SAD SAD SAD BUT TRUE

Nu ni våra kära läsare. Nu skiljs vi åt. usyoume var en underbar tid och vi har många fina minnen av denna blogg. Men vi lägger den på hyllan lite och jag (veronica) kommer att fortsätta blogga på www.mementovivere.webblogg.se

Följ mig där!


// WE WILL ALLWAYS LOVE YOU OUR FANS!

Freitack Freitack

Thank God It's Friday. Helg jag behöver det! Idag är det jobb 8-17 sedan är det hem och mysa med tacos och sen mysa med philip! imorn ska jag upp tidigt och spela match. Senare på Kvällen kommer Elisa, Helena och Ronja till mig så ska vi fortsätta att planera våran road-trip vi ska åka på i sommar. Mycke att planera förstår ni hö hö. Vi är tjejer! På söndag morgon åker jag och syrran till lill kusinen och hälsar på. det ska bli mysigt! sen senare under dagen så åker jag kanske förbi hos bea och går ut på en promenad i taxinge med chicko hihi! han e så söt den hunden, gud vad jag blev förälskad i honom. Sen är det måndag igen....suck. Nästa helg längtar jag nått sån himlans mycket till! det blir ett återseende med mina fina vackra vänner Bea och Natta. Jag älskar er ni är bäst! Vad hade jag gjort utan er?

förra sommaren på nattas landställe, jag saknar det!

heart is king



min goda underbara lax-coscos sallad! mmmuuuummmaaaaaaa

knockout


har ju glömt visa upp mina nya vänner från tiamo! inhandlades från scorette i vintras!

Dag 23 - En första...


...hemmagjord selma


...första bal
...studio foto session
...systemkamera
..vän
...golfsving
......


i'll always remember our time in hawaii oloha olohioa


ge mig alla levis shorts tack!

www.imfancy.blogg.se

im better near to you

Goddag! Idag började jag jobbet 08:00 vilket betyder stängning idag. Passfotot gick bra igår, jag hittade en automat tillslut haha. men fy vad man ser ut på sånna foton! Nu är snart alla papper ifyllda och ska skickas iväg. Mamma ska bara skriva under som vittne. Nu har jag rast och ska fixa lite med mina spotifylistor tänkte jag. Idag ska jag käka min mumsiga lax + coscos och sallad med feta och thaisås! mummmmmaaa!

är så himla sugen på att handla kläder. jag längtar till min lön! jag måste handla nått fint till sommaren när den kommer. och lite välbehövliga saker också förståss. Måste hitta mina army byxor...

lateeeeeeeer!


Dagens....

Dagens humör: Glad och lite förväntansfull, vad ska denna dag leda till och vad ska denna dag ge?
Dagens borde: fylla i alla papper till afrika och ta ett foto i passformat 
Dagens frisyr:
uppsatt i en klämma (kan typ inte ha nått annt nu när jag väntar på att mitt hår ska växa ut)
Dagens smink:
MUS ögonskugga: cookie, MUS löspuder: gobi, Isadoras solpuder: golden tan, MUS kajal penna: Dark night, Mascara: Loréal volume million lashes, kajalpenna: maybelline line definer brown läppglans: lancome disco melon.
Dagens klädsel: (förutom min vanliga jobboutfit) corallfärgad långärmad tröja med ett par svarta byxor som är höga i midjan!
Dagens favoritlåt: Veronica Maggio - Snälla bli min igen
Dagens planer: jobb jobb och jobb, sen tänkte jag fota mig i en fotoautomat för måste ha det till mitt visum och ansökan till afrika.
Dagens vill ha: (och gårdagens) jumpsuite och sommarkläder + pengar och lön!
Dagens längtan: efter lunch, bakad potatis med röra och sallad + bröd
Dagens beroende: mitt läppglans
Dagens tråkigaste: missförstånd
Dagens motto: var ärlig mot dig själv, du lurar ingen annan än dig själv

läs och lär

You are not your bank account.You are not the clothes you wear.You are not the contents of your wallet. You are not your bowel cancer. You are not your grande latte.You are not the car you drive

fight club

lite sugen på en jumpsuit




1-2. H&M 3-6. Bikbok  / Jag är riktigt sugen på en jumpsuit, speciellt den nummer 5, tänk er denna med ett par brunbrända ben! men min plånbok säger nej. måste spara spara. kanske en investering som jag kan ha och använda i Afrika?! då säger plånboken ja..


