmen får man rysningar bara av att lyssna på låten .. låten handlar om livräddare (precis som filmen) Och sjungs av Bryan Adams, Låten heter "Never let go". Den låten är min favorit låt just nu!  (Sandra.L du skulle älska den här låten!!)

Nu ska jag hoppa in i duschen (ja, jag ska hoppa och jag ska slå mitt rekord...) efter det ska jag koko mint te, sen ska jag bära mitt täcke till soffan, slå på vänner och inte röra en fena.















the end of the day



Jag valde en liten trotsig bild idag! Bilden är från en sommar uppe på Världens bästa landställe, Finnhyttan. Right Helena?

Humör:
trött.
Film: offside
Mat: revbenspjäll
Te: chai-te
Sällskap: Sophie
Nytt: Mixer och min kjol som farmor sytt!
Gamalt: Mina strumpor
Imorgon: Tisdag 
Ute: SNÖ! jippie
Funderingar: Brunett? Hmm




förklaring

Ja eftersom att folk inte fattade vad bilderna betydde så ska jag skriva det här. (och nej sophie, jag står inte som mamma när jag fotar, haha) men tack ändå haha!

Bild 1 = cosmopolitan och te. Va på cosmo i måndags och sedan drack vi te och jobbade med vårat arbete hemma hos Natta i onsdags. Smart va? aaaah!
Bild 2 = Jag sitter och jobbar hos Natta.
Bild 3 = Vi åt pannkakor och drack mjölk till lunch.
Bild 4-6 = De va snö i torsdags när jag skulle åka till Bea.
Bild 7
= Så där såg jag ut! konstigt va, hahaha!
Bild 8 = Såhär ser det ut i ghettot där Bea bor, Norsborg!
Bild 9 = Jag och Natta till vårat omslag.
Bild 10 =  Jag som töntar mig! haha och ja philip den är jävligt schysst!












uppdatering (om någon vill ha flörklaringar för bilderna så är det bara att skriva, haha)













nej carro, söndag!

Hej alla kära läsare! idag har jag faktiskt inte haft någon söndagsångest. en helt vanlig söndag, jag väckte Helena genom att peta henne retligt i ansiktet. Sedan slog hon mig. Vilken attityd! haha, men iaf sedan åkte hon hem och jag och Sophie skulle iväg till farmor och farfar. På bordet väntade lasagnen! mums. Vi hade en trevlig stund och farmor lovade att hon skulle sy min kjol! äntligen blir den fixad. Ja och nu sitter jag här, har precis kollat på One Tree Hill och ska snart äta middag. Det har varit en skön och seg dag idag. Bara avkoppling. Så kommer nog kvällen att fortsätta också!

Igår så va jag ju som skrivet av Carro hemma hos henne med Helena. Vi hade mysigt, och det behövdes efter min och helenas insats denna dag hahah! vi hade tunering samma dag så vi va slut och trötta, så plåstret fick bli Carro, (bästa plåstret i hela världen!)

nej nu ska jag nog slå en pling till carro! ♥










igår ....

... hade jag, virre och helena en tjejkväll. Nu tänker nog ni "fan vad dom träffas hela tiden"
och då säger vi till svar: men låt oss!!
V&H kom hem till mig och vi kollade på flashdance. Jag tycker den var bra men inte helena och virre så fråga inte dom om filmen .. bara mig, okej? Bra!

Träningen gick bra, fy fan vad jag tappat muskler, vighet och kondition, håller inte riktigt. Men detta ska jag ändra på ....


Här är vi tre i våra bästa år!





















sö(m)ndag

Hallå hallå alla läsare! Nu sitter jag här i mitt rum och ska snart byta om för att åka till träningen. Har träning mellan 12-13 och sen ska jag hem och bara ta det lugnt .. är hur trött som helst!! Fast det ska man vara en söndag, visst?

Medan jag sitter här och samla krafter till att byta om så lyssnar jag på musik, här är några låt tips som ni bara måste ladda ner!

Joe Cracker & Jennifer Warnes - Love lift us up where we belong
Elvis Presley - Alway on my mind
Sonja Alden - Du får inte
Kid Rock & Shreyl Crow - Picture
Phil Collins - Against all odds


Ladda ner och njut!!! Alla låtar är fina och sorgliga, Perfekt för en trött söndag!















en helt vanlig konversation

V: ååh, är hon seg i huvet eller?
C: Men veronica, var inte så hård
V: Joo, hon är helt dum i huvet! snart får hon inte komma längre
C: veronica, ge dig!!
V: men håll käften carro, bara för att du bor här
C: ursäkta?
V: jag är inte arg på dig, jag är arg på helena hon är fett seg
C: skärp dig
V: idiot carro!!  Är man bjuden ser man väl för fan till och komma, kallas vänskap!!! HALLÅ!?
C. *suck
V: jaa, sucka hur mycket du vill men nu går jag hem, hälsa helena att hon är en segpotta och kan gå och lägga sig
C: Fy fan fan vad du är ett rikspucko just nu .. stanna vi ska ju se flashdance. Helena är värd det
V: I helvete heller!!

*Dörren slås igen*













nu ska det målas om!

god afton kära läsare. Jag sitter här i mitt rum, med en kopp kaffe och en snögubbe som man har en usb sladd till och så kopplar man in den i datan och så lyser den i olika färger, och som pricken över i:et är det snö utomhus! Är julen närmare än vad man tror?

Idag har jag vart på tumba järn med mamma och pappa och köpt färger till mitt rum, just precuis ni läste rätt, FÄRGER. som alla säkert förstår så är det fyra väggar i mitt rum, varav en vägg är en halv pga snetak, men just den informationen är väldigt ointressant i det här läget. Iallfall så här ligger det till med val av färger och väggar i mitt rum:

  • På tre av väggarna blir det en gråaktig färg, kommer tyvärr inte ihåg vad färgen hette .. men en ljusgrå färg, och inte på ett dystert sätt utan en glad grå färg

  • På den fjärde väggen blir det en rosa-röd färg (otippat?) som heter Rubin, och på den väggen ska det sitta fullt med ramar på de som betyder mest i mitt liv. Och alla vet ju att rubin är en värdefull sten, därav ska de värdefulla personen sitta på en vägg av Rubin ... make sence right?

Ska snart börja rensa ut alla saker ur mitt rum och jag och mamma ska snart brumma iväg till Ikea och titta på barstolar som ska stå vid mitt barskrivbord som pappa ska skapa åt mig (det ska vara två barstolar så att helena kan sluta tjata om att hon inte har någonstans att sitta, bra va gumman?)
















 


människan är underbar / C&V

Här kommer jag och stör i bloggen igen haha! Men jag var bara tvungen att skriva:

På grund av att jag har turnering imorgon så sitter jag här och ser på idol.. Den här veckan ska dom sjunga till någon/några som betyder mycket för dom.

När jag såg dem så satt jag och tänkte att om jag kunde sjunga (vilket jag egentligen kan, bara det att typ ingen fattar det) och var med i idol så skulle jag sjunga till det finaste, coolaste, underbaraste och helt ofantligt bästa som finns i mitt liv.


Jag skulle sjunga "Thats what friends are for" för Caroline Löfström och Veronica Waerner och min motivation skulle vara:


In good times and bad times I'll be on your side forever more - jag är världens lyckligaste som har hittat världens bästa vänner och som har dom vid min sida.

Ni vet - jag vet - alla vet att vi är vi nu, imorgon och hundra år framåt!





I'm glad I got the chance to say

That I do believe I love you
















äntligen!

Ja, äntligen får ni kära läsare ta del av lite smartare och mer sofistikerad text än vanligt
då den tredje personen i vår lilla trio får gästskriva..!
idag har jag och carro varit sjukt busiga!! like never before! vi gick till idrotten på morgonen, carro gymmade och jag lirade boll (och sparkade bollen i ansiktet på ankan, men jag menar vem skulle inte vilja ha pamelaandesson-läppar helt gratis?? en bra uf idé..) sedan så skolkade vi från företagsekonomin!! Virre har precis sagt att hon är sjukt stolt över oss för att vi prioriterar de rätta sakerna (sola och måla naglarna) istället för onödiga saker som plugga i skolan.

Vi mötte jockepocke på vägen till solningen och han verkade mycket stolt över oss också som var så wild and crazy for the day! nu säger carro här breve att han alltid är stolt över oss och jag menar.. det kan jag ju inte säga emot haha ;)

















Glamorös, ja!

Nu vill jag bara poängtera en sak! Vad min kära goda vän sa till mig nyss. Med närmare bestämt Beatrice Laurent. Vi var inne på alla bloggar som är mest besökta och så säger hon såhär
"Jag kan inte fatta varför dom här bloggarna är mest besökta, de är skit fula och tråkiga, kolla vem fan lägger upp en sån där bild! eran är lixom glamorös, svart och vacker! highteck lixom"
och har inte hon rätt mina vänner? det är fan sant, hur lyckas dem? det är frågan. och för övrigt vill jag bara informera att Nathalie inte tog med sig min kamerasladd till mig så nu kan inte jag ladda upp bilder på hela helgen! *grymt*


Snart är Emelie på ingång tror jag, jag ska färga om hennes hår lite. Det blev nämligen inte helt blont igår. Jag har precis fått rapport från Helena att Carro dissade hennes shopping runda för träning ikväll! bye for now♥




Våra nya namnskyltar!

tack så jätte mr X!
Vår alldeles egen webdesigner ... blev dom inte fina?


Återigen; ha tålamod!

vi har fått många klagomail på våran namnskyltar; att dom är med vit bakgrund istället för svart! och tiller klagomåsar där ute kan jag glatt meddela att de nya skyltarna är klara! Vår webbdesigner mailade de nya skyltarna till mig igår (inte sophie utan vi har anställt två st, Sophie ordnar bloggens utseende och mr X ordnar med de matriella sakerna) Jag har inte hunnit lägga upp de nya skyltarna i arkviet än men jag lovar att de kommer upp ikväll så håll ut så får ni fina inlägg med våra nya namnskyltar senast ikväll!!

