.............................................


Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten, Varit död i minuter, hela själen var bruten, Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet, Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset, Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar, Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan, Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid, Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig, Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks, För dig ska jag, göra det tusen gånger om, Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar, För dig ska jag göra det tusen gånger om, Tusen gånger om...


Saturday night fever



Hola! var precis med min syrra och madde och kolla älskligens match. vet inte hur det slutade dock. han fick nämligen match straff och då åkte vi. hehe. nu har jag ätit middag med familjen och madde och nu väntar jag på att fille ska ringa efter matchen är klar. jag har tagit på mig mina nya jeans. dom är såååå sköna!
Juste denna helg är det halloween! bus eller godis hihihih. har några busat med er än?

/Veronica

Nytt Ooops



idag besöktes Caroline i henned JC butik! jag fick med mig ett par Jeans och dessa örhängen! hittade ett paket med smink borstar på makeupstore 395 kr för 5 borstar, det är ett kap ju! om man jämför vad det skulle ha kostat om man köper dem styckvis. Nu är det totalt köpförbud för mig. När det gäller kläder och sånt.

/Veronica

Hösten är kommen


nu är hösten kommen och jag älskar färgerna! men inte kylan!

HM HM HM

Gissa vad min älskade Philip sa när han såg min leopard-jumpsuit?  

- Men hallå, är de maskerad eller?

Men jag gillaren! :-D men börjar fundera på om jag ska köpa en svart också? så man har en lite mer neutral lixom.

P.S Jag har ingen aning om vad Mrs Löfström håller hus! D.S

/Veronica

Uppföljning

Ber om ursäkt för min frånvaro men min energi har jag lagt på andra saker denna vecka. Bla mig själv! haha gillar ni inte den prioriteringen?

I fredags var jag med Helena hela kvällen, pratade så mycket att vi missade Idol. Därav min hjärtattack morgonen efter när det stod klart att Linda åkte ut, WHAT? Fan vad besviken jag blir på svenska folket. Missar en fredag och hon åker ut. Sorligt!!

I lördags hade jag dejt, ja nu blir nyfikna va? Vem kan jag ha gått på middag med, sett bio och bara mös hela lördags kvällen. Ja det blir inte mer intressant än att det är Hampus i lång och ståtlig version (som om det finns någon annan?)

I söndags sov jag, sov lite till och efter sov jag lite till.

Efter det har det varit jobb denna vecka och nu sitter jag på Solitum upptagen med min lunchrast.

Nu ska jag dricka en klunk vatten så jag måste tyvärr avrunda.

Puss på rumpan


nyår 09/10


Funderingar

Jag vet inte vilken vinterjacka jag ska köpa, jag vill ha en fin och varm dunjacka! Jag vill ha en med bra kvalité som jag kan ha i några år eftersom jag inte har tänkt att gå upp i vikt eller växa. Därför tänker jag intestera denna vinter i en riktigt bra vinterjacka som jag trivs i. Då kommer vi då till problemet...Jag älskar bomerang jackorna, MEN alla har dem. Visst det kanske inte gör nått, jag ska fundera på saken. Tills dess ska jag leta efter den perfekta vinterjackan. (som för mig är bomerang-jackan, men ja ska försöka att bryta tränden och gå åt ett annat håll!) Annars blir det fan den...!
Boomerang Jacka Dam

/ Veronica

(Be)Löning!

Idag var det löning och det innebar lite belöning för Veronica. Det behövdes kan jag säga! Tvingade Sophie att vara modell på bilderna så ni skulle få se allt på!


Köpställen: MQ, BikBok, H&M.

/Veronica

Lördagens bravuer


jag och min böna jennypenny

sötnosar

tuffingarna

mycke skratt

och gulasch-gryta..

jonte och bulan

emelie and petra

coladrickar'n

prettywoman

knasiga människor

Bilderna kommer från Lördagens Årsfest för Rönninge/Salem Fotboll.
Fick dock inga bilder på pristagarna, men grattis: Helena, Elisa, Maja och Linda!


/Veronica

Plutten då!

Usch då det där lät inte kul Veronica, hoppa du mår bättre mycket snart!

JC idag

HALLOJ! Nu sitter jag och äter lunch, sent jag vet! är utsvulten då jag åt frukost kl åtta. Nåväl! Idag jobbar jag på JC, är snart klar med mina jobb-dagar här. Känns lite tråikigt faktiskt... Men men!!