länge leva längesen

Idag är det tisdag. Igår tränade jag fotboll. Gud vad jag älskar mitt lag vi är bäst. jag älskar oss. det va så kul igår. så gnistan har gått upp lite igen nu. den går upp och ner.

Idag ska jag jobba till 15:00 sen ska jag in till stockholm handla mig ett par strumpbyxor som jag kan ha här på jobbet, nu har mina svarta gått sönder och gjort sitt så tänkte handla ett par nude nu till sommaren och bättre tider. Sen ska jag till en indisk doktor på veda lila! Har ju sånna problem med huvudvärk och migrän osv. Han är en pulsmätande doktor som kan avgöra mycket genom att bara mäta pulsen. weird i know, men mamma har gått dit och de visste ingenting om henne och bara genom att läsa på pulsen så berättade han för henne om hur hon mådde och hur hennes hälsa var, vilket stämde! hur sjukt är inte det? men jag tror på det!

Sen när jag kommer hem tänkte jag försöka mig ut på en PW innan maten! Sedan blire lite styrka hemma och sen ska jag dö i sängen/soffan framför Desperate hi hi. I love it!


snälla bli min

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort snälla ge mig två sekunder innan du ger upp kan vi inte vara nära bara en minut är det nu, nu som det tar slut?


Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå jag vill hinna säga allting innan jag ska gå. älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig det var han som ville kyssa mig


Snälla bli min igen nej, låt det va som i en film snälla bli min igen låt mig va kvar ja, låt det va. Du tar bort min hand ifrån din arm och flyttar bort


ingenting jag säger spelar längre någon roll ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt får jag ens ha kvar dig som min vän? knyter mina skor och går tillbaka in igen sitter här på sängen tills du be mig att gå hem


letar efter nått att säga som kan ändra allt nått mer än det jag redan sagt
Snälla bli min igen nej, låt det va som i en film snälla bli min igen låt mig va kvar ja, låt det va


veronica maggio, grym!


Ge mig dessa outfits nu punkt.


Viktoria Törnegren




Angelica Blick


zanzibar tanzania



ååååå, ge mig tanzania, zanzibar nu! jag längtar!!!!!!

Dag 22 - Något som får mig att gråta



Den här filmen Blood Diamond får mig att stor böla. Det är den bästa filmen som finns och jag älskar den samtidigt som jag hatar den. Den har fått många oscar! Filmen utspelar sig i de osäkra delarna i Afrika. Jag känner också ett extra sug efter sånna här filmer som utspelar sig i Afrika p.g.a att jag älskar Afrika!

Danny Archer, (Leonardo DiCaprio), är en zimbabwisk diamantsmugglare och f.d. legosoldat, som verkar i det krigsdrabbade Sierra Leone. Han får nys om en sällsynt rosa diamant. Den enda som vet om var diamanten finns gömd är Solomon Vandy, vars son är bortrövad och tvingas leva som barnsoldat i den hänsynslösa RUF-gerillan. Tillsammans i kaoset får man följa dem och journalisten Maddy, (Jennifer Connelly).

Jag älskar den. jag lipar mig igenom hela filmen, men det värsta är i slutet då sprutar det tårar! Jag blir så stolt när jag ser den här filmen, man blir så stolt över karaktärerna på nått sätt.