Bra va?










de talar från hjärtat!

"Eran blogg ser riktigt cool ut carro" (sades av martin i sjödals skolbibliotek kl: 09.54)

"jag tycker att bloggen ser extrem snygg ut" (sades av anton i sjödals skolbibliotek kl.09.55)

Dessa fina citat sa precis anton och martin till mig .. visserligen efter att jag tvingade dom genom hot. jag hotade med att nypas riktigt hårt om de inte sa efter mig ... det gäller att visa vem som bestämmer !!









håltimme!!

Kom till skolan idag tio över åtta, började egentligen halv tio, men jag och helena skulle gå på extramatten för vi ligger, lite efter (med lite menar jag mycket) Extra matten slutar 9.25 vilket är perfekt  för naturkunskapen som är min första lektion under dagen börjar ju som sagt halv tio. När jag går mot min kära naturkunskap lektion så visar det sig att den är inställd. jag har nu alltså håltimme till klockan elva! jesus!!
Fast jag måste medge att gårdagen var värst .. jag hade då håltimme från elva till halv tre! Dubbel jesus!!

Nu sitter jag i skolans bibliotek och tvinagr Anton att kommenatera bloggen och tvingar både Anton och Martin att prenumenera på bloggen... Visst är jag effektiv Veronica?

Många hälsingar, sjödalsgymnasiet! 









its snooooow outside!

Ska jag vara helt ärlig trodde jag faktiskt att snön skulle smälta över natten. Men jag hade tur! wiiie, och nu har jag och Sandra bestämt oss för att det blir snöbollskrig i helgen grrr.. men det är mysigt med snö, jag älskar snö. Det är nu julkännslan börjar krypa fram längs ryggraden och sprida glädje över alla. För vem är inte glad under julen?

Snart ska jag gå till bussen, idag ska vi va hemma hos Bea och arbeta. Natta kommer vid 12 för hon skulle till saco-mässan innan. Så vi får skriva rent lite själva till en början! Men sedan till de vi har längtat till, utklädnaderna, läppstiftet, lockarna i håret och fotografen är beredd. Vi ska göra våran framsida till våran tidning. Det ska bli grymt kul! Har ni tur så laddar jag upp bilden här sen hihih...  Den här veckan är verkliget kul! Vi hörs senare, med eventuellt uppdatering ♥









någon som vet?

Den här tröjan blev smutsig, precis som alla andra kläder blir! Vad gör man när ett plagg blir smutsigt? Man tvättar den i tvättmaskinen. Jag slänger in den tröjan med massa annan röd tvätt. Vad tror ni händer? När jag tar ut tröjan visade det sig att de vita ränderna inte var vita längre. Dem var rosa! eller inte helt rosa men man ser att det inte är helt vitt. Jag älskade verkligen den tröjan! Den är så sommrig och fin. Nu är ränderna inte helt vita längre.. Tror ni man kan bleka bara ränderna med klor? Hoppas hoppas hoppas! För jag vill verkligen inte slänga den! Ja, jag ska fan försöka, vad har jag att förlora på det?










kan vi ha dom här?

En andra åsikt behövs veronica, jag försökte fixa namnskyltarna men herrejesus vad dåligt det gick .. titta i arkviet .. helt omöjligt att göra det snyggt i paint liksom! Vi måste komma på ett nytt sätt .. jag ska fila lite på det, har lite tid nu på morgonen ska ite ta bussen förrän om 50 minter ...


Juste till er som undrar: Inga hål i carolines tänder! tihi!









Veronica ring mig ikväll efter ditt viktiga möte med Sophie!


good night!

Snart ska jag borsta gaddarna och hoppa i säng. Kan inte slita blicken från datorn riktigt än bara. Det finns så mycket kul att fixa med bloggen. Men hittills är den väl helt grymt snygg? Imorgon får jag lite sovmorgon i allafall. Det blir så när man ska jobba med Nathalie haha. slänger upp en bild på oss fyra från sommaren 2007 (?) också! Nej nu måste jag sova, annars kommer jag somna imorn hos Natta. ♥
 








tandläkaren

Usch! imorgon är det dags för skräck momentet som händer en gång per år, har man tur händer den varannat år, men det har inte jag! Imorgon klockan 8.40 ska jag till tandläkaren, stackars lilla mig!
jag gillar inte tandläkaren, läskig varelse .. trots att min är jätte snäll så måste jag säga att det är obehagligt att lägga sig i dom där stolarna med den där haklappen och stolen sakte bärja åka neråt. Vi såna stunder önskar man att "frysa tiden" eller "telepatera till dagen efter" förmågan skulle fungera... har inte lyckats än, får se hur det går imorgon.


Appropå något helt annat, här är en bild på oss tre från i helgen; Veronica, Helena, Caroline












ha tålamod

vi har fått många mail av folk som är irriterade över att bloggen är så rörig och vi ber om ursäkt för detta och vi ber er att ha tålamod för det kommer att bli superfint när det är klart! se det som en överrasking, varje gång ni kikar in har det hänt något nytt på bloggen och det är lite små roligt åtminstone?












Cosmopolitan

Som sagt så var vi och intervjuade chefredaktören på Cosmopolitan idag. Det var riktigt kul och intressant att se redaktionen och prata med Maja. Hon var jätteduktig och snäll! Vi fick en varsin tidning och lite te också, tänka sig helt gratis. Vi blev nöjda med intervjun och fick svar på de frågor vi hade. Så imorn ska vi skriva rent allt och fortsätta!

Här är lite bilder:

I väntan på Maja Persson, Chefredaktör.

inne på redaktionen

Vi tre med Maja Persson.








jätte fin överskrift; den har vi kvar veronica där med basta!

.

herregud!

Idag hände ngt helt fantastiskt mig, jag kan fan inte fatta det. Helt sjukt! Och jag visste inte ens att jag var nominerad. Tack till er som nominerade mig och för er som rekommenderade mig, och tack ni som bestämde er för att välja mig! Tack.

 Jag berättar inte än vad det gäller, den informationen kommer senare. Men jag lovar att innan årets slut kommer ni få veta.












gissa vem som ska till cosmopolitan imorn kl 17:00?

Just precis, JAG! (och natta och bea) vi ska nämligen ha praktikprojet nu ons-fre. Då vi ska intervjua någon som har personal ansvar inom media! Det ska bli riktigt kul faktiskt. så imorn ska vi skriva intervju frågor på mediekommunikationen. jag längtar hihih!









eskimån och färgklicken





idag i skolan gick jag omkring med dem här! Jag tycker att beas indiska påse gör allt till hennes fina outfitt idag! färg. nattas fina same päls där uppe är pricken över I:et. puss på er kärringar, ♥













Information

Vi har fått många bra tips/klagomål (natta, bea, helena nu lägger ni av) och berömmelser om bloggen (haha okej den sisnämna var ett sort skämt, eller? Jag och virre berömmer bloggen och vår egen insats varje dag så det räknas väl ändå?)
Iallfall. Vi har börjat fixa iordning den som vi har tänkt gjort sen vi startade den, men hon vi anlitade var seg och nu har hon fått sparken, förlåt Julia. Och så anlitade vi Sophie. Oh ack den duktiga Sophie. Är den inte redan jätte fin? Hon är inte klar än och jag gillar redan resultatet och kan inte vänta tills jag ser den helt färdig. Tack.Tack.Tack.Tack.Tack.

Jag vil bara citera en väldigt underbar ung man. Han sa detta fina uttalande i lördags, lite på lyset men vi alla vet ju att de riktiga känslorna kommer fram då
"Ni måste uppdatera eran blogg lite oftare, jag är inne och tittar varje dag. Den är jätte bra"
Han tjatade, tjatade och tjatade om Veronicas autograf också, på armen var den mest önskvärd. så mycket gillar han bloggen. Oroliga? Nej inte den minsta, Glada! Men håll avståndet Philip! Okej?


Fortsätt kika in i bloggen och se alla ändringar som Sophie gör. Veronica ska vi anställa henne på heltid?










Ps: Kommentera mera!


(!)

One Tree Hill. Min uppgiftr för kvällen är avklarad! Det var lite krisigt emellanåt .. och ännu är det inte löst; Brooke misshandlad! Ursäkta? Varför? Vem? Hur kan du? Kille/Tjej? Carrie? varför Brooke? Många frågor, inga svar, förrän nästa vecka förstås... kan jag vänta?

Vem? Varför? Vem Varför? Vem varför?

Är det ingen som vet någon bra film på tv ikväll? Första söndag på hur länge som helst jag inte måste plugga, så otroligt skönt. fast jag har pluggat pyttelite under dagen men det var amx en halvtimma så det var lugnt.









bloggen under ombyggnad!

precis, våra trogna läsare. vi håller på att bygger om lite hära. så uräkta om det är fult, det kommer bli riktigt häftigt till slut! och vi beklagar våran profil bild på champagne glasen. Det kommer det kommer. lugna! (;












Saturday night with the girls

skratt. skämt. stoj. flämt. mat. prat. mandariner. bananer. toalettmöte. dusch. chips.sminkning. omsminkning. och omsminkning. prova kläder. nej. prova igen. springa hit. springa dit. håret. föna. spraya. sms. nagellack. blått. lila. strumpbyxor. gråa? svarta? svarta. mönster. telefonsamtal. sms. fest. tre stycken. tråkig. kort. kort. nej. ta om. kort. parfym. mycke parfym. promenad. lerigt. långt. inte så jätte kallt. framme. flämt. kissa. kissa. kissa. hej. hej. hej. skratt. sjunga. dansa. prata. krama. pussa. nej. klockan. kom nu. mobilen. fan. leta. leta. leta. ringa. ringa. leta. ringa. fuck. hot sms. promenad. kallt. långsamt. hemma. pust. flämt. toaletten. bort med smink. kissa. sova. godnatt!











sovit gott? Nej!