Ikväll stänger jag vilket betyder att jag slutar väldigt sent, efter det ska jag bara hem och be Hampus pussa på mig hella kvällen. Känner att jag behöver jag det!

Kaffet är äntligen klart så nu ska jag surpla i mig, muuuuuums!

/ Caroline 

Hej alla glada!

Jag sitter här och försöker stava rätt och hålla huvudet uppe! Jag ficck en ordentlig migrän attack måndags kväll på jobbet. Det var läskigt. Mamma fick hämta mig och nu har jag varit hemma från jobbet sen i tisdags, därav min frånvaro.. nu har jag inte ont i huvudet längre nu är jag vara yr och snurrig. JOBBIGT! det är inte kul att gå omkring och känna sig full hela tiden. den ända gången jag känner mig "normal" är när jag ligger ner. KUL! KUL! och imorn ska jobbet åka på räkbåt och jag kan nog inte följa med.. jag hatar det. Jag SKA iaf vara med på årsfesten på lördag. det kan ingen stoppa mig med! Den här veckan som jag har längtat eftter så länge så händer det som inte får hända. jag orkar inte med den här jävla soppan längre! jag vill kunna gå upp och jobba! punkt slut! (plus att jag är trött på alla tv-shows program och våra bästa år och kan alla tv-shops repliker utan till)

/VERONICA

Can you hear him whistling?

Har hittat dagens låt idag också! Satt och vråla i bilen på väg hem från jobbet när den kom, så fin och lätt sjungd, Inga höga Celine-toner utan en manlig vacker röst som ligger på samma tonskala som en själv!
Nu kan till och med du sjunga Jessica utan att Otto blir rädd! Bar va?

 


Kommer ni ihåg mig?

Oh herre här var det inaktivt. Jag har inte haft tid lust eller inspiration(?) till att blogga. Min helg har sett ut såhär:

Fredag: Hampus fyllde 20, mös med Veronica på kvällen
Lördag: Kalas för Hampus
Söndag: Glo sex and the city (juste sandra, jag har lånat boxen av veronica som har lånat den av dig så du vet)

Nu sitter jag och samlar krafter till att byta om för snart är det träning!
Ska vara där kvart i för ett litet samtal innan får se vad som sägs på det, spännande!

Juste veronica, jag lånade din tröja idag

Japp sån är jag, snyltar så mycket jag kan på mina vänner.
Wanna be my friend?


dags för en förändring



Jag har bestämt mig för att färga håret till det rödare nu. Jag har varit blond, svarthårig och nu brunhårg. Dags för rött känner jag. Inte knallrött dock utan en mer rödbrunkastanj röd. Ungefär som Coco Rocha har på bilderna.

/ Veronica

ikväll är det usyoume kväll


nu ska jag dra till carro barro!


lunch rast....



och en fika i solen! najs...

En liten sneak-peak inför lördagens maskerad...


DEN SKA BLI MIN INOM EN SNAR FRAMTID!



I LOVE THIS ONE!

/VERONICA

någon har fått konkurens...

Fick blommor idag av en hemlig beundrare...? men glad blev jag iaf. vem blir inte det av lite blommor och lite extra spänning i vardagen? hihihi

 


En eftermiddag på stan med Carlos

En gubbe som skrämde skiten ur mig...


Bea med hennes egenstickade halsduk! Jag ska också sticka en själv faktiskt!



våran smaskiga macka, brie och salami våran specialité!



Mysig dag, tack för det beis, alltid lika kul med dig och våran afro humor. Tror vi kommer gifta oss med afros... iaf som dom där stirrade heheheh!

Namnförslag på tillskottet

Det finns en sak som jag inte har berättat för er läsare. Inte ens för mina närmaste kompisar om jag ska vara ärlig. Men jag känner mig redo för att ni ska veta nu. Själv har jag vetet det i ungefär 3-4 veckor och nu är det så pass säkert att det kommer ske så både jag och Hampus känner att vi kan gå ut med informationen. Först tyckte väl Hampus att han var lite för ung och därmed kände han att han inte skulle ha råd. Men efter mycket bollande fram och tillbaka med sin mor och far samt min mor och far kom vi fram till att detta är rätt beslut. Nu eller aldrig. Kanske inte kommer hända igen. Lite läskigt om man tänker så faktikst. Det här är kanske den enda chansen! Men vet inte vad moder natur har för vägar.
Tror ni redan nu ahr en aning om vad det handlar om. Hoppas ni blir stöttnade till beslutet och låter era negationer stanna hos er, vi vill inte höra dem! Positiva kommenater är självklart välkomnat!

