Jungfrun



Kärlek och vänskap:
Året ger dig fin utdelning i kärlek. Stjärnorna säger dock att du tycks vara nöjd med din situation som den är och det tyder ju på en redan befintlig kärlek som harmoniskt förgyller din dag. Bästa romantiken får den som har sitt boende förankrat i mer som lantlig miljö. Även en resa som går till varmaste semesterparadis kan ge kärlekslycka. Det finns tydligen många i tecknet som tän¬ker sig långt bort och då kan det vara Mexico eller Kuba som lockar dig med sitt härliga kli¬mat. Stjärnorna talar om att musik ska höras i ditt hem och det skänker dig harmoni och ro för ditt hjärtas kärlek.
Arbete och ekonomi: Arbetet blir tryggt och behagligt bra. Några stora förändringar blir det inte för dig och rutiner kan vara bra. Har du med idéverk¬samhet  att göra gör du succé. Stjärnorna tror också att den som har med ekonomi att göra i sitt arbete är en vinnare. Finns det någon som håller på med gamla ting i tecknet så är det vinstgivande.Skönhet och konst ger ditt sinne fin näring och i arbetet är ditt sätt att sköta en affärslokal det som går hem hos din kund, de trivs helt enkelt i din regi. Du har ett härligt tryggt sätt att handskas med allt som rör ekonomi. I din börs finns det alltid pengar så du klarar dina vardagliga utgifter.
Speltips: Du kan få en vinst vid köp av obligationer, men även ett siffer- spel ska kunna ge dig slantar.
Lyckotal: 3



Vattumannen



Kärlek och vänskap:
Du som är så positiv och kärleksfull kommer  att finna den framgång inom kärleken som du länge har drömt om. Skulle det vara så att du redan har en vän av bästa sort så är det naturligtvis både bra och rart, men stjärnorna tror på att den som söker en kärlekslycka nu kommer att få chans att finna den. Är det så att du får chans att göra resor under året kan du knyta nya och fina kontakter. En del mystifieras av ditt sätt att vara som människa så kanske skulle du vara något mer öppen i ditt tal och deklarera din kärlek mer direkt. Barn och speciellt djur älskar dig så umgås med dem så finner du lyckan.
Arbete och ekonomi: Du har ett år som ger dig ett behagligt lugn inom arbets- och affärslivet. Rutiner och det redan invanda och trygga är bäst för dig. Att förändra inom ditt arbete kommer inte att ge dig någon större framgångslycka, nej det redan invanda blir bäst. Inom detta med service- och medieföretag ska du kunna nå framgångslycka och allra bäst vore det om du själv sköter din arbetsplats lite mer som en egen företagare. Året kommer att ge dig framgång inte bara inom arbetslivet utan även inom något som kan ses som en hobby och där kan du vinna prisrosetter om du vill vara med och tävla. Det kan vara så att du får chans till vinst.
Speltips: Vill du testa din vinstchans så är det på sifferspel och hästar som din bästa vinstchans finns.
Lyckotal: 9



Årets....

"Älskling, jag köpte Moët" - Philip
"Nej men det är sant, jag och Franco kommer aldrig bli ihop" - Julia
Uppflyttade till division tre - RSF damlag
Mattelärare - Martina
Resa - Zakynthos
Elitseriedebut - Hampus
Artonåringar - Virre och Carro
Fylla -
Jenny
Maria Pool - Blåbärsstigen
Gråt fest - Möllers studentmottagning
Rehabelitering - Martina
Återförenelse - Philip och Veronica
Welcome to the Gang - Jenny
Barnrumpa - Robin
Middagar - Paren
Triologi - Stieg Larsson
"Jag kan ge dig en lyckospark" - Hampus
"Människor" - Julia
"Men tjejer, jag drack inte från hans flaska" - Helena
Vinst - Tjejerna mot killarna i Vänner spelet







30 december

Idag har dagen bestått av förberedelser för imorn och jobb. Nu har jag fixat kläder av julia! Jag möttes av den här garderoben och en martina som sa: Har du pratat med Julia? Hon sa att du fick ta vad du ville! TACK tack tack ni räddade mitt nyår mina kära vänner!