Försöker springa ifrån dig. Springer det snabbaste jag kan. Du springer efter och skriker. Hör ett pistolskott. Blir varmt i huvet. Smakar blod i munnen. Försöker koncentera mig att se, men det går inte. Faller till marken. Känner att det blir kallt på huvudet. Rinner det blod? Ögonen stängs igen. Andingen upphör

Någon som kan tyda drömmar?






prenumerera mera (!)


Var precis inne på Bloggkoll.se och sökte på den fantastiska bloggen, usyoume.blogg.se
Det stod att bloggen skriver ca: 30 inlägg i veckan! veronica, fatta!! i snitt skriver vi 30 inlägg i veckan, hahaha, helt sjukt! Iaf det stod oxå att vi hade 1 prenumenant i veckan, Personligen tycker jag att det är väldigt dåligt och därför vill jag att ni som läser, eller nej, vänta jag ändrar mig, jag BEFALLER att ni som läser, ja du, DET ÄR DIG jag menar ska gå in på bloggkoll.se och prenumenera på min och veronicas blogg! Den som blir prenumenant hundra ska vi ge ngt speciellt till! och jag menar speciellt, jag ljuger inte .. kopiera och ge till polisen och om vi inte ger ngt till premumenant nummer hundra så kan ni stämma oss! BLI PRENUMENANT NUMMER HUNDRA NU TACK!


idag är det fredag!

Äntligen!
Så här har min vecka sett ut:

  • Måndag: Redovisning i engelska samt svenska
  • Tisdag: Plugga matte efter skolan
  • Onsdag: Egngelska recension, Plugga matte + psykologi
  • Torsdag: Matte B prov och psykologi uppsats skriving om kriser
  • Fredag: Det ä hlg och för första gången på TRE veckor har jag ingen plugg press för vid tillfället har jag inget att plugga! Hur underbart är inte det?

Snart ska jag ringa veonica och prata lite med henne, ni vet 1/4 del av våran blogg, de resterande 3/4 står jag för!
Jag ser verkigen fram emot den här. Det hände rverkligen INGENTING och det ska bli så skönt! Jo tjejmiddag imorgon med mina nördar med det är ju lugnt .. inget som händer som ex fest eller ngt sånt utan en lugn och skön tjej kväll! I LOVE IT!!


together forever you stay in my heart

Hej alla i lingonskogen! gissa vilka som sitter bakom ratten idag? jo det ska vi ta och tala om för er. Caroline och Veronica, Together lixom! coolt va?

så nu får veronica be och vara lite tyst för nu är det carro som talar. Jag sitter här med hårfärg i håret, vart annars ska man ha den liksom? Nu frågade veronica en mogen fråga om vilket hår jag hade färg i och det ska jag tala om för er mina kära läsare som följer oss dagligen och ger oss pengar in på vårat konto så vi kan ha en egen halloween fest på silja galxy ikväll. Jag har hårfärgen i HUVUDhåret. Så det så!
Om jag inte missminner mig så bad jag veronica knipa precis .. varför sitter hon då och tjattrar sönder mina öron eller lättare sagt våldtar min öron???

jaha caroline, nu tycker du att du va riktigt rolig va? HA HA men jag ser ett stav fel som du har skrivit din lilla tönt! det heter inte våldtar min öron. eftersom att du har två öron så skriver man min-a (och så lägger man till ett a efter min). Nu är Caroline i duschen och tvättar bort all färg i HUVUDhåret. men om ni frågar mig så har hon färg på ett helt annat ställe! det ska bli intressant och se vilken färg det bir denna gången. Nu kan ni får höra en rolig historia om carros hår. Det var en gång en carros hår. En dag ville det färga sig, men ack det vart morotsfärgat! haha, caroine vägrade ha denna färg och åkte till frisören som fick hjälpa henne bort med den hemska färgen. och till slut vart alla lyckliga och glada! (men den som vart mest glad var nog carros hår)

haha, jätte roligt veronica, verkligen ... (!) men du skrattar bäst som skrattar sist för jag har en liten historia till dig med.
Det var en gång en kamera som kände sig på lite bushumör. Kameran tog det få men ack så modiga stegen mot toaltten där veronica satt .. kameran gjorde sig redo, öppnade dörren och blixtrade till. Kameran kommer aldig att glömma veronica, för nu finns veronica på bild i kamerans minne och om veronica ngn gång är elak mot kameran eller kamerans bästa vän caroline ska kameran printa ut den bilde av veronica och lägga upp på internet ...
MOHAHAHA

"nobelspriset går till Caroline för sin historia om den modiga kameran .. inget undgår hennes fantasi och hon har verkligen bevisat att den goda sidan segrar tillslut! Så här vinner hon fredspriset och litteratur priset i ett! Stort grattis!"

eeeeeeeeeeh hallå *not* (?) elr vad tycker ni där ute????

Här har vi en före och efterbild på carro




och så en bild på den otroligt duktiga frisören, parappapapa: verooooooonicaaa!









oooouuuh



haha, agnes tycker om att ta roliga bilder på mig. Såhär var våran engelska lektion idag. Jag var en fånge idag med min randiga tunika (observera att det är min och inte sophies, hon har använd den nu fleeera gånger) Jag och natta satt och gjorde anusar med våra munnar. hahha, vi är ju bara fööööör roliga! snart kommer sugar hem från skolan då blir det slingning, och eventuellt ett fint inlägg från oss båda tillsammans. Om den där kvinnan kunde masa sig hem någon gång!
 












arg, blev lite gladare, ännu mer arg, och nu uttråkad

jajamensan du ska hem till mig och jajamensan äntligen! mitt hår kommer nog bli superfint! Köp slingfärg du med så an jag fixa ditt hår (du får tillåtelse att köpa det)

Just nu är jag förbannad på svenskan och jag tänker inte säga varför men allt är skit helt enkelt!

Mamma fick mail från jessica idag och hon mår bra och trivs där nere så lite gladare blev jag av den informationen, Men är fortfarande jätte arg, och besviken, och ledsen!

Imorgon är det matte prov och psykologi skrivning. Jag ska pluga matte nu och sen efter det lite psykologi. Men efter idag är det ganska chill på läxfronten .. men det dyker nog upp något som plågar mina veckor lite till framöver.

Nu är det matte som gäller ...







finaste



måste bara skryyta lite, är inte bilden sjuuuukt vacker? du hade lätt vunnit media cirkus med denna bea! i promise, och jag är arg på dig för att du inte skickade in bilden. fy skäms! ♥










today i've only one thing to say!


det här är tre ord från min dag idag! en riktigt bad hair day! bilden är tagen av Agnes.

Jag har pluggat lite smått på samhället men har gett upp nu. Nu får de gå som det går imorn. ikväll är det träning wiiihuuu, och nu snart ska jag åka ner till fiket och möta upp sophie för att ha ett viktigt möte. mohhaa.
imorgon ska jag hem till suugar! äntligen, right? och jag kommer att fixa ditt hååår såå fint så ska du se.

Mandlar måste vara väldigt beroendeframkallande. Jag har nästan ätit upp hela paketet som mamma köpte. Men det är ju så gott. plus att det är nyttigt också. jaja, nog från mig nu, bye! ♥











put on the mother fucking television soon!


because, soon it's getting really really hot!











after rain comes the sun?

Om man tittar ut nu så ser man bara att det är mörk och att det regnar. Trist.. och om det hade vart minus grader hade det varit snö! tänk va mysigt! det ända negativa med snö är att det blir tö och slask när den smälter. (och att man kan bli mulad då, haha nostalgi feelings helena?)

Jag tittade nyss på en film som heter öga för öga. Jag hatar att våldtagaren i filmen är Jack Bauer från tv serien 24! Han ska vara en hjälte och han har alltid varit en hjälde i mina ögon, så går han och våldtar stackars kvinnor i en annan film! det tycker jag är lite tråkigt, haha.

Imorgon ska jag och micke va jätte duktiga, vi ska åka till skolan ändå, även fast vi egentligen har håltimme första lektionen. Vi ska skriva uppsatsen i skolan istället för hemma. Vi är så smarta! elr ja JAG är så smart.
Idag har jag pluggat till samhällsprovet som vi har på torsdag. Jag tycker verkligen att det är as tråkigt de vi håller på med nu, och därför har jag nästan ingen ork till att plugga det. Men jag får slita mig igenom det ändå.

Jag längtar till på lördag. Jag längtar tills på lördag. Jag längtar tills på lördag. då kommer det bara att vara vi tre, precis som jag vill ha det! jag saknar er babys. ni får mig att le bara jag tänker på någon av er, tack! ♥

Snart är det 1 december och därmed snart JUL. Det ska bli så mysigt. Kallt ute, varmt inne, det luktar gott, paket under julgranen, snö(?), tomten är far till alla barnen, glögg, te, lussebullar, pepparkakor, julskinka men senap, julstrumpor, mysiga varma burriga kläder, julsånger osv..


se på oss, just how i like it! :')











- jag älskar er!

And I never thought I'd feel this way
And as far as I'm concerned
I'm glad I got the chance to say
That I do believe I love you

And if I should ever go away
Well then close your eyes and try
To feel the way we do today
And then if you can remember ...

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Well you came and opened me
And now there's so much more I see
And so by the way I thank you

And then for the times when we're apart
Well then close your eyes and know
These words are coming from my heart
And then if you can remember ...

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
In good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for







caroline ..