Men nu har nog alla redan svaret på vad jag ska berätta för er. Och jag kan bara säga till er att ni har gissat rätt:
- Hampus ska bli pappa.

Ikväll kommer hans lilla älskling hem till honom. En röd Polo från 2005 om jag kommer ihåg rätt. Men detta är inte problemet, nejnej det här är ju jätte roligt! Men denna lilla Polon kommer få ett helvette ute på vägen när dem andra stora bilarna får reda på att Hampus kommer döpa den till (hoppas ni sitter ner)
- Laban!

Själv kissade jag på mig av skratt när hampus berättade detta namn förslag för mig (jag trodde ju såklart att han drog ett dåligt skämt som vanligt och ville uppmuntra honom med ett litet skratt) Men nej, Hampus var seriös.
När jag insåg det faktum att han var lika seriös med namnet som Zlatan är med fotboll försökte jag lite smidigt flika nya namnförslag till honom. Men detta skedde såklart för döva öron. Han vägrade lyssna till mina förslag. Så nu vänder jag mig till er kära läsare. Jag kommer här nedanför skriva ner mina top notch förslag så väg det med Hampus top fail förslag och välj sedan ut vad ni tycker att bilen ska heta.

- Bob Marley (sköna låtar blir en skön bil)
- RedNex (Den är röd..)
- Polarn (Polo, polarn, ja ni fattar kopplingen)

Vill även påpeka att Hampus namn Laban inte har någon koppling alls med bilen i sig.

/C


Lunch Break

Tjollahoppsan!
Precis slevat i mig mat, var utvulten som man beskriva det milt... och vill du veta en hemlighet? Två plommon och en kaka också (men det behöver di ju inte berätta för någon annan. Lite pinsamt med matvrak fasoner)

Ha precis pratat med Hampus i telefonen också, saknar honom! Varför kan han inte sitta bredvid mig hela tiden och hålla mig i handen? Så mycket roligare en vardag skulle vara då. Men frågar ni honom skulle han inte vilja det... lite grinig så här tre dagar innan 20 års dagen.

Veronica ringde mig för ca 30 minuter sen men var tvungen att trycka bort henne för jag var upptagen. Nu
har jag ringt henne plus smsat men hon har inte hört av sig tillbaka. Och jag är 99% säker på att hon också har lunch.

VAD VILLE DU WAERNER?

woooooooo
  (kanske ska vara nästa gång man ringer/smsar)


Morgondagens planering

  • Hard work work
  • kolla på en överdel på H&M som jag kanske ska köpa
  • Ev reklamera min dåliga sminkborttagning! KÖP INTE DEN (Nivea)
  • möta Bea i Stan och köpa våra utklädnader inför Lördag då vi ska på maskerad. Jag avslöjar inte än vad vi ska vara hihih, det kommer bli skit bra! Sedan tar vi en tripp och fikar på nått mysigt ställe, kanske ska ta med kameran?


slänger upp en gammal bild på mig och bea, hiih vi är så söta!

/Veronica


Varför 5 gram Xylitol om dagen är bra

- Reparerar redan uppkomna emaljskador
- Minskar risken för hål i tänderna
- Stopoar syrgaangreppet
- Bromsar bildning av plack
- Är hälsosamt för öronen


Top fyra är ju självklara, nummer fem är dock intressantast. Varör skulle det vara bra för öronen.

Gnuggade mina geni knölar och kom fram till detta:

  1. Tränar trumhinnan (tugga djupt, stort, på ett tuggummi ca tio gånger, det känns i öronen)
  2. Tar bort lock
  3. Öronen vickas nör du tuggar, kanske håller dem alerta och fina
/ C

Bubbelgum i min mun

Jaha, nu har jah gjort det igen. Tog precis ett helt Jenki pack av tuggummi i munnen för er som inte är van Tax Free köpare så är det cirkus 7 stycken...

Kramp i käkarna efter fem tugg?