Sedan idag efter jobbet kom jag hem, mamma masserad mig lite och sedan var det på med ansiktsmasken och efter det lite brun utan sol! nu har jag tagit silk apeal på benen och under armarna. Nu är jag fit for fight imorn! allt är orndat och klart. förutom mina naglar, men det löser jag imorn!

Nu är det sängen! Natti, vi hörs imorn då kommer jag och carro med årets lista! ;)


miss my hunnies


annanas = det godaste som finns

Nu sitter jag här helt lonely efter att emelie har gått hem från frisör salongen hemma hos waerner. Caroilne har en bokad tid imorn och imorn ska el på onsdag ska även min syster klippa mig lite. vi kanske borde börja ta betalt? Jag äter annanas nu och dricker lusse te! det är så himmla gott med annanas det är så läskande och så sött och gott! finns ingen bättre frukt än en färsk annanas! och tänk er att ligga och käka en i solen i thailand? oooh mama mia. Idag har jag varit på Ikea. oj vad det handlades grejer. nu är det färdig inköpt för veronica på ett tag iaf... i en sisodär en dag för sen ska jag nog köpa mig min efterlängtade systemkamera!!!! wooohuuu äntligen säger jag bara. Ska köpa den hos Agnes såklart min trogna expert vän/personal! imorn blir det jobb jobb och jobb!


/veronica


Te dags

hahaha tittade igenom bilder på kära data och hittade då bilder från förra året, ganska precis efter nyår tror jag (eller innan) när jag, veronica, bonden, landa och carlberg hade te mys hemma hos veronica en kväll, tanken var att vi skulle på fest men oj vad dött det var överallt!

och kvällen slutade med att Bonden fick nog av Veronicas dåliga skämt och tvingade henne be om ursäkt (?)


Vi ska på Spa

Tisdagen den femte januari ska jag och Sandra på spa! Vi fick det arton års present tillsammans men sen har det varit så myckt som hänt och vi har inte kunnat samtidigt men nu blir det äntligen av! Vi ska vara där klockan elva och börja med att bubbla och bara ta det lugnt, sen klockan ett går Sandra inte på sin chokladmassage och jag går in på min ansiktbehandling. Efter det äter vi lunch och sen åkte vi hem. Hihi mysigt!


Jag och sandra 2007




Måndag

Nu sitter jag och väntar på att syster ska komma hem, hon ska snart åka från Jimmy så hon är förhoppningsvis hemma om ca 40 minteroch då får jag äta middag, jippie!

Inatt kom Hampus hem vid halv ett tiden till mig och då såg vi matchen på webben en gång till och hörde alla intervjuer efter. Sedan var vi helt slut och somnade vid halv tre ungefär och slog inte upp ögonen förrän klockan slog tolv. Eller jag vaknade då och sen med lite pill i örat och pussar på pannan vaknade även Hampus, kan man tänka sig!

Vi åt frukost och sen åkte Hampus iväg på träning och lilla stackars mig blev själv. Jag åkte till konsum i Rönninge och köpte slingor och ska efter maten åka hem till Veronica för då ska hon slinga håret på mig och Emelie! hihi nyårsfina, eller jaa, hoppas vi iaf!










små barn

Igår kväll efter träningen hade philip låvat mig att vi skulle gå ut och leka i snön.jag vet inte hur många gånger jag har tjatat på honom om det men äntligen så ville han! vi drog på oss täckbrallor tjocka, jackor, långkallsånger och hela faderullan nu var vi redo för att gå ut och brottas i snön och åka pulka för alla backar. hihih det var så mysigt allderles mörkt ute och sen massa vit snö. vi gjorde en sumo ring och körde sumo brottning! hihi. efter allt lekande så blev vi tvugna att skotta ut philips bil. Den var totalt ner snöad och den syntes inte än, nu är det bara vinterdäcken som ska på! nu far jag och fille till ikea! Ciao

/veronica 

Ungefär 7 månader sen

- Jag har något att berätta för dig.
- Okej?
- Något... stort.
- Eller, väldigt stort.