Idag i skolan har det verkligen varit en riktig satsa på matte dag. Först efter Aktiekunskapen gick duktiga Helena och Carro till Stödmatten (jag vet, det låter fett töntigt men väldigt nödvändigt om man vill klara provet) Vi satt där i ungeför två timmar och räknade och räknade, tillslut blev min hjärna så trött att jag inte ensa visste vad 10 upphöjt till två var! Då tog jag och helena det som ett tecken till att det verkligen var dags att äta lunch.
Efter lunchen hade vi matte lektion, jag började den med att måla naglarna med ett nagellack jag snodde från ankan, behövde vila huvudet ännu mer! Sen efter det tog jag tag i matten och VG talen som är viktiga att kunna inför provet.
När jag kom hem tittade jag på One Tree Hill och sen gjorde jag lite matte.

Nu har jag precis ätit middag och det är dags att ta tag i Psykologin, sen efter det ska jag se 8 mile som jag och jenny hyrde. Jag måste lämna den till Jenny innan fredag och passar på att se den ikväll som en liten nedvarvning inför sovdags ... Nej Psykologi och kriser, here I come!













dilemma



Jag har ett problem som har legat och grävt mig i ryggen i månader nu! och jag kan inte bestämma mig men jag tror att jag har bestämt mig till 60% nu att jag vill klippa mitt hår kort, som på bilden. Vad tycker ni? tror ni jag skulle passa i det?
jag kan verkligen inte bestämma mig, ena stunden säger jag till mig själv "nej veronica du ska ha kvar ditt långa fina hår, men du kan ju alltid gör någon annan förändring" och andra stunden säger jag "ääääääh du lever bara en gång så varför inte och om det blir hemskt så växer det ut" OCH JAG VELAR FRAM OCH TILLBAKA HELA TIDEN MELLAN DESSA MENINGAR! sååå vad i helvette ska jag ta mig till? snälla hjääääääälp!












jag hatar måndagar


- gå upp tidigt, och man jämför att sitta vid en skolbänk med aklt det roliga som hände i helgen, tuffa odds! sen får man bara läxor och man märker att ens fritid går mer åt att plugga än att träna som man egentligen vill. men nu är det så här att jag väljer hellre att träna än att sitta hemma och plugga matte liksom .. lLedsen Robert jag vet att du vill att jag ska sitta och räkna matte hela dagarna men mellan träna och plugga matte ligger tyvärr matte på andr plats ( inte för att den någon gång är på första plats ....)  Och till er som inte förstod så är Robert min mattelärare.

hade två redovisningar idag, engelska och svenska och det gick helt okej .. får se på betygen sen hur bra det egentligen gick

På torsdag har jag matteprov en uppsats att skriva i Psykologin som vi ska göra på lektionen men som man ska förberede sig hemma så det kommer ta tid iallfall ... hemskt och jag fattar inte riktigt uppsatsen .. men vet iallfall att den är om kriser.

Nu ska jag återgå till matten och sen klockan tjugo hundra är det träning som gäller

me today




så var det en ny vecka igen ..

Japp, på torsdag är det slinga håret, börja ordna med veronicas företagsekonomi sak, samt ett bloggmöte! Kanske ett roligt och intressant gemensamt bogg inlägg tillkommer också, who knows!?

Ikväll såg jag filmen "save the last dance" som var en av dom som jag jenny hyrde igår . den var faktikst riktigt gullig och bra .. kom en liten snyft och tår i mitten av filmen någonstans men det är sånt som hör till. Jag rekomenderar filmen faktiskt


Snart ska jag sova .. måste få min goda nattssömn för imorgon

har jag TVÅ redovisningar att stå i. Först en stor i svenska som

handlar om Modernismen, sen efter det har jag en redovisning

i engelska om Obama. Båda redovisningarna är grupp så det är skönt

jag behöver inte står däruppe helt själv och livrädd med andra ors


Innan jag går och lägger mig vill jag skänka ett krya på dig kort till

Sandra som har gått in i en soffa och nu kanske har en bruten

lilltå. Jag håller fortfarande tummarna om att den ska hålla sig

röd och inte bli blå!

Krya På Dig Tån!










ont in my head!

Nu har jag nästan inga hjärnceller kvar av allt pluggande idag! huh, de va jobbigt. och veckan ser inte rolig ut heller. eller jo såklart! men det kommer bli lite varje dag nu. nog pratat om det för idag! carro ska vi spika torsdag för hårslingning och bloggmöte? jag ringer dig snart hihih.

Nu har jag och mamma nästan skrivit klart mitt CV. så nu ska det bara finslipas och skickas in, wish me good luck! jag vill verkligen ha det där jobbet! det skulle passa perfekt! men jag säger inte vad det är en. hemlis!

juste, någon som har något tips på en bra mascara? jag behöver snart en ny...

Ja ni kan ju välja vilken frulle ni tycker mest om? äppelfrullen eller kalaspufffrullen!
jag hade då en exklusiv bild med, så redan där tar jag försprånget right? (;
Nu vill jag inget annat än att bara slänga mig framför TVn, sätta på någon bra film som jag kan mysa med en kopp te och lite papaya till!

Det är skönt att ha kommit igång med träningen igen! Jag har saknat det så mycket. och den här sesången kommer se väldigt bra ut tror jag.











Veronica när ska vi ha bloggmöte?


sadness

imorgon åker du .. bara sådär .. du bara flyger iväg
Vem ska jag nu ...

  • Nypas med, tills en börjar gråta eller den andra skriker och får ärr från rivmärken på armen?
  • Sjunga/Skrika med i bilen
  • Skrika "FUSK FUSK FUSK" för att stå på pappas sida varje gång vi ser en cyklist
  • sno kläder av (du har alla med dig)
  • Skälla ut pga att jag saknar ett klädesplagg
  • Gå in till när jag har tråkigt
  • Tvinga skjutsa mig dit jag vill

... vad gör jag nu?                                                                                            

 - Hej då





'


aint no mountains high enough






Jag Är Också Vaken

Nu har jag oxå vaknat, vaknade för 50 minuter sen och har precis ätit frukost .. KALASPUFFAR! jag vet att det är till för treåringar men herre min skapare vad gott det är. Virre som du kasnke förstått så har jag bestämt att du ska stoppa upp ditt frukosttips med äpple som är nyttig, Kalaspuffar is the shit! 

Igår vid halv nio träffade jag Jenny, vi gick och hyrde film, fem stycken för 59 kronor istället för en för 49, det kallas ekonomiska! Vi köpte coca-cola och popcorn och gick sen hem till Jenny och såg filmerna. Eller ja, vi såg en för vi tåg sån tid på oss på Krysset och sen pratade vi mest hela tiden så filmen tog tid att ta sig igenom, haha! men det var mysigt
Förståd inte riktigt hu mycket jag har saknat henne förrän vi träffades igår, Jag kommer ihåg på fritids fram till tvåan ungefär .. då var vi sånt som började på O tillsammans (som Lina Berglund i Linas Kvälssbok skulle säga) Oslagbara, Oskiljaktiga, Otroligt bra, Omg ... ja listan bara fortsätter !!!
SAKNAR DIG JENNY, NU STANNAR DU MED MIG, Okej?



Snart börjar min träning, klockan tolv som dig Veronica (jag och alla ni andra som spelar i hennes lag) det är Min, Julias, och Martinas träning tillsammans, men nu har småtjejer kommit dit för att vi ska lära dom lite småtips för att bli ännu bättre, först trodde jag att dom skulle vara jobbiga men dom är tysta som möss och lyssnar på oss så det fungerar bra!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen borsta tänderna! Och vet ni? jag har PANIK! jag ska till tandläkaren den 19 november och min pappa är livrädd för tandläkaren, han kan nästan inte sova natten innan, så rädd är han och han har fört den över till mig!!! och vill ni veta en annan sak? Jag tror att jag har hål! så nu borstar jag typ 5 gånger om dagne och LÄNGE och NOGA för att hålen ska försvinna, men mamma säger att dem inte kommer göra det och att det är sånt man ska gäöra hela året innan man åker till tandläkaren .. men jag har valt att inte tänka negativt, nu ska jag borsta bort mina hål så dom försvinner!




good morning

Jag vaknade för ungefär 40 min sedan. gick upp gjorde mig en tallrik mannagrynsgröt. och nu sitter jag här och väntar på att snart tralla upp till träningen som börjar 12. idag ska Sophie provträna, önska henne lycka till!

om jag ska ha någon kommentar om bion igår, så vet jag faktiskt inte vad jag ska säga. Jag brukar tåla Saw-filmerna men den här va faktiskt ganska äckligt, och inte nog med det. Det är inte slut än! det kommer förmodligen en sexa också.
Det dumma är att man är ju så nyfiken på vad som ska hända så man måste se dem! haha.

Idag blir det en slapp dag för mig. Har ganska mycke plugg att stå i. Matte, Engelska, Samhälle, Företagsekonomi behöver jag fortsätta? *snark* så idag ska jag alltså träna och plugga, sedan hoppas jag att jag får tid till att titta någon mysig film ikväll.
igår åt jag och mamma en mysig middag med hamburgare och pommes! det var gott, jummie. Nu måste jag byta om och borsta gaddarna. Sedan ska jag gå upp till träningen. Vi hörs!













my lovely knitted scarf


H&M 149 svenska kronor.










R-O-M-A-N-T-I-K

slå på tv 4
PEARL HARBOR är på tv!


ingen har väl glömt?

Filmen ligger precis där han har överlevt och nu återvänt till Evelyn och då märker att hon och Danny har en liten fling så nu är han sårad. Men det är lugnt gubbe lilla .. kom hem till carro så trösatar jag dig! utan problem, hos mig har du en xe att gråta över. Du behöver inte Evelyn, välj Carro istället










im a star!