- Check!
Starkt av mint smaken?
- Check!
Kämpigt att tugga?
- Check!
Redan tröttnat på smaken?
- Ooooo jaaaaa!



En sommarbild i höstgrader

Fan vad kallt och tråkigt väder det är utomhus nu! Jag blir jätte depp och seg. Gillar inte när det svider om kinderna när det blåser eller att man måste titta ner för att inte börja gråta av vinden i ögononen.

Jag bjuder er därför på en fin sommarbild på oss tjejer från midsommar 2010. Vi hade badat duschat och sminkat oss precis och radade upp oss för fotografering.

Pretty!

Usyoume står längst ut på kanterna!

Lycka när den är som bäst

VM-truppen

Incheckning för att flyga iväg

Flaggorna går upp för ett VM guld (ja, jag skrek)

Känslan av att sjunga (skrika) nationalsången


Veckans träning!

Måndag: Kata 20.00-21.15
Onsdag: Body pump 18.00-19.00
Torsdag: Karate 20.00-21-15
Lördag: Karate hela dagen
Söndag: Karate 12.00-14.00, Body pump 17.00-18.00

Lite smått ledsen över att jag slutar sju på fredag för jag hinner inte till träning. Inte bra alls!! Men snart är det slut med dem sena tiderna så det är bara att hålla ut i ca två veckor till!

NU GÖR VI?
NU KÖR VI!



Oj vilken vacker bild på oss! Efter en dags hård träning inför VM skulle vi fota denna bild. Redan helt slut var vi tvugna att göra om denna bild ca 7 gånger för att den skulle bli någorlunda okej; med rätt vinkel på fot, tår, knä, benet man står på, armarna, axlar, mage rätt spänd, rumpan, ryggen, rätt vridning på huvet... (ja listan kan göras lång) Kanske inte ser ut som det men testa göra denna spark, bränner från knopp till tå men framförallt i låret!


Marie i växeln vill du ge mig en chans!

Halloj!
Hoppas ni alla mår bra!
jag mår helt okej, går trögt på jobbet just, haft tre tröga dagar i rad så får hoppas att det lättar imorgon. Lättade lite på slutet idag så ska fan hålla i det imorgon!

Just nu sitter jag och gspar framför fotbollen, men får inte byta kanal av pappa och Hampus s¨det är bara att hålla ut. Sen ska jag gå ner och titta på DH och CT. Mycket roligare anser jag! Får dock se om jag orkar hela DH/CT ut för är väldigt trött och har en tidid dag imorgon framför mig. Dock skönt med att ta bil imorgon till jobbet!

PUSS!

Gissa vem som fick hem nya ELLE?


/Veronica

Lördag.Lördag.Lördag

Rida. Hem. Snabbt. Skynda. Duscha. Föna. Fixa. Trixa. Kläder. Åka. Komma. Krama. Hälsa. Sitta. Äta. Prova. Lukta. Dricka. Sniffa. Skratta. Skratta. Äta. Mmmm. Gott. Gott. Sminka. Sminka. Åka. Skratta. Kolla vad ful. haha. haha. Dansa. kolla. Donken. Bussen. SD. Hånskratt. Puckobrud. Stackars Man. Peace.

/Veronica

Stack ut på en löprunda nyss.


...nu är jag tillbaka och har käkat en väldigt god och stor måltid! GOTT

/ Veronica

monday

Det har varit en vanlig måndag, en trött måndag! Jag fastnade nämligen framför TVn igår kväll efter jobbet. det var en spännande thriller som mamma och sophie hade börjat titta på. Min och Beas ridtur var riktigt fridfull! slänger upp en bild på det också. Caroline har varit duktig och bloggat massor i helgen! Måste skriva om min sjuka bussresa hem i lördags natt också, to be continued...



nu ska jag plocka ur disken, sen ska jag duscha och sen ska jag baaaaaara slappa och kolla film med phivil :)

Lunch!!!!

Halloj världen!

Nu sitter jag inne på kontoret/personalrummet och käkar lunch, mammas kycklingwok har jag med mig, MUMS!
Har satt på kaffe också (japp jag har äntligen lärt mig brygga kaffe) så nu ska jag bli lite extra pigg dem sista två timmarna.

Efter jobbet måte jag åka in till Skärholmen och lete efter en present till Hampus som blir 20 på fredag. Med tanke på att man får svaret "jag vet inte" varje gång man frågar vad han önskar sig så kommer jag irra runt som en höna där inne. Bara hoppas att jag hittar något att ge honom iaf.