Måndag Måndag Måndag

Idag är det full rulle igen! Även fast jag gick och la mig efter första perioden igår så är jag trött idag. hur kommer det sig? Det har varit mycket på jobbet idag och det är skönt men vi har haft Back-up för Nettan har varit hemma. Idag åker jag direkt till träningen och tränar. Har släpat med mig träningskläderna hit till jobbet! gud vad tung den är haha! Jenny hämtar upp mig och Emelie i Rönninge. Sen kommer nog Fille till mig ikväll efter han har spelat sin Korpenmatch! ja ni såg rätt han har börjat spela korpen fotboll...

Skönt att det sprack upp och slutade regna idag för jag blir så sjukt deppig när det är dåligt väder. och vet ni vad det bästa är med denna vecka? NATTA kommer hem! hihihih åååh vad jag har längtat efter henne och gud vad hon kommer vara brun. inte avis

avslutar med en konversation som jag och mami hade nyss

M: Åh jag ska bara hem och lägga mig och vila lite innan jag åker och handlar, har så himla ont i huvudet så ska ta en ipren och dricka lite becel.
V: Becel????????
M: nej ha ha ha ha berocca menar jag ju, jag säger jämt becel åt berocca!


nej nu ska jag avsluta här på jobbet och börja byta om för träning snart! seee yaaa :)


Dag 21 – Något som får mig att må bra


att ligga i den här människans famn och bara va. det finns inga måsten!


Min helg


I fredagd åkte jag direkt från jobbet hem till Philips mamma och firade henne!
I Lördags var jag hos Bea. Alltid lika mysigt att komma ut till henne och bara va. Det känns nästan att hos henne där finns inga problem där är det bara hon&jag och naturen! så jävla underbar känsla. I sommar kommer hon att bo själv där så då kommer jag att bo med henne när jag kan! ska bli så mysigt! Söndags vilade ja på dagen och sen på eftermiddagen hade jag fotbollsmatch som det inte gick så bra på! är så trött på mitt knä också...


men jag glömmer aldrig bort va du gjort


Dag 20 - Någonting som gör mig upprörd

Nått som gör mig upprörd är djurplågeri. Jag hatar att titta på sånna videos på youtube som kommer upp jag fattar inte hur folk kan göra sånt. jag lipar ihjäl mig av sånt. usch! hur människor kan vara så korkade att göra detta för pengar?


http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp

behöver jag säga mer än denna video?
Jag kan inte fatta hur man kan göra SÅHÄR? man är inte mänsklig eller har någon sympati eller medlidande för nått om man gör såhär?????????

FYFAN säger jag bara!

asså. jag. dör.


Dag 19 - Ett ögonblick

ett ögonblick. under ett ögonblick kan allt hända. man kan dö. man kan bli lycklig. man kan bli olycklig. man kan upptäcka saker som man inte vill veta. man kan få reda på saker som man absolut vill veta. man kan bli miljonär. man kan bli fattig. man kan bli utslängd. man kan bli arg. man kan somna. man kan bli kär. från ett ögonblick till ett annat kan man börja hata en person. det kan bli krig!
Jag gillar ett ögonblick. utrycket och innebörden. fast det samtidigt är skrämmande hur världen kan ändras på så kort tid

Dag 18 - Denna månad

Maj. Bea fyller år, Emelie fyller år, de bruna träden blir gröna, det är grönt överallt, grönt. Natta kommer hem. inköp av bikinis. planering inför sommaren. betalning av resor. matcher. träningar. sjukdommar. vaccinationer. förberedelser inför Afrika. koh pangang med älskling. fräknar. svett. sol. regn? (nej), kalla mornar. varma mornar. naturen vill inte bestämma sig! vårklädersug. dags att börja bli fit inför stranden....nu?