- Ja...?
- Jag älskar dig




Alingsås - Hammarby

Herregud vilken match!! Jag har setat och skrikit, studsat i soffan samtidigt som tårarna bara sprutade den sista kvarten av matchen!
Första halvleken av matchen spelade Hammarby bra och det var en jämn match! I andra halvleks första sju minuter tar Alingsås övertaget och därmed ledningen. Då byts Hampus Elgan in och efter bara två minuter har han bidragit till en assist och ett mål! Kommentatorerna blir helt galna och berömmer Hampus tidigt i matchen:


"Ut går Adam Johansson och in med nr 13, Hampus Elgan som sägs vara en väldigt bra skytt så vi får se om han lyckas"
"Ah! Snyggt inspel av nyinkomna Hampus Elgan!"
"Mål igen!!! Vilken bössa!"

Med bara ca 3 minuter kvar blev Hampus skadad och Alingsås leder med ett. Tyvärr kan inte Hampus inte spela igen och Alingsås målvakt räddar Hammarbys försök till kvittering. Men fan vilken match! Bra jobbat!

 


Rihanna eller Chris Brown?

Båda låtarna är tillägnad den andra, den första låten är hemsk och ganska full av hat och rädsla medan den andra låten är full ångest. Vem tycker ni synd om?

 


Annandag Jul

Nu såhär på morgonkvisten har jag och mamma varit och julshoppat lite på rean. Vi hittade en damsugare och det behövdes kan jag säga... innan det var vi och bytte tillbaka till våran bil hulken, och hälsade på mormor och morfar på deras verkstad. Morfar är så söt, han älskar att stå vid alla maskiner och svarva! Jag han inte iväg idag och titta på färg så det får jag ta imorn när jag köper allt annat på ikea! Nej hurrni nu ska jag åka och hälsa på min farbror och lill kusinen! ciao


det här är morfar när han var ung...


mormor och morfar i köket på verkstaden...

jag med morfars snygga brillor, han har ett par som är ganska inne nu faktiskt ;)

/veronica

Elvis

When you walk through a storm hold your head up high
And don’t be afraid of the dark.
At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho’ your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart
And you’ll never walk alone,
You’ll never, ever walk alone.


Kråkan

haha Martina ringde mig imorse från jobbet och hennes röst var puts väck! Martina är alltid den personen som har sin röst kvar oavsett hur mycket hon skriker, pratar eller sjunger. Min och julias röster är jätte känsliga och försvinner hur snabbt som helst. Men efter två dagars festande så försvann den och det tyckte vi var underbart, nu finns det hopp för henne i Portugal, själva grejen sista dagen är att heja på finalerna med kråk-röst! haha!







Frukost tajm!

Nu tänkte jag bädda sängen, plocka undan lite kläder som ligger och skräpar på golvet och sen tänkte jag bege mig ner och äta frukost. Det är så tråkigt att äta frukost själv, man har ingen att prata med, ingen som har dukat upp frukosten klar för att ätas när man kommer ner för trappan. Men men sånt är livet när man vaknar sent. Ensamt!








Godmorgon!

Idag har jag slagit rekord, titta vad klockan är!? Vaknade för en halvtimma sen och det gör jag aldrig. Jag är som en väckarklocka som alltid är inställd på att vakna runt nio tiden, aldrig efter! Inte ens om jga varit på fest vaknar jag s här sent, halv tio slår jag upp ögonen och är jätte pigg!

Hampus är på väg upp till Allingsås för att spela match, och tyvärr sänds inte denna match på tv så jag ska sitta bänkad vid webbtvn fem över fyra då sändningen startar. Heja Hammarby! Nej förresten, heja Hampus!








carro jag fixade och trixade lite med rubrikerna och texten


blev det bra eller vad tycker du?

i will love you


Never new i could feel like this, like i've never seen the sky before. Whant to wanich inside your kiss, every day i love you more and more. listen to my heart can you hear it say, telling me to give you every thing. Season may change winter to spring but i love you untill the end of time. Come what may, come what may i will love you untill my daying dag.

"i se you"




Dansuppvisning

Har skrattat så jag har ont i magen. Hampus dansar till Taylor Swift med Love Story. Men det är inte det värsta, det värsta är att han har på sig mina UCLA mjukisbyxor från förr och ser ut råmupp! Hoppar runt från sovrummet in till vardagsrummet och tillbaka, kryper på golvet, snurrar runt och kör den ökönda Björn Gustavsson dansen.