Bjuder lite på mig själv också! Denna bild tog jag igår medan Jenny kissade! hihi

/C

Sex inlägg på rad (nu sju!)

Jorden anrpoar Veronica

Sö(m)ndag

Godmorgon mina kära!
Är jätte trött, sitter och gäspar hela tiden men kan inte sova längre nu för jag ska upp och jobba idag så nu ska jag börja göra mig klar inför det.

Har just nu på mig raggsockor, Hampus mjukisbyxor och Hampus tjocktröja. Allt är jätte stort och jag känner mig som värsta streetdansarn. Coolt va?

Hann inte ta en outfit bild på Hampus igår innan han åkte så jag fick göra det kl ett på natten när han kom hem istället. Så jobbig är jag!


Ser han  trött ut eller?


Kram älskling

Vår kväll

Kvällen igår med jenny var jätte mysig.
Vi åt upp en hel chips påse(!) drack massa te (var jätte kissnödig när jag vakna). Vi hyrde även en film, Shanghai Kiss. Den var härlig, man skrattade ganska mycket men den var ändå lite flummig, hängde inte med hela tiden. Målade naglarna gjorde vi också!




Nu ska jag vara med Jenny

Idag blir det en kväll tillsammans med min kära vän Jenny! Vi ska hyra film och bara vara hemma och prata! Jätte skönt med tanke på att jag har jobb imorgon, visserligen sent, börjar tolv, men ändå!

Våra pojkar, Hampus och Robin ska umgås med sina grabbar så vi lär väl bli taxi förare ikväll sen när dem vill hem, men vad gör man inte för att slippa sova själv?

Ha en underbar lördagskväll!



Lucky to be in love with my best friend



yo yo yo!

Sitter på jobbet, är jätte trött, men dricker kaffe. Som jag nyss läste på etiketten(?) att det är koffeinfritt, grattis Löfström! Jaja, det sitter ju lite psykiskt också att man blir pigg av kaffe, hoppas det iaf!

Stänger butiken fyra idag, ute härifrån vid halv fem typ...

*suck


- LÅNGT KVAR

/C


Frustrationen i topp!

Idag är en bitter dag för det är täving imorgon och jag får inte edigt från mitt jobb!!!!! AHHH! Så jävla bitter just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Dumma tävling och jobb att krocka!
Jag behövde verkligen den här tävlingen för vad jag har bestämt mig att göra i början av nästa år, denna tävling är nära ett krav för att jag ska kunna genomföra mitt mål, menmen, bita i det sura äpplet och stonka på ändå? FAN!!!!!


Thank God I'ts Friday!

 

Helgens planer:

Fredag: ligga och pilla sig i naveln, köpa chips och dipp? kanske en annanas? eller nått annat gott. dricka massa te och bara mysa med fillepille framför idol.

Lördag: upp i ottan och åka till bea för att ta en ridtur, planera våran afrika resa och mycket annat! kl 3 blir det vinprovning med helena och hennes underbara släkt, me like. Sedan efter det förhoppningsvis utgång!

Söndag: sova ut. sedan jobbar jag mitt sista pass på SF Heron. sa upp mig igår nämligen, men va inte ledsna mina vänner. jag får börja jobba där när jag vill igen ändå sa chefen!

Puss på er så länge! Nu ska jag ringa och störa Caroline!

/ Veronica


Mjau!

Måste bara fråga en sak! Är inte mina nya strumpor fina? Hampus skrattar åt dem varje gång han ser dem och det gjorde dem på min träning också. Och dem är inte så jätte extrema jämfört med vad jag skulle vilja ha!
Mönstrade strumpor är mycket roligare och finare än tråkiga svarta och vita!

Håller ni inte med?
Power to mönster!!




Fullt upp!

Igår var det en fullspäckad dag!
Jobbade först på JC mellan 9.45 till 19.15. Efter det var det bara att direkt bege sig till träningen.

Köpte nya jeans på jobbet igår, två stycken! Älskar personalrabatt!! Plus att jag måste ju passa nu innan jag slutar. om över två par jeans för 800 kr, där ett av paren själv kostar 700. Fick ett par gratis alltså ;)

Har inte tagit bilder på dem för hann inte går men gör det undrer dagen eller imorgon, ni ska få se dem iaf!