Tisdag

Tjaaaaa!
Sitter i trosa och bh och målar naglarna. Rosa, baby rosa är det som gäller. Superfint! Dock hade det varit ännu finare om jag hade varit brun och fin, but no! I´m not!
Känner mig helt handikappad när jag målar naglarna, kan ju röra något eller någon!
Hampus är lite trött på mig nu för så här har våra samtal sett ut de två senaste minuterna:
- Ahh! Hampus, snälla kan du klia mig i örat? Får panik, snälla!?
hampus suckar lite men kliar mig i örat. Efter ca 5 sekunder får jag värsta nysattacken. Och mina nysattacker betyder att det skvätter överallt!
- acchoooo!!! Åh nej, Hampus kan du komma och snyta mig?
- Va!? Skojjar du med mig? Jag vill inte hålla i ditt äckliga snor!
- Men snälla det är överallt, torka mig om näsan iaf?
Kärlek övervinner allt? haha var det inte så?
Nej nu ska jag måla mitt tredje och sista lagret av mitt fina rosa nagellack och hålla Hampus sällskap när han äter middag.
Puss på er!!
PS: jaa han snöt mig tillslut, hihi DS

10-05-11

Vad skönt hurrni att carro är igång igen också, efter mycket om och men dock ska ni veta! hoppas detta håller i sig bara... idag är det tisdag vilket betyder en träningsfri dag. vad jag ska göra idag är obestämt, jag ska bara hem och mysa med familjen och fortsätta fylla i alla papper till Afrika. Senare ikväll åker jag till Philip och sover där. Jag hade tänkt gå ut på en PW idag men jag är sjuk och har ont i halsen. så vill vila upp mig så jag kan börja träna igen snarast! GUD vad jag älskar detta väder!


slänger upp en gammal bild från en härlig dag i tullan med vänner! detta är en av bikinisarna som jag pajjade i tvättmaskinen, den är inte lika skrikigt rosa längre.. men men jag har ju köpt 4 nya....


Dag 17 - någonting jag ångrar

Jag har alltid en tendens att ångra saker som jag har köpt, kläder osv. För att jag tycker att dessa har varit onödiga osv. detta har lett till att jag är mer försiktig med att spara alla kvitton och lappar in i det sista! hahaha, det är som ett litet handikapp för mig, ena stunden står jag i affären och tar fram nått as-coolt tycker jag då... men sen när jag tar på mig det hemma så tänker jag varför köpte jag den här? känner ni igen er?



Kvällstid

Har försökt hur länge som helst att få Hampus uppmärksamhet, men inget går... Han sitter bara och tittar på Hockey och han gillar inte ens Hockey. Så vad säger det mig egentligen? Hmm
Så istället för att ödsla min tid på honom ödslar jag min tid på er istället. Jag har haft OTH maraton med mig själv idag, ganska långtråkigt men behövligt för min hosta och förkylning. Imorgon måste jag till jobbet då det är en busy day imorgon och den vill man inte ta hand om själv, eller jag skulle inte ha velat det så därför låter jag inte min kollega göra det heller. Så imorgon blir rise and shine 5.30!
Nu ska jag pussa på Hampus tills han skriker bakterier så han blir alldeles röd i ansiktet. Älskar mitt liv!