Shake it baby!




Hampus fick tag i kameran!



Igår och idag

Idag är det den 26e december, igår var jag, julia, martina och veronica på bio. Vi skulle se Avatar i 3D. Efter en timma och tio minuter var jag och martina tvugna att gå ut, shit vad dåligt vi mådde och ont i huvudet fick vi. Synd för filmen var asbra så kan rekomendera er att se den. men ej i 3D! Nästa steg är att martina ska ladda ner den så vi kan se slutet, hihi!

Idag efter Hampus hade tränat åkte vi till Skärholmen, laddade med presentkort, för att shoppa på mellandagsrean. Mycket folk men vi hittade våra fynd!

Hampus: svarta chinos, vinröda chinos, t-shirt

Carro: blommig kjol, svarta stövlar, gulduga armband, svart body

Nu är vi redo för nyår så att säga!

 








24e december

Ja igår blev det inte mycket bloggandes men här är min julafton, låter bilderna tala för sig! Caroline Älskar Julafton













Avatar

Avatar 3DAvatar 3DAvatar 3DAvatar 3D

Den var grym! tyckte jag och julia iaf! hihihi. Nej nu ska jag bege mig till jobbet. Idag blir det tungt det är annandagen och det kommet m-y-c-k-e-t folk idag. det vara bara mycket folk igår på dagen så fatta vad det kommer vara idag på kvällen! Det har snöat ute inatt också, så måste skotta och soppa bilen innan jag ger mig iväg. Nej nu är det dags att tänka på refrängen! PUSS

/veronica


Jul Jul, Strålande Jul

Julaftons morgon, kolla rosorna utanför mitt fönster!

the foood...

Jag och morfar

julgranen och lite paket


jag och syrran

min lilla mormor hade gjort illa armen så vi fick hjälpa henne med julmaten!

kalle får vi ju inte missa

alla kusinerna samlade

hajen fick också en julklapp

mitt fina hjärta som jag gjorde med mormor när jag var liten till julgranen


/veronica

JULAFTON!

ÄNTLIGEN är det julafton. Och gissa vem som fick mandeln i gröten? Jo jaaag! hihih. Nu håller alla på och fixar sig här. Jag har precis varit över hos philip och lämnat lite julklappar till honom. jag fick världens finaste klocka av honom hihih visar sen. nu ska jag snart åka till mormor och morfar! pusspuss
mitt pepparkakshus!

/veronica

Snö!

Hallelulia! Det är snö på julafton för första gången på flera år! Känns riktigt bra och det gör att julen, som är det bästa som finns, blir genast så mycket bättre!

Nu ska en glad Caroline hoppa in i ducshen och börja förbereda sig för vad som komma skall! Julklappar, hihi!

 

 

 

 

 


Julaftonsmorgon









Dan före dan

Nu sitter jag här med färg i håret. min syster har färgat det åt mig så att jag ska vara julfin imorn! hihih. Idag var jag och Philip i stan. Vi hittade massa fina julklappar! Jag letade och philip köpte vi var ett bra team! Det var en högst sagt hektisk morgon med fram och tillbaka springandes från bussen till mitt hus till philips hus osv.

Därför blev philip trött påväg in... men när vi väl var inne var det jättemysigt.

Sedan bjöd baby mig på lunch! tacobar wohu.

Det är ingen som vill gå ut och leka i snön med mig. (jag har visseligen inte frågat carro för hon skulle säkert vilja) Philip vill aldrig när jag frågar honom! NU måste jag hoppa in i duschen och skölja bort färgen! PUSS

/Veronica

Bilder veronica hatar






Kanske ska ringa upp lite fortare nästa gång, mohahaha!









I väntans tider

Veronica ska snart ringa mig, hon skicka nyss ett sms "ringer snart carro, har inte glömt bort dig :X" och det känns ju bra iaf, att hon är medveten om vilken segpotta hon är. Menmen, vi gillar veronica ändå.