Igår kväll satt jag och Bea i köket och drack te och tittade i olika kockböcker efter nått recept. vi ville baka! det gjorde vi också. sedan ringde Natta och hon kom också förbi hon fick bidra med kokos till våra kokos rutor! dom vart helt okej, vi misslyckades lite med smeten för den skulle vara pösig. Men de tre plåstrerna som kom förbi senare kan ju intyga på att de inte va helt kassa? eller hur! haha. Tobbe, bonden och carlberg kom in på en liten kokosruta! Sedan när dem hade gått så satte vi på Snygg, Sexig och Singel. Bea hade inte sett den. omg vem har inte? sen när Natta hade somnat allt för många gånger i soffan gick vi ner alla tre och sov sked hela natten i min säng. hihih de va mysigt!
idag på morgonen så väckte jag Alfred och Emil med en liten privat konsert av A-teens skivan! hihih visst va det bra?
och dem behövde inte ens betala för det, ni får det gratis tjejer!









ÄCKLIGA GUBBJÄVEL!

NU ÄR JAG VÄLDIGT UPPRÖRD OCH FÖRBANNAD PÅ EN VISS FUL LITEN ÄCKLIG GUBBJÄVEL SOM INTE HAR NÅGON FUCKING MORAL I HUVUDET! JAG OCH MAMMA HADE PRECIS SJUTSAT HEM MORFAR I HANS BIL, FÖR VI SKA LÅNA DEN. SÅ SKA VI ÅKA OCH KÖPA CHIPS PÅ WILLYS! JA EFTERSOM JAG INTE ÄR SÅ VAN VID MORFARS BIL (DET ÄR EN HELT ANNAN KOPPLINGSTEKNINK) SÅ KANSKE JAG FICK KÄRRINGSTOPP. JA OCH VAD GÖR HELVETTET SJÄLV? JO HAN TUTAR???? OCH HUR I HELVETTE TÄNKTE HAN ATT DET SKULLE GÅ SNABBARE FÖR MIG ATT KOMMA UT PÅ VÄGEN DÅ? HAN KÖR OM OCH DET VISADE SIG ATT HAN OCKSÅ SKULLE TILL WILLYS! -TUR, SA MAMMA! OCH PÅ PARKERINGEN NÄR VI SÅG VART HAN HADE PARKERAT KÖRDE VI UPP OCH STANNADE PRECIS BAKOM HONOM. MAMMA SPRINGER UT OCH BÖRJAR SKÄLLA UT HONOM. (BRA MAMMA) A AH OCH VAD TROR NI HAN SÄGER? DET HÄR VAR KONVERSATIONEN:

MAMMA: - HALLLLLLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! DUUUUUUUUUU! VARFÖR TUTADE DU, VILLE DU NÅTT SPECIELLT ELLER SÅG INTE DU SKYLTEN SOM STÅR MED STORA BOKSTÄVER OCH ÄR GRÖN ELLER BEHÖVER DU GLASLÖGON, HON ÖVNINGSKÖR!!!?
GUBBJÄVELN: - NEJ MEN VADÅ, JAG VILLE BARA FÅ HENNES UPPMÄRKSAMHET!
MAMMA: - SÅ DU MENAR ATT HON SKA TITTA BAKÅT PÅ DIG NÄR HON SKA KÖRA FRAMÅT?
GUBBJÄVELN: - BLIR DU ALLTID SÅHÄR UPPRÖRD?
MAMMA: - JA NÄR JAG TRÄFFAR SÅNNA IDIOTER SOM DU! HAR DU INGEN MORAL ÖVER HUVUDTAGET? TYCKER DU ATT HON SKULLE KÖRT UT I TRAFIKEN UTAN NÅGON KONTROLL PÅ BILEN? ÄR DET DET DU TYCKER? VA? VA?

sen gick mamma tillbaka in i bilen och jag pekade fuck you till honom! fyyyfan, äckel gubbe. såhär såg han ut föresten:


Han blir uppäten av gröna maskar! rätt åt honom!
förövrigt såg det ut såhär när vi övningskörde det var före gubbjäveln så då va jag lite lugnare.













Godmorgon världen


Jag och sandra kom hem två igår .. var faktiskt en lyckad kväll .. sköna grabbar alltså!
Först satt vi hemma hon en kille massa människor sen så drog fler och fler mot Fruängen och lokalfesten som var där. Vid tolv bestämde sig jag och sandra oss förr att dra dit och vi och fem andra killar tog bussen mot huddinge C för att sen hoppa på 704 som skulle ta oss till Fruängen. När vi hade setat på bussen och jag hade vart kissnödig i en halvtimma och det var kallt och vi skulle inte komma fram till lokalen förrän typ ett och sen kanske dra två, beroende på när den sluta så bestämde jag och sandra oss för att ta bussen mot gullmarsplan till älvsjöstation och sen ta sista tåget därifrån till huddinge och sen gå hem till solgård. Vi kom till Älvsjö sakta men säkert och när vi går av bussen rullar tåget in. Jag och sandra lägger fötterna på ryggen och springer som satan, genom spärren och sen nerför trapporna som tar oss ner till perrongen där tåget väntar. Allt gick enligt planerna om bara sandra och jag hade sprungit ner för rätt trappor, vi var på perongen mittemot tåget mot södertälje och där står vi och ser det sista tåget för natten som ska ta oss hem iväg ... hahaha!
Vi går ner och till bussarna, ringer en taxi som tar oss hem till Solgård. ÄNTLIGEN FICK JAG KISSA!

  • Vi vaknade tio av småsyskon som bankar i golvet och en jonna på sex år som ropar genom dörren "kuckeliku, klockan är sju"
    Vi gick upp åt frukost och och sen satte vi på filmen:
    Linas Kvällsbok ... så pinsam film att jag gråter! och det enda jag kunde tänka på medan vi såg den var att Frida, 9 år, såg den kvällen innan, stackars barn!
  • Nu sitter jag här, sandra ligger i sängen med jonna över sig som vägrar sluta äta sin äckliga klubba .. man häller sås på den ... en kulbba med klubbsås ... ni hör ju hur sliskigt det låter (!)


friday I´m in love

Tjena alla party-sugna/inte party-sugna människor där ute!! idag är det fredag och det betyder PARTY!! eller inte alla men de flesta. Jag måste medge att det är riktigt skönt att sitta hemma en hel helg och bara äta godis och ta hand om sig själv. Men det har gjort typ flera helger i rad och nu känner jag att det är dags att ha kul!
Just nu sitter jag i Huddinge hos bruden Liljefors, aka Sandra. Hon har precis duschat och irrar nu runt som en höna och undrar vad hon ska ha på sig .. vi båda satsar på jeans ikväll alltså!

Fek provet kändes jätte bra, jag har nog konterat fel på vissa ställen men jag känner säker på att klara G iaf .. så det är riktigt bra! Kändes som om en sten lämnade axlarna när man lämnade in det .. så jävla skönt. Jag satt i två timmar och räkna och skrev .. effektivt eller hur!?

Idag hade vi boxersise (ursäkta stavningen) på idrotten, INNAN provet .. haha min handstel blev som en kråka som skrev med en kratta, ni som inte fattar beskriven ska jag förklara: Det Såg Hemskt Ut!!!

Nu ska vi börja sminka oss, klä på oss, och ha det roligt! VI HÖRS!!


This is Sandra!! Cute ha?










home



Nu har jag precis kommit hem från en runda i Skärholmen med Bea. Jag skulle in på Kjell & Co för att köpa ett USB-minne till mig. De har nämligen extrapris idag! Sedan gick vi en sväng in på apoteket och panduro.

"asså jag skulle kunna bli arg på vem som helst som går där nere nu Virre, titta på den där till exempel!" Haha, bea du är så skön! vi stannade och fikade på vårat stammis ställe uppe i luften. Det va mysigt. Nu sitter jag här och väntar på mat, och så ska jag ladda över lite musik till mobilen. Ikväll kommer Bea hit och så ska vi titta på nån film förhoppningsvis. Carro är påväg till liljefors och hon kommer att blogga därifrån nu snart tror jag. Nu tjallade jag hihih!
Mamma och Sophie är båda sjuka och går på pencilin, stackarna. Dem ligger bara och sover hela tiden typ. Stackars mig, då har inte jag någon att mobba.

juste btw kolla in denna fräcka hemsida www.ladygaga.com den är gryyym!












finally friday


Godmorgon alla glada! Nu sitter jag och äter min frulle för idag, och såhär ser den ut!

äntligen fredag! jag har precis sminkat mig och idag har vi den skönaste dagen, vi börjar 10.10 och slutar 14.45.
Igår på idrotten ramlade jag  offrade jag mig framför vårat mål så jag landade på mitt höger knä. jag ställde mig upp och ba eeeeeeh lite skråmor hit eller dit! Sedan igår kväll när jag skulle gå och lägga mig såg mitt knä ut som en ballong! hahaha jag skojar inte jag hade två knäskålar. Jag lägger upp en bild senare. Visseligen är det bara ett blåmärke och ett glidmärke, men det gjorde så jävlarns ont! haha.

Carro i know, vi är så coola och om man säger såhär, jag har tagit på helena och carro mera gånger än vad någon annan har gjort så jag har i princip också träffat Måns! så alltså lika cool.
Jag behöver snart köpa en ny mascara carro, men då kom jag på! Jag gör det där tricket jag lärde mig av dig, häller i lite vatten i den torra marcaran så blir den flytande och man kan använda den lite till.. Sen ska jag lägga undan pengar i månaden för en ny mascara! låter det bra?

I min kopp te nu på morgonen, ligger det NKs mint te. Gud vad jag tjatar om det hela tiden tänker ni, men jag vill verkligen att ni provar det! Jag har en plan till mig, Carro och Martina! Vi ska åka in till NK och köpa varsit te någon gång? låter det bra brudar!? och på tal om te. Vet ni vad Martina ska försöka fixa åt mig? EN TE-TERMOS!     Halleluja! ♥
Nu ska jag gå och borsta gaddarna. Det behövs! ha en bra fredag, så hörs vi!




varning (!)