just nu

jepp, fortfarande sjuk
nope, ingen feber

FYI

Vem är Carro?
Sover i ett rosa rum
Slingar håret blont
Lär mig låttexter utantill
Skulle kunna leva på oliver och balsamvinäger
One Tree Hill är min religion
Vänner (serien) är min Gud
Jag hatar att ha mascara på underfransarna
Jag låtsas att jag kan sporten handboll, gurkburk, wtf?
Gråter till filmer
Flippar ut totalt på dansgolvet
Vill gifta mig i kyrkan
Biter på naglarna när jag blir nervös
Är lillasyster
Älskar slips på killar
Fram tills för två år sedan skulle jag vara singel livet ut
Älskar att köra bil och dunka gamla godingar
Med gamla godingar menar jag Britney Spears
Jag vill ha en liten hund
Varför hon diggar Hampus
Han målade mitt rum rosa
Han gillar blondiner mer än brunetter
Han gillar när jag håller mini konserter för honom (dock inte när jag sjunger Linda Bengtzingz låtar)
Han är inte lika tokig i oliver så jag får alltid hälften av dom som ligger på hans tallrik
Han gillar också One Tree Hill
Han låter mig citera vänner och asgarva åt mig själv
Han tycker jag är finare utan smink
Han tappar inte tålamodet när han måste förklara gurkburk för mig om och om igen
Han skrattar åt mig när jag blir blödig till "Dagboken"
Min berömda "hoppdans" var en av sakerna han föll för
Jag hoppas han vill gifta sig med mig, haha!
Han skäller på mig när jag biter på naglarna
Han är lillebror
Skulle jag be honom använda slips skulle han göra det
Han fick mig att inte vilja vara singel längre
Han låter välja volym på stereon
Han gillar också Britney (i hemlighet)
Han har inte sagt nej till att jag ska skaffa hund
Hennes vänner är
Jenny - Vi kan alla tio säsonger av Vänner utantill och är pratar om dom i timmar.
Veronica - Vi satt bredvid varandra under Britneys sista konsert hör i Sverige (innan comebacken) Vi fick folk att flytta på sig för att vi skrek så mycket!
Helena - I skolan tömde vi burken på oliver när det serverades till lunch och vi gråter till filmer tillsammans, plus att jag har snott hennes film dagboken och hon har inte märkt något än, haha!
Julia - Hon var med mig och uppfann hoppdansen, vilket betyder att flippar ut värre än mig på dansgolvet, hon är imponerad av min förmåga att få låttexter att fastna

Bubblan, Blomman och Buttran


9e maj

Heeeej!

Jag har fått skäll av Veronica, igen, för att jag inte bloggar. Jag försökte skylla ifrån mig (hinner, inte, glömmer bort, min data är sönder så har inga bilder på Hampus dator att lägga up) hon köpte inte mina bortföklaringar så här sitter jag nu, på Hampus dator och bloggar. Dock löste jag problemet med bilderna genom att ladda upp hela min kamera på denna blåa apparat. 409 bilder och en pojkvän senare sitter jag här (höhö skojja, Hampus vet ingen än... Tur för mig att han inte läser vår blogg!)

Jag är en sjuk flicka idag. Har ingen feber men sitter och fryser. Dunkande huvudvärk och snor som rinner från näsan. Trodde jag var gjord av stål så åkte till jobbet. Två timmar senare satt jag på tåget på väg hem. MES!!

One Tree Hill rullar för fullt på tvn och jag ska snora vidare i min framgång som.... snorunge?

something new

49:90 kr delen. jag tackade inte nej! Idag är det match mot Djurgården! tagga! och jag med mina fötter, både nageltrång och blånaglar. det gör ont bara jag sätter i foten!

Dag 16 - Min Favoritfödelsedag

Har ingen favoritfödelsedag faktiskt, älskade att fylla 20 dock, nu är jag stor. nu kommer ansvaret. systemet. jag älskade att mina nära och kära var runt mig. det var njutbart! bilderna nedan är från utgången, den vart inte så lyckad dock. men min stora dag när jag fyllde var njutbar! då var jag äntligen 20, nu vill jag bara bli 25, sen tycker ja att det kan ta stopp.


dessa är några av dem underbara! :)