Vad ska jag prata med veronica om då tror ni? Jag hade tänkt att skvallra lite om vad jag tycker och tänker idag. Det ändras ungefär varje dag och när det ändras måste kvinnan uppdateras. Undrar om jag ska få henne att åka hit... hihi ja det tycker jag vi gör. Örat blir så varmt av att prata i telefon länge, har ni tänkt på det någon gång? Plus att mina åsikter får mer liv om hon ser mitt ansiktuttryck när jag pratar med henne.


Veronica är glups och äter upp sockret på sitt glas! (Martinas 20 års middag 2009)

 

 

 

 

 


Dan före dopparedan

Imorse var det första jag sa när jag slog upp ögonen "Hampus, det är JULAFTON imorgon!!" Jag verkligen älsakr julen! Det bästa som finns, och iår är den ännu bättre då jag har en speciell person i mitt liv plus att det finns snö, massvis med snö på marken! Underbart!

Är helt lyrisk! Ordet julafton har snurrat i mitt huvud hela dagen och jag orkade inte engegera mig på jumarknaden, ville bara hem och förbereda mig inför imorgon! Julafton!

Hampus är hemma hos Aspen och Jocke och skålar öl tillsammans med alla killar och jag har umgåtts med mamma, pappa och jessica hela kvällen och bakat pepparkakor, tittat på när Jessica och pappa klär granen (jag gömde stjärnan, hihi) och tillsist och det absolut viktigaste smakat på julskinkan. Imorgon är det julafton!!

Tyvärr ligger kameran på laddning så bilder kommer imorgon från julaftonskvällen!











Helt slut

Nu är jag heeeelt slut. efter en hel dag på jobbet och en rundtur på ikea ska jag bara mysa i sängen framför New Moon med älsklingen. Imorn ska vi in till stan och köpa det sista till julen, tar lite fina bilder då så får ni veta mera. Nu går jag under jorden tills dess! PUSS PÅ ER (hoppas ni gillar den nya bloggen föresten!)



/Veronica

Clean Water UF

I och med att det var så länge sen vi skrev har ni inte sett mitt företag, för att veta vad vi gör får ni gå in på hemsidan.

 








Julmarknad

Om ungefär tio minuter ska jag åka och hämta Hampus vid stationen, sen ska vi hem hit och bara slappa, skönt!

Imorgon är det sista dagen för Clean Water UF att stå på julmarknaden i Huddinge centrum och jag ska stå där imorgon tillsammans med Viktor och Helena. Vi har stått där sen i fredags olika dagar vilket och har sålt mer än vad jag trodde iaf. Vem brukar vilja köpa glas på julmarknaden liksom? Men men fel hade vi.

Om ni har tid över får ni gärna komma och hälsa på imorgon i Huddinge. Idag åkte jag och hälsade på Anton och Viktor när dem stod där och så gav jag dem varm glögg att smutta på i kylan, var riktigt kalllt ute idag!

Ni har väl inte glömt bort att titta på Clean Water UFs hemsida hoppas jag? Den hittar ni här!

Nu ska jag umgås med min syster lite.








Ett stort tack!

Vi vill bara passa på och tacka mästerfotografen som fotade oss till vår header. Hon tog sig tid den där första måndagen på jullovet och det uppskattar vi!

Tack Julia!


Tyck till!

Godmorgon! Vad tycks om den nya deisgnen?
Igår var en riktigt blogg dag för mig och veronica, dagen började med fotografering, sedan var det sags att klippa och klistra med alla bilder så vi fick fram dem bästa och kunna klippa ihop dem till en bild. Efter det var det dags att ändra lite på designen, vi tröttnar som sagt ganska fort...

Men men nu är den hyfsat klar iaf, bara lite små grejer som ska ordnas, Maila gärna oss i mailformuläret om ni har några synpunkter eller kommentera på bloggen!

PUSS

a doctor?


somebody please find me a doctor...
(pssst håll utgick efter våran uppdateringslista, kommer inom kort!)