Nu vet jag att flera tusen tjejer där ute kommer bli avundsjuka .. men jag måste ju skryta lite ... haha. Detta coola ögonblick hände i somras efter att jag och Helena hade armbågat oss fram bland massa 8-10 åringar ... BRA JOBBAT måste jag säga!


Coola brudar alltså! virer är inte med på bilden men hon är lika cool ändå .. tyvärr inte er andra ;)

Tors dag?

Nej idag är det Gustav Adolfs dagen! idag hade bussarna flaggorna på. alla undrade varför, men jag hade svaret! Idag när jag kom hem gjorde jag i princip samma sak som igår, pluggade matte. Sedan när jag hade löst nästan alla tal sa jag till mig själv - Nej Veronica du får faktiskt lägga undan matteboken och gå och titta på one tree hill nu. Så jag bestämde mig för att göra klart resten av talen i helgen. Vilket var ett smart val tycker jag!

carro nu vill jag bara rätta till detta missförstånd mellan oss och nagellacken! Jag sa aldrig att jag skulle köpa dem eller hur?  jag vill ju det men jag håller fast på våran deal! men sedan insåg jag hur oroligt många H&M nagellack jag kan få för samma pris! så screw them! så du behöver inte känna dig det minsta orolig! I'M HERE ON YOUR SIDE!
och vad va det där för på hopp? haha! Jag lovar carro att jag ska bättra mig, du kommer va sjukt rik tills nyår! och du jag har kommit på en till grej till våran plan på nåyrsafton, vi ska ha samma nyårslöfte!? låter det inte bra?
Jag är stolt över dig som har pluggat så flitigt den här veckan till provet (dig också Helena, men du har inte skrivt det här) och jag önskar dig lycka till på provet imorn! (säg inte tack)!

Sedan vill jag bara säga att jag har världens gulligaste mormor. Idag kom hon förbi med ett nytt paket framför näsan. Jag och Sophie låg i soffan och tittade på TV så kommer hon in till oss och trycker upp lite nybakat bröd i ansiktet! mmm det lucktar så gott! men det var inte det ända vi fick idag. Titta på bilden så får ni se! För övrigt så börjar min hals må bra, jag har skött min kur bra tycker jag. Egentligen borde jag slänga mig på sängen och börja läsa min engelska bok. Så jag får ta och göra det nu..... snart!

och juste! ja carro, jag tycker faktiskt att du får köpa din hårinpackning!
för jag ska nämligen på bio på lördag, det kommer kosta mig 100 kr!
så då är vi kvitt?


obs! det är jag som har tagit en tugga från papayan.









bokat!

Nu är det bokat! på lördag smäller det för mig, Natta och Bea.
Vi har beställt biljetterna till Saw 5.











this was me today











Carolines torsdag

  • Klockan ringde 7.40, bara upp och hoppa
  • sminkade mig, klädde på mig och åt frukost .. gick till bussen 8.40
  • Bussen var 5 minuter försenad = kallt
  • Härliga Sophie satt på bussen, som alltid och jag bloir alltdi lika glad (vi går i samma därför, hon är inget freak som bara sitter på bussar hela dagarna)
  • Hade Naturkunskap B på morgonen
  • Sedan matte B lektion, bärjade med något nytt och jag är helt lost
  • Lunch,  ketchup med köttbullar och potatismos (alltid mest ketchup, maten badar i det "röda havet" mohahaha)
  • Psykologi, tittade klart på filmen underbara älskade, Helena stotjöt breve mig
  • Småföretagande, delade in oss i grupper för att börja med ett nytt arbete. Hittils RIKTIGT nöjd med gruppen

Jag, Nicklas, Viktor och Martin.D stod för fikat idag på småfäretagandet .. det är något våran klass gör varje tisdag. Vi är uppdelade i gruppr och så köper olika grupper fika till varje torsdag
Idag köpte vi Julmust, Pepparkakor och havrekakor med choklad på .. det var gott!

NU MÅSTE JAG PLUGGA!










god afton


Kom precis hem efter en kall promenad från bussen .. fick ta 725 från Tumba idag för jag orkade inte vänta på 27-tåget efter skolan, eftersom att vi slutade hel och 57-tåget hade jag redan missat .. så jag fick åka buss med Timmy istället från Tumba och hem. Jag menar ju inte direkt att jag svävar hem om jag tar 708 men då tar det 30 sek från busshållsplatsen .. idag tog det 7 minuter ... tyiskt 725an attityd ... USCH!

När jag kom hem gjorde jag kaffe .. dels för att jag var kall, det är gott och dels för att jag var tvungen att bli pigg eftersom att jag ska plugga företagsekonomi nu .. dags för slutspurten helt enkelt .. imogon gäller det!! Jag är faktiskt jätte nervös över det här provet för det är så mycket att kunna ...




onsdagskväll

Duschade precis och till min stora förfäraran så tog min hår inpackning slut .. jag kan verkligen rekommendera den .. Den luktar super gott och är superbra och den har räckt för mig i tre månader! Kostar ungefär 75 kr på H&M superbilligt !!
Virre, får jag köpa nytt?


 


Sitter nu och tittar på Greys .. Otroligt bra program .. dricker även te som min syster gjorde till mig .. jag bad om forest fruit te, men fick raspberry .. menmen, det duger det med ..



Nu måste jag återgå till alla problem .. ska Merideth låta Derek ändra saker där hemma i hemmet och slänga ut Alex och Issie? TRUBBEL










VARFÖR ÄR DET INTE SOMMAR ÅRET OM?


3 uppgifter

1. Veronica, Veronica, Veronica .... När jag läste det första inlägget om H&M bev jag jätte stolt över dig. Det är mega duktigt att gå in där och inte köpa ngt eftersom att det är ganska billigt .. Ärligt .. jag belv stolt!

2. Men sen kom den mörka tiden när jag läste inlägget efter ... NAGELLACK FÖR 110 KR!!!!! och inte bara en, nejnejnej, utan det var 4 STYCKEN nagellack för 110 kr som du skulle köpa .. 440 KR VERONICA!

3. Flicka lilla, kom hem till mig, jag har nagellack för ungefär 25 kr styck, lika stora flaskor och färger som ser ungefär likadana ut, HELT GRATIS FÖR DIG ALLTSÅ

Så mina tre uppgifter att skriva om i det här inlägget är över ... Veronica, du vet att jag bestämmer dina köp fram till Nyår och du bestämmer mina köp ... Vi måste spara ... men i och med att du bestämmer mina köp så köper slutar det väl med att jag int ehar penagr till nyår för jag har köpt strumpor för 165 kr st .... (!)


 


Jag har ett tips till dig gumman ... Lämna plånboken hemma på dagarna .. det gör jag .. sen tvingar jag Sophie köpa glass till mig från donken på rasten .. det funkar. Fast blir ju jobbigt för dig att be Sophie att köpa saker åt dig så kör på Natta ..






paus i pluggandet

Jag satt och pluggade och skrev för glatta livet, kände hur det värkte i högerhanden och hur huvudet började somna .. så jag ställde mig upp för jag har hört någonstans att det är bra att ställa sig upp och röra lite på sig så man får syre till hjärnan .. så jag gjorde det och det var då jag såg mitt skrivbord .. MY GOD!


För er som inte vet hur mitt skrivbprd ser ut kan jag meddela att det finns inget mer plats! Det är så fullt att det ligger massa papper på golvet så jag varvar mellan skrivbordsstolen och glovet när jag pluggar ... Ge Mig Ett Liv Någon?











nail-painting




Jag vill shoppa nya nagellack! och jag vet att de här inte är de mest vintrigaste färgerna som finns men jag fastnade för de här färgerna i essies serie, visseligen kostar dom 110 kr. Men dom är ju så fina eller hur?
och jag vet att det strider mot min och carros lag. Men jag vill ha nya. och vet du carro? jag va skit duktig idag när jag gick in på H&M med micke och jacob. Jag tittade bara! Har jag lyckats?











im freezing my toes off!




Nu ni, förstår jag att ni har suttit och hoppat av otålighet för att ni vill ju se mina lockar som blev av när jag tog ut mina flätor. Såhär fina blev dom och såhär såg jag ut igår. värsta cooooolt, man kan sammanfatta hela mig som mönstrig! lockigt hår och randig tröja, å herre gud vad jag är smart!

Idag jobbade inte jag som jag vanligtvis brukar göra på onsdagar. Jag åkte hem satte mig vid köksbordet med en kopp te, slog upp matte boken och började räkna. Sedan blev jag hungrig och åt lite och fortsatte med historia läxan som ska vara inlämmnad på fredag. Om snart en timme kommer Emelie och hämtar mig och syster. Idag börjar nämligen fotbollsträningen! Men först har vi spelar möte. Jag ska vara ärlig, och jag känner mig inte iform för träning så det ska bli kul att komma igång igen. Jag känner att jag har blivit lite lat. vilket inte känns så kul. Men jag hoppas att det vänder nu!







titta vad jag hittade

Nu är jag tillbaka igen!! efter bara några minuter ... ROLIGT!

Jag hittade en fin bild på internet som togs i Söndags på tävlingen so jag bara var tvungen att visa! Fanns många andra bilder oxå men dom kan jag lägga upp en annan dag om det är ngr som vill se dom?  

 
Det är Tobbe, Tino, Viktor, Martina, Jag och Julia på bilden




Vet ni vad som hände mig igår? Ända sen VM har jag vart skit trött på Karaten och orkar inte träna och är uttråkad på träningarna .. Igår om träningslusten tillbaka!! På riktigt .. Nu jävlar !! Vi har ju till Januari på oss och fixa till vårat lag oxå och sen smäller det på nästa tävling ... Nu fattar ni nog ingenting men det behöver ni inte göra heller ... Julia eller Martina om ni läser detta förstår du vad jag menar










God morgon

Jag måste ju börja dagen med att be alla trogna läsare om ursäkt ... ni klickar in på våran bogg för att läsa om vår dag, men igår svek jag er .. ni fick inte två flugor i en smäll, ni fick bara läsa om virres dag (inte så bara, men det var ju inte 100%) Jag hoppas att virre tog väl hand om er.