Mina favoriter njutbart

Du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min. Får ingen luft Blir knuffad runt Jag dansar men jag känner ingenting alls Allt går för fort Dom andra drog Andas, andas men det är för varmt Jag är för full Du är för ung Jag ser dig prata med hör inte ett dugg Letar mig ut Blinkande ljus Andas, andas allting snurrar runt Jag kan inte prata med dig när du tittar bort snälla ge mig två sekunder innan du ger upp kan vi inte vara nära bara en minut är det nu, nu som det tar slut Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå jag vill hinna säga allting innan jag ska gå älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig det var han som ville kyssa mig Jag vet hur du ser ut i inga kläder Jag vet hur du ser ut i inga kläder Kan det va därför du blev obekväm när Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej Men när du strippar och klär av dig är det samma grej Samma grej Men när du strippar och klär av dig är det samma grej Du går med blicken vänd kan du ha sett mig än Någon borde byta stad För nu kommer allt tillbaks ett födelsedagshotell en vanlig Skanstullskväll Jag minns bara allt det bra allt som var du och jag men aldrig, aldrig kommer allt tillbaks aldrig, aldrig allt som var du och jag aldrig, aldrig kommer allt tillbaks aldrig, aldrig men jag glömmer aldrig bort vad du gjort Jag är namnet som du har på armen Det kommer alltid vara vi För jag är namnet som du har på armen Vi kommer alltid ha Paris jag kommer jag kommer jag kommer jag kommer jag är nästan där...


älskar det nya albumet, än än gång brilljerar Maggio!







sugen på lite nya smycken!


I want these things, but my wallet cries! hope ringen:stylebytyra.se corallringen:itemsbyjohanna.se fjädercuff:itemsbyjohanna.se korsring:itemsbyjohanna.se halsband:stylebytyra.se färgring:jfr.se steltarmband:jfr.se

I wanna make you sweat


Godmorgon Godmorgon

Nu sitter jag här på jobbet! Blev ingen PW igår regnade så mycket, men jag köpte ett par nya springbyxor igår så nu är jag redo, behövs bara en bra vind/regnjacka så jag inte kan skylla på vädret! Jag körde lite styrketräning inne istället. Idag har jag fotbollsträning och ikväll kommer Philip till mig hihihi! då ska vi mysa. Igår hade han både hockey och fotbollsträning så det blev sent för honom. Gick och la mig innan han ens hade slutat sin träning! Räknade ut mitt snittbetyg idag också, men är inte säker på mina meritpoäng... vet att jag får 0,5 för Engelska B Men fattar inte riktigt det där med områdeskurser...får kolla upp det nogrannare, tänkte ta kontakt med en studie och yrkesvägledare!

NIKE W ELEMENT TIGHT BLACK
Nästan ett par sånna här fast med lite rosa detaljer på!


mina inom snar framtid


Byxor:zara 399:-


två snyggingar från stylebytyra



jag har fått fettish på bikinis/baddräkter! men ja behöver inga flera nu veronica, eller jo kanske en!?

Slänger upp en härlig sommar-outfit!



Shorts:bikbok   läppstift:amber:makeupstore   blus:monki   örhänge:itemsbyjohanna.se   bh:H&M  ring:H&M

Denna vecka

Månd: Jobb 7-15, + Utvecklingssamtal, vila
Tisd: Jobb 8-17, försöka hinna med en PW och lite styrkeövningar?
Onsd: Jobb 8-17, Fotbollsträning
Torsd: Jobb 7-15, Besök hos VaccinCity
Fred: Jobb 7-15, hem och mysa med Philip
Lörd: Match sedan blire maskerad med tema: superhjältar onda/goda! (De bli Sailor Moon för min del!)
Sönd: Skriva i alla papper ang. Afrika, skicka iväg! Fixa och Dona, PW, kanske BIO?

så ser veckan ut för mig!


Dag 15 - Mitt favoritminne

Oh, den var svår... har ju många fina minnen. Sommarkväll vid solnedgången på bryggan tillsammans med min älskling (första "daten" som vi hade).  Alla lyckliga ögonblick med forbollslaget, mycke skratt! Mysiga hemmakvällar med kompisar. Sommarn, det är det som dyker upp i huvudet, haha!

Water for elephants




finns ingen finare film just nu! UNDERBAR!