/your's truly Veronica

Hello there

Nu är jag hemma från jobbet. Trött säger jag bara så det blir sängen bums! (carro överdriv inte med blogg inlägg, någon är sugen :-D bra gumman!) Imorn ska vi fixa headen. Ett jävla tjat om den jag vet, men imorn smäller det! Jag har inte träffat Philip sen i lördags morse! Om ens det, Fredags kväll. Jaja tänker ni alla men det är väldigt stort! Men vi ska iaf in till stan på onsdag och bara mysa och han ska köpa de sista julklapparna. Jag älskar mitt jobb. Jag är som gjord för det. Jag älskar popcorn och jag älskar läsk.. vad kan bli bätte än att ha allt brevid sig hela tiden? Popcorn lukten följer med mig vart jag än går hahah!


me and my baby


/veronica


Från mig till er...

Jag älskar er!

Ni som finns där när jag är ledsen, ni som skrattar med mig när jag är glad, ni som får mig att må bra, ni som alltid står vid min sida, ni som jag tänker på ofta, ni som jag värdesätter mest.

...Och till dig som är en mycket speciell person och som har en väldigt speciell plats i mitt härta. Du ville och trodde på mig, du gav inte upp och kommer förhoppningsvis aldrig att göra det.
Du, just Du, är personen som kan få mig att gå genom eld och vatten ♥







Rest In Peace

Mamman hittade henne medvetslös i duschen i huset som tillhör hennes make. Räddningstjänsten försökte rädda henne med hjärt och lung räddning men hon svarade inte. Fördes snabbt till sjukhuset och förklarades där död, 32 år gammal, av hjärtstillestånd.

Om hon var sjuk vet jag inte, men vid 32 års ålder ska man ha minst lika många år kvar att leva..

Ta hand som dom ni älskar, man vet aldrig vad som kan ske imorgon!





Suck..

Filmen "Another Cinderella Story" var så där härligt tjej töntig. Huvudrollen var mobbad men sjlvkart jätte söt, killen som blir head over heals kär i henne var skit snygg, vi har bästa vännen som är cool och räddar henne ur varje situation som styvmamman sätter henne i, ett töntigt slut och man sitter i soffan och blir mer och mer irriterad över att man faktiskt spenderar 90 minuter på filmen! Men dom dansade mycket i filmen vilket alltid är roligt att se så jag höll ut.

Juste om ni undrar: killen och tjejen blev tillsammans i slutet....

 

 

 

 

 


Arkiv

2007:





2008:



2009:


Helt slut

Jag är helt slut, men vill inte sova. Imorgon är det ju första riktiga aktuella dagen på jullovet och det betyder tat jag får vara uppe sent idag, och då kan jag inte gå och sova nu, kvart över sju, trots att det är bara det jag vil egentligen.

Hampus är på julbord med laget så ensamt är det också. Gammelmormor var på middag men hon åkte nyss så nu är det helt tyst i huset, man hör bara mamma fejja och ha sig där nere, men inga röster. Det är nu man ska sätta på lugn musik, tända ljus och bara va´ men då kommer jag somna så det tänker jag inte göra för som sagt får man vara uppe sent idag och jag ska hålla ut! Minst sagt!

Om 40 minuter börjar "Another Cinderella Story" på canal+ som jag planerat att se. Är verkligen på dålig tjejfilm humor där man kan fatta slutet av filmen när för texterna rullar. Men men, tänka orkar jag inte så den passar perfekt, får se om den är bra.




Ingen dålig lördag

Igår var det avslutning på karaten för alla instruktörer med ett japanskt julbord på ShoGun, alltid lika gott och alltid lika trevligt!
Jag Julia och Martina höll ett tal till vår tränare och tackade för ännu ett år tillsammans, han blev lite rörd. Ska bli skönt med jullov.

Jag och Julia peppade inför utgång hela kvällen och med gratis dricka och i sällskap av alla karate människor taggade vi till ordentligt som aldrig förr. Till slut vinglade vi ut ur resturangen och in till pilot, dansade gärnet med handbollskillarna och fick även där gratis dricka, så fort gick det.

Slutade med ett telefon samtal för två timmar sen till julia där knappt någon av oss kom ihåg hur vi kom i säng igår, men vaknade i rätt säng gjorde vi iallafall och tur var väl det!

 









Julbak



Ikväll så gjorde jag marsipan figurer hihih, Det här är mina exklusiva frukter doppade i chocklad...
 
Min fina tomte och gris...