Jag skriver nu på morgonen för jag kommer troligtvis inte ha tid att skriva ikväll heller för jag har Företagsekonomi prov på fredag och det stora pluggandet började igår, så ni kan ju bara tänka er vilket stort prov det är ... usch! som tur är har jag pappa som kan såna där saker så han sitter med mig och diskuterer.

Jag har precis sminkat .. blev bra om jag får säga det sj .. första lite mineralpuder, sen ögonskugga som är lite guldig, en guldig penna och sen mascara ... nej fy fan vad ointressant

VERONICA JAG ÖVERLEVDE TRÄNINGEN I MÅNDAGS, så du slipper vara orolig

Nu på morgonen ska jag iväg till doktorn tillsammans med syster och ta spruta nr två av tre i sprutserien "livmoderhalscancer". Det är min kära Gudmor som ska ta den, min mammas bästa kompis, Kicki. Jätte duktig kvinna!

Veronica jag kanske ska prova ditt frukost tips idag? Äpple, men jag vet inte om jag ska ta den som efterrätt efter mina mackor eller ta fil och äpple, eller yougurt eller var det var .. tar nog yougurt för fil och äpple lät snuskigt ... inte med kanel förstås ....? 

Det är dimma och mörkt ute ... jag gillar inte det ... usch! Undrar vad jag ska ha för kläder på mig idag .. Nej jag sitter int enaken nu har mys kläder på mig fortfarande !!!! 






champagne.

"först tittar du på utspänningen i glaset och håller glaset emot skjort-ärmen för att titta på glorian. när du sedan för glaset mot läpparna blundar du och känner hur den kalla drycken sveper över läpparna in i munnen, en vibb börjar sprida sig ut i tungbredden och ända ut i tung spetsen. Det kilar till i gommen och i halskörtlarna och du sväljer sedan belåtet glaset!"

Ja det var med mina ord en översättning på Carl-Jans beskrivning av hur man njuter av ett champagne glas! (om ni någon gång tänkt att testa detta förståss)

Jag sitter här med flätor i hela håret. jag tänkte nämligen go locking tomorrow! hoppas de blir fint. kan langa upp en bild senare för er som dör av otålighet!
Vi får hålla tummarna på att Carro har överlevt sin träning, vilket oroar mig lite. eftersom hon inte har skrivit ett inlägg! men det kommer inom sin tid mina kära besökare. håll i er och håll ut!

Jag vill också presentera en ny liten fillur i våran länksamling där nere, nämligen Emelie hon är ingen ko, i promise! hon har fått den stora äran att ha sin länk på våran blogg. *applåder*! såhär ser hon ut för er som inte vet det. och hon brukar inte alltid ha händerna där bara så ni vet!

statusen för ikväll 3 koppar te, vita bönor till middag, boston te party och sophie som krigade för att ligga i min soffa! och snäll som jag är fick hon ligga där i utbyte mot att hon kockade te-vatten åt mig!
Nu mina gäster jag jag ta mig en god natts sömn. ska ställa klockan på 06.50. och dagen imorn börjar med matte. som jag har fått reda på idag att vi ligger lite efter i så jag måste plugga lite hemma med det i veckan. men hörrni sov gott! ♥












shop til you drop


Varför vann inte jag tävlingen i The Voice? Varför? Fy satan vad jag skulle shoppa om jag vann 100.000 kr i Täby gallerian! (btw carro jag kan fan inte hålla mig snart till att shoppa något, så jag behöver mycket stöd och pepp talk right now alright? jag vill inget hällre en att gå in och bara köpa upp alla pengar) Tjejen som vann köpte en mac dator, en LCD-tv, System kamera, digital kamera och massa kläder. När dom sedan frågade henne, hur mycket har du handlat för nu? så svarade hon 40.000 kr. MEN HERREGUD! hon hade alltså 60.000 kr kvar att handla för! Förstå hur mycket mera hon fick! det svider i mitt hjärta, att det inte va jag som gick och shoppade loss som hon, för 100.000 kr.

fin teckning av Helena carro, väldigt likt! Men jag tror inte att hon blir så glad över hängpattarna.

vet ni vad jag fick reda på nyss? det bästa man kan äta till frukost enligt doctorerna är äpple. alltså inte bara äpple, men att man ska ha med det i sin dagliga frukost. till exempel om du äter fil kan du ju dela ner äpplena i filen! det låter och ser smarrigt ut eller hur?

       +      


Ikväll har jag tänkt att skippa prison break! eller inte bara ikväll faktiskt, för all framtid! Det börjar bli så uttjatat tycker jag. Men det behöver inte betyda att man kanske zappar över någon gång då och då bara för att få se sig en liten snutt av wentwood miller. Nej nu ska jag hoppa in i duschen (ja faktiskt så ska jag hoppa) och sedan tänkte jag slänga mig framför tvn eller eventuellt läsa ut Tristan och Isolde, eftersom vi har boksamtal om den på onsdag! bye! ♥











du var söt idag

Idag hade Helena vågit hår, hon hade nog sovit i fläta och det var jätte fint!! Eftersom att jag inte hade någon kamera med mig till skolan har jag valt att rita helenas hår och hennes dagens outfit i PAINT. Picasso släng dig ivägen alltså

Vet du virre? Jag har kommit på att vi ska välja en person var om dagen, eller något sånt, som vi väljer att rita av i paint, kläderna personen hade, frisyr och så och sen klistra in den i bloggen .. roligt va?

Helena är inte så bredaxlad i verkligen .. det bara blev så, sen den lila/blå tröjan hon har på sig var en kofta med en vit tröja under .. men det såg konstigt ut att måla så så jag bestämde att hon hade en lila tröja på sig istället













måndag

aktiekunskap, aktiekunskap, aktiekunskap, pugg, plugg, plugg. PROV IMORGON!! och jag som inte hade böckerna hemma över lovet får plugga idag .. mycket .. eller jag BORDE plugga mycket men gör det inte .. laddar ner musik (men sch om det för det får man inte göra egentligen) sen läste jag precis virres inlägg och stackars lilla flicka! Jag köpte oxå halsisar idag veronica, nya klubben, eller hur?

Ja jag menade Jul-Reklamen för MQ ... kanske skulle vart tydlig med det .. men trodde att alla förstod det, tihi

Idag hade vi buss dejt! trevligt .. och juste, helena berättade klart det som du skulle berätta för mig på bussen, Oh My Oh My Oh My! herrejesus alltså .. tyvärr får jag inte berätta för vi dont kiss and tell mellan oss tre!

Idag hade inte engelska läraren mens som hon faktiskt har haft sedan vi började tvåan .. Hon flyttade till och med en redovisning samt tog bort ett STORT glosförhör .. hon ligger först på min julklappslista nu som helena brukar säga
(jag ska inte fjäska och köpa en julkapp till henne)

Snart är det träning ... klockan åtta börjar den .. just nu känns det roligt att träna men oftast när mnaser fram emot träningen är den asjobbig så jag ser inte fram emot den (fast jag egentligen gör det, men vill inte säga det rakt ut för då blir den tråkig och jag vill inte ha en tråkig träning)

Nåja nåja nåja, kanske ska fortsätta plugga?
I mitt UF företag som jag ska starta nästa år ska jag uppfinna en maskin som man ställer in på "lyssna" när läraren pratar och som man sen ställer in på "skriv prov" och skriver provet åt en ... MVG maskinen ska den heta, men sprid inte ryktet vidare för jag vill vara själv med den iden.

PS: Mucho fin reklam bild, virre!









Poker Face:.


jag tror inte det finns någon coolare tjej just nu!
(bilden är från mtv.com)











and now it's dark outside!

Hallå där i lingonskogen. Nu kom jag precis hem efter en lång dag i skolan. Jag slutade halv fem idag. Det var bäcksvart när jag skulle gå mot bussen! Men jag hittade hem i mörkret tack vare den snälla Micke. och som tur var ledde han mig till Bamses och köpte halstabletter. Jag har nämligen fått ont i halsen. och det kan faktiskt bero på min och Helenas promenad i lördags kväll. så nu ser min kost väldigt trevlig ut, Halstabletter och massa ännu mera te. Men iaf på vägen hem hittade vi ett jättefint och passande vykort! Rött, med vit text stod det: Bad Hair Day! och en pil. och det tyckte jag va väldigt roligt. så jag gick och höll den bredvid Mickes huvud! onödig information!

Jag och Bea kom på en suverän idé, men Natta förstörde den! Vi kom på att vi ligger efter i matten. och då tyckte vi att det passade sig med en hemma dag imorn, men det tyckte inte Natta, för imorn ska vi tydligen börja med något nytt på mediekomunikationen som va viktigt! Verkligen förstöra våra drömmar.

Carro, jag håller med dig att förra Jul-MQ reklamen va grym, men att den skulle vart mycket finare om det va du eller jag som stod där brevid, right? och btw nu hoppas jag att du skämtar med mig. Brolle JR gör ju reklam för MQ i år. Men jag låtsas som att jag inte såg det där. och hoppas på att du menade jul-reklamen för i år.


men jag tycker ändå att den här reklamen är bäst?
(ursäkta att pixlarna inte vart så bra men jag gjorde dem snabbt i paint, mohaha)










Ett måste

Ni var paret alla drömde om, match made in heaven. Ni fick mig att gråta .. floder efter floder efter floder .. jag skrek, så mycket grät  jag... Måste ni utsätta mig för det igen?