Oj nu hoppade min rostmacka upp!

*smask* *smask*

/C

Ganska mysigt här på insidan ändå

Det är ändå ganska mysigt med hösten tycker jag. Man kan sitta inne och titta ut på det kalla och ha det varmt samtidigt! mys mys mys. Idag ska jag åka hem till Philip och pröva lite kläder som hans mamma har tagit hem till mig från jobbet! hihih spännande! puss så länge så ska jag äta..

bakning på G...


Tjenixen på er såhär kl 07!

Hej, nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli halv 8. Så jag kan öppna här! Jag var inte lika duktigt som carro imorse och igår, men jag åt inte lika fin frulle som henne heller... Idag ska jag på säkerhetsutbildning här på jobbet, sen slutar jag 15 idag och då ska jag in till stan och fika med min kontakt person på AW. Sedan blir det hemgång och då blir det bak! Imorn är de min tur att bjuda på fika så jag ska baka hihih. Prövade redan igår att baka det jag ska göra och den blev bra faktiskt, vet några saker jag ska justera. Och vad jag har bakat får ni se imorn!

här får ni en ledtråd! vad kan det vara?

/ V


Sov gott och vakna torrt!

Nu ska jag ringa till Hampus som ska få prata med mig tills jag somnar! Mihi, ibland är dem bra att ha dem där pojkarna. Undrar vad godnatt sagan ska handla om ikväll?

 

slänger upp en glad bild från min student bara för att.


Säng blogg

Jag hann inte blogga efter mötet idag heller kom jag på men det gick jättebra och dem är så duktiga så, Pralino UF!
Gillar idén och drivet så det kommer absolut inte vara några problem för dem detta år! Förväntar mig många samtal under året, men det gillar jag!!

Mötet var slut runt halv elva tiden så då åkte jag hem och väckte min älskling som var hemma från jobbet idag pga sjuk. Sen gick vi upp och åt frukost, som jag faktiskt idag var duktig nog att ta ett kort på innan jag slafsa i mig allt.


Fruktsallad med linfrö, solroskärnor och mandel i plus en äggmacka!
Till dracks det te såklart....

/C

Jeans and Clothes

Nu har jag precis kommit hem från jobbet som gick jätte bra! Fick in mycket nya, snygga kläder på både tjej och kille så rekomenderar er att shoppa this weekend! Jag som är "ansvarig" på tjej hade fullt ös idag med att hänga ut alla nya kläder vi fått i butik som redan är full plus att jag inte kunde börja med detta förrän vid halv fem tiden
- när det är som mest folk i butiken

Mamma och pappa kom in stor shoppade också vid sex tiden också vilket var kul! Lite sällskap av mor och far är aldrig fel! hihi!
Efter gick vi ut och käkade sushi, helt beroende av det! Tror helt seriöst att vi äter det minst en gång i veckan, så jävla gott!


/C


16:34

Snart hemgång!

Hello everyone

Nu sitter jag och har rast på jobbet. det var en väldigt skönare morgon idag må jag säga! mitt munsår har varken blivit bättre eller sämre verkar det som. Jag är redan trött på den och detta är min andra dag i munsårslivet. Det som är jobbigast är att man inte kan äta ordentligt, jag tycker om att äta snabbt och kladdigt, det kan jag inte göra nu, nu måste jag verkligen måtta med matten så att den precis kommer in genom munnen. Jobbigt! nej usch nu ska jag ringa min tandläkare, har kanske slarvat bort lappen där det står vilken tid jag har!

/ Veronica


Möte idag

Godmorgon!!

Nu sitter jag här och tvångsäter flingor, inte gott, smakar trä.. men måste ju äta något!

Snart ska jag iväg på möte med UF företaget , ska bli roligt!

OjOjOj nu laddas min data ut om två minuter

Hej då!
Ha en bra dag!!

Vi har ingen god frukost hemma...


new new new




fick en body lotion av mami som passar min parfym! hihih. så nu kan jag matcha ;-)

Yesterday

igår hade jag en liten spa-kväll. och nu ska mamma massera mig! hihh.


Tisdag kväll

Nehe, blev ingen fotografering idag då Veronica har fått besök på sin läpp. Vi bestämde att vi ta det nästa vecka istället så ni får helt enkelt stå ut men vår "vackra" header som den är...