Philip ville också göra en tomte och en gris... ja ni ser ju hur det gick... den första ser ut som ett monster. Han blev så arg att jag gjorde finare tomte än honom så han gjorde en pil genom huvudet på "tomten".

hela marsipanfamiljen samlad!








Min snart!









Jag Älskar Snön


Detta möttes man av igår. Idag såg man inte ens lampan, haha! Det ända man såg var att det lös i snön. Det var coolt, synt att jag inte fick någon bild på det! hihih. Nu väntar jag på philip som ska hem och duscha och sen hämta upp mig. Idag var det nära att jag inte kom till skolan alls, men som tur var dök micke och hans far upp från ingenstans och (övnings)körde till skolan! När vi sedan kommer till parkeringen så vill micke sladda, så det slutade med att jag satt där i baksätet som en katt i en torktumlare medans micke och hans pappa satt där fram och bara skrattade, haha sköna kisar!









Det går bra nu!

Nu är jag inne i ett stim, haha, har man börjat blogga kan man inte sluta

Skål för nya tag!


Återblick

Ni som läste bloggen för ett år sedan vet mitt och Veronicas nyårs special inlägg vi gjorde med våra horoskåp över år 2009.

Har ni inte läst dem, kommer inte ihåg eller om ni vill läsa dem igen hittar ni dom här


Iallafall, i mitt horoskåp (jungfru) var det inte mycket som stämde, men en sak som stämde perfekt och som jag tyckte var coolt när jag tittade tillbaka i arkviet för några dagar sen:

Det står att Årets puls är den 4/5 2009 och vet ni vad kära läsare? Den 4/5 var den dagen Hampus kom hem till mig för första gången för att ge mig en lycko spark till mitt prov i matte C samt köra mig till skolan, och Gud ska veta att min puls var hög den dagen!

Jag ville bara bevisa för er tråkmånsar där ute som säger att astrologi inte är att lita på, ibland är det det!

 

 

 

 

 

 


Onsdag

En onsdag utan Greys Anatomy? Det gäller att blunda och tänka på något annat helt enkelt för att orka denna vardagskväll känner jag. Vi ska överleva!

Sitter och lyssnar på Sara Löfgrens låt Starkare. Grym brud, mycket attityd, det gillar vi så därför är hon dagens låt!
"Även om du tog tillbaka allt som du har sagt 
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig"

Som Veronoica nämnde tidigare är en ny header på ingång, woho! Den kommer bli grymt snygg tror jag, haha kanske inte ska lova för mycket men det är julia som ska ta bilderna så vad kan det annars bli?

Jag och "Veronica är kladdig" (roliga historia tilld et smeknamnet, kan ta det en annan gång) ska förhoppningsvis dit imorgon beroende på hur det går för henne med plugget, annars får vi ta det senare i veckan men förhoppningsvis så fort som möjligt iallafall!

Nu ska jag ner till mamma och pappa och störa dem medan dom tittar på Bonde Söker Fru och vänta på att min kära pojkvän ska ringa mig för att prata lite, hmm, undra om jag har något skvaller att berätta för honom så han tycker det är roligt att prata med mig ... få fundera på det ;D






15 december

Hallå alla glada! Det var på tiden va att jag och Carro tog våra feta arslen ur vagnen och skrev några rader eller hur? Jag har nämligen glada nyheter.. på lördag så blir det styling på mig och Carro och sedan blir det plåtning till våran nya head som vi håller på att fixar med. Håll i er säger jag bara.

Det är så mycket som har hänt i våra liv under tiden som vi inte har skrivt, som Carro skrev här under.. Så vi har bestämt oss för att göra en lista på vad vi har gjort. Håll utgick efter den. Den kommer inom kort precis som premiären för headen!

PUSS OCH KRAM PÅ ER!

 

 

 


Tillbaka

Oj Oj Oj! Det var länge sen vi skrev i den här bloggen. Ärligt talat har vi varit trötta på den om vi ska vara helt ärliga, men nu är det slut på det och vi är tillbaka! Erkänn att du hoppar i stolen av glädje?

Vad har hänt sen sist då?
jaa vi har varit på Zakynthos med tjejerna
Skaffat körkort
Börjat trean
Hittat kärleken

Vad mer ska man säga?

Nu kör vi!