Jag ver inte om orkar gråta så mycket mer .. men jag kan ju inte INTE se er .. det förstår väl alla .. Veronica vill du gå på gråt dejt med mig?

Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i den klassiska scenen i 
"Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i den klassiska scenen i fören på "Titanic" - och i "Revolutionary Road" som har svensk permiär 30 januari 2009"


 



http://www.aftonbladet.se/nojesliv/kronikorer/markuslarsson/article3676991.ab Läs mer här ....









så sant, så sant

Herregud Virre! det har du rätt i "om en månad är det första advent" jisse amalia

Kommer ni ihåg den fina julen förra året?


Man får tårar i ögonen bara av att tänka på det ... *snyft*snyft

Men iår är det ett nytt år och nya tag ... appropå det ... undra vilka som gör reklam för MQ iår?


Överraskning!

Veronica! jag har en överraskning till dig .. jag har precis meddelat Julia hur vi vill ha det på våran blogg .. när Julle sen har tid fixar hon det och då vill carro ha din åsikt !! jag tror det kommer bli asa-brasa-coolt, men jag vet ju inte hur du tycker ... hihi!
Jag kan avslöja en sak och det är att den här bilden kommer ha med saken att göra:
So far so good right?

Åh det mint teet kan jag oxå rekomendera ... super gott!

haha jaa din plånbok får inte slösa med .. vårat nyår är ju påväg och det ska smälla härliga till !! Förra nyra somnade jag på så det var inte så lyckat ... haha men iaf!

Längtar till Bussdejten ödla-jävel <3


remember.



Helt rätt Carro, jag börjar faktiskt fundera över om det finns något bättre program. One Tree Hill är det bästa med söndagarna faktiskt. Jag drack dock inte te till idag, men jag åt mat till, haha. Pasta med en ungersk kycklinggryta. Mums! den va jättegod. De va rester från gårdagens middag. Helena åt det också. Hon tyckte om den. Sa hon iaf. Men jag litar på henne, hehe. Sophie satt och kolla på OTH med mig. Herregud! hon är som en liten 4-åring. -Varför hände det så? Varför gjorde han så? vad har det hänt med henne? varför då? omg, låt mig titta på tv utan att behöva repetera hela säsongen, haha!
Imorgon är det skola. suck, eller de ska faktiskt bli lite roligt att komma tillbaka. Jag börjar halv 10 imorn. Juste Carro vi åker samma buss imorn! då kan vi diskutera våra söndagar lite mer in privte. imorgon slutar våran idrott och hälsa A kurs och vi kommer börja med B kursen. Det ska bli kul! På onsdag börjar fotbollsträningarna också efter ett allt för långt uppehåll. och inte nog med det, på tisdag ska vi ha konditionstest på special idrotten i skolan! YEY! jag som har tränat såååå mycket nu under uppehållet, NOT! det kommer gå skit känns det som. plus att jag är lite förkyld! men jag ska käka vitaminer och omega3 och hoppas på det bästa!
Det har börjat bli så kallt ute nu. Det börjar bli vinter. och om man tänker efter så är det ju bara en månad kvar tills första advent! Gud vad tiden går snabbt! Snart börjar det att snöa också! Jag som inte har köpt någon mössa. det får jag fixa snarast. men det svider i min plånbok, eller nej det gör det inte men Carro håller hårt om den! Så jag måste fråga henne om lov först. Nu ska jag faktiskt ta mig en kopp te. Det blir mint-te från NK. Den kan jag absolut rekomendera.









just us


frågan är om det finns något finare än vänskap?












dont worry .. be happy (NOT)


Jessica&Jag i Cypern ... snart blir helan halv ... USCH!


(nu ska jag sluta störa och ordna te .. SKIT, hinner inte .. gör det i reklamen istället)












congrats sis!

Idag fyller min syster 19 år, WOHO!! stort grattis skitunge! visserligen är hon min storasyster men hon är skitunge iaf.
Tönten åker till Spainen nästa vecka och ska vara där och PLUGGA i en månad .. vad är det för fel på skolorna i Sverige? Nåväl, iaf så övergiver hon mig och jag kommer få det svårt att reparara min inre själ, *snyft

Läste precis virres tidigare inlägg ... HAHA jaa petade du flickan i örat eller näsan den här gången du väckte henne fialotta? hahaha! den flickan går inte få upp alltså ... SÖMNTUTA är hennes nya namn .. visst veronica?

Det gick bra på tävlingen idag .. mer behöver jag inte säga för ni kommer ändå inte förstå vad det är jag talar om, haha 

Ä hur trött och seg som helst och just nu räknar jag ner SEKUNDER tills att OneTreeHill ska börja !! det är nog uta tvekan mitt favorit program ...
 
 18.05, snartsnartsnart, tihi

Nej nu ska jag dricka mint te .. eller jag ska springa ner och göra mig en kopp, en stor kopp, en full kopp och sen krypa ner i soffan med te, täcke och one tree hill ... sen när välrdens bästa Jessica kommer hem ska vi se Sex&theCity filmen!



its cold outside

Jag har precis kommit ut ur duschen och druckit upp min kopp med hallon-te! (nu är carro på karate, vi håller tummarna) Jag och Helena vaknade vid halv ett idag. Ja eller nu ljög jag. Jag vaknade halv ett och väckte sömntutan! Jag skulle egentligen träffa issa idag men vi bestämde att vi skulle ta det på tisdag efter skolan istället. Idag kommer det bara att bli en slapp dag! skönt, imorn börjar ju skolan. Så idag ska jag tillägna mig att ligga i soffan. Sedan kanske ja måste sätta fart på Tristan och Isolde boken som ska vara utläst på tisdag, flämt! men jag hinner nog.

Kvällen igår va kul, jag och Hellis började tidigt med att göra iordning oss, och tro mig det va tur! för vi blev tvugna att skystera sminket flera gånger om. Sedan lekte mamma fotograf och tog MASSA bilder på oss.



och ungefär såhär såg resten av kvällen ut:













Oh Happy Days

haha förlåt för att jag kommer och stör er igen i eran lugna och lördagsefterkiddag! men det kanske ni skulle ha tänkt på innan ni klickade in er på bloggen .. när virre/carro is involved 'r ingenting lugnt och stilla, (snälla fortsätt läsa bloggen iaf)

Nåväl, varför jag bara VAR TVUNGEN att skriva ett till inlägg bara ngn minut efter mitt första är för att jag fick reda på en jätte funny grej idag:

*trumvirvel*

JAG SKA ÅKA UTOMLANDS MED MINA BRUDAR IAF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det är en lång och krånglig historia ( involverar inget töntigt tjejbråk) men sen ringde helli-pillis till mig och sa att hon och virre har en plan ..... YÄÄÄÄÄÄÄÄÄY!


"THATS WHAT FRIENDS ARE FOR"









tillbaka

nu har jag kommit hem från Skärholmen och sitter här med min bästa vän karamell kungen och såklart te! Idag är det mint te som står överst på måste ha listan, och det dricker jag just nu!! 

  • Jag hittade ett par skor från Reebok som jag köpte.

Ikväll ska syster fira sin 19 års dag och jag ska vara hemma och bara ta det lugnt .. har en tidig och viktig dag imorgon så måste vara pigg!




Jag funderar på om jag ska se på någon bra film ... men vilken(?)

// Carro den allsmäktige \\

yo everybody!

God lunch kanske man ska säga denna trevliga lördag eftermiddag! Jag sov ganska länge idag, det va jätteskönt. Sedan gick jag upp och åt frulle och tittade en movie, kicking and screaming heter det (stavning?). iaf snart kommer våran tredje hälft till mig, parappapapa hellis! (hehe observera donken reklamen låten). Vi ska dårakta oss lite, men fråga mig inte vad det blir. Sedan blir det middag och hallooween utklädnaderna på och then we go!

Carro, dumma dig för att du har karate imorn!
-men jag älskar dig ändå!

Här kommer några bilder från skräckkvällen igår! håll munnen stängd tack, för de vore ju inte så trevligt om ni dreglade ner era tangentbort right? ;O höhö.

min fina lösning på pumpproblemet! ;D BU! tårtan. folketsandra, emelie och JuliaNatta, carro och Bea
the devil and pociimuckahutta (my indian name)indian and bunnytårtaskåååål matesbunny, indan and bond brudenemelie och juliaritualkungen! BUGAså ja!då var det dags!sandra, julle och emelieobservera helenas blick på mig! huuudå börjas detobservera min blick på helena! huuujulles fiina kronahöjdpunkten på kvällen!akta erwoooooooohjäääälp!och så vart vi trötta! ;O


Ja buddys såhär såg kvällen ut! tack tjejer för en underbar kväll,
och Bea don't worry för glaset mamma sa att de va billiga ;)




p.s carru und virre rules! d.s









Godmorgon!

Jag har precis sminkat mig och ska snart till Skärholmen med mamma och storasyster. Jag har också varit en duktig flicka och skrivit klart en sammanfattning till ett svenska arbete .. får se vad Jocke, som ska rätta den, tycker om den .. jag tror han kommer ramla av stolen av häpnad !! så bra som den var ;D

Vad gör ni gör ngt? njuter av lördagen hoppas jag!

Igår var det tjej-skräck-kväll hos veronica, ("you" i bloggnamnet, fast om hon säger namnet är hon "me", hänger ni med?) Det kommer upp bilder därifrån när veronica dragit sig upp ur sängen för hon has the pictures!

sov hos mig inatt .. men hon har åkt hem nu. Och hon skulle ha fixat våran blogg idag men hann inte för hennes pappa hämtade henne så snabbt för dom skulle iväg .. men hon lovade att fixa den ikväll, snällt va?
JAG HAR KOMMIT PÅ HUR VI SKA HA VERONICA, call me later, okej? then I´ll tell you biatch! <3

Nu ska jag plugga engelska glosor ..  :/

Over and Out
 


carro&världens bästa veronica