Just nu sitter jag och Hampus och tittar på handboll, eller ja, Hampus tittar och jag försöker låta bli... tycker inte att tyska ligan intresserar mig så mycket.

Jobbet idag gick som sagt helt okej, bäst efter lunch. Imorgon blir det JC som gäller och vet ni vad mer? Jag ska träffa UF företaget som jag är rådgivare åt och skrämma upp dem lite om vad som väntar dem detta år, mohaha. Nej jag bara skojja! Ska faktiskt bli kul imorgon och höra vad deras planer är och ge dem tips på vägen!


Hampus inne i matchen. Förresten ser ni hans munsår på läppen?
Veronica, något du vill berätta för mig?

/ C

Hard work work

Gutentag, du bist fielen gut?

Äh, varför försöker jag ens? Ibland kan jag ångra att jag inte var lite mer effektiv på tyska lektionerna på högstadiet, och att jag faktiskt kunde försöka tycka att det var roligt.. Men nej. Sandra och jag spelade "vänd tia" igenom lektionerna så att min tyska inte är speciellt bra förstår ni nog.

Nu har jag rast på jobbet,  var lite tufft imorse men efter bra coaching kunde jag vända det negativa och boka möte så nu känns det bra igen.

Tchüss! (lite sitter det i iaf)

/ C

munsår!

Nej, det som inte får hända har hänt! Bara för att jag och carro skulle fota idag får jag fucking munsår! och det är inte litet heller, hela läppen hänger ju för fan. kul att jag ska stå och ta emot folk idag som kommer från hela världen och ska förhandla.. Hoppas den lägger sig snart. och på det hela, funkar inte mitt internet hemma... bad day säger jag bara folk!

/V


Chia!

Hemkommen från jobb för 30 minuter sen. Nu är det dags att bege sig av till träningen. Har inte tränat riktigt på evigheter pga sjuk så idag hoppas jag verkligen att det är en skitjobbig träning- Så jobbig att till och med Hampus tycker tycker jag är motbjudande när jag kommer hem. UNDERBART!

Nya funderingar...

Fan vad tajt det sitter!! Orkar jag ha jeans idag verkligen?

Måndag morgon

Finns något deppigare att säga än "måndag morgon". Men så känner jag mig idag, depp. Inte för att jag ska jobba, utan för jag är trött, opepp och vill bara krypa ner i sängen igen. Sen tittar jag ut på detta blåsiga väder och funderar tyst för mig själv om man kan ha skinnjacka idag? Jobbigt läge att märka halvvägs till bussen att det var lite för kallt för det ändå...

Nu sitter jag här och klunkar i mig mitt morgonkaffe i hopp om att gäspa mindre. Gud vad flitig jag är som bloggar på morgon, plus i kanten till mig, minustreck över hela pappret till Veronica. Dock får ni ingen bild på min frukost, en uppäten macka och en halvdrucken kaffekopp är inte så kul att fota känner jag...

"klunk klunk klunk"

kaffet slut, jag ska borsta tändedrna!!

Hej söndag!

Idag har jag jobbat och som nämnt nedan fick jag besök av virre också, mycket roligt! haha jag tvingade på henne jeans, blusar, leggings, klänning etc. Har man inget att göra får man se till att ha något att göra!

Efter jobbet åkte jag hem och käka lite och efter det åkte jag till min gammelmormor på fika. Hon kunde inte fira min födelsedag så vi tog iegn det nu istället med en liten fika.

Nu sitter jag och funderar på varför jag tittar på ett pensionärs program på svt 1 för. Hur kom den på?
Dags att sappa (vilket jag är bäst på) och hitta något roligt att titta på istället samtidigt som jag fixar och trixar med vår design. hihi

Pussili!

Det var här planerna smeds..



Idag åkte jag förbi carro på jobbet och höll henne sållskap i en och en halv timme! Upskattat var det iaf! jag prövade kläder och carro vek linnen på tjej sidan. På tisdag smäller det, då ska vi fota till den nya looken till bloggen. den blir feeeet! Nu ska jag göra iordning mig för en kväll på grill med älskling! PUSS

/Veronica

Nu jävlar!

...Ska jag och carro sätta fart på denna blogg igen. Och denna gång blir det smaskigare och roligare ;-)

/ Veronica